Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy Wellness hétvége 1.


Tavaly Novemberben történt az, amit most megosztok veletek.
Nagyon hideg volt már az idő, mikor feleségemmel (hívjuk Őt most is Andreának) elutaztunk egy kisváros Wellness szállójába egy hétvégére.
Összekötöttük a kellemest a hasznossal. Nekem munkaügyben úgyis oda kell utaznom, mért ne csaphatnánk egy görbe hétvégét.
A gyerekek Mamánál, unokatesóknál. Kettesben mentünk, és egész úton, sőt már hetekkel az elutazás előtt az járt a fejemben, hogy mekkorákat fogunk kefélni a szobánkban. Csak azt sajnáltam, hogy Zoltán és a felesége, Zsuzsa nem tudtak velünk jönni.
Sokáig úgy volt, hogy négyesbe utazunk, de nekik sajna közbejött valami, így csak ketten mentünk. Pedig, gondoltam, négyesben mekkora lett volna. Nagyon sokszor voltunk már együtt négyen. Andrea rendszeresen kefél Zolival, illetve rendszeresen dugjuk meg Andit Zolival ketten. Andi imádja, ha egyszerre több manus kényezteti.



De ez most elmarad. Csak kettesben vagyunk. Így sem lesz rossz. Andi vidáman csacsogott az autópályán, hogy majd mi mindent kell megnézni. Hová kell elmenni feltétlenül. Van egy nagyon híres cukrászda, ahol világbajnok ezüstérmes a pisztácia fagyi – olvasta a neten – és hogy pont most van a szomszéd faluban a nemtom’ milyen fesztivál és hogy kik fognak fellépni… és csak 8 km re van a kegytemplom, ami 900 éve épült.



- Nem is figyelsz – mondta kicsit sértett hangon.
- Dehogyisnem Cica! Csak ezt már minimum kétszázszor megbeszéltük, és pontosan tudom, hogy a templom freskóit 91-ben restaurálták, mikor festés közben észrevették, hogy a mittudomén hány réteg meszelés alatt a kupola freskókkal díszített. Csak elbambultam.
- Hát akkor ne bambulj! 140-el megyünk, te meg bambulsz. Marha jó! Álmos vagy? Megállunk egy kávéra?



Néhány kilométer után egy benzinkútnál megálltunk.. Mivel bent nem lehetett dohányozni, kijöttünk a kávéval és az épület háta mögött, egy kissé szélvédettebb helyen ittuk meg a kávénkat. Közben beszélgettünk, és elmondtam neki, hogy iszonyatosan kívánom Őt, és hogy alig várom, hogy odaérjünk. Erre megcsókolt. Nagyon mohón, vágyakozóan. Éreztem, hogy Ő sem bánná, ha már ott lennénk. Nekinyomtam Andi hátát a falnak és a pulóver alatt megmarkoltam az egyik mellét. Ezt imádta! Ha méretezni kéne a melleit, azt mondanám, hogy egy tízes skálán talán 3-as. Nem nagy, de én imádom. Még most, három gyermek után, 36 évesen is kemény és hetyke. Fittyet hány a gravitációnak. Ez talán a sok tornától, aerobictól és pilatestől van, vagy attól, hogy nem nagy, nem tudom, de nem is érdekel.
Ahogy a kezem hozzáért éreztem, hogy a mellbimbója kő kemény, szinte átszúrja a pulóverét (talán a hidegtől, talán a vágytól, talán mindkettőtől). Andi teste megremegett. Ettől a testén végigfutó enyhe remegéstől és a kemény mellek érintésétől iszonyatos vágy tört rám. Legszívesebben ott a helyszínen lerángattam volna róla a nadrágot és a falnak döntve keféltem volna Őt félholtra. De csak a fal felé fordítottam és a nadrágon keresztül simogattam a fenekét miközben a nyakát csókolgattam.



- Figyi! Itt filmeznek! – mondta nevetve, és a falra szerelt biztonsági kamerára mutatott, aminek éppen a látószögében voltunk. Elengedtem őt, és egy fél lépést hátraléptem. Ő felém fordult, és leguggolt elém. Csak úgy a farmeren keresztül gyengéden beleharapott ágaskodó farkamba, majd ellentmondást nem tűrő hangon így szólt:
- Gyere, menjünk!



Menetközben még dobott egy puszit a kamerának, majd beszálltunk és elhajtottunk. Pillanatok múlva ismét az autópályán száguldoztunk. Útközben megbeszéltük, hogy mennyire nagy kár, hogy Zoliék nem jöttek velünk.
- Vagy legalább Zoli – mondtam mosolyogva.
- Hülye! Nem azért! Csak úgy!
- Én is úgy gondoltam, hogy csak úgy! – mondtam. – De azért egy picit AZÉRT is! Nem? – tettem hozzá halkan és reméltem, hogy igenlő választ fog adni.



Andi rövid gondolkodás után elmondta, hogy nem tehet róla, de imád két fiúval dugni egyszerre, és hogy én szoktattam rá, ezért nem tehetek neki szemrehányást.
Hogy miből gondolta, hogy pont most akarok neki szemrehányást tenni!? Több mint tíz éve dobjuk őt rendszeresen partiba Zolival és Petivel. Miért pont most? Megnyugtattam, hogy nincs semmi baj, és hogy én is imádom nézni, amikor mással kefél. Ez eddig is így volt, és ezután is így lesz!
Ezután már eseménytelen volt az út hátralévő része. Beszélgettünk, nevetgéltünk, és kíváncsian vártuk a négycsillagos szállodát.



Nemsokára beértünk a városba. A GPS segítségével gond nélkül megtaláltuk a szállót, ami nem okozott csalódást. Még szebb volt, mint a képeken. A háttérben, a hegyoldal látványától elakadt a szavam. Az erdő lombja leírhatatlan látványt nyújtott. Millió színben pompáztak az őszi lombkoronák, a hegy fölött pedig ezerrel ontotta a fényt az a csillag, amit mi földi halandók Napnak hívunk. A fény áthatolt a lombokon és ezerszeresen verődött vissza a sárga, vörös, barna és ezek milliónyi árnyalatában játszó faleveleken. Ez a festői háttér kiemelte a kétemeletes hófehér épületet, melynek az ajtaja fölött ez volt olvasható:



Wellness szálló és Szabadidő Centrum.



Még nem tértem magamhoz, mikor nyílt az autó ajtaja és agy fiatal, 20 év srác köszönt ránk.
- Sziasztok! Üdvözlünk a szállodánkban. – mondta - segíthetek bevinni a csomagokat? Addig megkérlek, állj be a parkolóba az autóval – adta értésemre burkoltan, hogy nagyon rossz helyen álltam meg. Pont a főbejárat előtt.



Mivel rendszeres nézője vagyok a Svindlerek című ismeretterjesztő sorozatnak (aki ismeri, az tudja, miről beszélek) és mivel amúgy is összesen egy sporttáskánk volt, hiszen csak három napra jöttünk, elhárítottam az ajánlatát.
Miután leparkoltam, remélve, hogy most már jó helyen állok, besétáltunk a szállóba. Nem akarom húzni vele az időt, hogy elmondjam a látványt, úgyse tudnám pontosan leírni. Eddig még csak filmeken láttam ilyet. Minden megvolt ahhoz, hogy úgy érezzem magam, mintha mondjuk, egy olajsejk lennék, aki vendégségbe jött Magyarországra és annyi pénze van, hogy megvehetné az egész kócerájt, ha akarná. Az előbbi srác azonnal mellettünk termett és a recepcióhoz vezetett, de most már nem hagyta, hogy én cipeljem a táskát. Elvette és elmondta, hogy Őt Sándornak hívják, és ha gondunk van az autónkkal, vagy csak le kell mosni, csak szóljunk a recepciósnak, és ő már intézi is. Ezért van itt.
A recepciós hölgy nagyon kedves volt. Elkérte a vouchert, egyeztette a szobafoglalást és sajnálkozva közölte, hogy csak fél óra múlva kaphatjuk meg a szobát, mert még takarítják. Ez rendben is volt, tényleg délután négyre szólt a foglalásunk, és mi jöttünk kicsit korábban.



- Addig a bárban a szálló vendégei egy italra – mondta mosolyogva és a pulton megnyomott egy gombot. Pillanatokon belül ott termett egy 40 év körüli hölgy, picikét térd fölé érő, feszes, piros szoknyában, fehér blúzban és szintén fehér magas sarkú cipőben. Bemutatkozott, és mosolygós, csengő hangon darálta a betanult szöveget, hogy ha bármire szükségünk van, csak szóljunk. Közben bevezetett a bárba és szólt a pultosnak, hogy a ház vendégei vagyunk. A bárba menet Sanyi megint ott teremett valahonnan és Emese (így hívták a szoknyás hölgyet) utasítására a táskánkat felvitte a majdani szobánkba.



A bárban Andi kért egy ásványvizet, de miután megértettem, vele, hogy „nyaralunk” és nincsenek itt a gyerekek, akikre vigyázni kéne és mivel amúgy is ingyen van egészen nyugodtan felfüggesztheti a diétáját, megkérdezte társalgásunkat mosolyogva hallgató pultost, hogy mit ajánl?
- Házunk specialitása a XY kimondhatatlan nevű koktél a hölgynek és valami mittudomén milyen valami, amit Whiskyből kevernek az Úrnak.
Mire kettőt pislogtunk már előttünk is volt a két ital. Nem részletezem, biztosan mindenki látott már koktélt. Andinak nagyon ízlett az övé, de az enyém nekem nem jött be. Nem szeretem a Whiskyt. Lassan kortyolgattam. Miután a csapos észrevette, hogy nem ízlik, felajánlotta, hogy kicseréli valamire. Hálásan kértem egy kis Gössert.
Közben jött a szoknyás hölgy és szólt, hogy bármikor elfoglalhatjuk a szobát, csak a recepción kérjük el a kulcsolt. Néhány percig még beszélgettünk a pultos sráccal. Megtudtuk, hogy a szálló amúgy tele van, csak ebben a z időpontban a vendégek mindenfelé szétszélednek.



Újra „visszafáradtunk” a recepcióra. A hölgy átnyújtott két karórára emlékeztető karkötőt, és elmondta, hogy ez nyitja a szobát. Ismét ott termett valahonnan Emese, a vadító piros szoknyájában és eszméletlenül szép lábaival előttünk tipegve elkísért a szobánkig. Közbe végig csilingelte az utat. Elmondta, hogy a szobában lévő mini bár tartalma teljesen díjtalan, mivel először vagyunk itt. Megtudtuk azt is, hogy a recepción kapott karkötő nem csak a szoba ajtaját nyitja. Ezzel tudjuk igénybe venni a gyógyfürdőt, a Fitnesztermet, a szaunát, szoláriumot, az uszodát, az élményfürdőt és minden más szolgáltatást, ami természetesen benne van a szoba árában. Mivel félpanziós ellátást választottunk, ezzel tudjuk igénybe venni a reggelit és a vacsorát, valamint a bárban és az étteremben ezzel rendezhetjük a számlát. Tehát fizetni majd csak kijelentkezésnél kell. Megmutatta hogyan működik a TV és hogyan tudunk többe ezer DVD-ből választani.
A szoba csodálatos volt. Hatalmas franciaágy, nem túl nagy, de a szobához képest némileg így is túlméretes LCD TV. Egy pici bárhűtő, az ágy mellett két éjjeliszekrény valamint két fotel egy picike asztallal. Saját fürdőszoba zuhanyzóval... nem részletezem.



Miután kettesben maradtunk Andival, megöleltem és megcsókoltam. Láttam az arcán, hogy az elfogyasztott nemtudommilyennevű koktél megtette a hatását. Hanyatt lökött az ágyon és miután némi segítséggel a térdemig lehúzta rólam a nadrágot szó nélkül bekapta a farkam és vadul szopni kezdett. Nem tartott tovább három percnél. Többször próbáltam szabadulni. Szerettem volna Őt kinyalni és addig kefélni, amíg egy hatalmasat nem élvez, de nem hagyta. Mivel nem ez volt az első ilyen eset, tudtam, hogy kár erőlködnöm. Egyszerűen csak azt akarta, hogy nekem jó legyen.



Miután teleélveztem a száját és az utolsó cseppig lenyelte, egyik kezével a farkamat simogatva, mosolyogva rám nézet és megkérdezte:
- Megyünk sétálni?



Most ugorjunk néhány órát. nem akarok senkit untatni azzal, hogy hogyan barangoltunk kézen fogva a település hangulatos kis utcáin és hogyan kávéztunk a sarki presszóban. Mivel November lévén délután ötkor már minden zárva volt, tényleg csak sétáltunk egyet, majd úgy döntöttünk, hogy visszamegyünk a szállóba. Ott legalább van mit csinálni és amúgy is nemsokára vacsora.
Ittunk még egyet a mini bárból, vacsoráztunk aztán elmentünk szaunázni. Pontosabban Andi ment szaunázni. Én még sosem próbáltam és nem is igen értettem, hogy mi a búbánat jó van abban, ha valaki beül abba a rohadt melegbe és izzad, mint a marha. Megbeszéltük, hogy én majd csinálok addig valamit. Mivel a Wellness részlegben éppen egy cselgáncs bemutató volt, pillanatok alatt elrepült az a cirka 30 perc, amit Andi nélkül kellett eltöltenem. A Judo bár nem az én sportom igen közel áll hozzám, mert a Judóból kialakult másik küzdősport az, amit én is űzök.



Megjött tehát Andi. Beszélgettünk, tévéztünk dugtunk, szóval múlattuk az időt. Elmesélte, hogy a szaunában volt egy fickó, eszméletlenül jól nézett ki. Bla,bla,bla…
Nekem reggel el kellett mennem a megbeszélésre, amiért tulajdonképpen ide jöttünk. Megbeszéltük, hogy Andi addig elüti valamivel az időt, kora délután jövök…
...Valamivel 11 után értem vissza. Andi a halban ült és egy ürgével beszélgetett. Közelebb léptem.
- Sziasztok – lopva végigmértem az idegent. Férfi szemmel nézve is baromi jóképű volt. Kicsit el is fogott a féltékenység. Fehér vászonnadrágjához fehér pólót viselt és látszott rajta, hogy rendszeresen sportol. A bőre olyan napbarnított volt, mintha nem is november, hanem tomboló nyár lenne.
Andin csípőfarmer és egy hosszú pulóver volt. Mikor meglátott felpattant és a nyakamba ugrott. Én meg átöleltem őt, belemarkoltam a fenekébe a nadrágon keresztül és megpusziltam a száját. Csak úgy miheztartás végett – gondoltam magamban.



A srác bemutatkozott. Alexnek hívták (nyílván ez nem az igazi neve), és a szüleit hozta le egy hétre a szálló gyógyfürdő részlegébe. Igazából nem is akart itt maradni, csak bedöglött az autója és a Sanyi elvitte megjavíttatni. Ezen jót nevettünk. Átmentünk a bárba és tovább beszélgettünk. Megtudtuk róla, hogy egyetemista, történésznek tanul. Igazából nincs is autója, a szülei autójával jöttek, mert a papája már nem vezethet. Cukorbeteg és szegény alig lát. Ő csak hozta Őket, de mivel most nem tud hazamenni, szülei kifizetik neki a szállást, amíg el nem készül a járgány. Igazából nagyon szép itt, de rohadtul unatkozik. Nem ismer senkit a szülei meg mindenféle kezeléseken vannak.



Azt is megtudtam, hogy Ő az a fickó, akivel Andi tegnap együtt szaunázott. Mondtam Alexnak, hogy ha megfelelő a társaságunk, akkor nyugodtan jöhet velünk. Andi majd ismerteti a programot. Boldogan igent mondott. Megbeszéltük, hogy majd valahol kajálunk, úgyhogy akár indulhatunk is. Gyors átöltözés és tíz perc múlva tali a parkolóban. Közben Andi elmondta, hogy iszonyat jó fej a srác, amiről a délután folyamán én is meggyőződtem. Óriási humora volt. Olyan showder klubba illő. Emellett fantasztikus koponya. Az unalmas kegytemplomnézésből életem egyik leg izgalmasabb múzeumlátogatása lett. Hihetetlen miket tudott a srác erről az eldugott kis falu még eldugottabb templomáról. Amíg a földes utcákon mászkáltunk, felvázolta nekünk a török idők korára jellemző falusi életképet. Szóval nagyon jó volt. Bementünk egy kis fogadóba. Sajnos én nem ihattam alkoholt, mert én voltam a sofőr, de Andi és Alex bátran ihatott. Alex felsorakoztatott mindenféle egyetemisták által kedvelt koktélokat, amik csupa olyan alapanyagból készülnek, ami mindenhol beszerezhető, és egy diák is meg tudja fizetni. Egy szó, mint száz Andi és Alex estére igen jókedvűek voltak.



Ilyen emelkedett hangulatban értünk vissza a szállóba. A Vacsorát persze lekéstük, de senkit nem zavart. Amúgy sem voltunk éhesek. Én személy szerint inkább szomjas voltam. Egyenest a bárba! Kis Gösser nekem, Andinak a kimondhatatlan nevű koktél Alex pedig egy korsó valamilyen sört ivott. Ezt ismételtük meg vagy háromszor.
Közben a beszélgetésünk, ahogy az lenni szokott egyre pikánsabb lett. Jöttek a poénok sorba, amelyeknek egytől-egyik erotikus töltetük volt. Mikor néhány percre kettesben maradtunk új barátommal (Andrea kiment WC-re) egyenesen kijelentette, hogy isteni a nejem tetkója. A döbbenettől nem jutottam szóhoz.
- Honnan tudod? Mikor láttad? – Nem voltam mérges egyáltalán, csak kíváncsi
- Ja persze, a szaunában – válaszoltam is meg egyből a kérdésem.
- Nem a szaunában – mondta Alex. – Te mutattad meg délelőtt a halban. Mikor felhúztad a pulcsiját. Nem emlékszel?
És tényleg! Mikor hazaértem és belemarkoltam a fenekébe, csak úgy miheztartás végett, kicsit felhúztam a pulóverét.
- Tetszik? – kérdeztem.
- Nagyon! – jött rá a válasz.
Közben Andi visszajött.
Tovább ittunk, tovább beszélgettünk. Igazából, ha agyonvernének, sem tudnám elmondani, hogy honnan jött az ötlet, hogy Alex Andi cipőjéből akar pezsgőt inni. Addigra már én sem voltam józan. Talán ezért nem emlékszem, vagy, mert ezután már olyan gyorsan követték egymást az események.



Folyt.köv. ha van rá igény.

Hozzászólások
További hozzászólások »
heidt ·
Nem szeretnék kekeckedni, de ha valaki ilyen "művészire" veszi a figurát, ügyeljen a részletekre. Az sem ártana, ha az író járt volna egy hasonló helyszínen, környezetben.
Néhány - de bosszantó - apróság:
- nagyon hideg volt, novemberben, kontra millió színű lombkoronák,
- 4* szállodánál nem emeljük ki, hogy még saját fürdőszoba is volt,
- szinte kizárt, hogy a minibár teljes tartalma díjtalan, hacsak nem üres,
- Gösser nekem, sör a srácnak. A Gösser nem sör?

Különben nem reménytelen, csak csiszolatlan.
mester01 ·
Nem tudom kinek mi a hideg. Nekem a reggeli talaj menti fagy és a napközbeni 3 - 5 fok már elég hideg.
Nem értem mi a baj az őszi lombkoronával?
A fürdőszobáért bocs. Nekem nem tűnik úgy,mintha kiemeltem volna, csak megemlítettem. Az eseményben fontos szerepet játszott.
A sör az csak sör. A kis Gösser az meg kis Gösser.Van aki az Ászokkal van így, van aki az Amstellal stb. Nézd ezt el nekem!
Ha figyelmesen olvasol, észreveheted, hogy a bárba mentünk le piáért. Ennek az volt az oka, hogy a minibárba volt vagy tíz féle "csavaros kifli",egy üveg fél literes Törley félszáraz pezsgő és egy marék jég. A minibár tartalma érhetett úgy 3000Ft - ot. Gavallér ajándék egy négycsillagos szállodától!Csak összehasonlításként: Az a koktél, amit a nejem ivott és az amit én visszaadtam a csaposnak, mert utálom a Whiskyit, mint később megtudtam majd 5 ezerbe került volna ha nem ajándékba kapjuk.
Amúgy meg nem is értem, hogy miért magyarázkodok...

hiperinaktiv ·
Nem hiszem,hogy ez jó lesz, nincs semmi bonyodalom. Én nem javaslom a folytatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: