Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy péntek este

Egy téli este volt. Megbeszéltem az egyik haverommal, akivel 1 hónapja beszélek intenzíven, hogy jöjjön értem és mehetnénk valamerre, ha gondolja. Nem kellett kétszer mondanom neki egyből mondta, hogy természetesen jön és sétálunk egy kicsit. Nem is gondoltam, hogy egy kocsmában kötünk ki vele és a többi barátunkkal! Nem ittam semmit, mert gyógyszert szedtem, teljesen józan voltam én is és a haverom is. Már kezdtem álmos lenni, így indultam haza. Nem értette, miért megyek, de elkísért... Nos ekkor kezdődött a bonyodalom!
Először a haverom, aki természetesen fiú volt mondta, hogy fázik, átöleltem, amit viszonzott, először a derekamra tette a kezét, majd a fenekemet fogta! Nem kísért teljesen haza, de már közel voltam a házunkhoz. Ez egy szombat este volt, pénteken nem akart elmondani valamit, amiért én "megsértődtem" rá, persze nem sértődtem meg ezt ő is nagyon jól tudta.

Megálltunk egymással szembe, kérdeztem, hogy mit nem akart elmondani. Megcsókolt és csak annyit mondott:
- Ezt nem lehet leírni, elmondani, ezt csak meg tudom mutatni - és mosolygott.
Nem bírtam tovább, olyan jó volt a csókja, ismét érezni akartam! Elkezdtünk olyan hevesen, szenvedélyesen smárolni, hogy ha eszembe jut, még mindig érzem! A kedvenc övem volt rajtam, amit a pasik nem igazán tudnak kicsatolni. Neki ez is sikerült, kicsatolta és elkezdte izgatni csiklómat, majd ujjazott először egy, majd két ujjal. Én közbe meredő férfiasságát simogattam, nyakát csókolgattam, amit halk nyöszörgéssel tudatott, hogy jól esik neki.

A közelünkbe volt egy bolt, beálltunk a bolt mögé, és ott már gomboltam a nadrágját, teljesen izgatott voltam. Kigomboltam a kabátját, a pólóját, felhúztam, elkezdtem nyalogatni kigyúrt testét, egyre lejjebb, mikor már a farkánál jártam. Láttam rajta, hogy akarja, el kezdtem szopni őt, amit már hangosabb nyöszörgéssel viszonzott. Tudtam, hogy jó neki.

Már majdnem elment, akkor felállított és ő kezdett engem izgatni. Szórakozott kicsit a nyelvével, de aztán egyre mélyebbre hatolt nyelvével én közben a kezemmel vertem a farkát. Mikor már közel voltunk, gumit húztam a farkára és végre belémhatolt! Nem kellett sok, hatalmasat élveztünk mindketten.
Volt már orgazmusom, de ez volt a legjobb! Ennek még folytatása is lesz ennek az estének. Ha kíváncsiak lesztek, leírom, mert majd úgyis megyünk a napokba bulizni, megbeszéltük, hogy buli után megismételjük ezt a kis kalandot…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Guardian Angel ·
_Ez egy igénytelen szar!Ha rám hallgatsz "cicus" nem írsz többet és nem csak engem de sokakat megkímélsz ettől a mocsoktól...Köszíííí :smile:

bigmáni ·
Nem hiszem el, hogy senkinek nem tűnt fel a történet címe. :) Közben ott írja, hogy "ez egy szombat este volt"...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: