Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy lány a BKV-ról

A vizsgaidőszak végén jártunk, csodálatos szép napos, tavaszias idő volt. Olyan, amikor a lányok elkezdenek lengén öltözködni. Egy hétköznap délelőtt volt egy vizsgám, letudtam, gyorsan végeztem, jól sikerült. A 4-es 6-os villamossal zötyögtünk páran a csoportból. Ahogy a Blaha felé haladtunk szépen morzsolódott le a társaság, kb. két megállóval előtte már csak én maradtam.
egyedül maradtam, hát volt időm körülnézni. Megláttam egy lányt, akinek nagyon szép volt az arca, hát leültem vele szemben. Ekkor tűnt csak fel, hogy nemcsak az arca gyönyörű. Fekete haja volt, olyan sehosszú, serövid,két oldalról csatokkal feltűzött, ami kiemelte az arcát. Fehér hálós felsőt viselt, alatta fehér testhezálló csőtop ami alól kifutott a szilikon melltartópánt. Először arra gondoltam, minek a csőtop alá melltartó, de gyorsan rájöttem. Akkorák voltak a mellei, hogy így volt jó. :) Nagy ezüst karika-fülbevalót viselt. Azon morfondíroztam, hogy nemrég egy partin egy haverom felvetette a témát, hogy a karika-fülbevaló viselése a lányoknál az orális szex kedvelését jelenti. A karika átmérője pedig egyenesen arányos a vehemenciájukkal. Épp arra gondoltam, hogy mekkora szopókirálynő lehet, pusztán a karika méretéből ítélve, mikor elcsíptem a tekintetét, mosolygott, egy pillanat volt az egész. Közben megálltunk a Blahán, nekem le kellett szállnom és a Keleti felé metróztam. Ott vettem észre, hogy ő is ott van. Neki is erre kellet jönni. :D
Elővettem a telefonom és minden délutáni programomat lemondtam, már tudtam, hogy nem fogok a Keletinél leszállni és nem fogok hazavonatozni. Persze hallotta mit mondok, mert a zaj miatt hangosan kellett beszélnem. Állandósult az arcán a mosoly, talán már gondolta, hogy meg fogom szólítani. Végig mentünk a Örsig, mielőtt megérkeztünk volna felállt és az ajtó elé lépett, nézelődött, de néha hátrapillantott. Mintha csak hívogatott volna. Állatira felizgatott a szitu. A háta mögé álltam, megéreztem a parfümjét, üde volt, meglepően finom illat volt ez a metró állott levegőjében.Megállt a szerelvény, kiszálltunk ő szaporán lépkedett, én meg loholtam utána és gyönyörködtem. Biztos sportol, gyönyörű a tartása, a popsija elképzelhetetlenül kerek, csak úgy riszálta a világoskék szoknyáját.
Már az utcán voltunk mikor elé siettem és megszólítottam.
- Szia! Nem haragudj hogy megzavarlak, de..
- Egyáltalán nem zavarsz. - szólt közbe mosolyogva. A szemei szinte megbabonáztak.
- ...szeretnék veled megismerkedni. - ettől idétlenebb szöveg eszembe se juthatott volna.
- Elkísérsz egy darabon? Közben beszélgethetünk. - egy pillanatra sem lassított. Szinte szaladnom kellett vele, pedig majd két méter vagyok, ő alig lehetett 160 magas.
- Tomi vagyok.
- Enikő.
- Nagyon kedves hangod van.
- Gondolom nem ez miatt szólítottál meg. - huncut kuncogásba fulladt a válasza.
- Hát nem minden nap látni olyan lányt, akinek ilyen a kisugárzása. Nem akartalak elszalasztani egy szó nélkül. - közben az újára néztem, tele volt gyűrűkkel.
Erre már nem mondott semmit csak kutyagoltunk. Járdáról zebrára, zebráról járdára, már követni se tudtam hol vagyunk csak mindenfelé a kb. tízemeletes paneleket láttam. Ez egyikbe betért, követtem. Ajtó kód, beosonás, lift hívás. Beosont a liftbe, a sarok felé fordult, nekem háttal, a táskájában matatott. Közben ismét hátulról gyönyörködtem. Megfordult, közelebb léptem. Egy pillanat alatt ellökött magától.
- Hé! Én itt lakom, ha valaki meglát, akkor mi nem együtt vagyunk. - elutasító hangon mondta, de közben a melleit hozzám nyomta.
- Oké, oké, oké!
Megérkeztünk az emeletre, majd a lakása ajtajához, ő lép be először. Nem invitált, de követem.
Alig van berendezés, rengeteg doboz, tele holmikkal.
- Nemrég költöztél? - kérdezem.
- Már nem épp most, de elég volt kifizetni a lakást, bútorokra már nem futotta. - szégyenlős mosollyal fordult ki a konyha felé a szobából ahová közben bevezetett.
Két komód, egy állólámpa, dobozok, és középen egy hatalmas vastag szivacs - ágy gyanánt szolgálhatott.
- Iszol valamit? - kérdezte. Ekkor már a hátam mögül hallottam a hangját, visszajött a konyha felől. Megfordultam, hogy válaszoljak, de csak annyit éreztem, hogy elgáncsol és hanyatt lök. A szivacsra zuhantam, megláttam hogy míg kinn volt levette a szoknyáját. Alul már csak a fehér bugyi volt rajta. Rám veti magát, mintha csak egy lóra ült volna.
- Könnyen levettél a lábamról.
- 10 év dzsúdó nem múlik el eredmény nélkül. - súgta bele az arcomba. A mellei a mellkasomra borultak, persze a ruhájával fedetten.
- Szóval kérsz inni?
- Most nem kívánom, köszi. - válaszoltam
- Úgy érzem mást kívánsz. - megint huncutul mosolygott és a csípőjét megriszálva az akkor már ágaskodó farkamhoz dörzsölte a pináját. Megcsókolt. Hihetetlenül izgató volt. Olyan finom ízű volt a csókja mint még senkié azelőtt. Felült és a felsőjét lehúzta magáról. A kezemmel felfelé végig simítottam a combjait, a popsiját, a derekát. Aztán a csőtoppot is feltoltam és lesegítettem róla. Gyönyörű mellein már csak egy fehér melltartó volt. Szivacsos, formázott, olyan fajta ami a dekoltázsából nagyon sokat mutatott. Középen szinte a bimbóudvartól kilátszottak a mellei. Angyali mosollyal reagált az eddigiekre. Meg azzal hogy elkezdte kigombolni az ingem. Közben:
- Ez nem fer, te még mindig ruhában vagy.
- Hát ezen tudsz segíteni...
- Fogok is! - közben végig a szemembe nézett, amit nekem nagyon nehéz volt viszonozni. Megmarkoltam a melleit. - Gondolom a kisugárzásom már nem a legfontosabb számodra? - felnevettünk.
Kigombolta az ingem, kicsit lentebb evickélt. Övet, sliccet egy pillanat alatt kinyitotta, kétoldalt belemarkolt az övembe és egy rántással lehúzta az alsómmal együtt. Láthatóan nagy hatást gyakorolt rám és ez tetszett neki.
- Hű, ez már szopásra érett! - na ezzel a mondatával lepett meg leginkább eddig. Ezzel egy lendülettel a lábaim közé hasalt.
- Neked ennyire mocskos a szád? Nem is gondoltam volna.
- Majd meglátod mennyire az. - volt a válasza.
- És a füled mennyire edzett?
- Tegyél próbát! - azzal megfogta a faszom és az ajkaihoz nyomta a makkom, nyelvével elkezdte gyengéden nyaldosni.
- Szopj le te kis ribanc! - gondoltam megpróbálom, hátha nem sértődik meg nagyon. Elvégre a nyelve a makkomon kalandozott.
- Naaaa, ezt most miért kellett? - húzta össze rosszallóan a szemöldökét, de a faszomat egy pillanatra sem engedte el. - Tényleg kurvának tartasz? - rám se nézett közben. Azzal a faszomat mélyen beszopta, majd kivette és kézimunkázásba fogott.
- A fülecskéid érzékenyebbek mint a szád? - kérdeztem, amire hangosan felnevetett.
- Dehogyis! Szeretsz baszás közben trágár dolgokat mondani vagy hallani?
- És te?
- Szerinted? - megint szopni kezdett, végig a szemembe nézve várta a válaszom.
- Azt is szeretek, de azt is ahogy szopsz. De ha nem tartasz szünetet, akkor fél perc és lenyelheted az összes gecimet. - erre mindketten felnevezzünk.
- Miből gondolod, hogy lenyelném, vagy hogy egyáltalán engedem hogy a számba élvezz el? - nem olyan hangsúllyal mondta, mint aki ne tenné meg. :)
- Az elmúlt fél órában minden kívánságom teljesült. Miért pont ez lenne az ami nem fog.
- Ne bízd el magad édes! És most különben is te jössz! Most te teljesítsd az én vágyaimat! - felpattant a lábam közül és a csípőmre ült lovagló pózban. Levette a melltartóját, eszméletlenül szép volt. Pont amilyet szeretek - amilyet minden férfi szeret. Nagyok voltak, de ruganyosak - a csaj nem lehetett több 22-ó 23 évesnél - a bimbóudvara nem volt nagyobb, mint egy ötvenforintos érme és a bimbói szinte kőkemények voltak.
- Ha hallja mire vágysz te kis ribanc!
- Látom neked tetszik ez a szó neked.
- De neked nem, na sebaj, majd az fog tetszeni ahogy kinyallak, TE KIS RIBANC!!!! - azzal lelöktem magamról, ledobtam a még mindig rajtam lévő inget és rávetettem magam. csókoltam a nyakát, a fülcimpáját, az állát, majd lefelé indultam. A mellein egész sok időt eltöltöttem, ami hallhatóan tetszett neki. :) Haladtam lefelé, de a kezeim a mellén hagytam, a bimbókat izgattam. Kicsit elidőztem a köldökén de aztán indultam a puncija felé. lehúztam a bugyiját, ami érezhetően átnedvesedett. Illatos volt és teljesen csupasz. Felnéztem és láttam hogy néz engem. Belenyaltam a pinájába, amire hátravágta a fejét és a melleibe markolt. Előbb a kisajkait kezdtem nyalni, majd közéjük kalandozott a nyelvem. Nagyon finom íze volt. Egy idő után a nyelvemet benyomtam amilyen mélyen csak tudtam. Hatalmas sóhaj volt a válasz. Rátapasztottam az ajkaim a csiklójára és picit szívogatni kezdtem. Erre már szinte zihált. Olyan erővel markolta a mellét, hogy attól féltem hogy kipukkadnak :) a csípőjét pedig az arcom felé nyomta. Pár perci nyaltam ilyen módon a pináját és aztán egy párnát szorított a saját arcára és telitorokból bele ordítva élvezett el. Kicsit hozzáérintettem a nyelvem a csiklójához és egész testéből összerándult - beleértve a vagináját is. Nem mintha ilyen orgazmust lehetne szimulálni, de ez a biztos jele volt az orbitális élvezésnek! :)


folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
A címben a "BKV-ról" azt jelenti: Budapesti Közlekedési Vállalat-ról? Gondolom, inkább a villamos szinonimájának szántad.
A "látom, neked tetszik ez a szó neked" és sok más zűrös mondat számomra nagyfokú figyelmetlenséget jelez, egyébként tetszett volna. Így nem.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: