Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyszer élünk...

Sohasem voltam oda a kosárlabdáért, tulajdonképpen alig ütöttem meg a közepes szintet a középiskolai felméréseken. Az egyetemen tovább folytattam a jól megszokott röplabdát, ráadásul kiskorom óta libero vagyok. A fogadó, a csapatban lévő legalacsonyabb lányok posztja, egyébként sem szeretek túlzottan sokat ugrálni. Mivel vett rá, hogy az ő „vegyes” csapatában legyek az egyedüli lány? Ki tudna ellenállni egy ilyen szempárnak..?
- Réka, kicsim… jobb kezes vagy. Miért akarsz jobb ziccert, a bal lábadról ugorva dobni?
- Bement, vagy nem?
- Itt nem ez a lényeg!
- Oh… értem. Eddig azt hittem, hogy pontokra megy ki a játék. – mondtam neki gúnyos mosollyal. Az egészből elegem volt már, órák óta játszottunk. – Nem tudhatok mindent elsőre.
- Nem, de törekedhetsz rá!
- Áron, 3 órája dobálózunk…
- Rendben, akkor mára végeztünk… De holnap is lejövünk, sokat kell még fejlődnöd!
- Remek, alig várom.
Hazafelé a szombaton esedékes streetball bajnokság szabályait vettük át, ugyanúgy, mint az elmúlt 3 napban egyaránt. Az egyetlen dolog, ami vonzz ebben az egészben, az az egyszerű tény, hogy három sportos, magas és erős sráccal megyek egy kosárbajnokságra, amin lényegében semmit sem kell csinálnom. Az egész gyakorlás tortúrát feleslegesnek tartom, profi játékosok mindhárman. Kétlem, hogy bármiféle meccset eldöntő, vagy csak befolyásoló mozdulatom lesz majd.

Áront nem rég ismertem meg egy céges kosarazás alkalmával, ahova a kolléganőim vonszoltak el. Fű alatt azért reméltem, hogy a helyes srác a logisztikáról ott lesz, kifejezetten illik hozzá a kosárlabda. Első látásra kiszúrtam magamnak. Magas, jól szituált, jóképű férfi, ezen felül pedig kivételes tehetséggel bánik a szavakkal. Bár ezt a tulajdonságot lehet, hogy a tapasztalat szülte, hiszen már 34 éves. Mindig is jobban vonzottak az idősebb férfiak, tapasztalatukból adódóan sokkal élvezetesebb velük a szex, ezért kicsit sem zavart a majdnem 10 évnyi különbség. Van még egy kiemelkedő tulajdonsága, ami említést érdemel. Ugyan soha nem tartottam magam kényesnek a férfiak szerszámával kapcsolatban, sőt, tulajdonképp a „legyen inkább kisebb, viszont ügyesen bánjon vele” pártinak tartom magam. Ároné viszont egészen más kategória. Tényleg hatalmas. Tényleg kivételes élmény, ha ilyennel van dolga az embernek. Mindez viszont semmit sem érne a fantáziája nélkül, ami az esetemben elengedhetetlen. Volt már dolgom olyan partnerrel, aki megijedt tőlem emiatt. Pedig régebben úgy gondoltam, hogy pont én vagyok az, akit egy átlagos tini srác kitalál magának otthon, miközben épp nincs előtte egy pornófilm, amire maszturbál. Szeretem a határozott, néhol durvább szexet, a mocskos szavakat, önfeledten tudok sikítani, imádom a partneremet szájjal kényeztetni és imádom, ha rám élveznek. Na és nyíltan tudok minderről beszélni. Az elmúlt pár évben körvonalazódott bennem, hogy mit szeretnék elérni szexualitásommal kapcsolatban: egyszer élünk, ha nem próbálom ki, nem tudom, hogy milyen.
Áron pont (és tényleg) ezt szereti bennem, ez a kapcsolatunk szempontjából szörnyen hasznos dolog. Egyikünk sem tagadja, hogy tulajdonképpen csak szexet akar a másiktól, egyébként sem mutatna túl jól az irodában egy egymással egyfolytában enyelgő párocska. Bár az első alkalom épp a munkahelyünkön történt. Egyből tudtam, hogy jó móka lesz, mikor egy váratlan pillanatban, a zárcsukás hangjára eszmélve, hozzám simult, és egyből rámarkolt a melleimre. Az asztalra nyomva hátulról dugott meg, majd a számba élvezett. Gyors volt, de rettentően intenzív. Már akkor megegyeztünk, hogy ezt a remekül induló kapcsolatot, holmi szerelemmel egyikünk sem teszi majd tönkre. Mindez 3 hónapja történt, és nem is olyan nehéz, mint ahogy gondoltam. Szinte minden együttlétünk felejthetetlen, tulajdonképpen egyforma az ízlésvilágunk a szex terén.

- Hozzám megyünk?
- Mindkettőnknek van fürdőszobája, ugyan miért mennék én is hozzád? – néztem rá mosolyogva, az arcomon minden bizonnyal egyértelműen látszottak a mondatommal ellentétes szándékaim.
- Szóval azt mondod, hogy nem hiányzik a tágas fürdőkabinom? Ketten is elférünk benne. Sőt! Talán még többen is beférnénk.
- Még mielőtt belemegyünk, hogy hogyan fogunk szeretkezni a zuhany alatt, fejtsd ki, hogy mi ez a folyamatos célozgatás a többes szexre!
- Te is tudod, hogy izgat az ilyesmi. Minden felállása érdekel a dolognak.
- Szóval azt akarod mondani, hogy nem volnál féltékeny, ha például egy másik pasi farkát a számba venném, ráadásul a szemed láttára?
- Hmm… nem vagyok féltékeny típus… Nem láttad a kulcsom? – válaszolt kissé zavartan. Nem jellemző rá, hogy egy szexuális tartalmú mondatom után semlegesen viselkedne.
- Itt van nálam. – lóbáltam a mutatóujjamon, derékra tett kézzel
- Esetleg ideadod, hogy bemehessünk?
- Odaadom, ha elmondod, mi van a „nem vagyok féltékeny típus” kifejezésed mögött…
- Egyre jobban ismersz. Nem tetszik ez nekem!
- Ki vele!
- Add már ide! Megígérem, fent elmondom.
Imádtam a lakását! Szépen és visszafogottan berendezett legénylakás, hatalmas francia ággyal és egy nagytükörrel a vele szemben lévő szekrényén. Rengeteg kéjmámorban eltöltött óra tanúja volt már az a tükör. Levettem a cipőm és a pólóm, majd lehuppantam az ágyra.
- Oké, te mész elsőnek, én addig kifújom magam! – imádom ilyesmivel húzni…
- Nem akarsz segíteni a fürdésben? – hajolt fölém mosolyogva
- Nagyfiú vagy, talán képes leszel lemosni magad, nem? – átkaroltam a nyakát, és mélyen a szemébe néztem, a combomon már éreztem, ahogy egyre merevebb fallosza hozzám simul.
- Pedig nekem volnának ötleteim, hogy miben tudnál segíteni…
- Tényleg? – ekkor gyorsan kibújtam alóla, aztán játékosan a hátára döntöttem. Ezután elindultam lefelé, a mellkasát és a hasát simogatva, majd szép lassan a két lába közé térdeltem. Végigsimítottam ekkorra már kemény farkán, és kibújtattam a nadrágból. Még mindig megdöbbenek, hogy milyen hatalmas. Szörnyen izgató látvány, máskor legszívesebben azonnal az ajkaim közé vettem, de most még ennél is jobban érdekelt a lenti téma, így hát csupán lágyan simogatni kezdtem az egyik kezemmel.
- Szóval Áron, szeretnéd, hogy segítsek?
- Igen bébi, mindennél jobban vágyom például a szádra és a nyelvedre!
- Rendben, akkor mondd el, mi volt ez a töprengés a kapunál?
- Ezt tényleg ebben a pillanatban szeretnéd megbeszélni? – nézett rám kérdően és kissé feldúltan.
- Láthatóan ez az a pillanat, amikor a sarokban tarthatlak… Vagy nem szeretnéd a zuhany alatt megdugni ezt itt? – Felálltam, majd neki háttal lassan megszabadultam a rövidnadrágomtól. Tudtam, hogy imádja a popsim. Felült, és a kezét nyújtotta felém, mire én megfordultam, és hátrébb léptem.
- Szóval? – néztem rá csábosan
- Rendben, győztél… Mindig is ki akartam próbálni valamit. De kérlek, ne nézz túlzottan hülyén rám, mikor elmondom…
- Annyira már azért ismerlek, hogy ne illetődjek meg, nyugi.
- …Szóval, nagyon szívesen nézném, ahogy egy másik férfival vagy.
- Mármint ha hárman volnánk?
- Nem hárman, tulajdonképpen ketten. – egész eddig a mondatig észre sem vettem, hogy milyen pokoli nagy csönd van a lakásban. Kicsit valóban meglepődtem. Mivel láthatóan egyre nagyobb zavarba jött a partnerem, igyekeztem palástolni a meglepettségem, és tovább faggattam.
- Csak hogy értsem, tisztázzuk ezt le. Te kívülről nézni akarod, ahogy engem egy másik pasi magáévá tesz?
- Igen. Erről van szó. Régóta álmodozom róla, hogy egy lány, akivel együtt vagyok, megtegye ezt nekem. Látni, ahogy valaki mástól élvez el, vagy ahogy egy pasi rá élvez.
- És te közben egy szekrénybe bújva néznéd ezt az egészet?
- Nos… Nem szeretnék elbújni. Nem a kukkolás a lényeg.
- Gondolod, hogy találnál egy olyan srácot, aki ebbe belemenne? – tényleg ez volt az első kérdés, ami felmerült bennem. Szerettem az új dolgokat, bevallom, hogy nekem is kifejezetten tetszett az ötlet. Áron szemébe nézni, miközben egy másik pasit kényeztetek, vagy miközben belém hatolnak… De abban közel sem voltam biztos, hogy az első sarkon találnánk egy mindkettőnknek, minden szempontból megfelelő partnert.
- Ez volna a történet legfontosabb kérdése? – kérdezett vissza meglepett arccal
- … Milyen aktusról volna szó? Mármint te is tudod, hogy van szex és szeretkezés.
- Tényleg kíváncsi vagy, hogy milyet szeretnék látni?
- Ezek szerint szexet.
- De olyan igazi szexet. Érted, hogy mire gondolok? – ezután a mondat után ült ki az arcomra az eddig elfojtott döbbenet. Nem tudtam megszólalni, de még csak visszakérdezni sem. Levegőért kapkodva néztem Áronra, mikor felállt, mellém lépett, és a fülembe suttogva folytatta. – Azt akarom, hogy valakit kényeztess olyan hévvel, ahogy engem szoktál, hogy valaki nyaljon addig, míg orgazmusod nem lesz, hogy valaki dugjon meg úgy, hogy sikíts a gyönyörtől!
Nem tudtam mit mondani, amint kimondta ezeket a mocskos szavakat, azonnal beindult a fantáziám. Egy pillanat alatt végigfutott a fejemben, mi fog történni. Éreztem, ahogy elönt a forróság, semmi másra nem vágytam jobban, csak hogy magamhoz nyúlhassak. Rögtön nekiestem Áronnak. Ledöntöttem az ágyra, ekkor még mindig kemény farkát azonnal a számba vettem, miközben forró puncimat masszíroztam. Kívántam. De még jobban felpörgetett, hogy a párom ilyen ötlettel állt elő.

Aznap a megszokottnál is intenzívebben szeretkeztünk egymással. Többször egymás után magáévá tett… mindenhol. Volt, hogy csak én kényeztettem orálisan, volt, hogy csak ő. Ugyan máskor is jól bírta az ilyesmit „szusszal”, már egy ideje nem volt példa ilyesmire. Tudtam, ha ezt megteszem neki, azzal jelentősen felfrissíthetném a kapcsolatunkat, és csakis pozitívan élné meg mindkettőnk. Reggelinél tehát tovább faggattam, miközben a kávém szürcsöltem.
- Tudod, hogy mennyi időbe telik, míg a tervedre találunk egy férfit?
- Emiatt nem aggódnék. – mondta, majd nagyot harapott a kiflijébe.
- Tudtommal nem neked kell vele lenned, hanem nekem. Tehát érdemes volna kikérni az én véleményem is… - nem is tudom, hogy nem vettem észre, hogy már kész terve van e-téren.
- Pedig nekem már most volna egy jelöltem, ha épp érdekel. – nézett rám teli szájjal, vigyorogva.
- Ne csigázz!
- Ha már úgyis a csapatunkba fogadtunk, mi a véleményed a másik két csapattársadról?
Tudtam… Egyszerűen éreztem, hogy Balázs lesz a jelöltje. Persze ott van még Márk is, de ő amellett, hogy nős, még egy kisfia is született nem rég. Balázs pedig egy élvonalbeli sportoló, aki mindig is a lányok kedvence volt. Tipikus szépfiú, akinek minden csaj a társaságában megvolt már. Mit tagadjam… Tényleg vonzó férfi. Talán még Áronnál is vonzóbb…
- Gondolod, hogy Balázs belemenne?
- Gondolod, hogy Balázsról van szó?
- … Ugyan miért csalná meg a feleségét Márk?
- Talán mert én is tettem nekik egy szívességet régebben. Nehogy azt hidd, hogy olyan prűd családról van szó. Ismered a nejét?
- Még nem. Miért?
- Kriszti egy nagyon dögös csaj. Bár te is tudod, hogy a fiatalabbakra bukom, azért ő egy igazán belevaló anyuka. Hát még a gyerek előtt… Tudod, ő is hasonlóan nyitott személyiség szexuálisan, mint például te.
- Megdugtad? Ezt nem mondod komolyan? – néztem rá, a tegnapi este félbehagyott döbbenettel az arcomon.
- Megdugtuk. Márk perverziója ez volt. Az enyém csak egy egész kicsit más. Már akkor megegyeztünk, ha tálalok egy megfelelő nőt e-célra, ő szívesen segítene. Ne izgulj, a felesége is tisztában van ezzel.
- Miért van az, hogy bár nem látszik rajtam, de nem vagyok meglepve… - reagáltam, arcomon beletörődő mosollyal.
- Talán mert imádod a szexet! – majd az arcomra nyomott egy puszit - Na, én megyek dolgozni. Te nem jössz? – felállt az asztaltól, és megigazította már amúgy is tökéletesen álló ingét.
- Később megyek be, még hazamegyek átöltözni.
Az íróasztal mögött máson sem járt az eszem, mint a megbeszélteken. Elképzeltem, ahogy Márk ki-be jár bennem, mindeközben Áron minket néz. Felizgatott a gondolat, legszívesebben azonnal magamhoz nyúltam volna. Még szúróbbak voltak a pillantások, amiket a páromtól lopva kaptam el nap közben. Nem bírtam tovább a kínzást. Kicsivel a rendes munkaidő lejárta előtt felhívtam magamhoz Áront, mikor bejött azonnal becsaptam mögötte az ajtót és nekiestem. Szörnyen fel voltam pörögve, szükségem volt rá, érezni akartam, ahogy hozzám ér, ahogy simogat, ahogy megszorítja a fenekem. Érezni akartam a farkát a számban, majd a puncimban. Szinte utálni kezdtem minden tiszta szavat, ami elhagyhatja az ajkaimat, mocskosan akartam beszélni.
- Azt akarom, hogy bassz meg, most azonnal!
- Nocsak, mi ez az indulat? Tegnap nem volt elég? – kérdezte Áron, miközben szinte tépte le rólam a ruháimat.
Az asztalra dobott, felhúzta a szoknyám és lerántotta rólam a bugyimat. Azonnal nyalni kezdett és az egyik ujját belém nyomta. Szinte sikítani tudtam volna a gyönyörtől, imádtam, ha ezt csinálja. A szememet becsukva, a fejét magamhoz szorítva élveztem, ahogy a nyelvével masszírozza csiklóm. Pár perc intenzív kényeztetést követően, az orgazmus határán hagyta abba. Azonnal kibontotta a nadrágját és előbukkant meredező, méretes farka. Bosszút akartam állni rajta, szabályosan dühöt éreztem, hogy nem hagyott elélvezni. Rögtön elé térdeltem, és a számba tömtem a szerszámát. Minél gyorsabban igyekeztem fel-le járni rajta, nem törődtem az irodai szex szabályaival sem. A munkahelyünkön szinte mindig odafigyeltünk a külsőségekre, nem volt például arcra vagy testre élvezés, a szemfestékem és a rúzsom tabu téma volt, nem volt ruhatépés vagy gyűrés. Most viszont úgy csináltam, ahogy otthon szereti. Bő nyállal, a kezemet is használva, gyors tempóban szoptam. Éreztem az előnedvei forróságát a nyelvemen, az arca teljesen eltorzult, látszott rajta, hogy pár pillanat választja el attól, hogy elélvezzen. Hirtelen a hajamnál fogva hátra húzta a fejem, a másik kezével rámarkolt a farkára, aminek az egész felülete csillogott a nyálamtól. Levegő után kapkodva, nyitott szájjal vártam, hogy visszategye és szájba dugjon, amolyan büntetés gyanánt. Ehelyett felállított, és akárcsak az első alkalommal, az asztalra döntött, majd azonnal belém rakta ágaskodó falloszát. Egy pillanatra felszisszentettem a hirtelen jött fájdalomtól, beletelt pár másodpercbe, míg elkezdtem élvezni, ahogy az ágyéka lassú ütemben ismétlődve a fenekemhez csapódik.
- Ezt akartad, te kis kurva? Mondd ki! – mondta Áron, összeszorított fogakkal
- Igen, ez az! Dugj meg mint egy olcsó szajhát! – válaszoltam mámorba merülve. Pont erre vágytam.
Egyre gyorsuló ütemben járt bennem ki-be, éreztem, ahogy egyre közelebb kerülök a csúcshoz. A következő pillanatban arra eszméltem, hogy vad tempóra váltott. Már nem törődtem a hangokkal sem. Pedig minden bizonnyal hallható volt az ajtó mögött, ahogyan szeretkezünk. Kis idő múlva apró és halk sikolyok üdvözölték a várva várt pillanatot. Lassított, és engedte, hogy végre átadjam magam az orgazmus hullámainak. Erős karja, amivel eddig hátulról a könyökömet markolta, lassan engedett a szorításból. Kielégülten nyögdécselve élveztem, ahogy partnerem egyre visszafogottabb ütemben, lágyan mártogatja bennem kőkemény falloszát. Hirtelen teljesen megváltozott a hangulatom. Meg akartam hálálni Áronnak a csodás élményt, amivel szinte az életemet mentette meg. Mosolyogva hajoltam előre, félbeszakítva a látványt, amibe Áron eddigre szinte belefeledkezett. Letérdeltem elé, és lassan végigjártam a nyelvemmel a farkán, a végén lágyan táncolva a makkján. Csak fokozta az élményt a saját ízem, amit kényeztetés közben éreztem. Végig a szemébe néztem, tudtam, hogy imádja, ha ezt csinálom. A kezemmel rámarkoltam, és lágyan mozgattam rajta a tenyeremet.
- Ez már pokolian hiányzott… - mondtam, kaján vigyorral.
- Ezek szerint jössz nekem egyel? – kérdezett vissza, levegő után kapkodva.
- Szeretnéd, hogy a szemed láttára leszopjak valakit? – kérdeztem vissza korlátok nélkül.
- Igen…
- Szeretnéd, hogy egy másik férfi megkeféljen előtted?
- Igen…
- Akkor készülj fel egy felejthetetlen estére, mert ígérem, hogy részed lesz benne!
Visszavettem a számba, és erősen masszírozni kezdtem a nyelvemmel, közben a kezem egyre gyorsuló ütemben dolgozott. Pár pillanaton belül átvette az irányítást, és eszeveszett tempóban verni kezdte az arcom előtt. Kinyújtott nyelvvel vártam, hogy végre megkapjam, ami nekem jár. Ezután éreztem, ahogy az első adag az arcom jobb oldalán landol, majd gyorsan visszavettem a számba a farkát, amiből lüktetett a forró anyag. Szívtam, ahogy csak tudtam, míg az utolsó cseppet is kipréseltem belőle. Imádtam az ízét, szinte vágytam már rá, hogy megkóstolhassam. Mikor végeztem, lassú mozdulattal engedtem ki ajkaim közül, és az arcomon lévő spermacsíkkal, a szemébe nézve jelentettem ki:
- Beszélnünk kell Márkkal.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Különírás-egybeírás problémák voltak benne. Viszont nagyon jól integráltad a pornós kliséket a történetbe, és remekül mocskos a fantáziád. Ment a Tetszik gomb. Sok ilyet még!

iGoCrazy ·
Ahh, tetszett.. folytasd minél előbb, mert itt helyben elsülök. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: