Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy unalmas ködös öszi nap harmadnapja

Előzmény cime: Egy unalmas ködös öszi nap másnapja-licitált kiárusítás ……  és ugyanezen a web lapon található.

Az előzmény vége ….
. "Álomszuszék kedvesem, ideje öltöznöd, hacsak nem igy akarsz anyám elött, aki húsz percen belül itthon lesz, mutatkozni.  Bár ahogy én gondolom minden bizonnyal elgyönyörködne benned!" kajánkodott  és a szeme megint csillogott.
"Attól tartok, hogy nem várom meg amig hazaérkezik, inkább elmennék most ha nem bánod. Remélem holnap már jössz dolgozni. Kiváncsi vagyok, hányan ismernek Rád". Az elöszobában még megcsókolt, majd pajkosan kilökött az ajtón.
********************************

Másnap reggel a szokottnál korábban érkeztem az irodába, hogy jelen legyek amikor Marika megjön.  Már mindenki bent volt, nagyban ment a duma party, amikor nyilt az ajtó és belibbent egy 'ismeretlen' fiatal hölgy. Minden szempár reá irányult, és egy pillanatig a bizonytalanság vette birtokba a helyiséget. Ö, a teljesség igényével élvezte az okozott meglepetést. Körülfuttatta tekintetét a tátva maradt szájakon, majd mintha mi sem történt volna egy laza 'jó reggelt'-tel farát ringatva végigvonult az irodán a jelenlevök hitetlenkedö tekintetétöl követve és a legtermészetesebb egyszerüséggel letelepedett az asztalánál.

Néma csend telepedett a helyiségre. A váratlan jelenség -természetesen engem leszámitva- mindenkit letaglózott.  Nemcsak a rövidre vágott és átszinezett frizurájával de a 'mümellek' elhagyásával és a töle szokatlan miniszoknyából kivillanó hosszú combjaival szinte mágnesként vonzotta magához nemcsak a férfiak hanem a nök tekintetét is. Arcán széles, vidám mosollyal belekérdezett a levegöbe "na mi van nem láttatok még fehér nőt" és elnevette magát. Ezzel mintha egy hipnózisból ébresztette volna fel a társaságot, hirtelen megelevenedett az iroda. Mindenki egyszerre beszélt vagy inkább kérdezett és teljes zürzavar alakult ki.

A fönök érkezése vetett véget a káosznak. Ahogy meglátta Marikát ráförmedt: "Eddig miért kellett eltitkolnod, hogy ilyen szép vagy" bökte ki széles vigyorral ami osztatlan sikert aratott.  Lassan megnyugodtak a kedélyek és mindenki nekilátott szokásos feladatainak. Engem irodán kívül szólitott a programom, ezért csak utólag hallottam arról, hogy minden bent maradt férfi munkatársunk "bepróbálkozott" Marikánál, aki mondanni sem kell nagyon élvezte a hirtelen megnövekedett népszerüséget. Egész nap elemében volt, mindenkivel kacérkodott. Estére már félö volt, hogy ‘partiba vágják’ a felizgatott kanok.  Még idöben ‘elmenekült’ és egyenesen haza sertepertélt.

Amikor megnyomtam a csengöt lakásuk ajtaján reméltem, hogy a napközbeni kacérkodás felizgatta annyira, hogy azonnal rámront mint egy kiéhezett farkas. Hát ebben nem is tévedtem. Amikor széles mosollyal kinyitotta az ajtót rövid selyem pongyolája alig takarta a láthatóan mezitelen testét. Becsukta az ajtót mögöttem, "már vártam uram, remélem harcra kész mert nekem egy mesterlövészre van szükségem" incselkedett és ajkait csókra nyújtva nekitámasztott az elöszoba falnak. Heves csókolózás következett miközben kezeimmel végig páztáztam meztelen testét. Majd egy könnyed mozdulattal ölbe kaptam és elindultam a szoba felé miközben Ö szorosan kapaszkodott a nyakamba.

Az ágyig meg sem álltam vele, finoman lefektettem a csókolózás megszakítása nélkül, és egyik kezemet két combja közé vezényeltem. Olyan nedves volt, hogy két ujjam ellenállás nélkül csúszott a vágatába, mintha egy olajos palackba nyúltam volna. A dorongom pattanásig feszült. Megpróbáltam szabadulni a nadrágomtól annélkül, hogy a száját elengedtem volna, de ez nem sikerült. Ügyetlenkedtem egy darabig mígnem a lány megelégelte, hirtelen kicsúszott alólam, hátam mögé került és lerántotta rólam az addigra már kigombolt ruhanemüt. Mindketten égtünk a feltüzelt vágytól. További vetköztetés nélkül a hátamra fordított, megkereste az alsónadrágon a nyílást, durván, némi fájdalmat okozva kítépte rajta keresztül a farkamat  és szinte extázisba esve karóba húzta magát.

"Egész nap vártam erre a pillanatra hogy magamba érezzelek" hörögte "miközben mindegyik kollegánk a szemével levetköztetett, amit igazán élveztem." fejezte be majd szilaj lovaglásba kezdett. Eszeveszett iramot diktált és kifeszitett felsötestét oly mereven tartotta, hogy nem tudtam magamhoz húzni, hogy lelassitsam. Melleit elöre düllesztette de amikor felemeltem a fejem, hogy bekapjam elöre meredö bimbóját visszalökött és vágtában belehajszolt egy korai magömlésbe, amit egy hörgö sikoltással és megszünni nem akaró rángatózó élvezéssel nyugtázott.

Mellemre zuhant, magában tartva félkeményre puhult büszkeségemet, rátapasztotta ajkait a számra és kiszivta a még bennem lapuló életet. "Tudom, hogy önzö voltam" súgta a fülembe "de annyira fel voltam izgulva, hogy nem tudtam uralkodni az ösztöneimen. Egész nap nedves voltam a gondolattól, hogy ma megint bennem leszel és megörjített a várakozás" tette hozzá mintegy bocsánatkéröen.

Lassan elkezdett csúszni lefelé, nyelvével fénylö nyálcsíkot húzva a mellkasomon, a hasamon és amikor leérkezett az iménti vad akció föszereplöjéhez lágyan megcsókolta a levedzö fejet és félhangosan megfenyegette "most pedig bekaplak és döglött kígyót csinálok belöled" s mintegy beváltandó a fenyegetést az imént még bö lében fürdözö félkemény farkam eltünt forró szájában. Megörített ezzel a búja viselkedésével és szinte önkívületben kérleltem "szopd ki az utolsó cseppig a gecimet". Magam is meglepödtem ahogy ezek a szavak kitódultak a számon, és mintha ettöl újabb eröre kapott volna a hímvesszöm, megmerevedett Marika szájában. Hihetetlen, de Ö nem engedte kicsúszni az egész száját betöltö szerszámot, de amikor már képtelen volt a nyelvét tovább mozgatni, felemelte a fejét és nagy barna szemeivel rám tekintett kérdöen.  Felhúztam és lezártam ajkait egy hosszú csókkal.

A merevedésem nem hagyott alább és rajta is éreztem az izgalmi állapot prolongálását, ezért teketóriázás nélkül hátára fordítottam és mélyen belé hatoltam. Átkulcsolta lábait a derekamon és a fülembe sziszegte "ne mozogj" és teljesen magába tolt összeszorított lábszáraival. Lassú izom összeszorításokkal elkezdte maszírozni a betolakodót, mintha ki akarná lökni magából amiröl persze szó sem lehetett. Amikor megérezte, hogy egyre közelebb visz az elkerülhetetlen robbanáshoz, ellazult és csókolózásra terelte a figyelmemet. Meg akartam mozdulni, de ismért magába szorított és kedveskedve rámröffentett. "Mondtam, hogy ne mozogj. Melyik részt nem értetted?" és ott folytatta a maszírozást ahol az imént megszakította. Egyre nehezebben lélegzett és felgyorsította a hüvelyizmai ritmusát. Amikor már kihagyott a légzése is kilazította a láb béklyót, és alig hallhatóan kinyögte az utasítást "most mindent bele, juttass a csúcsra és engedd belém" és teljesen átadta magát az élvezetnek. Mindkettönkröl szakadt a verejték amikor lábszáram és a combom megfeszült a teljes eröbedobástól, Marika teste remegett mint a nyárfalevél és amikor megérezte a rajtam végig hullámzó rándulásokat ismét átfogta derekamat a lábaival és a karjait átfonta a nyakam körül. "Élvezek, gyere velem, mooooost" süvöltötte a fülembe és teljes erövel összeszorította hüvely izmait.

Aléltan feküdtünk egymás karjaiban. Szám olyan száraz volt mintha a sivatagban lennék, a testem viszont csurom víz. Az övé úgyszintén. Mozdulni egyikünk sem akart, igy "összeragadva" lassan álomba szenderültünk.

Jobb alvó lévén mikor felébredtem Marikának pongyolába burkolt sziluetjét pillantottam meg a fotelban. "Hát Te?" vontam a figyelmét magamra. "Föztem egy jó kávét míg te húztad a lóbört. Hozhatom?”  kérdezte, de válaszra igazán nem várva már jött is két kezében egy-egy csészét egyensúlyozva. A finom ruhadarab szétnyílt ahogy lépkedett, hol egyik hol a másik combját villantva felém. Azt mondják, hogy egy kivillanó comb sokkal izgatóbb mint egy teljesen mezitelen test. Ami igaz az igaz, mire azt a tiz-egynéhány lépést megtette az ágy felé, én már nem a kávéra koncentráltam. Mintha megérezte volna mindkét csészét letette az éjjeli szekrényre, és amikor fölém hajolt egy puszit adni berántottam az ágyba miközben lerúgtam magamról a takarót. Ahogy rápillantott a már jócskán felizgulóban levö botomra csak ennyit mondott: "te disznó már megint...?" és belezuhant karjaimba. Hosszú csókolódzás és némi simogatás megtette a hatását, mert amikor combjai közé csúsztattam a kezemet már a nedvesedés elkezdödött. Leszakadt a számról és kissé lihegösen még hozzátette "azt hiszem holnap nem fogok tudni összetett lábakkal ülni" majd elnevette magát és egy gyors mozdulattal a "helyére tette" a most már kökemény farkamat. Rendesen szétkaptuk egymást megint mielött a teljesen kihült kávéhoz visszatértünk.

Azok a korai harmincas évek egy férfi nemi életében semmihez nem hasonlíthatók. Két hónappal késöbb egy hétvégére kiruccantunk és Marika elhatározta, hogy a végsökig elmegy, hogy teljesen kimeritsen. Huszonnégy óra alatt tizenegyszer "kényszerített" magömléses organizmusra, és a végén kimerültségre hivatkozva feladta a tesztelést, de ez másik fejezete ennek a történetnek.

Hát igen. Ahogy az évek múltak a minöség még megmaradt egy ideig, de a teljesítmény szépen lassan lecsúszott a mai ‘örüljünk a havi egynek is’ szintre.  Na nem baj legalább több idöm marad megírni ezt a történetet.

.... folyt köv .....
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: