Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy napom 10 év múlva

Egy napom tíz év múlva
Reggel fél hétkor felkelek. Körbenézek és sajnálom magam. Ha akkor tanultam volna... Egy könyvespolcot látok tele Freud könyvekkel. Miért nem égettem el őket? Kérdem magamtól.
Meginnám a reggeli kávémat, de elfogyott. Oda se neki. Síri csend uralkodik az egy szoba konyhás lakásomban, amit apám vett 27. születésnapomra.
Elmegyek tussolni, de elzárták a vizet. Bekopogok a szomszédhoz egy lavor vízért. Öreg nénike befogja az orrát úgy ad vizet. Mekkora egy szemétláda. Mosakodás után felveszek egy majd tíz éves rongyomat. Csak itt-ott lyukas. Összeszedem a földön heverő verseimet, egy gemkapoccsal összefogom őket és elindulok.

Ahogy kilépek az utcára, megcsap a Világ bűze. Az emberek az utcán szörnyülködve néznek rám. Már megint nem fésülködtem. Megállok egy kirakatnál és ujjaimmal beletúrok a hajamba. Nem sikerül kifésülnöm, így hát inkább lenyalom. Szemeim be vannak esve és véresen forognak helyükön. Az alvászavarom műve. A számon egy ősrégi vörös rúzs. Mikor fiatal voltam elborzadtam az ilyen nőktől. Nem érdekel. Szarok a Világra.
Ma a Szépirodalmi könyvkiadót veszem célba. 362 versem közül még egyet se adtak ki, 163 másik versem jogát eladtam, hogy fussa a rezsire.
Beérve a kiadó aulájába jönnek a biztonsági őrök és kiabálnak: Már megint maga? Nem volt elég a tegnapi ütleg?
Miért nem emlékszem, hogy tegnap is jártam itt? Már megint elfelejtettem bevenni a Cavingtonomat. Akkor most mi legyen?
Ülök egy parkba, persze, hogy pont elém szaratja a dögjét egy tirpák. Legalább szerencsét hozna. Nézem a boldog gyermekeket és látom a jövőjüket. Ugyanolyan 0 emberek lesznek, mint a szüleik. Egy szőke kislány akkorát tanyál, hogy kis kezéből kiserken a vér. Hangosan dőlök a nevetéstől. Nem vagyok ám kárörvendő! Gyűlölködő pillantások ezreit érzem magamon, ideje lenne távoznom.

Éhes vagyok. Elmegyek egy hajléktalanszállóra. A sor a Magdolna utcától a Kálvária térig ér. Bepofátlankodok előre. Na ma sem eszem. Volt legjobb barátnőm a kajaosztó. 5 éve egy hajókiránduláson lefeküdtem a barátjával. Nem tudom, miért utál. Ránézek az órámra, még ez is megállt. Hazaindulok.
A buszon egy jól megtermett ember zsebéből lenyúlom a pénzt. Irány a kocsma.
Az ötödik absinth után már nem látok valami jól. Megpillantom életem nagy szerelmét. Kék szemeibe újra beleesem. Táncolni kezdünk. Újra fiatal vagyok... Forrón megcsókoljuk egymást. Sose éreztem még ilyen boldogságot...
- Magdika ébredjen! Hoztam a gyógyszereit!
Minden fehér. Le vagyok szíjazva. Sikítozni kezdek. Éles fájdalom hasít a bal karomba. Még hallom távolról - Dr. Ludvig Andrást sürgősen várjuk a pszihiátriára!
Hasonló történetek
18009
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
30254
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Boszica ·
Nagyon tetszett, s az a borzasztó vagy érdekes, hogy ezek a gondolatok (kivéve azt, hogy a verseiket adják ki) minden ember fejében megfordulnak legalább egyszer, csak nem merik leírni, bevallani.

Remélem, nem így lesz 10év múlva...
Ha verseid is ilyenek, nagy lesz rád a kereslet.

Tűzmadár ·
Hmmm…
A mai írások közül csak téged olvastalak végig, ezt vedd dicséretnek. Tetszett, mit írtál, - ez a második dicséret, - de vannak benne hibák. (Ez már nem az.)
Pl. sokat használod az „egy” szócskát. Itt például fölösleges, érthetetlenné teszi a mondatot:
„Mosakodás után felveszek egy majd tíz éves rongyomat.”
Helyesen akár így is lehetne:
Mosakodás után felveszem a majd tíz éves rongyomat.

Jó az életunt vagány tinis stílus, de próbáld meg az első pár mondatban éreztetni az életkorodat, ne olvasás közben kelljen találgatni, s ne feledd, nem, a vulgáris szavaktól leszel az, ami, hanem a stílustól.
Nem rossz a befejezés, de ha érzed, a stílust, és van sztorid, bármivel fejezed be szórakoztató vagy, akkor is ha hosszabb művet alkotsz.
Ügyes voltál.


Laeya ·
Köszönöm a kritikákat. Az az "egy" arra akar utalni, hogy csak elavult ruhái vannak...ahogy te írnád, az olyan, mintha egy darab ruhája volna. A vulgáris kifejezés...hát ezt már megkaptam mástól is, csak más oldalon, más műre :) Majd ide is feldobom, kiváncsi vagyok, ahhoz mit szólsz :) Köszönöm az elismerést

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: