Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy tökéletes éjszaka a volt férjemmel

"Mindig mikor tudom, hogy este találkozunk, sokkal vidámabb és izgatottabb vagyok már egész nap, mert tudom, hogy csodálatos lesz.
Tudom Magamról, hogy igazán a szexben tudom kiélni Önmagam itt nincs harag, nincs feszültség, nem kell megfelelnem, mert tudom, hogy a zsigereimből jön az érzés, és mindaz, amit csinálunk az úgy tökéletes, ahogy van. Lehet, hogy a hétköznapokban vannak feszültségek és olyan helyzetek, amiben nem értünk egyet, de mikor szeretkezünk, megszűnik a világ csak Ő és Én tökéletesen egymásra hangolódva, élvezzük az első perctől az utolsóig.
Terveink voltak az éjszakával kapcsolatban, de tudtuk bármi is történik mindenképpen jó lesz. Beültem az autójába, finom illata volt, imádom.. szeretek hozzábújni és érezni őt. Átöltöztem ott az autóban egy kis miniszoknyába és egy kis topba, nagyon szeretek ilyen ruhába lenni, mert ad egy kis pluszt izgat Engem is és a páromat is, bár Ő ezt sose mondaná, de a tekintete mindent elárul. Izgató, ahogy gondolatban már régen a szoknyám alatt van, és mellemet nyalogatja...

Elindultunk a városba, hogy autókázunk egy kicsit, tervbe volt az is, hogy egy szexmoziba is beülünk, hátha találunk néhány arra alkalmas pasit, akit szívesen bevehetnénk a partiba. Szeretném Én is kipróbálni Önmagam, hogy milyen több pasival szeretkezni, szembenézni több kemény álló farokkal, tudni azt, hogy nyalják a puncimat, majd az egyik behatol, miközben körülöttem többen verik a farkukat.... az egyik majd a másik dugja a számat. De nem találtuk túlságosan nyerőnek azt a közel 70 éves bácsikát, aki éppen kifelé jött a moziból ill. magát a környezetet sem éreztük túlságosan higiénikusnak. Szóval így továbbálltunk, az autóba már simogattuk egymást, mikor hozzám ér és simogatja a combom belső oldalát, a csiklóm ágaskodva várja, hogy hozzáérjen, minden érintés borzongató és nagyon izgató. Megálltunk egy sötét mellékutcába, hátha arra jár Valaki, és egy gyors szopás erejéig feltarthatjuk. Ekkor már annyira nedves volt a puncim, hogy simán el tudtam volna képzelni, hogy kiszálljunk az autóból, és előredőlve behatoljon hátulról, teljesen felfokozott állapotban voltam bizserget az egész testem és vágytam már nagyon rá, hogy a kemény farka lágyan, finoman behatoljon.

Elindultunk hazafelé, valahogy szerettünk volna egy harmadik vagy negyedik embert bevenni, de úgy tűnik rossz volt az időzítés, mert a rossz idő miatt alig voltak az utcákon.
Visszafelé tartottunk, amikor lágy finom mozdulatokkal simogatta a puncimat. Én pedig áthajoltam, és szoptam a farkát. Imádom az érzést, mikor a farka a számba keményedik meg, jó érzés az a plusz izgalom, ami abból adódik, hogy tiszta üveg a kisautó és bárki megláthatja, ahogy tevékenykedek. Szerintem olyan szinten bepörögtem, hogy majdnem elélveztem, úgy éreztem, hogy ez annyira finom, hogy szinte nem is voltam magamnál, csak a simogatást éreztem a külvilág megszűnt számomra.

Volt egy gondolata a voltférjemnek, hogy igazán bevehetnénk az út mentén zöldségeket áruló fiatal srácot, de aztán úgy döntöttünk, hogy siessünk haza, és tegyünk pontot ennek a csodás már több egy órája tartó izgatásnak.
A szexben Én egy kicsit erőszakosabb vagyok, párom pedig tökéletesen tud alkalmazkodni és lágyan, finoman, érzékien simogatni.
Hazaértünk és mondhatni, megszűnt a világ, mert bármilyen pozícióba tökéletesen finom és izgató Tud lenni. Mindegy, hogy lovagolok, vagy hátulról hatol be, lágyan masszírozza a puncimat belülről és tökéletesen izgató. Szeretem, hogy ilyenkor bejárjuk a lakást a kanapéra leül Én fölé térdelek, a kemény farka lágyan becsúszik a forró nedves puncimba. Imádom, ahogy ilyenkor rám néz, a szemével is izgat, szeretem, ahogy a kemény farka a puncimba, nyelvével a cicimet izgatja, ilyenkor áramütés szerűen az egész testem beleborzong az érzésbe ahogy a kemény farka lágyan masszírozza a puncimat. Többször kerültem az orgazmushoz közel, magas fokon pörögtem...

A konyhapulton folytattuk, felültetett és nyalni kezdte a puncimat, mellbimbó hegyesen ágaskodott a testem beleborzongott, ahogy érzékien nyalogatta a csiklómat és körbe szemérem ajkamat, a pulton feküdtem odaállt mellém és szó szerint behatolt a számba, ilyenkor megfogja a fejem és szerintem Őt is és Engem felpörgeti ahogy szinte megdugja a számat a torkomig hatol. Jó érzés, hogy ennyire jól bírja, hiszen már autóba izgattuk egymást, otthon is már fél órája különböző pozícióban a puncimba volt, de még mindig nem robbant el...

A fotel és a kanapé egymás mellett van ráfeküdt a szélére így a karfán volt a csípője a feje viszont lejjebb a fotelben, fölégugoltam és lassan belecsusszantam a kémény ágaskodó a puncimtól már jó nedves farkába. Lassan mozogtam, mert minden mozdulat nagyon finom borzongató izgató érzés volt, szerettem volna sokáig érezni ezt a csodálatos érzést. De ahogy elkezdte simogatni és izgatni a csiklómat pillanatok alatt elöntötte a testemet a forróság lágy orgazmus áramütés szerű mégis nagyon finom érzéssel robbantam.... Szeretem, mert ilyenkor az egész testem beleborzong, minden feszültség kimegy a testemből, és a helyére egy csodálatos energia kerül. Bementünk a hálószobába, és behatolt hátulról, szeretem, mikor hátulról dugja a puncimat, az érzés valahogy még mélyebbre hatolóbb, szeretem látni, ahogy a férfi számomra tökéletes felsőtesttel áll mögöttem, megfogja a csípőm, és magára húz, mélyen lágyan behatolva kemény farkával a puncimba. Ilyenkor azt nehéz csak irányítani, hogy ne az egész utca hallja, hogy élvezem, felpörget, ha kiadhatom a hangom, ha közben mondhatom, hogy "hatolj be jó mélyen" .
Még kint a kanapén újra lovagoltam, mert a hálószobába nagyon melegünk volt. Nagyon imádok lovagolni, de az is nagyon finom mikor a hátamra lefektet, és behatol elölről, csípője lágy mozdulatokkal, de mégis intenzíven segíti egyre mélyebbre hatolni a kemény szerszámot.

Arra vágytam, hogy még egyszer élvezhessek, ezért újra bementünk a hálószobába lefeküdt Én föléguggoltam, belecsúsztam a farkába, és pillanatok alatt újra a mennyben érzetem magam. Magamhoz képest nagyon rég voltam ekkor már pasival, így a szervezetem az eddig begyűjtött teljes feszültséget és vágyat robbantotta, valami elmondhatatlanul csodálatos érzés volt, bizsergető az egész testem számára zsibbasztó, mégis kimondhatatlanul csodálatos.
Az egész éjszakám az orgazmusról szólt, mert folyamatosan a határon mozogtam, bár kétszer robbantam mégis tökéletes feszültség oldó éjszaka volt.
Számba vettem a farkát, és a nyelvemmel izgattam, lágyan a kezemmel simogattam, majd fölém térdelt és teljes összhangban együtt mozogva az orgazmusig izgattam a farkát, az élvezés nagyon jól sikerült, szétspriccelve a számba az arcomra a spermát és az egész teste beleborzongott az élvezésbe.
Kimerülten de tökéletesen kielégülten elaludtunk összebújva, jó érzés volt úgy együtt lenni Vele, hogy tudom Most talán egy kicsit sikerült nekem is őt boldoggá tennem..."
Hozzászólások
További hozzászólások »
yume13 ·
fu hát nem sértegetésnek, de ez tél nem volt valami izgi, meg állandón ez a " behatolok " szó XD kicsit már uncsi volt, ne hari de ez nem lett valami jó alkotás :smile: :frowning:

Yellowroad ·
Izgató, ahogy gondolatban már régen a szoknyám alatt van, és mellemet nyalogatja...

Namármost akkor te vagy olyan vén vagy, hogy a melleid a szoknyád alá érnek, vagy valahol a közelben táboroztál a csernobili atomkatasztrófa idején.

Ezer bocs, de én ezen a ponton szakadtam a röhögéstől :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: