Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy megbánt vágy


Történt egyszer, a barátomhoz mentünk kerti buliba. Már délután elkezdődött az iszogatás, ahogy múlt az idő, úgy az alkohol is jobban csúszott már le a torkomon. Barátnőm nem sokáig bírta látni az efféle állapotom ezért arra kért menjek haza , haza kísértem őt is előbb. 10 óra körül szállingózott az idő, mikor megérkeztünk a barátnőm kapuja elé, nem volt bátorságom részegen bemenni a házába, féltem meglátnak a szülei, azok pedig tovább informálódnak az én őseimhez, igy hát egy búcsúcsók a kapu előtt és én elindultam haza. Az utcámba érve, felkeltette a figyelmemet a kocsmából szűrődő zaj, elhaladva mellette észrevettem egy apukám régi ismerősét Zolit, épp a feleségének próbálta kimagyarázni a helyzetét. A sok iszogatás miatt már elromlott a kapcsolatuk, ezért a sörrel szeretkezik esténként. Közelebb érve, ahogy megpillantott egy hatalmas csapást mért a vállamra, jobban örültem volna egy kézrázásos üdvözléssel, de mindegy. Érdeklődött irántam, érdekelte mi történik otthon, hogy jövök ki a barátnőmmel, annyira belekeveredtünk a beszélgetésbe, végül behívott egy finom csapolt sörre, ki az aki ellenállna egy ingyen sörnek. A kocsmában tele voltak spicces emberekkel. Azt gondoltam továbbra is kettesben folytatjuk a beszélgetést, de egy társasághoz csatlakoztunk. A sok sör megtette a hatását, bemásztam a WC-be, elébe térdeltem és próbáltam kiadni magamból a felesleget. Hallottam az ajtó csapódást. Zoli volt az, közelebb jött, megsimogatta a fejem, és próbált nyugtatni. Nem bírtam tartani a fejem, ezért neki támasztottam, éreztem valami keményet, a pénisze már szét akar durranni a sok sörtől. Valami furcsa érzés uralkodott rajtam, továbbra is ott pihentettem a fejem lassan mozgattam, ő nem ellenkezett, inkább tovább cirógatta a fejem. Ekkor elkezdtem simogatni a combját a feneke alatt.


Nem bírtam tovább magammal, egy puszit adtam nadrágon keresztül péniszére. Ő felnyögött, ennek hatására kioldotta övét, a többit rám bízta. Alaposan elkezdtem szopni, minden pornóból vett tudásomat beleadva, ekkor kinyílt az ajtó. Belépett kollégája, nem látszott rajta semmi meglepődés. Zoli ekkor vissza rakta számba farkát és erősen dugni kezdett, kapkodtam a levegő után, nem tudtam hirtelen felfogni a dolgokat, végül egy másik pénisz furakodik a számhoz. Látszott rajtuk már rég voltak nővel, kellett nekik egy ilyen kurva, akin kiélik vágyukat. Már két farkon kellett dolgoznom, egyiket szoptam még a másikat vertem. Erős rántással beleélvezett Zoli a számba, eltette és kiment. Nem törődve semmivel szoptam tovább kollégáját, mikor 4-en tértek vissza . Csatlakoztak a kis játékunkhoz, szoptam őket, ahogy értem, egyik jobban dugta a számat mint a másik, ekkor kezdtem megbánni a vágyaimat. A nadrágomat csupálták le rólam, ekkor nagyon megijedtem. Egy hatalmas újj furakodott a fenekembe, baromi gyorsan ujjazott, azt hittem összecsinálom magam. Végül kirántotta ujjait, hatalmas megkönnyebbülést érezve. De ami ezután jött az maga a pokol volt.


Négykézlábra állítottak, nem törődve szűk lyukammal, bevágta a faszát teljesen, felnyikkantam. Már kétoldalt dugtak, erősen csattogott a fenekem, ez jobban felizgatott, közben lökdösték egymást, mindenki nagyon kiéhezett volt, úgy néz ki ez a kocsma a kiéhezett férfiak klubja. Az egyik lefeküdt, arra kért üljek bele a farkába. Ez a póz különösen izgatott mindig, de most szerepcserében voltam. Lovagoltam rajta mint egy csaj, közben szoptam erősen a körülvevő makkokat. Az egyik türelmetlen volt, nagyon szeretett volna már érezni. Nem tudott várni, ezért mögém állt. Azt hittem megvárja a sorát. De betuszkolta a másik farok mellé. Kiakartam szabadulni, mert iszonyatos fájdalmat éreztem, de lefogtak, és baromi erős kezükkel tartottak, közben beljebb nyomták farkukat. Olyan érzés volt mintha tüzelne a lyukam, annyira tömtek egyszerre. Már baromi fájdalmas, volt ekkor bántam meg amit tettem. Miért kellett nekem puszit adnom Zoli farkára?Akkor talán nem itt tartanánk, haza akartam már menni, őrülten megbántam tettemet. Itt vagyok egy kocsma mosdójába, és 4 szexőrült kefél minden irányból.
Szerencsémre nem sokáig bírták, ezért mind ketten belém élveztek. Össze szedték magukat és kimentek. Már csak egy ember maradt, ő csak orális kényeztetést akart, ekkor hatalmas megnyugvást éreztem, de neki valami különleges vágya volt, de ez már másik sztori



Folyt. köv.

Hozzászólások
Dalnok ·
:grinning: Csak én vagyok a hülye, vagy tényleg nem találom a folytatás, pedig nagyon tetszett a kis sztori!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: