Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszaka az utcán, s fiatalon

Este volt talán 9 óra, s már sötét ezen a téli napon. Az egyik házból egy nagyjából 15 éves lány lépett ki. Eléggé hideg volt kint, ám rajta egy rövid szoknya volt , s egy kabát. Magassarkújában szinte alig tudott menni és vacogott a hidegtől.
A buszmegálló felé tartott, viszont az innen egy jó 5 percnyi. A másik úton, padon ült egy férfi. Jobb lába a másikon keresztbe téve volt, s a kislányt leste, amint befordult a sarkon. Lépteit megsokszorozta, nagyon igyekezett de az idegen kiszúrta, s felkeltette érdeklődését. A férfi nem várt sokáig, felállt s átvágott az üres úton a másik járdához , csendben nehogy meghallja. Senki nem volt az utcán, s most kocsi sem járt arrafelé. A lány előtte ment , nem vette észre követőjét. Egyszer csak észrevette annak cipőkoppanását , de nem nézett hátra az idegenre csak ment tovább megszaporázva lépteinek számát. A férfinak sem kellett több ő is váltott a tempón úgy követte. A lány már nagyon aggódott , de nem mert hátranézni. Hallotta az egyre szaporodó léptek koppanásait, s tudta őt követi ez az illető. Még gyorsabbra váltott. Szinte mát futott, de háta mögött arányosan váltott az ember is. Végül a lány már futni kezdett, ám magassarkú cipőjében ez szinte alig ment neki, a vadidegen ember hátulról kapta el, s neki lehetősége sem volt kiabálni, mert kezével befogta a száját. Körülnézett nincs-e ott valaki a közelben,s amikor erről meggyőződött becipelte a lányt egy sötét sikátorba ahol egy kocsi állt. Beszuszakolta oda a lányt, aki akárhogy próbált szabadulni nem sikerült neki. Ahogy egyre jobban kapálózott, annál szorosabban fogta körbe az idegen karja. 
Beszállva a kocsiba egy kendőt kötött a lány szájára és szemére is. Hogy ne lássa, s kiabálni se tudjon. A hátára fordította és csókolgatni kezdte, s ezzel egyetemben megfosztotta őt ruháitól is. Próbált védekezni a lány, de nem sikerült neki.Az idegen ember lefogta,s nem tudott szabadulni. Kabátjától szabadította meg őt,s a kocsiban is elviselhetetlen hideg volt, de ő a félelemtől reszketett. Tudta mi vár rá és szinte esélytelen a menekülés. Végignézett a fiatal testen ,egy vállpántos rózsaszín blúz volt rajta. Gyorsan levette és kicsatolta melltartóját, de a lány egyre csak kapálódzott így a kezét is hátrakötözte egy másik ronggyal. Ahogy a lány vergődni próbált, kicsiny mellei így is belerázódtak és ez nagyon felkorbácsolta vágyát.
Rátapasztotta kezeit, majd száját is. Harapdálni kezdte a bimbókat. A lány még sosem élt át ilyet,de ez nem volt számára kellemes újdonság. Nem bírta elviselni az érintést. Megszabadította álló szerszámát a nadrágja fogvatartásától, s megfordította a lányt. Előre lökte testét és lehúzta róla bugyiját. Szoknyáját felcsúsztatva először csak odaérintette hímvesszőjét,majd nem bírva magával beledöfte. Még a kendőn keresztül is nagyot nyögött a fájdalomtól. Gyors tempóval járatta ki-be a mozdonyt az illető, a lány pedig alig bírta a fájdalmat. Egyre gyorsabban és gyorsabban haladt, míg csak el nem ment a férfi,majd gyorsan felhúzta magán a cipzárt.


A lánnyal nem csinált egyebet csak kioldozta a kezét , de előtte kidobálta a ruháit az autóból majd őt is a szemfedővel együtt és gyorsan elhajtott a helyszínről. 
A lány levette szeméről a kendőt és szájtól , s hullottak a könnyei. Felöltözött, de nem tudott megmozdulni se. Csak a telefonjáért , hogy menjen valaki érte...
Hozzászólások
Lylyana ·
Halványzöldet tudok adni.

Andreas69 ·
Semmi köze az S/M-hez. Sima bűntény, kiskorú lány megerőszakolása, ha elkapják, kb. 4 év jár érte. Én kivégezném.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: