Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Együtt a család…..(Első masztim vele IV.)

Együtt a család…..(Első masztim vele IV.)


Együtt töltöttük az éjszakát Valival. Hajnalig még három 69-es menet volt és meg délelőtt is kettő.
Mivel a nagymama már várható volt, hogy visszajön az üdüléséből, később már nem kockáztattunk. (Jobb is, mert du. 2 óra felé haza is ért....)
Másnap apósék is megjöttek, és harmadnapra a nejem is itthon volt. Még szerencse, hogy a természet épp “szexuális kényszerpihenőt” rendelt el nála, így nem kellett úgy tennem, mint aki több mint egy hete nem látott nőt. Szorgosan ettem mindenféle fehérje tartalmú kaját, hogy némiképp feltöltődjek…
Vali teljesen megváltozott. Akárhányszor elmentünk egymás mellett, megsimogatott. Ha nem volt ott senki, akkor a farkamhoz nyúlt, és volt, hogy lesmárolt…
- Iszonyatosan kívánlak….- súgta a fülembe.
És ez a lány az, aki egy hete még szinte megbotránkozott egy faszt látván...
- Figyelj kicsim…..-...és elkezdtem neki mondani egy “haditervet”, amely már azóta érlelődött a fejemben, hogy először együtt voltunk.
- Remek!!! Benne vagyok!! -...mondta izgatottan. Át sem gondolta az esetleges kockázatokat, annyira lelkes volt. Én most jobban féltem, pedig a vágy hajtott nagyon…
Három vagy négy nap telt el.
Elmúltak a “nehéz napok” a nejemnél, és láttam a szeme sarkából, hogy valaminek kell történnie.
Így is lett. Este hozzám bújt, én pedig már jó előre bekészítettem egy másik kazettát a mi saját videónkba. Bekapcsoltam, aztán lágyan összeölelkeztünk, simogattuk egymást. Iszonyatos nedves volt Gabi. Még nem akartam kinyalni, de kétszer is elélveztettem őt kézzel, halk sikolyok közepette. Utána jött egy kis misszionárius póz és egy hatalmas élvezés részemről is, majd némi pihenő után hátulról láttam neki.
A film közben pergett. Aztán halk neszt hallottam a hátam mögött és hirtelen ott termett Vali. Villámgyorsan levette a köntösét - alatta mezítelen volt - és vadul masztizni kezdett, félhangos nyögések közepette. A nejem oldalra fordult, és megrökönyödött. Le akart ugrani rólam, de erősen fogtam a csípőjét, így hagynia kellett magát….aztán villámgyorsan elélveztünk. Miután kivettem a farkam, Vali odalépett és elkezdte lenyalogatni a rajta csüngő ondódarabokat. A nejem nem volt észnél. /Ő ugyanis sohasem szopott le még, csak kóstolgatta….és itt a szűzlány kishúga, aki pedig élvezettel megteszi…/
A történethez hozzátartozik, hogy a videó pont ezt mutatta….az éppen kefélő házaspárra rányit a dögös testű kishúg, aki aztán beszáll harmadiknak….na ez volt a haditerv….
- Vali mi a fenét csinálsz Te itt, hogy képzeled!
Vali nem szólt semmit, csak ondós ajkával adott egy csókot a nővérének.
- Köszönöm!!! Csak átéltem veletek ezt a filmet - mutatott a TV felé.
Aztán engem is megcsókolt.
- Fogadjunk Ti nagyban keféltetek, amíg oda voltam! - kezdte rá.
- Nem, de már nagyon szeretnénk! Úgy hárman együtt, mint a filmben - mondtam.
Ez volt az előre megbeszélt végszó Valival!
Én hanyatt vágtam magam, és Vali a számra ült. Nem tudhattuk előre, hogy mindez milyen reakciót vált majd ki Gabiból.
- Gyere már, ne kéresd magad! - szólt Vali Gabinak, miközben a szűz kis pináját nyaltam, ő meg a csípőjével körözött a fejem fölött.
Gabi megcsóválta a fejét, elmosolyodott és rá ült a farkamra. A két testvér egy férfin egymással szemben. És megpuszilták egymást!
Aztán ritmust váltottak és elkezdte csípőből mozogni. Felettem a szűz punci….csak úgy folyt belőle a lé…
A két lány szinte sikítva élvezett el. Azonnal követtem őket. Aztán összerogytunk…
Megsimogattuk egymást és aludtunk.
Ez úgy fél 11 tájban lehetett. De éjfélkor már mindenki magához tért. Én konkrétan arra ébredtem, hogy a két csaj a farkamat simogatja, kuncognak és bele-bele szopnak felváltva.
- Akarod? - fordultam Valihoz
- Igen, nagyon!!
- Miről beszéltek? - kérdezte Gabi.
- Azt akarom, hogy ő legyen az első. Aki megdug. Aki elveszi a szüzességem.
Gabi ledöbbent. /Később elárulta, hogy azt hitte, mi már “árkon-bokron” túl vagyunk. De meghallva tőlem a teljes sztorit a fiókból kivett óvszertől végig, adott egy lágy tockost, megcsókolt és csak ennyit mondott: “Te mocskos kis Casanova!”/
Szóval Vali hanyatt feküdt, és én rá. Előtte persze óvszert húztam...Megkentük síkosítóval és óvatosan odatettem a puncijához a farkam. Szép lassan kezdtem betolni, kissé szűkebbnek éreztem mint Gabiét, de akadálytalanul haladtam be. Halk nyögésekkel jelezte, hogy jó neki és nem fáj. Aztán lágyan mozogni kezdtem, és egyre gyorsítottam a tempót. Vali a fejét csapkodta a gyönyörtől. Nem kellett sokáig várni. Iszonyatos erővel tört ránk a kéj. Hatalmasat nyögtem én is, de Vali olyan hangosat sikított, hogy Gabi ijedtében hirtelen befogta a húga száját, nehogy a szomszéd lakásban a szülők meghallják..
Leszálltam róla. A gumi teljesen tele volt megint, Gabi lehúzta és megtörölgette a farkam. Mi ketten csak pihegtünk...Aztán megcsókoltam Valit, és nagy meglepetésemre Gabi is ezt tette:
- Üdv a nagylányok klubjában húgi!
- Húú, ez mindent felülmúlt...ekkorát még sosem élveztem..- mondta Vali
Hozzám bújtak, átkaroltam őket. Sok mindent vártam ettől az estétől, - még botrányt is, - de erre a meghitt, szex utáni közös nyugalomra nem számítottam...
Kikapcsoltam a videót, és mindhárman bealudtunk.
Azóta is tartunk hármas partykat, Vali nagyon jól belejött a kefélésbe. Gabinak is tetszik ez a felállás, a kishúga megtanította leszopni a saját férjét...Imádja a gecimet. Én pedig már attól rettegek, mi lesz ha Vali majd nincs köztünk éjjelente.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: