Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy romantikus éjszaka

Egyszer még régen megismerkedtünk, de akkor még nem tudni mi lesz azokból a beszélgetésekből. Egy ideig sajnos nem találkoztunk és nem hallottunk egymásról. Egyszer aztán újra összehozott minket a sors. Nem tudom mi fogott meg benned, talán a szemed talán a hajad vagy a tested vagy a kisugárzásod?!
Amikor beszélgetünk kiderült, hogy egymásra találhattunk, mert a mindenbe egyet értettünk és volt valami, amit még idáig nem éreztem senki iránt valami vad valami szikra. Talán amikor puszit adtunk egymásnak az illatod és bőröd, ahogy hozzámért, nem tudom elmondani. Vagyis így belegondolva talán szerelmes lettem beléd. A mosolyod, amikor talán a nem is vicces vicceimen nevettél. Mindent szerettem benned. Egyre többet voltunk együtt ez az érzés egyre inkább nőtt bennem.
Egy éjszaka, amikor hazakísértelek, megöleltél, és olyan melegséget éreztem. Megcsókoltuk egymást a testünk remegett. Tudtuk, hogy ez nem csak egy csók volt, hanem egy üzenet egymásnak, hogy szeretjük egymást. Fél éve, hogy együtt vagyunk. Sokat tudunk egymásról. Nemsoká betöltöd a tizennyolcat. Töröm a fejem, hogy mi is legyen a meglepi. Annyi dolgot adtam neked, amit csak adhattam, de azért volt néhány ötletem. Itt volt az a bizonyos nap, amikor az átlép egy más világba, ami nem sokat jelent a felnőtteknek, de többet, aki megéli. Fogalmad sem volt mit kapsz.

Egy autó várt rád a házad előtt és egy szép házhoz hozott, vártam már rád, de te nem láttál, és gyönyörű voltál, ahogy a gyertyák fénye játszott a hajadon. Ahogy beléptél egy üzenet az asztalon. „Gyere fel az emeletre.”Ott lágy zene szólt ott álltam egy asztal mellett, amelyen két gyertya égett és finom ételek illata lengedezett a levegőben. A bor elmámorított minket és tudtuk, hogy mi fog ma történni. Odajöttél hozzám, megöleltél, megcsókoltál. Leültünk az asztalhoz és ettünk meg sem bírtam szólalni, annyira szép voltál. A vacsorát mikor megettük még egy meglepetés volt hátra, de ahhoz át kellett öltözni. Amire végeztél és kijöttél a kertben. Ahol lágy szellő fújta a hajad. Kötényben voltál, nem láttam a testedet, de amikor lágyan hátraengedted szívem hevesebben vert, mint akár mikor. A bikiniben, amit kaptál, nagyon jól néztél ki, nagyon vágytam rád. Én két pohár pezsgőt tartottam a kezemben, beleléptél a pezsgőfürdőbe, elvetted a pezsgőt és leültél velem szemben. Beszélgettünk, iszogattunk.

Egyszer csak letetted a poharat és odabújtál hozzám. Bekapcsoltam a pezsgést, a testünk összesimult, és gyengéden masszíroztak a buborékok. Megcsókoltál. Elkezdtük simogatni egymást. Nem tudtam mi az, mit jónak találsz és mi az, amit nem, de talán ez adta azt az érzést, hogy van mit kipróbálni. Elkezdtünk csókolózni. Hozzányomtalak a medence széléhez. Kiültettelek a szélére és elkezdtem simogatni a hátad közben az ajkadat a füledet harapdáltam. Láttam, hogy jól esik. Elkezdtem a nyakadat harapdálni és láttam a tüzet a szemedben, ami engem is felizgatott. Egyre lejjebb csúsztam kezeimmel és kikötöttem a bikini melltartóját. Elkezdetem gyengéden játszadozni a melleiddel, a nyelvemmel és a fogaimmal. Egyre lejjebb haladtam a köldököd körülire értem kicsit megálltam és felnéztem. Folytattam a felfedező túrát, szépen lassan levetettem a bugyidat. Megcsókoltalak és gyengéden hozzáértem. Tudom, hogy élvezte, de akkor én, hogy fokozzam az élvezeteket lementem a leggyengébb ponthoz, és puszilgatni kezdem.

Simogattad a hajamat, a nyakamat és a hátamat. Egyszer csak bevadultál, és egyszer csak letepertél. Elkezdted harapdálni a nyakamat, a fülemet, nagyon felizgultunk. Amikor egyre lejjebb haladtál nagyon jó érzés volt. A mellbimbóimmal a játékod. Magadra rántottál és egybe forrt a testünk. A szívunk hevesen vert az élvezetet, fokozta a víz pezsgése. Egy idő után rám pózt váltottunk. Te lettél felül, mint egy kis cowgirl, tudtad, hogy mit kell csinálni. Nagyon szép éjszaka volt.
Másnap sajnáltunk, hogy elmúlt, ennyi volt, de tudtuk, hogy ez az éjszaka csak a mienk volt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
COWGIRL HEGDHDGDHDGDHDGDHDGDHD :angry: :smile: :smile: :smile:

anonimusbaby ·
szép történet, bár az tény és való, hogy még egy kicsit gyakorlatlanul irtad meg.hamar elkapkodtad a végét, mintha a "dolog" részletezését szeretted volna elsietni valami miatt. majd belejössz :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: