Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

egy nem szokásos szilveszter

2005 decemberében, egy borús napon csörgött a telefonom. Rossz kedvem volt, eszem ágában sem volt felvenni, aztán rápillantottam, és megláttam, hogy ki hív... Ő volt az. Márk. Már hónapok óta ismertük egymást, még a gólyabálon találkoztunk. Már akkor szimpatikusak voltunk egymásnak, így ismerkedni kezdtünk. Magas, barna hajú, zöld szemű, izmos srác volt (de nem az a nagyon kigyúrt, csak éppen megfelelően domborodtak az izmai), pont az ideálom. Minden egyes találkozásunkkor az járta a fejemben, hogy megcsókolom. De nem tehettem, hiszen nagyon jól tudtam, hogy barátnője van. Ő 21 volt, én 17. A karácsonyi szünetben sajnos nem láthattuk egymást, így elmaradtak a megszokott, napi találkozások, amelyek egyre közelebb hoztak minket egymáshoz.

Már november végén éreztem, hogy ő nekem már nem csak barát, de nem mertem megmondani neki....Ahogy ránéztem a kijelzőre, hevesen kezdett dobogni a szívem. Felvettem. Vidáman köszönt, aztán megkérdezte, hogy lenne e kedvem vele és a társaságával szilveszterezni. Azonnal igent mondtam. Megbeszéltük, hogy náluk találkozunk 31.én délelőtt, és onnan autóval visznek át minket a városunktól 20km-re levő hétvégi házba, ahol a buli lesz. Amint letettem a telefont, gondolkozni kezdtem. Hamar kitaláltam mit is fogok felhúzni, hogy hogyan fogom kisminkelni magam. Tudtam, hogy ez csak egy baráti meghívás, de valahol reménykedtem, hogy a parti talán összehoz minket.

Hamar eltelt az idő. Szilveszter délelőtt átmentem hozzá, a legszexisebb tangám húztam fel, (fekete spagettipántos csípőtanga) és egy félcombig érő feszes, fekete ruhát. Nagyon jól állt nekem, mert szép alakom van. Nincsenek 90-es melleim, de a karcsú derekamhoz képest nagyon formásak. A hajam egy copfba volt összekötve, és egy fonott tincs lógott az arcomba. Márk is csinosnak talált. Bementünk hozzájuk, de legnagyobb megdöbbenésemre, ott volt a barátnője is. A lány, magas, modellalkatú, szőke hajú volt, és feszes piros felsőt, valamint farmert viselt. Márk nem szerette, csak azért volt vele, mert félt attól, hogy a szakítás miatt a lány valami butaságot csinál. Anitával (így hívták) egymásra néztünk, végigmértük egymást, aztán mindketten Márk felé fordultunk, mintegy kérdőre vonva. Ő mosolygott egyet kínjában aztán közölte, hogy Anita nem jön, mert nincs kedve a barátai tarsaságához, úgyhogy nélküle fogunk bulizni. Nem értettem a helyzetet, hiszen Anita bombázó volt, és Márk mégis engem hívott el.

Megebédeltünk, aztán kocsival átvittek minket a buli helyszínére. Még csak 2 óra volt, úgyhogy beültünk beszélgetni a kandalló mellé. Jól szórakoztunk, úgyhogy gyorsan telt az idő. Megjöttek a többiek, ettünk-ittunk, táncoltunk, de Márk felém se nézett. Féltékennyé akartam tenni, így egy másik sráccal kezdtem flörtölni. Megtette a hatását a kacsingatásom. Márk odalépett hozzám és táncolni hívott. Majdnem 2órán keresztül táncoltunk összesimulva, aztán eljött az éjfél. Reménykedtem, hogy megcsókol, de az újévi köszöntések közepette nem történt semmi. Csalódottságomban úgy döntöttem, elmegyek aludni. Bementem az egyik szobába, és lefeküdtem a nekem kijelölt ágyra.

Nagyon hidegvolt, szinte reszkettem. Már épp lecsukódtak a pilláim, amikor valaki bejött. Odalépett hozzám, leguggolt és megkérdezte, hogy jól vagyok e. Márk volt az, én rögtön feleltem neki, hogy jól vagyok, csak kicsit álmos vagyok, és fázom is. A következő pillanatban már arra eszméltem, hogy Márk mellém bújik és átöleli a derekam. Mindketten az oldalunkon feküdtünk, én voltam belül. A jobb kezével átölelt, a balt pedig a nyakam alá rakta. Elkezdtem simogatni a bal karját. Izgatott a tudat, hogy ott van tőlem pár centire. Márk a fülembe nyomott egy puszit, aztán jó éjt kívánt. Kezdtem teljesen feladni, de hirtelen minden megváltozott. Márk bal kezét kiszabadítva felkönyökölt. Éreztem a leheletét a nyakamon.

Egyre jobban izgatott. Aztán a jobb kezével elkezdte simogatni a hasam, majd a melleim felé indult. Nem tudtam, miért csinálja, vagy hogy mi lesz, de nem is érdekelt. Simogatni kezdte a melleimet, aztán megérezve a mellbimbóm feszességét a hasam fele indult. Végigsimogatta a combjaimat, aztán felhúzta a ruhámat. Simogatta a szeméremdombomat, aztán egy könnyed mozdulattal belémmártotta ujjait. Sosem éreztem még ilyet. Eleinte lassan, finoman mozgatta ujjait, aztán hallva halk nyögéseimet egyre gyorsabban. Percek telhettek el, és én átéltem életem első orgazmusát. Márk abbahagyta, leszopogatta az ujjait, majd ismét jó éjt kívánt. A számra nyomott egy puszit, aztán elaludtunk.

Reggel felkeltünk, összekészültünk, majd mintha mi sem történt volna, visszamentünk hozzájuk. A barátnőjének egy szót sem szólt arról, hogy mi történt. Reménykedtem benne, hogy talán lesz köztünk valami, de nem. Soha egyetlen csók sem csattant el köztünk, de mégis neki köszönhetem, életem első orgazmusát. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, mindennap találkozunk, reménykedek, hogy talán történik valami, de nem változik semmi. Minden a régi. Remélem, egyszer megcsókolhatom...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
HÁT NEMTOM MI OLYAN KIBASZOTTÚ NEM SZOKÁSOS EBBEN!!!


SOK KIS PICSÁT MEGFEKTETNEK SZILVESZTERKOR!!

DE AZ MÁR RÉG ELMÚLT CSAK MOST JUTOTTAK ESZEDBE A TÖRTÉNTEK? :smiley: :angry:
BURGONYA ·
HÁ NEKEM NINCSENEK GÁTJAIM


DE SZERINTEM NEKED SINCSENEK GÁTJAID MAX EGY GÁTAD VAN

TI NŐK ENNYIBEN VAGYTOK TÖBBEK A FÉRFIAKNÁL,


EGY GÁTTAL. :angry:
lököttyúk ·
Tudod te nem állat, gátad neked is van, csak azt jogilag tisztán nem szokták átvágni.
BURGONYA ·
AZ NEM GÁT!


AZ... AZ... DE GÁT. :flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed:

ym2 ·
gát vagy nem gát, lényegtelen. a történet nem rossz, és abban rejlik azigazi rejtély, hogy teljesen valószerű.
csak ennyi s remélem ezzel nme bántottammeg senkit! :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: