Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kuka tanulságos története

Fiatal volt, amikor megismertem. Feketén, hetykén álldogált a háztömb előtt a városközpont legnagyobb lakótelepén. Nem ártott neki se tél, se nyár, se ősz. Vidáman tűrte a szelet, ellenállt a legnagyobb viharnak is. Maximálisan teljesítette a feladatát. Mindent elnyelt, amit az emberek meguntak vagy tönkretettek, vagy amitől meg akartak szabadulni. Hetente kétszer jöttek egy nagy autóval és kiürítették, így mindig volt benne hely, bárki bármit beledobhatott. Az sem zavarta, ha a kóbor kutyák lepisilik, vagy ha Petike nekitámaszkodik, miközben a nyalókáért sír, amit Ottóka elvett tőle.

Mikor újra láttam, kicsit már más volt a helyzet. Petikéből Péter, Ottókából Ottó lett azalatt az idő alatt, míg nem jártam felé. Kicsit megkopott, füle letört, beleszürkült, belekarcosodott az évek forgatagába. Néha elfeledkeztek róla, s akkor felpúposodott benne a szemét.
Sokáig nem jártam a városban. Mikor újra keresztülhaladtam a lakótelepen, hült helyét találtam csak a régi ismerősnek. Ottó bácsi és Péter bácsi elmesélte, hogy egy idő után teljesen elvékonyodott a fala, kilyukadt az alja, s nem tudták már rendeltetésszerűen használni. Ugyanakkor senki sem vitte el, hát ott árválkodott hosszú ideig a telep közepén.
Aztán fiatal huligánok jártak arra egy éjjel, s ellenfélnek vélték, hát ripityára törték. Ott hányódtak még hónapokkal később is a darabjai a lakótelep különböző részein... aztán lassan eltűntek. Mintha elnyelte volna őket a föld...
Hasonló történetek
29874
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
29418
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
szöszke ·
funkciótveszteni és megöregedni nem ugyanaz...éhenhalni meg érdekes...mondjuk én meg hülye vagyok...
Mária de la Cruz ·
Ebben nem értünk egyet.
szöszke ·
melyikben? hogy éhenhalni érdekes lehet? jogosan mondod. amennyiben normális vagy, jó is, hogy nem fordul meg a fejedben ilyen gondolat, azt hiszem...:)
ted ·
Ami nem érdekes az érdektelen? Csak mert akkor inkább az a nem normális, aki számára az éhhalál érdektelen.

szöszke ·
oké, én felvállalom a nemnormálisságot, és itt legyen már egy kurva pont.

Tűzmadár ·
Apró hiba a „Mikor újra” szavak ismétlése, nagyobb, hogy lényeddé vált a pesszimizmus. Pedig a kuka darabjai azért tűntek el, mert valakiknek szükségük volt rájuk, valakiknek, akiknek maradandót nyújtott, akik összeragasztották, átfestették, mert szükségük van rá…

szöszke ·
Én azt hiszem ez nem az a világ, ahol bárminek lehetne "eszemi értéke" és ahol bárkinek szüksége lenne valamire, ami pénzben nem képvisel értéket, vagy nem segíti hozá valami komoly előrelépéshez.
A kukadarbokat meg szétrágták a kóbor kutyák. kínjukban. mert nem volt mit enniük....meg hogy ez is csak egy vélemény. s kevesebb mint másoké, mert egy kölöké, tudom.
Tűzmadár ·
Hát…
Ha kevesebb számodra, mint másoké, akkor jobb, ha nem akar felemelkedni hozzád, hanem keres magához illő kölköket. :-))
Puszika.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: