Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy lépcsőházi eset

Egy 25 éves nő vagyok, szerintem igen csinos, és formás testalkat. Nagy mellek, kerek fenék. Egy emeletes társasházban laktam, hol a lépcsőfeljárónál, és lejárónál is volt egy kulccsal nyitható-zárható ajtó. Nem nagyon szerettem, mert két különböző kulcs nyitotta mindkettőt. Volt, hogy a felső ajtó kulcsát otthon hagytam, és két ajtó között maradtam, a lépcsőn kellett várnom, amíg fentről nem jön valaki. Viszont ez az eset teljesen más. Magányt akartam, és bementem az egyik ilyen párosításba. Szóval két ajtó közé, ahol fölfelé menő lépcsők egyikére leültem. Gondolkoztam, elmélkedtem, mikor egy lakótársam-egy nagyon csinos fiú-jött lefelé, és helyet foglalt mellettem. Nagyon helyes volt, még nem beszéltünk, bár terveztem, hogy egyszer megpróbálok vele értelmesen kommunikálni.

- Szia, mi a baj, miért ülsz itt, olyan magányosan? - kérdezte, és a hangja bizsergetően dallamos volt.
- Magányra vágytam, mert otthon nem olyan jó egyedül, mint itt. Ugye nem akarsz elmenni? Jó lenne, magányom ellenére, valakivel beszélgetni.
- Maradjak?
- Igen, kérlek... Egyébként, tudtad, hogy nekem nagyon bejössz?
- És te tudtad, hogy te is nekem? - És ezzel megcsókolt. Nem tudom miért, de elhajoltam tőle, és undok módon elfordultam. Fura arccal rám, majd a melleimre nézett. Mosolygott egyet.
- Ööö... bocsi, hogy ezt kérdezem, de megsimogathatom őket? Légy szíves...
- Ha nagyon muszáj... hát legyen-és mosoly került az arcomra, miközben ő elkezdte simogatni a melleimet, és ment egyre lentebb.
- Erről nem volt szó. Sőt még nem is ismerlek. - jegyeztem meg gúnyos hangnemmel. Ő a kezével egyre lentebb haladt, de a hasam aljánál megállt. Elmosolyodott, és lentebb csúsztatta a kezét.

- Nem kéne - mondtam neki, de ment egyre lentebb, és a tangám szélénél matatott, mikor elkezdte izgatni a csiklómat, ami nagyon jól esett. Levette rólam a felsőt, miközben én előszedtem, már dudorodó kemény szerszámát. Letérdeltem a lépcsőre, és elkezdtem szopni. Hamar elélvezett, és a geci a számba ment, én pedig nyeltem az egészet. Ült a lépcsőn, én pedig beleültem az ölébe, úgy, hogy a segglyukamba ment a farka, nem a pinámba.
Együtt élveztünk el. És ezt még sokszor megismételtük...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Worfy ·
Tréééééééé

Claucica ·
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy erotikus történetet is csak elrontasz azzal, hogy \'geci\' \'pina\' \'segglyuk\' egyebek. A végét nagyon összecsaptad. Inkább ne írj ide, mert nem vagyunk az ilyenre kíváncsiak... :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: