Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy nyári éjszaka

Meleg nyári nap volt, Édesemmel aznap nem beszéltem, mert nem volt otthon és csak másnap délutánra vártam. Korán lefeküdtem, hogy minél előbb elmenjen az idő, elaludtam és róla álmodtam, nagyon jó álom volt, a karjaimban tartottam és megcsókolt aztán… megszólalt a csengő és felébredtem. Ajtót nyitottam, vajon ki zavar ilyen későn legszebb álmomból felébresztve? A barátnőm volt az. Ott ált az ajtóm előtt lenge ruhában, az éj ellenére nagyon meleg volt kint. Én is csak egy bokszerben voltam, mindig így alszom. Meglepődtem, kérdezni szerettem volna, de édes hangjával búgta, hogy hazajött, mert nagyon hiányoztam neki és nem bírta tovább nélkülem. Erre csak annyit tudtam mondani:
- Örülök, hogy itt vagy kedvesem. Átöleltem és a fülébe súgtam:
- Szeretlek - majd a nyakamba csimpaszkodott és így mentünk be a házba.

Elsimítottam az arca elől gyönyörű barna haját és csillogó szemébe néztem, ezzel csókra csábítva őt. Ajkait ajkaim közé zártam, résnyire nyitotta száját, hosszantartó szenvedélyes csókolódzásba folytunk, nyelveink egymás szájában kergetőztek, akárcsak az álmomban. Azután bársonyos nyakát simogattam, és számmal lassan vándoroltam finom ajkait elhagyva a simogatott testrészhez, hogy ott is csókolgassam. Nagyon finom volt a bőre. Fejét oldalra biccentette, ezzel mutatva, hogy élvezi, ha a nyakánál időzöm. Kezemmel pocijára tértem és simogattam, mert imádom ott kényeztetni és tudom, hogy ezt is nagyon szereti. Szabad kezemmel mellei felé vettem az irányt. Bimbói majdnem kibökték felsőjét, mert annyira hegyesek voltak az izgalomtól.

Lehúztam róla a ruhadarabot, hogy érezhesse bőrén lágy érintéseimet. Simogattam emlőit, bimbóit morzsolgattam, majd nyalogatni kezdtem, körbe-körbe járva feszes mellén. Nagyon szép kerek mellei voltak. Elidőztem ott egy kicsit, azután fokozatosan lejjebb haladva csókolgattam hasát. Alul csak egy szoknyát viselt, persze alatta tangát. Simogattam combja belső felét, miközben hasát csókolgattam. Fel-le járt a kezem combjain. Lassan lecsúsztattam rövid szoknyáját, így feltárva a tangáját, már át volt ázva a nedveitől. Tudtam, hogy élvezi a dolgot. Csókolgattam combját is, hol az egyiket, hol a másikat, aztán lehúztam nedves bugyiját feltárva édes csupaszra borotvált punciját, izgató látvány volt. Felnéztem az arcára, tekintetén láttam, hogy azt akarja, hogy belenyaljak finom nedvtől csillogó punijába, de én szándékosan nem tettem.

Csókolgattam tovább combját, ágyékát, aztán áthúztam az arcom szeméremajkain, így térve át a másik combjához. Éreztem, hogy nagyon forró volt a puncija, ahogy hozzá értem teste megremegett. Ujjbegyeimmel simogattam szeméremdombját. Kicsikém szemeivel könyörgött, hogy segítsek rajta. Nem is kellett több, nem bírom, ha nyuszikám szenved. Gyengéden belenyaltam kéjnedveitől csatakos vágatába. Csiklója már kibújt rejtekéből, hogy fogadja nyelvem érintését. Csókokat leheltem rá, nyalogattam, szívogattam. Nyelvemmel körülzártam, ujjamat pedig benedvesítve lyukához irányítottam. Izgattam a barlang bejáratát, nyelvemmel pedig pöckén ficánkoltam. Ujjammal behatoltam a barlangjába, könnyen csúszott a nedvektől. Csak pár centire dugtam be. Izgalmi szintje elég volt ahhoz, hogy két ujjal izgassam tovább, ezért bedugtam még egy ujjam a másik mellé. Gyorsuló mozdulatokkal dugtam tovább.

Kicsikém zihált és gyorsult a légzése. Tudtam, hogy közel a csúcs, ezért lassítottam, hogy tovább bírja, és nagyobb legyen az élvezete. Szabad kezemmel egyik mellét gyúrtam, simogattam, másikat pedig ő. Nagyon gyorsan vette a levegőt, már tudtam, hogy nem bírja sokáig. Gyorsítottam ujjaimmal amennyire csak tudtam, dobálta testét, én pedig utat engedtem neki, egyre nehezebb volt a nyelvemet csiklóján tartani. Vákuumot formáltam pöckén és szívni kezdtem. Beteljesült a gyönyör, nyuszikám hatalmas nyögéssel elélvezett, dobálva testét, utána néhány percig remegett. Melléfeküdtem, ujjbegyeimmel simogattam pociját és csókolgattam pici száját.
Csak annyit mondott: - Köszönöm - és átölelt.
Hasonló történetek
25029
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
29416
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Édes kis Cukorfalat, Cuncó-muncó, Punibolond Nyuszókám!

Légy férfi!!!!!
(és hősiesen fogadd el, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni)

Vagy nő létedre ne írj férfi szemszögből, mert nagyon nem jött össze.




_ReKa_ ·
Hátöö.. xD

Andy1210 ·
Mivan fuck fos-os barátomnak üzenem hogy írjon jobbat. Nektek hölgyeim, köszönöm a véleményt, ha szerintetek rossz lett a történet, én elfogadom. Ennyi. Am nem nő vagyok...

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: