Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszaka egy halott asszony ágyában 34: Gyerekszoba

Abból a napból bennem szinte semmi sem maradt meg. Amire beértem a kórházba, már mindennek vége volt, még azt sem engedték meg, hogy megnézzem a holttestet. Hiába mondtam, hogy már láttam csúnyább halottat is 89-ben, nem engedték. Talán jobb is volt, hiszen azok a halottak idegenek voltak.
Luca ült a kórház folyosóján a szocializmus idejéből ottmaradt műanyag székeken. Mintha éveket öregedett volna. Meggörnyedt, a szemei üresek, nem vette észre, mi történik körülötte, csak nézett előre, a karjai a térdén nyugodtak, tenyerei felfele nyitva, mintha gondolatban egy csecsemőt ringatna. A ruhája vértől volt csatakos.
Nem tudtam megszólalni, megpróbáltam átölelni. Hagyta magát, azt tehettem vele, amit akartam, olyan volt, mint egy rongybaba. Melléültem és vártam. Néha megpróbáltam megérinteni a vállát, de nem reagált. Csak akkor adott életjelet, ha azt mondtam, hogy lassan hazaindulhatnánk: hangosan tiltakozott, igaz, alig érthető szavakkal, hogy még itt van Katica, nem mehetünk haza, szüksége van ránk.
Eszembe jutottak a régi hittanórák, amikor azt magyarázták, hogy a lélek a halál után pár órát még a test közelében tölt, addig fel lehet adni neki a betegek kenetét… De ezek az órák már régen leteltek, és bennem csak egyetlen gondolat volt, hogy el, innen el. Fojtogatott a kórházszag.
Néztem Lucát. A nyári ruháját, valamikor csodaszép volt benne, finom bézs színű, kiemelte tökéletesen nőies alakját, de most csupa vér és gyűrődés volt. A szeme a semmibe nézett, láttam, hogy egy másik világban van, s csak Isten tudja, hogy onnan még visszatér-e. Mégis, irigyeltem. Mert akármilyen szörnyű is volt, az utolsó pillanatokban ott lehetett a kislányunk mellett, az utolsó, amit érzett, az anyja ölelése volt. És én nem voltam ott. Mert a munkám fontosabb volt, mint az, hogy a lányom mellett legyek. Gyűlöletem magamat.


Ez az éjszaka volt a legrosszabb az életemben. Nagy nehezen hazavittem, lefektettem, de még a ruhát sem tudtam leimádkozni róla, csak betakartam és megpróbáltam mellé feküdni. Ellökött magától. Fogtam egy takarót és a nappaliban lefeküdtem a szőnyegre. Behunytam a szememet és elaludtam. Tudtam, most nem tudok segíteni neki, s másnap még nagyobb szüksége lesz rám, erősnek kell lennem.
Néha, amikor felriadtam, a csendes zokogását hallottam. Felkeltem, bementem hozzá, de meg sem tudtam érinteni, éreztem, hogy a lelkében áthatolhatatlan falakat emelt maga köré.

Másnap reggel a vízcsobogásra ébredtem, Luca zuhanyozott. Benyitottam a fürdőszobába, körömkefével mosta a testét, véresre dörgölve a bőrét.
Fagyos tekintettel nézett rám:
- Menj ki. Inkább főzz egy erős kávét, elaludtam, még elkések a munkából.
Amikor kijött a fürdőből, átvágott a nappalin, be a hálóba és szokása ellenére, magára csukta az ajtót. Felöltözött, az asztalon várta a friss kávé.
- Reggelit nem kapok? Ennyit sem lehet kérnem? -  S meg sem várva, hogy megszólaljak, felhörpintette a kávét, kiviharzott a konyhába és a nyitott hűtőből megreggelizett. Felvette a kabátját és a cipőjét és köszönés nélkül dolgozni indult.

Egész este meg sem szólalt. Némán ettük vacsorát.
- Az apád telefonált.
- Mit akart? – Kérdezte szenvtelenül.
- A temetést kérdezte. Hogy hol legyen.
- Nálunk.
- Azt mondta, hogy ha gondoljuk, akkor az istenadtai sírba…
- Nem. Itt temetjük el. Nem akarok többet Istenadtára menni.
- Akkor felhívom és elmondom neki.
- Mondjad. – És ezzel félbe is szakadt a beszélgetés.

Kevesen voltunk a temetésen. Az öreg Feri nem is jött el, a baleset napjától kezdve ágynak esett. Nagyon csodáltam Lucát: egyetlen könnycseppet sem ejtett. Anna és Kata is jól tartották magukat, de amikor az első göröngyök a koporsóra este, zokogásba törtek ki. Az apósommal egy szót sem ejtettünk, csak a sír fölött öleltük meg egymást.
Attól a naptól kezdve mindannyian halottak voltunk. A szívünk még vert, de csak látszatlét volt a miénk.

Attól a naptól kezdve… Lucával szinte sohasem beszélgettünk, csak a legfontosabbakról, úgy éltünk együtt, ahogy az ablak elé lerakott két szobanövény. Attól az éjszakától kezdve a házastársi együttléteink megszűntek. Néha kezdeményeztem egy kis cirógatással, de a válasz mindig csak az volt, hogy intézzem el gyorsan. Az első alkalommal még megpróbáltam, de amikor éreztem, hogy a karjaimban csak egy élettelem húsdarab van, inkább feladtam és utána kizártam a gondolataimból a fizikai együttlétet.

Egyik éjszaka arra ébredtem, hogy egyedül fekszem az ágyban. Rossz előérzetem támadt, elkezdtem keresni. A fény irányába mentem: Luca a gyerekszobában volt és Katica játékait porolgatta, rendezgette. Megálltam az ajtóban és néztem. Mosolygott, kicsit mintha dúdolt is volna, valami bugyuta altatót. Boldog volt. Odatérdeltem mellé, de észre sem vett. Szerettem volna bekerülni abba a kis világba, ahol újra ilyen boldog, megfogtam az egyik babát, hogy odanyújtsam neki. Amikor észrevett, megrázkódott, mint aki szép álomból ébred… Görcsbe rándult az arca felkapott egy gyerekollót és felém vágott. Szerencsére biztonságos gyerekolló volt, kerekített végű, el tudtam hajolni, de azért hosszan végigkarcolta az arcomat. Láttam, újra le szeretne sújtani rám, megfogtam a csuklóját. Egymás szemébe néztünk egy pillanatig, olyan volt, mint amikor két kutya a szemével küzd meg, mielőtt egymásnak esnének… Pár pillanat után elengedtem és kimentem a szobából. Közben arra gondoltam, hogy ha most valami kést a hátamba vágna és meggyilkolna, nem is bánnám.
Másnap reggel mellettem ébredt és megkérdezte, mit csináltam az arcommal. A régi borotvapengémre fogtam, szerencsére nem kérdezett többet.

Attól a naptól kezdve nem kerestem Lucát, ha éjszaka eltűnt, és nem léptem át a gyerekszoba küszöbét. De tudtam, hogy az utolsó ceruza is úgy fekszik az asztalon, ahogy Katica otthagyta.
Folytatások
2653
Csendben odaléptem Andihoz és kávét töltöttem a csészéjébe. Csendes kis szertartás volt; pár percre félreraktuk a munkát és beszélgettünk, elmondtuk a napi apró-cseprő ügyeket, aztán kipihenten visszaindultunk az irodába. Egyre ritkább öröm, már messzebb voltunk egymástól de ha összejön, annál szebb.
De van, ami sohasem változik: még mindig két édesítőszert rak a kávéjába, pár csepp tejjel (de nem többel, mert tűzforrón szereti), egyet kortyolt és megkérdezte:
- Mit terveztek...
2241
- Kedvesem. Válaszolj őszintén: ha nem huszonéve, hanem mondjuk egy éve találkozunk, akkor is feleségül akartál volna venni?
Lefagyott az agyam és nem tudtam válaszolni. Luca rám nézett és folytatta:
- Látod, Kedvesem… A hallgatás a válasz. Hogy nem. Már régóta tudtam, csak azt nem, hogy hogyan ébresszelek rá. Kellett hozzá ez a mai reggel. És szeretném, ha ez lenne az utolsó szó, amit mondok neked: szeretlek.
Megsimogatta az arcomat, szájon puszilt, felszállt a biciklire...
2110
A történet véget ért. Ott ültem a fészerben, az egyetlen társaságom egy összegyűrődött véres bicikli. S annak ellenére, hogy az elmúlt órákban évszázadnyi szenvedést és küszködést kellett átélnem, mintha kicsit megkönnyebbültem volna. Minden tagom ólomnehéz volt, olyan fáradt voltam, mintha évtizedek óta nem aludtam volna, de valahol a lelkem könnyű volt. Nem tudom, ismerik-e a fáradtságnak azt a fokát, amikor már nem számít se a múlt, se a jelen, csak a pillanat, az a furcsa éber álom,...
Előző részek
2550
Hálás volt a nagyapjának, hogy megtanította biciklizni a kicsit. Furcsa, máskor alig tud menni, de mintha megfiatalodott volna. Kár, hogy a dédi már nem mer biciklire ülni, akkor most hármasban mehetnének, de így is szép lesz.
A busz átgördült a falutábla előtt. Otthon volt. A szemével keresgette a dédiék utcáját. A busz azelőtt is elhalad és pár méterre van a megálló, valaki már megnyomta a leszállásjelzőt, így a helyén maradt, hogy beleshessen, hogy egy pillanattal előbb láthassa...
2166
Lassan feltápászkodtam és a másik szoba felé indultam. De amint a kilincsre tettem a kezemet, éreztem, hogy valaki áll mellettem, átölel és az arcomat a másik, a kerti ajtó felé fordítja. Finom volt a keze, finom volt a mozdulat, mégis ellenállhatatlan. Már nem volt szabad akaratom. Tudtam, ha vele megyek, olyan szörnyűséggel találom magamat szembe, amit nem tudok elviselni. Mégis mennem kellett. Talán elég volt már az állandó bujkálásból, az állandó szemlesütésből, jobb szembenézni a...
2012
Kata csak nézte Lucát: gyönyörű volt. Hófehér ruha, finom vonások, mint egy hercegnő. Egy pillanatra a saját esküvőjükre gondolt: mennyire más volt! Ő nem volt ilyen szép. A fiú is jóképű volt, de idegen. Más. Sokat aggódott, hogy vajon illenek-e egymáshoz, hogy nem lett volna-e jobb, ha Luca egy olyan férfit választ magának, mint ő, egy becsületes istenadtait… Vajon jól tette-e, hogy engedett a csábításnak, hogy valami, valaki mást akart? Boldogok lesznek, ez biztos. De vajon meddig?...
1957
Idézgettük a régi jelszót, hogy nem állunk meg félúton, kommunizmus pusztuljon. A konvoj nekiindult, a kórház erkélyéről csinos ápolónők integettek és csókokat dobálgattak nekünk. Arad még viszonylag békés képét mutatta, de Temesvár már más volt… A város tele volt barikádokkal, katonákkal és letakart valamikkel, amik nagyon hullának néztek ki. Amikor megtaláltuk a kórházat és kiszálltunk a kocsiból, a távolból már hallottunk fegyverropogást. Ott már inkább éreztük, hogy itt történik valami,...
2122
Az ártéri erdő szélén megálltak: meleg nyári este volt, a fürdőzők már lassan pakoltak, éppen kikötött pár méterre tőlük egy kenus csapat. Olyan este volt, amikor a levegő sem mozdul, minden csendes, minden lusta, hát nem mentek tovább, lustán nézték, ahogy a vízitúrázók tábort vernek. Minden olyan természetes volt, nem vettek észre semmi furcsát, csak amikor az egyik nő feléjük jött, akkor látták csak meg, hogy teljesen meztelen. Nem jött zavarba, elment mellettük és mosolyogva rájuk...
Hasonló történetek
5041
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
7779
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
Hozzászólások
Andreas6 ·
Hogyan lehet ebből még pozitív befejezés?
Rozványi Dávid ·
hidd el, még lesz fordulat...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: