Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy unalmas ködös öszi másnapja-licitált kiárusítás

Előzmény cime: Egy unalmas ködös öszi nap másnap délutánja ….  és ugyanezen a web lapon található.

Az előzmény vége ….
Elmosolyodott, elengedte a pongyolát, ami lazán visszahullt az ágy mellett a padlóra. Felállt, pajkosan rámkacintott, majd ringó csípővel elindult a konyha felé. Elégedetten néztem utána, ez a gyöngyszem már az enyém.

*******************************************
Visszattért két pohár vizzel és egy kettévágott citrommal. "Nyald ezt meg" nyújtotta felém az egyiket. "Miért?" kérdeztem én kissé értetlenül. "Hogy lehervadjon az a diadalittas vigyor az arcodról" válaszolt elég cinizmussal a hangjában. Ezen jót nevettünk, és mindketten kiittuk az egész pohár vizet amibe Marika belenyomta a citrom levét.

"Ott folytottad belém a történetet az imént, hogy volt elég idöm készülödni a szülinapi bulira. Nem sok ruhám volt amiböl válogathattam, de felpróbálni azért mindegyiket idöt vett igénybe. Anyám csak nézte mit kinlódok, majd mikor megelégelte rámröffentett ... hova készülsz te lány hogy nem tudod megtalálni a megfelelö ruhát? Az igazat megvallva nekem fogalmam sem volt mit válaszoljak erre. " letette az üres poharat, széttárta a karjait mintha azt a bizonytalanságot akarta volna elmutogatni.

"A tanárnöm jött értem, akire alig ismertem rá. Kivágott ruhájából szinte kiugrottak duzzadó mellei, szoknyája olyan rövid volt, hogy a bugyiját alig takarta, haja kontyba felcsatolva úgy nézett ki mint egy filmsztâr. A szemem fentakadt ahogy ránéztem.  Az iskolában mindig hosszú köpenyben láttam hosszú hajjal és lapos cipöben. Most viszont elegáns tüsarkú cipö adott legalább 3 cm-t a magasságához. És a szája olyan vörösen égett, hogy a tüzoltók beindultak volna rá. - Menjünk - mondta és nyomatékul bólintott a fejével."

Marika tekintete belemeredt a semmibe, vagy inkább a múltba. Komoly volt, az iménti mosolynak nyoma sem maradt. "Biztos, hogy vissza akarsz menni a múltba?" kérdeztem aggódva, mert éreztem, hogy valami olyasmi készül elötörni belöle ami képes elrontani a hangulatunkat.

Mintha meg sem hallotta volna amit mondtam, maga elé meredt s kisvártattva folytatta.  "Klári - a tanárnöm neve - az utcára érve közölte, hogy mostantól a nevén kell hogy megszólítsam és tekintsem úgy mintha a növérem lenne, mindenben bizalommal forduljak hozzá.  Mondanom sem kell, hogy ez imponált, de valahogy nem tudtam még elképzelni, hogy tegezni tudnám az alig két hete még tanárnömet.

Amikor megérkeztünk a szinház hátsó bejáratához Klári átfogta a vállamat, kissé magához húzott és homlokon csókolt. Ez meglepett, de nem tulajdonítottam túl sok jelentöséget a dolognak. A pince-klubban már gyülezkeztek a 'kollegák' néhány jól ismert szinészt is láttam, de a többség ismeretlen volt számomra.  Klári körbe vezetett és bemutatott mindekinek aki utunkba került. Szinte földbe gyökerezett a lábam és a hátamon hideg verejték futott végig amikor Z megfogta a kezem és szájához emelte miközben felnyársalt mély fekete szemeivel. - kis bogár - mondta búgó mély hangján és elnevette magát. Klári nagy nehezen tovább vonszolt és én végül magamhoz tértem az iménti hipnózisból."

Itt egy pillanatra megállt, rámnézett, közelebb hajolt és megcsókolt. A hideg futott át rajtam ahogy ajkai hozzám értek. "Marikám édes, biztos hogy folytatni akarod?" Kérdeztem aggodalmaskodva.
"Igen, de elöbb hozok valamit inni, mert teljesen kiszáradt a szám. Kérsz egy kávét drágám?" Válaszra sem várva kilibbent a hálóból otthagyva engem a gondolataimmal.

Egyszeriben hüvösnek éreztem a szobát. Felgöngyöltem a lábnál levö paplant magamon és elszenderegtem. Marika hangja ébresztett. "Te aludni jöttél ide vagy szerelmeskedni?" kajánkodott, és beslisszant mellém a paplan alá.  Ahogy hozzám simúlt selymes börének érintése borzongást küldött végig a gerincemen és ujabb merevedés elsö jelei mutatkoztak. Ahogy a lány megérezte felnevetett. "Na azért" mondta elégedetten és szájához emelte a kávéját. Egy nagyot kortyintott, majd fölém hajolva átcsorgatta egy részét a számba.

"Legfinomabb kávé amit valaha is ittam" próbáltam bókolni, de neki erre is volt egy frappáns válasza. "Várd meg amig 'onnan' iszod ki" kacarászott és megcsókolt. Egy kis ideig összebújva ölelkeztünk, majd mikor a pillanatot elérkezettnek érezte, egy határozott mozdulattal belehajolt az ölembe és tövig temette a farkamat a szájába a paplan alatt. Egy darabig játszott vele majd amilyen hirtelenül elkezdte éppoly váratlanul abba is hagyta hímvesszöm dédelgetését.
Felült, kezembe adta a kávémat, nagyot kortyintott a sajátjából, és átmenet nélkül visszahangolt az iménti hangulatba, hogy ott folytassa a történetet ahol abbahagyta.

"Hamarosan megérkezett Ircsi a férjével. Minden szempár rájuk tapadt és az imént még méhkasként zsongó társaság elcsendesedett. A hirtelen támadt csendben Károly mint egy hadvezér végighordta tekintetét az összegyülteken, és amikor rám tekintett megszólalt. - Ma legfiatalabb üdvöskénket ünnepelni jöttünk össze. Marikánk két napja töltötte be a tizennégyet és ez nagyon jó ok társaságunknak az ünneplésre - mondta felzúgó taps közepette és felém intett, hogy menjek a középpontba. Na ettöl majdhogynem elájultam. Klári oldalba bökött és odasúgta - menj már ne kéresd magad - s kitolt a sorból."

Marika tekintete már nem engem keresett, valahol a múltba révedt. Láthatóan mély nyomokat hagytak az események benne, mert arckifejezése nemcsak elgondolkodott de komoly is volt.
"Károly rendezöhöz illöen mindenkinek kiadta a feladatot, majd elmondta, hogy a születésnapi torta már megérkezett és a cseresznyére megkezdödik a licitálás. 500 forinton inditott, és valaki azonnal 700-at ajánlott. Elkezdtek repkedni a számok, és már ezrek, majd pedig tizezer felett voltak amikor lelassultak a közbekiabálások. 18,000 szólalt meg egy ismerös hang. 19 mondta egy másik. Most csend támadt, amit Károly tört meg - 19 elöször, 19 másodszor, - húszezer hangzott el valahonnan hátúlról, de jól felismerhetöen Z hangja. A közönség felmorajlott. - 20 elöször, 20 másodszor, senki többet? - kérdezte Károly és síri csend telepedett a helyiségre. Kivárt egy ideig majd - húzezer harmadszor - mondta és egyszerre tapsoltak a jelenlevök."

Marika felült, kiitta a maradék kávét és odabújt hozzám. Mezitelen mellünk összeért és megéreztem szivének heves dobogását. Tudtam, hogy most valami nem jó következik és kérlelni kezdtem, hogy ne folytassa, csak bújjon az ölembe és aludjunk el egymás karjában.

Mikor felébredtem, egyedül voltam az ágyban. A harmonika ajtó, mely elválasztotta a hálófülkét a szobától félig nyitva volt szabad rálátást biztosítva az ülö garnitúrára. Marika ott volt felöltözve. Mikor észrevette, hogy felébredtem, felállt és szépen összehajtogatott ruháimmal a kezében belibbent a fülkébe. "Álomszuszék kedvesem, ideje öltöznöd, hacsak nem igy akarsz anyám elött, aki húsz percen belül itthon lesz, mutatkozni.  Bár ahogy én gondolom minden bizonnyal elgyönyörködne benned!" kajánkodott  és a szeme megint csillogott.

"Attól tartok, hogy nem várom meg amig hazaérkezik, inkább elmennék most ha nem bánod. Remélem holnap már jössz dolgozni. Kiváncsi vagyok, hányan ismernek Rád". Az elöszobában még megcsókolt, majd pajkosan kilökött az ajtón.

Hát igen, egy unalmas ködös öszi nap másnapja tartogathat váratlan élményeket is.

... folyt köv ...
Előző részek
Hozzászólások
Andreas69 ·
Gondolkodom, miért nem tetszett a többieknek? A történet jó, csak éppen kevés benne a szex. Ez miért hiba? Nyelvtanilag majdnem tökéletes, kár, hogy nem vagy tisztában a -ba -be -ban -ben használatával. Vagy csak nem figyeltél oda?
rlalika ·
Attól tartok, hogy igazad van. Kissé slendrián vagyok, nameg a műfaj sem igazán ösztökél egyetemi disszertációs szinvonal elérésére. Ha ez mentség akkor arról szeretnélek biztosítani, hogy nem használok helyesírás ellenörzőt (mert az angol nyelvű Word-höz nem találtam magyar 'plug in'-t.

Ha így elfogadható a "művem" akkor olvasd a következő részeket is. Tanácsodat megfogadom, márcsak azért is hogy ne iritáljam a nyelvérzékedet (iritálja azt inkább egy jó kis nedves punci) és a jövőben a sex verziót fogom alkalmazni. Ezzel szeretném meghálálni a figyelmedet.

szerenella ·
"Ott folytottad belém.." A helyesírás halála! :innocent:
rlalika ·
Ne ilyen halált adj nekem .... Pusszantalak 'szerenella'

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: