Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyetlen éjszaka 3.

Újabb édes, vágykeltő üzenetváltásokkal teli napok következtek. Mostanra már az volt a furcsa, hogy ha nem tudtunk a másik felől. Minden érdekelt vele kapcsolatban, hisz egy hamar szerethető személy, és olyan teste van, amiért a sok velem egyidős srác ölni tudna. Nálam magasabb elég sokkal, korban is sokkal idősebb, míg én csak 23 vagyok, ő lassan tölti a 40-et. De engem ez nem zavar, és rajta sem látom, hogy zavarná. A kapcsolatunk elég furcsán alakul, míg az elején úgy voltunk vele, hogy csak egy éjszaka, mára már a harmadik alkalmat tervezzük. Ha nem ír, nagyon hiányzik, lassan többről lesz szó, mint szex, de ezt nem hagyhatom. Jó így minden, ahogy van, nem szabad megkavarni érzelmekkel, mert csak ezerszer nehezebb lesz. Tíz nap telt el, az előző alkalom óta, mindennap vele keltem, vele feküdtem. Visszább kell vennem, különben tényleg szerelmes leszek.

Már három napja tervezgettük, hogy az az este lesz az, amit gyönyörű tegnappá teszünk együtt! Már minden porcikám utána sóvárgott, már az sem érdekelt volna, ha az egész világ rólunk beszél, csak legyen velem, és olyankor úgysem számít semmi sem.

Nyolcra beszéltük meg a találkozót, de fél nyolckor kaptam egy üzenetet tőle, hogy közbejött valami, le kell mondania. Először azt hittem viccel, fel sem fogtam, még kacarásztam is, milyen kis szellemes. Pár perccel később felhívott, és akkor hallottam a hangján nem viccel. Eléggé magam alá zuhantam, minden járt a fejemben, csak az nem, hogy tényleg dolga van. Ismertem már az ilyet, volt ilyen férfivel már dolgom. Mondjuk ő nem ígért semmit, nem mondta, hogy szeretni fog, és csak én leszek neki. Sőt, akkor talán csak nehezebb lenne. Haragudtam rá, dühös és csalódott voltam. Tudta mennyire várom a randit, és míg fel nem hívott, reménykedtem benne, ő is annyira várja.

Akkor pedig rá kellett jönnöm, ő nem várja, nem akar engem, nyilván talált valaki mást, aki közelebb van hozzá, és talán ügyesebben elégíti ki a vágyait. Elnyúltam a kanapén, azon a kanapén ahol először ért hozzám nőként. Ahol finoman és édesen csókolt. Megrohamoztak az emlékek, éreztem, ahogy forróság önt el. Nem akartam maszturbálni, mert dühös voltam rá, hogy így itt hagy. Akárhonnan nézzük ez csúnya dolog volt, napok óta csak a szexről beszéltünk, egyre jobban vágytam már az érintésére. Akartam, hogy szorítson magához, és ha csak arra a pár órára, de szeressen egy kicsit.

Sietősen keltem fel a kanapéról, behúztam a sötétítő függönyöket, lekapcsoltam a lámpát, csak kis hangulatfényt hagyva, majd újra leheveredtem. Körbe néztem a szobába, megakadt a szemem egy-két dolgon, amik ha beszélni tudnának. Ahogy körbefuttattam szemem a kis csecsebecséken, magam előtt láttam magunkat, ahogy ölel, s csókol, s nincs külvilág egyikünknek se. Most már nem bírtam visszafogni magam, megsimogattam a csiklómat. Halk nyögés hagyta el ajkaimat. Piszkosul dühös voltam, de biztos megbocsájtottam volna, ha azonnal itt terem. Csak az ő kedvéért, egy igen érdekes bugyit választottam az estére. Halvány rózsaszín, csipkés, selyembetétes, melyen középen egy kis gyöngysor fut végig. Ujjaimat finoman végigfuttattam a selyem anyagon, majd megéreztem, mennyire benedvesítettem a kis gyöngyöket. Ahogy ujjaimmal simogattam magam, egyre jobban elpárolgott a dühöm. Már csak csalódott voltam, és kielégületlen. Félrehúztam a selyem anyagot, és mélyen magamba toltam két ujjam. Teljesen más, mintha ő csinálta volna, de behunytam a szemem, s azt képzeltem, ő simogat, ő játszik a kis gyöngyökkel. Nem kellett sok idő, és halkan nyögdécselve élveztem el. Hiányérzetem volt, mikor végeztem, de tudtam most csak ennyi járt. Kicsit rendbe tettem magam, és felhívtam a barátnőmet menjünk el iszogatni valahova.

Próbáltam nem rá gondolni az este folyamán, de nem tudtam kiverni a képet a fejemből, hogy esetleg mással szórakozik épp. Barátnőm megérezte frusztráltságomat, és hazakísért, majd hazament. Újra a magányos, csendes kis másfél szobás lakásom kanapéján találtam magam. Gondoltam rákérdezek minden rendben van-e vele, és tudok-e segíteni a problémáján. Ha már voltam olyan gonosz, és nem írtam neki az elmúlt pár órában.
Őrjítő percek teltek el, de nem válaszolt. Szenvedtem. Kielégületlen és csalódott voltam. Felvettem egy pulcsit, és céltalanul indultam el a városba. Mikor megláttam egy dohányboltot úgy döntöttem visszatérek régi rossz szokásomhoz. Bementem, vettem magamnak arany Marlborot, egy kis üveg vizet, és úgy döntöttem, kicsit elszakadok a valóságtól. Elindultam ki a városból, a nyüzsgő zajos helyről el, a lényeg, egyedül legyek. Már legalább egy háromnegyed órája gyalogoltam, amikor rájöttem hol vagyok. Azon a helyen ahol nagyon régen „randiztunk”. Na, jó az nem randi volt, csak ültünk a kocsiba, beszélgettünk. Már akkor tudtam akarom őt, de még nagyon fiatal voltam.

A szemeim megteltek könnyel. Nem tudom mi vitt engem akkor oda. De a helyünkön állt egy autó. Kicsit megijedtem, már hajnali egy volt, és egyedül voltam. A szívem nagyon hevesen vert, úgy éreztem mindjárt elájulok. Elővettem egy szál cigarettát, mélyen szívtam a tüdőmbe a füstöt, az a régi érzés, lehet vissza kéne szoknom, nem lennék olyan feszült mindig.

Ekkor kinyílt az autó vezetőoldali ajtaja, egy nagyon magas, félelmetes alak szállt ki belőle. Nagyon megijedtem. Rá gondoltam, és egy könnycsepp kicsordult a szememből. Nem történhet itt semmi, mert még akarok vele találkozni, és szexelni.
Közelebb jött az alak, aki kiszállt az autóból. Minden félelmem elszállt abba a pillanatba, ahogy megismertem. Ő volt az. A maga teljes valójában.
- Mit keresel itt? – kérdezte tőlem ridegen.
Nem tudtam mit mondhatnék, hisz nem tudom, mit keresek ott, odavittek a lábaim.

- Nem tudom, elindultam a pocsék estém után sétálni, és itt jöttem rá, hogy igencsak nem tudom, hogy mit keresek itt.
Közelebb jött hozzám, már éreztem az illatát. Megrészegültem. A lábaim remegtek, úgy éreztem mentem elájulok, de mellette forróság öntötte el a testem, ahogy rám nézett. Mire feleszméltem, már előttem állt. Megsimogatta az arcom, érezte a remegésem, egy apró mosoly jelent meg gyönyörű szája szélén. Dühösen néztem rá. Nem akartam, hogy azt érezze, még mindig akarom.

- Azt hittem fontos dolgod van. – próbáltam hűvös és tárgyilagos maradni.
- Nem rég értem csak ide, de már nem akartalak zavarni. – Keze a vállamon pihent, és cirógatta a fülem mögötti érzékeny részt.
- Tudhattad volna, hogy nem zavarsz. De mennem kell. Reggel korán kelek. – Elfordultam tőle, éreztem, ahogy a hátam mögött a levegőbe mar.
- Engedd meg, hogy hazavigyelek. Már nagyon késő van. – Csigalassúsággal haladtam az autója felé, most éreztem csak igazán nagyon elfáradtam. Megálltam az autó mellett, újabb szál cigarettát gyújtottam, és csak néztem őt, ahogy engem néz, de sajnos a gondolatai nem villogtak a képben.
- Azt hittem leszoktál. – szúrós tekintettel nézett rám.
- Úgyis volt, ma estig. – széles mosolyra húztam a számat.
Újra közelebb jött hozzám, a szívem majd kiugrott a helyéről. Kerestem a menekülő utat, de nem volt menekvés. Odaért elém, fölém magasodott, és gúnyosan nézett le rám.

- Ne hidd azt, hogy elfelejtettem, vagy, hogy nem akarom.
Mélyen a szemembe nézett, éreztem, ahogy minden ellenállásom elveszítem. Ajka egyre közelebb került az enyémhez. Már éreztem leheletét az ajkamon. Gyönyörű szemei csak úgy csillogtak, ahogy rám nézett. Végre megcsókolt. Újra az ismerős íz, a finom puha ajkak érintették ajkamat. Szorosan tartott, ha nem így lett volna, ott rogyok össze az autó mellett. Jóformán orgazmusom volt a mézédes csókjától. Finoman simogatni kezdte az oldalam. Tudtam megfog történni minden, amit ma estére terveztünk.

Ajkai már a nyakam csókolták, keze már rég a ruhám alatt volt. Finoman megfordított, így rá tudtam hajolni az autóra. Éreztem, ahogy remeg a keze, amikor hozzam ér. Felhúzta a szoknyám, a bugyimat csak félre húzta, és ott az autó mellett tövig berakta. Megremegett a lábam, ahogy az övé is.

Hallottam sóhajait, ahogy mozogni kezdett bennem. Az egész estés feszültség egyszerre szakadt ki belőlem. Vadul toltam hozzá a csípőmet. Egyikünknek sem kellett sok, már éreztem, feszülnek az izmaim. Hirtelen kihúzta belőlem a farkát, megfogta a kezem, és fellökött a motorháztetőre. Szaporán vettem a levegőt, ő pedig behajolt puncimhoz, és vadul lefetyelni kezdett. Először a csiklómat nyalogatta, majd körbenyalta az egészet. Az őrület határán voltam, amikor a természet légy ölén, elért az orgazmus, sikítottam, vergődtem. Átváltott egy lassabb tempóra, míg megnyugszik a testem. Beletelt pár percbe, míg magamhoz tértem, ő addig nyughatatlanul nyelvvel dolgozott. Mikor lenéztem rá, cinikus mosoly ült az arcán, szemei vadul csillogtak. Felemelte fejét, lépett kettőt előre és újra tövig tolta belém a péniszét. Jól eső bizsergés járta át a testem. Mozogni kezdett, közben kibontotta melleimet a ruha alól, és finoman morzsolgatni kezdte a mellbimbóimat. Újra éreztem, hogy közeledik az orgazmus, feljebb emeltem a csípőmet, ő pedig már önkívületi állapotban tolta belém. Újra elért az orgazmus, kisebb sikollyal járt ugyan, de erősebb összehúzódásokat idézett elő bennem. Lassabban kezdett mozogni bennem, egyre hangosabb sóhajok hagyták el gyönyörű ajkait. Kellett újabb pár perc, míg összeszedem magam. Lecsúsztam a motorháztetőről elé térdeltem számba vettem a farkát. Szívni kezdtem, míg kezeimmel a heréit simogattam. Hirtelen megfogta hátulról a fejem, és tövig tolta a számba. Éreztem édes ondóját, ahogy folyik le a torkomon. Csak pumpált és pumpált, már azt hittem megfulladok, annyit lő belém. Aztán enyhülni kezdett a kezének szorítása. Tisztára szopogattam farkát.

Felhúzott magához, szenvedélyesen megcsókolt. Segített megigazítani a ruhámat. Leültem a fűbe, és elgondolkoztam. Mellém telepedett, és kérdőn nézett rám. Elővettem egy szál cigit, lassan meggyújtottam, egy nagyot szívtam bele, lassan kifújtam a füstöt, és belenéztem gyönyörű szemébe. Ez a ma éjszaka így volt gyönyörű, s tökéletes. Unalmas lett volna, újra a négy fal között. Ültünk ott a fűben, csendben, egymást nézve. Ujjaink összefonódtak.

A Hold lustán világított be minket. Félve néztem rá, de ő pont engem nézett, az elmúlt napok, hetek kérdése jutott eszembe. Közelebb hajoltam hozzá, megcsókoltam, nehezen elszakadtam tőle, majd nekiszegeztem a kérdést.

- Erik, miért jársz vissza hozzám? Mit tudok én, amit a barátnőid nem?
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: