Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy találkozás...

A vonaton utaztunkm mint két idegen. Úgy éreztemm kiugrik a szívem a helyéből. Reméltem, hogy nem ismer meg, hiszen régen volt az a gimnázium. Jézusom 10 éve?! Gyakran rám nézett. Lehet ő is pont erre gondol. Nem merem megszólítani. Mi van, ha csak összekevertem valakivel? Megmozdult és felém jött.
- Jó napot, elnézést, hogy zavarom, de nem ismerjük mi valahonnan egymást? - és lassan leült velem szemben. Én alig bírtam megszólalni. Idejött hozzám, most mit mondjak?
- Öhm... de lehetséges. - Nem tudtam mást kinyögni. Mit mondjak neki? Hogy de ismerjük egymást. Régen nagyon is közel álltunk egymáshoz, de nem elég közel. De nekem kapcsolatom van és nyilván neki is. Bár az én kapcsolatomat nem nevezném annak. A vőlegényem állandóan dolgozik. Én is az igaz. De hát már 5 éve együtt vagyunk és alig szexelünk. Tudom ki vagy te rejtélyes idegen, de...
- Jaj tudom már honnan ismerlek. Gina te vagy az? - és rám mosolygott. Jézusom, én menten elolvadok, ugyanúgy mosolyog.
- Igen én vagyok. Te pedig Will. Emlékszem rád. Nagyon jól emlékszem rád - mondtam neki, és elővillantak az emlékek. Amikor a tó partján kettesben sétálunk, és amikor ő a barátaival beszél és mondja, hogy inkább menjek haza és játsszak a mackóimmal. Mindent elviseltem, mert... Mindig kiszámíthatatlanul viselkedett velem. Ha ketten voltunk gyengéd volt és nyitott. Viszont, ha más is ott volt éreztem, hogy nem akarja ezeket a szavakat mondani még is kimondja mert mások ott vannak és a társaság azt kívánja tőle, hogy bántson engem. De amint rájött, hogy nem vagyok én olyan buta és félénk, érezte, hogy meg kell ismernie. Itt kezdődött. Ő csak 2 évvel volt idősebb nálam, de tudtam, hogy szeretem, és éreztem, hogy ő is. Vele történt meg először, és nagyon gyengéd volt velem. Egészen addig.
Ránéztem, lehet, hogy ő is tudta hogy mire gondolok és a fájó búcsúra. Mert ő szólalt meg előbb:
- Régen volt igaz? Hány éve is? - kérdezte zavartan, én rámosolyogtam.
- 10 éve Wé, 10 éve.

Ő mintha elvörösödött volna. Láttam, hogy megpróbál nem a szemembe nézni. Hát igen mindig is zavarba tudtam hozni, most pedig az emlékek előtörnek.
- Ha akkor, nem...- kezdte el. De jött a jegyellenőr és kérte a jegyeket. Én gyorsan előkotortam a táskámból és odaadtam. Ő is kotorászott, közben meg tudtam figyelni. Ugyanaz az arc, a szemüveg, az a mosoly.
Az ellenőr elment. És én lassan leraktam a táskámat a székre. Úgy éreztem, hogy most nekem kell megszólalnom.
- Mi történt veled azóta? Mi lett belőled? Az aki szerettél volna? Menő üzletember. Menő kocsival, házzal,családdal, sok pénzzel.... - mondtam neki mosolyogva.
- Hát ebből az igaz, hogy menő üzletember vagyok. Meg, hogy van pénzem, meg kocsim. De se család, se villa, csak bérlek egy lakást. - mondta és folytatta- És te? Divattervező?
- Igen az lettem – mondtam, és féltem hogy megkérdezi, hogy a család? Mit mondjak neki? Hogy volt egy vőlegényem de nem láttam már 2 hónapja, mert üzleti úton volt és akármennyire megbíztam benne, elmentem hozzá meglátogatni és a titkárnőjével dugtak az ágyon?
- És család? Férj? - tudtam... tudtam.
- Vőlegényem van, de ő most üzleti úton van - ennyi pont elég, nem kell neki mindent tudnia.
-És egyedül hagyott téged? - mondta és arra gondolt hogy itt van egy 28 éves nő akit egyedül hagyott a férje, pedig olyan szeretni való. Mindig is az volt.
- Akkoriban nem kellett volna úgy bánnom veled, ne haragudj. Sajnálom az egészet - mondta és könnybe lábadtak a szemei. Ezt nem gondoltam volna.
- Most erre mit mondjak? Késő bánat? De az a múlt hagyjuk jó? - megpróbáltam nem a szemébe nézni. Nem akartam hogy lássa, hogy mindjárt elbőgöm magam. Pedig lenne mit a szemébe mondanom. Egy undorító állat volt velem. Pedig tudta, hogy szeretem őt, és mégis... megtette.
- Te meddig mész?- tereltem gyorsan el a témát.
- Londonig. Te? - kérdezte reménykedve, hátha a nő is oda megy.
- Én is. Én ott lakom - mondtam neki. Bár lehet, hogy nem kellett volna. Hm... olyan jól néz ki. Látszik hogy gyúr. Nagyon jól áll neki az öltöny.
- Igazán? Én is. Többet találkozhatnánk, nem gondolod? – mondta, és felcsillantak a szemei. Nem tudom mit csináljak. Akarom nagyon. Nagyon is... de a vőlegényem.
- Találkozhatunk, ha gondolod. - Ezzel a mondattal vége is lett a beszélgetésnek. Az út hátralévő 2 órájában csak a tájat néztem nem mertem felé nézni, holott tudtam, hogy ő engem bámul.

Will gondolatai a nő körül forogtak. Hogy lehet valaki ilyen szép? Nem változott semmit. Jézusom én akarom ezt a nőt még mindig.
A vonat lassan megállt még telefonszámot cseréltek és lassan eltávolodtak egymástól egy halk sziával kísérve.
Pár nap múlva.
Gina nem tudta mire vélni a dolgot. Hiszen 10 év azért 10 év, de megörült a férfiért. Egyszerűen nem tudta kiverni a fejéből azt a barna szemet, és a feszes öltönyt. Akarom őt. A telefonszámát szorongatta. Fel kell hívnom. Gondolta. De még mielőtt tárcsázott volna megcsörrent a mobilja. Felvette.
- Igen?
- Szia Gi! Itt Wé! Találkozhatnánk valahol?- Búgta a férfi a telefonba. Gina alig birt megszólalni.
- Szia. Persze. Mondjuk a Wod kávézóhoz mit szólsz?
- Rendben, akkor ott találkozunk, mondjuk 4kor - majd le is rakta a telefont. A nőnek 1 órája maradt a készülődésig igaz nem kell messzire mennie hiszen csak pár háznyira van a kávézó. De mit vegyen fel? Elment zuhanyozni, majd felvette kedvenc fehér tangáját, és a hozzá illő melltartóját. Majd felvette a szűk kis nadrágot, ami inkább harisnyának felel meg, fel vett egy merészen kivágott rövid kis fehér színű ruhát. A haját ki engette és szépen megfésülte, majd rakott bele egy lepke csatot. Imádta a lepkéket, és ezt Wé is tudja nagyon jól. Gondolt közben a férfira. Kisminkelte magát majd felvette papucsát. Megfogta kulcsait és táskáját, lassan elindult.

A kávézóban leült kedvenc helyére a teraszon és várt. Nem kellett sokat várnia, mert Will 10 perc múlva meg is jelent. Most nem viselt öltönyt, sem nyakkendőt, az inge a nyakánál lazán ki volt engedve. Mosolyogva közeledett Gina felé aki felállt, hogy köszöntse. Will nem zavartatta magát lenyomott Gina arcára 2 puszit.
- Szia. Elkéstem? Pedig azt hittem, hogy időben elindultam – mondta, miközben kihúzta a nőnek a széket, hogy leüljön.
- Nem, én érkeztem előbb. Miért akartál velem találkozni? - kérdeztem szigorúan, hiszen még mindig fájnak azok a dolgok.
- Elősször is ezért - majd kivett egy kis dobozt a zsebéből. Mindjárt elájulok.
- Mi ez? - és lassan elvettem tőle a dobozt. Kinyitottam, és ott volt egy üveg pillangó. Emlékezett rá. Tudta. Elpirultam. Igyekeztem úgy fordulni, hogy ne lássa, de attól tartok, hogy látta.
- Tudom, hogy szereted a pillangókat, és gondoltam örülnél neki - mosolyodott el.
- Köszönöm, bár semmin sem változtat - mondtam komoran.
- Tudom, hogy nem változtat, és nem is akarok, ha akarnék se tudnék - mondta szomorúan. Ha akkor ő nem bánik úgy velem, akkor nem történt volna semmi.
- Tudod, hogy ha akkor te nem bánsz velem, úgy akkor nem lett volna semmi sem? - mondtam könnybe lábadt szemmel.
- Tudom, és hidd el nagyon megbántam – felelte, és a közelebbi székre ült át. Majd elkezdte simogatni a nő hátát. A nő megremegett. Will ezt érezte, és még csak most vette észre a nő ruháját és az alakja pedig mit sem változott. Ugyanolyan telt keblei vannak és nem az a vékony fajta. Rajta van mit fogni. Will ezt szerette meg benne. A nő inkább most kislánynak tűnt mint nőnek, lassan ránézett könnyel áztatott szemeivel. A kék szemek elárultak mindent a férfinak. Azóta nem boldog, miért is lenne?
- Gina, gyere, menjünk el innen - mondta a férfi, felállt és a kezét nyújtotta a nőnek. Ő még habozott egy kicsit de megfogta az erős férfi kezet. Majd kimentek az utcára beültek a férfi autójába és elindultak.
- Kösd be magad kérlek - mondta a férfi. A nő engedelmeskedett, hiszen tudta, a férfi félti őt, és nem felejtette el mi történt.
- Hova megyünk? - a férfi csak mosolygott, majd így felelet:
- Háát... nem mondhatom meg - titokzatoskodott.
- Na mond meg - mondta a nő szigorúan -, különben kiáltok - nevetett fel Gina. Will pedig csak vezetett tovább. 20 percet mehettek és Gina a tóparton találta magát.
- Ezt nem hiszem el - és kiszállt a kocsiból. Gyönyörű barna haját fújta a szél. Will csodálta őt mennyire szereti a természetet még mindig. Akkor sem és most sem értette, hogy lehet ez. Ő is kiszállt a kocsiból és a nő mögé állt. Átölelte derekát és magához húzta, a nő megremegett, de hozzásimult.

- Emlékszel? - kérdezte a nő. Majd megfordult. Felnézett a férfira, és megsimogatta izmos mellét. Kibontakozott a férfi öleléséből és igy folytatta:
- Nem lehet – mondta, majd messzebb sétált. A férfi utána indult.
- Mit nem lehet? Amikor itt voltunk csak egymáséi voltunk. Most is legyen így – mondta, majd megfogta a lány kezét. Gina akarta őt, nagyis, de hogy tehetne ilyet a vőlegényével. Pedig Will sokkal jobb mint ő.
- Nem változtál semmit Will. A következményekre még most sem gondolsz - mosolyodott el a nő. A férfi magához húzta és gyengéden megcsókolta.
- Nem érdekelnek a következmények - majd ismét összetapadtak ajkaik. Szenvedélyesen csókolóztam, olyan volt, mint régen. Gina megremegett a férfi közelségétől, de érezte nem bírna ellenállni. Sosem tudott. Neki nem. Érezte, hogy a férfi a fenekét simogatja, majd a mellét.
- Ne Will - mondta, majd eltolta magától. A férfi meglepődött, de tudta, mindez csak azért van mert a lány fél. Retteg, hogy bármi rossz fog vele történni.
- Ne félj. Tudod jól, hogy én sosem bántanálak. - Mondta mire a lányban felébredt a harag.
- Nem bántanál? Gondolkozz már egy kicsit - majd visszament a kocsihoz és beült. - Vigyél haza - mondta, a férfi is beült mellé, tudta hogy nem kellett volna semmit mondania.
-10 évvel ezelőtt más voltam, azóta megváltoztam. Sosem tennék olyat már senkivel. Főleg veled nem.
- Persze, aki egyszer megcsinálja megcsinálja, mégegyszer - mondta a nő keresztbe tett kézzel.
- De én nem akartalak megütni - mondta ki végül. A lány ránézett. - Az volt életem legnagyobb hibája.
- Rájöttél. És? - mondta a lány.
- Akkor még kamasz voltam. Azt sem tudtam mit csinálok, de utána rájöttem hogy iszonyatos nagy hülyeséget követtem el. Miután elmentél onnan. Én megpróbáltam utánad menni, de nem indult el a motorom. - mondta és megcsillant a szeme sarkában egy könnycsepp. - Ha akkor utánad tudok menni, nem történik veled semmi sem.

Mindketten visszaemlékeztek az aznapi történtekre, hogy mi miért történt. Will és Gina épp buliztak. Semmi pia, mert kocsi és motor is volt. Táncoltak és Gina elkezdett táncolni egy másik fiúval. Willt elöntötte a düh, a féltékenység. Gina csak az övé. Kirángatta a szórakozó helyről és kiabált vele. A hangos szóváltás után elcsattant egy pofon. Gina sírvafakadt, és elhajtott kocsijával. Will próbált utána menni, de nem indult a motorja, és senki sem adta neki kölcsön az autóját. Úgy gondolta, biztosan épségben hazaér majd a lány, majd holnap beszélnek, és hazatolta a motorját.
A lány csak ment, és ment. Nem is figyelte mennyivel. Majd leállt az út szélére, leállította a motort. Zokogott. Majd egyszer csak megállt mellette 2 autó azt hitte Will jött utána. De nem ő volt az. A lány megpróbálta beindítani az autót de nem indult be. Már megint elromlott. A négy srác szállt ki az autóból és elkezdtek fütyülgetni felé.
- Hello picinyem. Mit keresel te ilyen későn errefelé? - mondták vigyorogva. Gina nem tudta mit tegyen a mobilja után nyúlt, mire a fiúk betörték a kocsi ablakát és kiráncigálták onnan.
- Mit akartok tőlem? - mondta majd megpróbálta elmenekülni, de elállták az utját.
- Lenne egy-két ötletünk - megfogták a lány karját, és letaszították a földre. Letépték a ruháit, majd az egyik srác lefogta a másik pedig keményen behatolt a puncijába. Nagyon fájt neki, üvöltött, hogy hagyják abba, sírt, de a fiúk nem hagyták abba. Mind a négyen megerőszakolták. Hiába próbált ellenkezni, annál jobban bántották, az egyik kényszerítette rá, hogy a szájába vegye a falloszát. De ő nem akarta, ezért megütötték. Majd miután mind a négy kielégült a lány otthagyták az út szélén. Gina csak feküdt, és nézett ki a fejéből. Fájt mindene. Úgy érezte, menten szétesik a fájdalomtól. Mindene fájt és érezte, hogy vérzik. Megvárta, míg a srácok elhajtanak, és lassan felkelt. Odament a kocsijához, és segítséget hívott. Willt nem akarta hívni. Ezért inkább a mentőket hívta.
Legközelebb a kórházba találkozott Willel, de megmondta neki, hogy soha többet nem akarja látni. És a fiút hibáztatta mindenért. Pedig tudja, ha akkor nem áll meg, nem történik vele semmi. De a fiú miért nem jött utána. Most már tudja. Lehet, hogy akkor még nem szerették egymást eléggé... de lehet, hogy a fiú sem tudott volna semmit sem tenni?

Most pedig itt ülnek ketten a kocsiba, és csak néznek kifelé. A nő megszólalt:
- Szeretlek! – mondta, mire a férfi felkapta a fejét és így szólt.
- Én is szeretlek kis pillangócskám - majd megcsókolták egymást. A nő kiszállt a kocsiból a férfi követte.
- Mit csinálsz? - a nő elkezdett vetkőzni. Már csak melltartó volt rajta, meg bugyi de már azt is igyekezte levenni.
- Megyek fürödni - majd levette a bugyiját. - Mi az, meglepődtél? - mondta a férfinak. Mert a férfi a kis pillangót nézte a nő punciján. Megcsinálta, gondolta. - Gyere velem – mondta, és elkezdte kigombolni a férfi ingét. Majd a nadrágját. Érezte, hogy a férfi kívánja őt. Látta, hogy a férfi fallosza keményedik a nadrágban. 1 perc múlva a férfi is ott állt meztelenül, merevedő büszkeségével.
- Hm... - mondta a nő, és elindult a víz felé. - Gyere már – mondta, és magával húzta a férfit. Bementek a vízbe, átölelték egymást, és hevesen csókolóztak. A férfi nem bírta tovább:
- Akarlak Gina! Nagyon akarlak! - mondta.
- Kívánlak. Nagyon - mondta a nő, és átkulcsolta a férfi derekát a lábaival. A férfi lassan becsúsztatta a férfiasságát a nő puncijába és mozogni kezdett. A nő hátra biggyesztette a fejét az élvezettől. Will ki-be húzkodta a falloszát miközben szenvedélyesen csókolta szerelmét. Úgy érezték innen nincs visszaút, csak egymáséi és csak egymásért élnek. A férfi lassított, a nő érezte, hogy a férfi fallosza dobog, érezte, hogy nem bírja már sokáig.
- Elmehetsz nyugodtan, nem bánom – mondta, mire a férfi kihúzta péniszét a nő puncijából, és felemelte a nőt. Kifelé tartott vele a vízből.
- Mit csinálsz?
- Örömet akarok neked szerezni - letette a nőt, elővett egy plédet a kocsi hátsó üléséről, leterítette a földre, és lefektette rá a lányt.
Majd lassan elkezdte csókolgatni a nő nyakát, aki beleremegett, és egyre haladt lejjebb, közben az egyik kezével masszírozta a nő punciját. Érezte, hogy a nő élvezi, mert nagyokat sóhajtott. Elkezdte nyalogatni a mellbimbóit, amik már álltak az izgalomtól. Tudta, hogy a lánynak mindig is könnyű volt örömet szereznie, hiszen tudta hol jó neki. Benyúlt az egyik ujjával a puncijába, majd a még eggyel és még eggyel. Három ujját húzogatta ki-be, a nő felnyögött, de élvezte. Érezte, hogy hamarosan elélvez, kérte, hogy hagyja abba.
- Forduljunk meg. Csináljuk hátulról - a férfi hátulról behatolt a puncijába, miközben a nő elölről masszírozta punciját. A férfi elkezdte dugni a nőt, egyre erősebben és hevesebben, már nem volt sok hátra, érezte, hogy mindjárt vége. A nő felsikoltott és összerándult. A férfi beleélvezett a nő puncijába, ráfeküdt a nő hátára megsimogatta melleit, majd kihúzta férfiasságát. A nő elfeküdt a pléden és pihegett. Will melléfeküdt és simogatni kezdte az arcát.
- Még midig ugyanolyan szép vagy - és megcsókolta a lányt.
- Ne beszélj badarságokat - Will megcsókolta a lányt. Nem tudta mi lesz ezután, de nem akarta elengedni. Azt akarta, hogy vele legyen, hogy csak az övé legyen. Akkor elment, mert a lány azt kérte, de most nem hagyja egyedül...

- És most mi lesz?- kérdezte tőle.
- Nem tudom - mondta a lány. Tudta, hogy kell neki a férfi. Örülten vágyik rá. De... nincs de. Miért ne? – Tudod, nekem vőlegényem van, mit mondjak neki?
- Szakíts vele - mondta a férfi. Közben hűvösebb lett. Gina megremegett.-Öltözz fel. Mert megfázol. - Gina kért egy zsebkendőt, hogy ki tudja törölni punciját majd felöltözött. Felszedték a paplant és beültek a kocsiba.- Nos? Vagy nem akarsz?
- De. Hiszen, nem ér semmit a kapcsolatunk. De félek... - mondta ki halkan.
- Miért?
- David elég hirtelen haragú, olyan, mint te voltál.
- Bántott? - kérdezte Will és megfeszültek izmai.
- Nem nem, ne érts félre.- mondta a lány. Hogy mondja el neki?- Nem bántott.
- Akkor?- kérdezte. Gina gyötrődött, nem tudja, hogy mondja el neki. Hiszen, sosem mondta el neki. Lehet, hogy nem pont most kellene elmondania. Lehet, el sem hiszi neki. Elég, tudnia kell. Hiszen...
- Van egy kislányom - mondta ki halkan. A férfi ránézett és nem értette.
- Egy kislányod? - kérdezte meglepetten. - Nem baj. Engem nem zavar - mondta, de érezte van még valami. Gina érezte, hogy majdnem sírva fakad. Nincs neki semmilyen vőlegénye, egy pasival randizott a 10 év alatt, és akkor is amint meghallotta hapsi, hogy gyereke van egyből eltűnt.
- Nincsen vőlegényem. Nemrég szakítottunk, mert megcsalt. Azt hittem ő más, hiszen a lányommal is megvoltak, de nem sokat találkoztak, még én sem vele - mondta.

Will egyre jobban nem értette a dolgot, de tovább hallgatta Ginát.
- Egy kislányom van, akivel 10 éve együtt élek egyedül, és divattervezőként teremtem meg neki amit kell. - A nő ránézett a férfira. A férfi remegő hangon megkérdezte:
- 10 éve?
- Igen, Will.
- Az enyém? - mondta Will. A döbbenet kiült az arcára. Nem tudta elhinni, hogy a nő eltitkolta előle, hogy született egy gyerekük. És mi van, ha nem is az övé? Lehet, hogy azoké a vadállatoké. - Ez biztos? Nem lehet, hogy... - kezdte el, mire a nő megrázta a fejét.
- Nem, Will. Nem az övéké. Tudod jól, hogy őket elkapták, és mivel 1 hónap múlva kiderült, hogy terhes lettem, ezért vért vettek tőlük, és egyik sem volt az apa. Tehát nem feküdtem le mással, csak veled - fejezte be a nő. A férfi nem értette, hogy lehetett a nő ilyen önző.
- Nem értelek Gina. Miért nem mondtad meg nekem? - kérdezte a férfi dühösen.
- Tudtam, hogy neked nem ez az álmod, hogy gyereket nevelj, te híres üzletember akartál lenni, és amikor megpillantottalak a tv-ben mindig mondtam a lányunknak, hogy nézd ott van apa. Ne haragudj rám. - Mondta. A férfi még mindig nem fogta fel, hogy van egy lánya.
- Látni akarom - mondta, mire a nő felé fordult.
- Rendben. 8-ra kell érte mennem, mert szakkörön van. Ha gondolod elmehetünk együtt érte - mondta a nő mosolyogva -, de kérlek, ne zúdíts rá mindent. Köztünk még nincs rendben semmi.
- Rendben - mondta a férfi szomorúan, pedig már arra gondolt, hogy együtt fognak játszani. De a nő nem felejtett el mindent egy együttlét alatt. - De lehet esélyünk együtt? - kérdezte reménykedve.
- Igen - felelte a nő.

A találkozás a gyerekkel elég jól sikerült, a kislányát Dinának hívják, és apának szólította. A szíve nagyot dobbant a szó hallatán, és megfogadta meghódítja az anyját is.
A következő hetekben sokat járt hozzájuk, érezte, hogy Gina kezd megpuhulni, érezte, hogy most kell cselekednie. Elment egy virágoshoz és vett neki egy óriási vörös rózsa csokrot és irt bele egy üzenetet: "8-kor a kertben várlak"
A munkahelyén kapta meg a csokrot. Gina nem értette az üzenetet. Dina akkor már aludt mire hazaért, levette cipőjét adott egy puszit kislányának és kiment a kertbe. A kertben egy asztal állt, megterítve és gyertyával díszítve. Szirmok mindenhol. Két szék állt mellette. Will ott állt és köszöntötte a lányt.
- Szia. Köszönöm, hogy elfogadtad a meghívásom. Kérlek, ülj le – mondta, majd kibontott egy üveg bort. Gina leült.
- Hallgatlak - mondta, közben a férfi töltött neki egy kis bort. A férfi nagyon izgult, hiszen sosem kért még ilyet senkitől. Nem válaszolt neki és kihozta az ételt. Felszolgálta és igy szolt:
- Együnk, biztosan éhes vagy .- Gina éhes volt. Nagyon is, mert ma nem igazán evett, mert le volt maradva a munkájával és inkább dolgozott. Elkezdtek enni és közben oldódott a hangulat, beszélgettek minden féléről, amiről csak lehetett. Will felállt és letérdelt Gina elé:
- Gina, leszel a feleségem? - kérdezte. Mire a nő csak nézett. Nem tudta mit válaszoljon. Régen volt már, és a Dinával sem bánik rosszul, megváltozott és szeretem tiszta szívemből. Gondolta magában.
- Igen – mondta, és átölelte a férfit, aki felkapta, és úgy forogtak egy kicsit. Majd letette a lányt, és kinyitotta a dobozt. A gyűrű gyönyörű volt. Will felhúzta az ujjára és megcsókolta. Nagyon sokáig csókolóztak, érezték, most már senki nem állhat közéjük, semmi sem akadályozhatja meg, hogy együtt legyenek.
Will lassan felemelte a lányt, és a kertben levő hintaágyra fektette. Ott szeretkeztek egész éjjel, és reggel arra ébredek, hogy egyetlen kislányuk nevetve rohan ki a házból, hogy az apukája vele lesz örökké.
Hozzászólások
További hozzászólások »
MandyRD ·
Nem rossz történet, a kivetnivalóm a következő:
1. Volt egy kis kavarodás, néha egyes szám első személyben írtál, aztán meg egyes szám harmadik személyben.
2. A szex részt kidolgozhattad volna egy kicsit részletesebben, gyorsan pörögtek az események, így nem maradt idő elképzelni pontosan a helyzetet.
Ahhoz képest, hogy ez az első történeted, elég jó, mint ahogy az előttem szóló is írta, vannak itt sokkal rosszabb írások is! Gyakorlat teszi a mestert! :)
Vörös Démon ·
Nagyon szépen köszönöm! Ez nagyon sokat segit nekem, és az önbizalmam, illetve inkább a bátorságomat nőveli!Megfogadom a tanácsodat! Köszönöm!

ditke ·
Nekem nagyon tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: