Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy téli este

Hazaérkeztem a munkából, végre. Már nagyon vártam erre a pillanatra, nem csinálni semmi mást, csak leülni, meleg takaróba és ölelésbe burkolózva aludni egy jó nagyot. Kint hihetetlen nagy hideg volt, mondjuk ez télen nem nagy meglepetés. Az már annál inkább, ami otthon várt.


Amint kinyitottam az ajtót, rózsaszirmokat láttam meg a lépcsőn felfele egy utat formálva. Gyorsan lehúztam az átázott bakancsot, kabátot és sietve elindultam...
A fürdőkád szélénél találtam magam, és ahogy körülnéztem a mécsesekkel körberakott fürdőben rögtön tudtam mi a teendő. Elkezdtem levenni a felsőben, de hirtelen megéreztem valakit a hátam mögött. Szorosan hozzám simult, és egy meleg kéz érintését éreztem magamon. Elkezdte csókolgatni a nyakam a fülem tövétől lefelé, lassan haladva, egészen a tarkómig, ahol akadályba ütközött a hajam miatt. Amint a pólóm is lekerült, a csókok egyre lejjebb vándoroltak a nyakamtól. Már a két mellem között éreztem a meleg leheletét. Hálát adtam az átlátszó csipke fehérneműnek, mert így a bimbóm is megérezte nyelvének édes cirógatását. De azért ettől a ruhadarabtól is gyorsan megszabadultunk.
Végül már csak egy bugyi volt rajtam. A nyelvét finoman végighúzta a felső szegély mentén, majd elkezdte lehúzni rólam. A lábam köze már olyan nedves a sok kényeztetéstől, hogy még a bugyin nyomot hagyott. Felállt térdeltéből és végignézett rajtam. Látszott a szemén az a pasis villanás, mintha azt mondaná, hogy ő az enyém.


Amíg beleereszkedtem a teli kádba, ő is gyorsan levetkőzött, és mögém bújt a vízbe. Csak most hallottam meg a halk zenét, ami kiszűrődött a szobából. A kedvenc romantikus számaim...


- Honnét tudtad, hogy ezek a kedvenceim? - kérdeztem.
- Ismerem minden porcikádat, miért tudnám a zenei ízlésedet kevésbé?
- Én igazából azt hittem, hogy gyorsan ágyba bújhatok. Tudod elég nehéz napom... - Nem tudtam végig mondani a mondatot, de már nem is akartam. Újra megéreztem magamon a kezét, ezúttal szappannal az egyik kezében. Elkezdett mosdatni, már évek óta nem mostuk meg egymást. Először a hátam, aztán hamar a mellemhez ért a keze. Ott jó ideig elidőzött, játszott velük, simogatta és megmarkolta őket. Olyan érzés volt, mint régen mikor fiatalok voltunk. Én becsukott szemmel élveztem a kényeztetést.


Egyszer csak megemelte a csípőmet, hogy kikerüljek a vízből, és végigcsúszott a keze a hasamon. Már vártam, hogy ott is hozzámérjen. De átsiklott a keze a belső combomra, és ott folytatta cirógatást. Körkörös mozdulatai egyre közelebb értek a legintimebb helyemhez, végül ott voltak. Hosszú ujjak enyhe remegését éreztem.
Már hosszú ideje vártam erre a pillanatra, úgyhogy rögtön felsóhajtottam. Azt is tudtam, hogy milyen nagy akaraterő kellett neki ahhoz, hogy ne essen nekem rögtön. Mióta beléptem az ajtón, azóta láttam és éreztem, hogy neki sem közömbös a helyzet. Már majdnem lyukat fúrt a hátamba a férfiassága, és ez nagyon jól esett ez nekem. Már régen elvesztettem a hitet, hogy kelhetek neki, és hogy igazi nő vagyok.


De ez az érzés visszajött, ahogy ujjai a szeméremajkaim között simogattak. A nyögéseim vezették az ujjai útját, majd megállapodott a csiklómon ahol gyors, de gyengéd mozgásba kezdett. Hamar felértem a csúcsra és újra, meg újra. Annyira ismerték az ujjai a testem azon zugát, hogy pillanatokon belül visszhangzott a fürdő a nyögéseimtől és kis sikolyaimtól. Majd az ujja lassan belém csúszott, hamarosan éreztem, hogy jön a fényesség, ami eláraszt, de azt is tudtam, hogy ezzel nem lesz vége még semminek. Ujja egyre gyorsabb mozgása után a sikolyaim egyre hangosabbak lettek, végül eljött... és elborított az élvezet, mintha egy tengerbe merültem volna bele.
Kívántam őt és egy hang azt mondta a fejemben, hogy: Még! Még!


A csípőm megmozdult lassan visszacsúszott a vízbe, de ekkor már nem éreztem a hátamban a szúrást. Lassan belém nyomult. Nagy méretekkel rendelkezett, de én már eléggé fel voltam izgatva, hogy nem kellett sokat küzdeni, hogy közel érezzük egymást. Elkezdtem mozogni amennyire a hely engedte, tekergettem a csípőmet és fel-le mozgattam. A hátam mögött is egyre hangosodtak a nyögések, de mindketten tudtuk, hogy nem ez az igazi.
Nem kellett megbeszélnünk, csak kicsusszantunk egymásból, és kiszálltunk a kádból. Láttam a mozdulatát, hogy le szeretne fektetni a törölközős földre, de én leintettem. Annyira kívántam őt, azt akartam, hogy bennem legyen, mélyen és keményen, hogy érezzem milyen erős a vágyunk. A kezdeti romantikusságot felváltotta a vadság.


Felváltva haraptuk egymást és csókoltuk. Egymásnak estünk, nem számított a gyertyafény, a rózsaszirmok és az óvatosság sem. Hozzányomott a falhoz, nem is tudtam megmozdulni, aztán felkapott az ölébe és csak azt éreztem, hogy újra bennem van. Nem gondolkodtunk, a hideg a fal a hátamhoz nyomódott, de én akkor észre se vettem. Erősen tartott, nem féltem, hogy leesek, csak mozgott és mozgatott magán. Egyre gyorsabb volt a tempó, éreztem, hogy az orgazmus első hulláma nemsokára ideér, de tévedtem. Nem az első hulláma volt, hanem a teljes kéj döntött le a lábamról. Hátradöntöttem a fejem és csak a bennem mozgó férfit éreztem, minden mozdulatával meghosszabbította az élvezetet.


Nem tudom mennyi idő telhetett el, de ilyen még sosem történt velem. Amíg ugyanabban a ritmusban mozgott, folyamatosan élveztem és az utolsó mozdulattal ő is elélvezett. Éreztem a belém lövellő nedvet, aztán meghallottam a suttogást a fülem mellett: Boldog évfordulót!

Hozzászólások
További hozzászólások »
InsideOfMe ·
Engem őszintén elgondolkodtatott, hogy ha a nőci totálban neki volt préselve a falnak, akkor a fej hátrahajtásánál szétverte az összes téglát, ami a közelben volt?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: