Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egymásra találás

Gyönyörű napsütéses reggelre ébredtem. Ez a nap is ugyanolyan mint a többi. De mégis furcsán szép. Kikeltem az ágyból, felvettem a papucsom és lementem a konyhába. Megfőztem a kávémat, majd kiültem a teraszra. Az eget néztem. Furcsán kék volt, és nagyon melegen sütött a nap. Éreztem, hogy ma igazán nyári nap lesz. Letettem a kávém az asztalra és nyújtóztam egyet. Ma egészen nehéz napom lesz, a főnökömnek kell megmutatnom az új ötletemet. A prezentációval már végeztem, de nem tudom, hogy meg tudom e győzni. Nem baj, úgy kell odamennem, hogy igenis sikerülni fog. Elmostam a poharam, majd elmentem zuhanyozni. Legalább fél órát áztattam magam, hátha jobb lesz, nem lett jobb. Csak jobban izgultam. Nemrég kerültem ebbe a városba menedzserként dolgozom, és ez az első igazi megbízásom. Felvettem fekete kosztümöm, ami egy rövid szoknyából és egy blézerből állt. Fehér inget vettem fel, mert az még is csak elegánsabb. Még átnéztem a beszédemet, majd megkerestem a kocsikulcsot és elindultam. Az út körülbelül negyed óra, de nekem többnek tűnt.

Amikor beléptem, a cég recepciósa nem állított meg, már lassan mindenki megismert a cégnél. Tudták hogy én vagyok az egyik főnök. Nem nagyon szeretem ha így neveznek, mert nem szeretek másoknak parancsolgatni. Meg talán még új nekem ez a helyzet. Beszálltam a liftbe és megnyomtam a 13-as gombot. Naná, hogy szerencsétlen emeleten van a főnököm irodája. Mindegy, ezen most nem kell gondolkodnom. Nagy levegő. Felértem az emeletre, kinyilt a liftajtó, és mindenki felém nézett. Jézusom.
- Jó reggelt kisasszony.
- Jó reggelt hölgyem - mondták sorba. Én meg csak szimplán mondtam egy Jó reggeltet, és kopogtam a főnököm ajtaján. Bentről nem hallatszott semmi. Majd még egyszer kopogtam, és egy ismerős hang hallatszott:
- Igen, tessék csak.
Én beléptem az irodába, majd becsuktam az ajtót.
- Kérem, üljön le.
Leültem, a főnököm éppen telefonált, gondolom azért nem volt ilyen közlékeny. Most, hogy így telefonált jobban megnézhettem, eddig nem volt alkalmam rá. Jasonnek hívják. Fekete haj, barna szemek, elég magas volt, és az látszott hogy nem sportol, viszont nem hagyja el magát. Körülbelül 30- 35 éves lehetett. Én meg 25, hát nem lenne rossz pasinak. Jajj miket beszélek, hiszen ő a főnököm. A férfi közben abbahagyta a beszélgetést, és engem nézett.
- Hölgyem megkérdezhetném, hogy mit bámul? - a fenébe. Észrevette, hogy méregetem.
- Öhm... elnézést, Uram - mondtam zavartan, és levettem a szemem róla.
- Ugyan, hagyjuk ezt a magázódást. Kérem szólítson Jasonnek.- mondta kedvesen. Sosem szokott ilyen közvetlen lenni. Mások előtt ő a nagy üzletember akinek kőből van a szive.
- Kimberly, de szólítson kérem Kimnek - mondtam még mindig zavartan. Jason felállt az asztaltól és a kanapéra ült.
- Kérlek gyere ide te is, ma egész nap tárgyalásról tárgyalásra mentem. Ha nem bánod innen nézném a prezentációdat - mondta kedvesen.
- Rendben. Akkor kezdhetem is? - közben már kotorásztam is a táskámban a kidolgozott prezentációm után. Amig kotorásztam, addig Jason elhelyezkedett a kanapén.
Jason gondolkodott valamin. Milyen szexi ez a nő, hány éves lehet, talán 24- 28. Talán lehet. Nincs kedvem, még egy prezentációt végig hallgatni, de nyilván sokat dolgozott rajta. De a vörös hajáról, és kék szeméről nem bírom levenni a szemeim, formás alakja és mellei nagyon megfogtak. Gyönyörű. Nem lehet másképpen kifejezni.

Jason megrögzött agglegény. 35 évesen csak alkalmi kapcsolatai voltak, nem tudni miért? Egyedül él. Persze most meg ennyi idősen nem mer kapcsolatot létesíteni senkivel, mert sok pénze van, és a nők jönnek a pénzre, mint a legyek a... Persze ez mind csak annyival magyarázható, hogy fél a csalódástól.
Most még is úgy gondolta, kellene neki valaki, akivel esténként együtt lefeküdhet aludni, és ne csak a kutyája vakkantson neki egyet ha hazaér hanem a szerelme üdvözölje otthon. Egy ideje már gondolkozik ezen a dolgon, és most már biztos benne. Tegnap este regisztrált egy oldalon ahol pasik nőket keresnek, akiknek a belső a fontos...

- Jason, megtaláltam. Ne haragudj, csak mindig eltűnik a pendrive- om - mondtam hangosan. Mire a férfi felnézett rám és bólintott.
Igyekeztem a lehető legjobban előadni az ötletem, körülbelül 1 órát beszélhettem, amikor is megcsörrent a telefonja, és majd nem egy időben az enyém is. Mindketten sűrű bocsánatkérés közepette arrébb vonultunk. Egy SMS- t kaptam a társkereső oldalról ahol hozzám illő ’pasit’ talált nekem a számítógép. Azt írták, hogy 35 éves, barna szem,fekete haj, és hogy keresi azt a nőt akinek a belső számít. De nincs kép róla. Elég jól hangzik. Majd ha haza megyek írok neki.

Jason is elolvasta az SMS- t. Neki is egy társkereső oldalról küldtek SMS- t hogy megtalálták a hozzá illőt. 25 éves és nem szereti az olyan embereket akik, minden szó nélkül eltűnnek és bántják őt. Vörös a haja,és van egy tetoválás medencecsontjánál. Ez elég izgató. Gyorsan elrakta a telefonját, gondolta minél hamarabb végez itt, annál hamarabb tud írni a nőnek.
- Rendben Kim, folytassuk - mondta. Én folytattam is, fél óra múlva befejeztem. A férfi csak bámult ki a fejéből. - Öhm... Nagyon sok új ötlete van, tetszenek nagyon. Itt hagyja nekem, és akkor átnézem még egyszer, és elindítjuk a projektet. Rendben?
- Rendben, köszönöm. Nagyon örülök neki - mondtam lelkesen, de már az a titokzatos idegennel való beszélgetés járt az eszembe.
- Most pedig menj haza és pihenj. Gondolom, sokat dolgoztál rajta. A viszontlátásra.
- Viszlát - mondtam, miközben felkaptam a táskám és már mentem is. Alig bírtam megvárni a liftet. Vajon tetszem majd neki? Mit fog gondolni rólam? A találkozás még messze van, de... Közben beültem a kocsimba, és elindultam haza. Beparkoltam a ház elé, és bementem.
Bekapcsoltam a gépemet. Addig pedig átöltöztem kedvenc ruhámba. Ami fehér volt és kék rózsa minták voltak ráfestve. Otthon mindig ezt viseltem, mert könnyű, és végre nem kosztümbe kell lennem.
Bejelentkeztem a társkereső oldalra és már várt is egy levél.

" Kedves Ká25 (ez a nevem)! Nagyon vonzónak találtalak a leírásod szerint. Szeretnék veled találkozni! Üdv.: Jas35"

A szívem majd kiugrott a helyéről. Válaszoltam neki:

"Kedves Jas35! Te is vonzó vagy számomra. Találkozhatunk. Üdv: Ká25 ".

Remélem, nem voltam túl rövid, de hát mit írhattam volna neki? Közben kopogtattak az ajtómon. Kimentem és a postás volt, kaptam egy pár levelet, nyilván most értek ide a másik címemről. Az egyik az apámtól jött, nyilván megint nincs pénze, mert elitta. A másik anyámtól, aki gondolom megint szakított a milliomos pasijával, és megint pénz kell neki. A másik pedig a volt pasimtól. Nyilván felfogta, hogy vége, bár nem hinném. Kibontottam, nem volt benne semmi csak egy fénykép arról, hogy éppen szexelünk. Nem tudom, ezzel mit akar elérni? Ezekkel a képekkel zaklat már jó ideje, nem tudom mit akar bebizonyítani. Hiszen a közelembe nem jöhet, mert távol tartási végzés van ellene, mert zaklatott. De a képek... Mindegy.
Anya levelében kivételesen azt újságolta el, hogy 2 hétre elutazik a Karib tengerre hajókázni. Apa pedig, hogy pénz kell neki, mert le van égve. Mint mindig. De nem küldök neki. Majd felhívom, hogy találkozzunk, és hogy menjen elvonóra. Muszáj.
Közben megkaptam a választ:

"Kérlek, írj nekem erre a telefonszámra: 00...."

De bátor, hogy megadja a telefonszámát. De nem baj írok neki.

"Szia. Ká25 vagyok. Ez a telefonszámom."

Elküldtem. Remélem nem valami elmebeteg. Jó, nem, nem szabad mindig a rosszra gondolnom.

A következő pár napban nagyon sokat SMS-eztünk egymással. Nagyon sok mindent megtudtam róla. Elég érzékeny típus lehet, de mondta, hogy a munkájában nem lehet érzelgős. Kérdeztem, hogy hol dolgozik de arra nem válaszolt, nem tudom miért. Hiszen biztosan jó helye lehet, gondolom valami üzletember... Nem tudom. Én is sok mindent elmondtam neki, tudja, hogy az anyámnak milliomos pasija van, az apám meg alkoholista, én pedig diplomával rendelkezem. Én őszinte akartam lenni hozzá, és az is voltam. Nem tudom, hogy ő miért nem mondta el mit dolgozik. Viszont kedves és megértő. Most kaptam tőle egy SMS- t:

"Ma este a Nachos nevezetű, tengerparti étterembe várlak 8-ra! Találkozunk végre? Te vonzó hölgy."

Mit tudtam volna neki válaszolni?

"Igen. Ott találkozunk. Már nagyon várom."

Elmentem zuhanyozni, és a szívem majd kiugrott a helyéről annyira izgultam. Egy miniszoknyát vettem fel és egy hozzá illő toppot. Persze a legszexisebb fehérneművel, nem mintha ez annyira számítana, nem akarok vele a legelső alkalommal ágyba bújni. Vagy mégis?

Jason felvett egy elegáns pólót és egy nadrágot. Szereti a Nachost, ott senki nem ismeri fel, mert nem érdekli senkit, hogy mennyi pénze van, és hogy ki ő?
Jártam már a Nachosban, nem valami puccos hely, de jól főznek és jó a zene. Leparkoltam a parkolóban. Majd elindultam az ajtó felé. Lassan benyitottam, halk zene szólt és sokan voltak odabenn. Most már nem szabad megfutamodnom. Találkoznom kell vele. Beléptem és megláttam a főnököm. Ezt nem hiszel, neki pont itt kell lennie, amikor én randizok valakivel. Odaültem a pulthoz és kértem egy italt. Háttal ültem Jasonnek, nehogy meglássam. Közben kaptam egy SMS- t: "Hol vagy?" én írtam neki: "A pultnál várlak."
Jason odalépett mellém és így szolt:
- Ká25, kérlek, gyere velem, itt sokan vagyunk - majdnem elestem, amikor vele mentem a teraszra.
- Ezt nem hiszem el. Te vagy Jas35? - mondtam még mindig levegő után kapkodva. Nem hittem a szememnek.
- Igen én vagyok. Nagy baj? - mondta kedvesen. A szívem majd kiugrott a helyéről. Baj? Nem baj csak a főnököm vagy. Most mit mondjak neki?
- Nem tudom, ez olyan furcsa nekem. Nem gondoltam volna, hogy te vagy az. Még mindig nem hiszem el. Pedig gondolhattam volna, fekete haj, 35 éves és nem akar a munkájáról beszélni, nem akar képet küldeni. Most mire gondolsz? - kérdeztem tőle. Jason csak nézett engem, vagy nem akart semmit mondani vagy meglepődött.
- Jason, kérlek, mondj valamit, hiszen mi munkatársak vagyunk, nem lehet a munkát és a kapcsolatot összekeverni. Jason válaszolj már - mondtam neki, mire Jason nem mondott semmit, csak megcsókolt, lassan átnyomta nyelvét a számba, és én is megpróbáltam megérinteni az övét az enyémmel. Így csókolóztunk nagyon sokáig, én átöleltem a nyakát és lejjebb húztam, mert tényleg jó magas volt, hozzám képest. Úgy éreztem, a szívem gyorsabban ver, és sose akarom elengedni a nyakát. Éreztem, hogy Jason is így van ezzel.
Én elengedtem a nyakát, de ő nem engedte el a derekam, ajkaink lassan elengedte egymást, és csak néztünk egymásra.

- Most mi lesz? - mondtam neki. Éreztem, hogy nem akar elengedni. De lassan leengedte kezeit. Végre megszólalt.
- Kim, én életem nagy szerelmét kerestem, tudom nem az Interneten kellett volna. De hát ott a legegyszerűbb, mert elfoglalt vagyok. De nem gondoltam volna én sem, hogy veled fogok találkozni. De nem akarlak elengedni - mondta végül.
- Én... - tetszik, nagyon is tetszik nekem Jason, odavagyok érte - sem téged - mondtam ki végül. Ő ismét megcsókolt, majd megfogta a kezem és magával húzott a partra. Leültünk egymás mellé a homokba és a tengert néztük.
- Amit én mondtam magamról Jason az mind igaz. Én mindenben őszinte voltam veled. Elmondtam azt is, hogy nem rég sikerült szakítanom az elmebeteg barátommal, és azóta zaklat a képeinkkel, amin szexelünk. Te nem mondtál el mindent, miért? - kérdeztem tőle. Eddig azt hittem ismerem, de rájöttem, hogy semmit sem tudok róla.
- Tudod, volt egy menyasszonyom. 7 évvel ezelőtt, nagyon szerettem őt. Ő is engem. De nem mondott el nekem mindent, beteg volt. Leukémiás. Amikor megtudtam, hogy nem lehet rajta segíteni, összeomlottam. Mindent megtettem, hogy ő boldog legyen még az utolsó napjaiban, de ha nem voltam vele, akkor csak sírtam. Azt mondta nekem, hogy boldogan fog elmenni, mert ilyen vőlegénye volt, és megkért hogy ne gyászoljam őt túl sokáig. Nem is gyászoltam, testileg nem. Sok nővel voltam, de egyiket sem szerettem. Mind csak egy éjszakás kaland volt. Szerelmet senkinek nem adtam, és senkitől nem kaptam. Nemrég rádöbbentem, hogy tulajdonképpen nekem semmim nincs csak egy kutyám, meg egy cégem. Akkor regisztráltam az oldalra - mondta egészen nyugodtan. Éreztem, hogy majd megszakad a szíve és az enyém is. Nehéz lehetett kiönteni a szívét.
- Sajnálom, ne haragudj - mondtam neki. Ő rám nézett és elmosolyodott. Éreztem, hogy ennek a dolognak nem itt kell folytatódnia. - Gyere most te velem, kérlek. Mondtam neki. A táskámból előkotortam kocsikulcsom, majd mondtam neki, hogy üljön be. Beültünk a kocsiba és elindultam. Hozzám mentünk. Ott végül is én otthon vagyok, nekem jobb lesz vele beszélgetni. 20 perc alatt ott is voltunk. Kiszálltam a kocsiból, és mondtam, hogy jöjjön ő is.
- Kim én nem mehetek be - mondta.
- Ugyan miért ne? Nyugi nem támadlak le - mondtam neki viccelődve.
- Tudom - mondta. Én bevezettem a házba. Nem nagy lakásom van, de van nappali, konyha,2 szoba, fürdőszoba. Én egészen megszerettem.
- Ülj le. Hozzak neked valamit? - kérdeztem tőle.
- Nem köszönöm - felelte. Én leültem mellé. Nem tudom, mit mondjak neki. Hiszen most együtt vagyunk, de még sem vagy most hogyan tovább?
- Mit gondolsz mi lesz most velünk?
- Ha te úgy döntesz, hogy igen, akkor én nagyon fogok örülni, de ha nem akkor annak örülök, hogy a közelembe leszel. Mert velem dolgozol.

Ha együtt leszünk, akkor nem tudunk együtt dolgozni, de mit érdekel engem a munka? Mindig ezzel jövök, de nem mindegy? Én boldog akarok lenni. Nem pedig azon gyötrődni, hogy most ő a főnököm vagy sem. Nem érdekel. Kell nekem, kívánom őt. Közelebb ültem hozzá.

- Kívánlak - mondtam neki halkan. Ő tudta, hogy nem kell több szó, most már egymáséi vagyunk.
Gyengéden megcsókolt, egészen beleremegtem, majd elkezdte simogatni a mellem.
- Ne, ne itt. Menjünk be a hálóba - mondtam neki.
Ő követett engem. Egészen felizgultam, mire beértünk a szobába, tudtam, hogy már alig bírom anélkül, hogy letámadjam.

El kezdte levenni rólam a felsőmet, én már levettem róla a pólóját, közben egyre szenvedélyesen csókolt, a nadrágját kezdtem kigombolni, közben lehúzta rólam a szoknyám. Ő ott állt előttem alsónadrágban én meg fehérneműben. Egymáshoz simulva csókolóztunk, ő felemelt én pedig átkulcsoltam a derekát a lábammal. Éreztem, ahogy a fallosza egyre nagyobb lesz. Jason letett az ágyra, és rámfeküdt, a kezét nem vette ki alólam, addig amíg ki nem kapcsolta a melltartómat. Majd levette rólam, és el kezdte csókolgatni a nyakam, közben gyengéden simogatta a mellem, én kis sóhajokkal jeleztem, hogy nagyon élvezem, amit csinál. Szopogatta a mellbimbóim, sosem élveztem még ennyire ezt. De ő olyan jól csinálja, csókolta a hasam, majd megakadt a tetoválásomnál.
- Ez olyan izgató - mondta, és adott oda egy csókot. Lassan lehúzta rólam a bugyimat. Belenyalt nedves puncimba, én pedig nagyot nyögtem. Tudta, hogy élvezem, és nem hagyta abba, bedugta 2 ujját a nedves puncimba, és közben még azt is ki be húzogatta. Ez olyan jó. Egyre nagyobbakat sóhajtoztam. Jó nagyon jó... Ezt úgy 10 percig csinálta... egyszer csak megremegett a testem és átéltem életem legjobb orgazmusát, egy férfival.

Levettem az alsónadrágját és megnyaltam megduzzadt makkját, élvezte mert nagyot nyögött, ő nem akarta, hogy kielégítsem. De én bekaptam falloszát, és szopogatni kezdtem. Pár percig csináltam, de ő leállított. Lassan rámfeküdt, és behelyezte falloszát a puncimba, majd el kezdett mozogni. Csókolóztunk. Éreztem ahogy dobog a férfiassága bennem, nem akart elmenni, még élvezni akarta ez együttlétet. De nem bírta tovább és elélvezett.
Mindketten pihegve feküdtünk egymás mellett. Nagyon jó volt vele. Élveztem nagyon.
- Köszönöm - mondtam neki, és hozzábújtam. Ő átölelt.
- Ugyan mit? - kérdezte meglepetten.
- Én még sosem mentem el férfitól, csak ha én masszíroztam magam.
Ő nem mondott semmit csak szorosabban átölelt. Elaludtunk.

A holnap még tartogat, sok meglepetést.

Folyt. köv.
Hasonló történetek
20873
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
24235
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
veszprémi lány ·
egyfelől egyetértek az előttem szólóval. másfelől viszont...
szerintem egy tárgyalásnál mindkét félnek ki kell kapcsolni a telefont, vagy legalábbis lehalkítani. az sms elolvasása ráér utána is. másik: kétlem,h. egy munkakapcsolatban megbeszélik, h. a társkereső izétől kaptak sms-t...ráadásul, a nicknevek, meg az adott információk túlságosan gyanúsak, simán lehet tudni, h. ki lesz az álnév mögött.

Vörös Démon ·
Köszönöm a hozzászólásokat. Szerintetek miért nincs ott a nevem, hogy én irtam? Nem hiszem el. :rage:

Berkes Lajos ·
Jóóó. Vagy legalábbis nekem nagyon bejön (a nő is).
Bár modern lányregény, fehér lóval és herceggel, nem giccses, inkább nagyon is romantikus és erotikus. Persze ilyen pasi a valóságban nincs, de nem baj, bájosas naív, ez adja az értékét. És a szex is jó.

Csak egy kötözködés, mert a magyar ember már csak ilyen: a legtöbb angolszász kultúrában nincs 13. emelet az irodaházakban, mint ahogy 13. sor sincs a repülőgépeken.

Vörös Démon ·
Köszönöm szépen. Jól esik ha valakinek tetszik amit irok. :hushed: Örülök, hogy tetszik.
Upsz lehet, hogy erről már hallottam... legközelebb nem lesz 13as szám. :yum:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: