Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kis kirándulás

Nemrégiben egy kis városnéző kirándulást tettünk a barátnőmmel. Ennek a történetét szeretném megosztani veletek. Korai vonattal mentünk, így hamar el tudtuk foglalni a szobánkat a szállodánkban és már délelőtt megkezdhettük a város felfedezését. Sokat sétáltunk a belvárosban, megnéztünk egy-két múzeumot, sétálgattunk a parkokban. Nagyon jól éreztük magunkat. Már késő délután volt, mikor következő célpontnak egy külvárosi kastélyra esett a választásunk. Felszálltunk a kastélyhoz vezető villamosra. A villamoson elég nagy tömeg volt teljesen összezsúfolódtak az emberek. Először csak véletlenül ért Nóri a nadrágomhoz, de az arckifejezésemből hamar kiolvasta, hogy ez nem esett rosszul nekem. (úgy alakult, hogy a kirándulás előtt már legalább egy hete nem voltunk együtt).

Így hát a véletlen érintést sok kevésbé véletlen érintés követte, aminek igen kézzelfogható eredménye lett. Ügyeskednünk kellett, hogy a többi utas ne vegye észre, de szerencsére sokan voltak így meg tudtuk oldani. Nóri kb. 3 megállón keresztül simogatott a nadrágomon keresztül, ami neki is egyre jobban kezdett tetszeni. Megérkeztünk a kastélyhoz. A parkja gyönyörű szép volt. Egy része teljesen átlátható volt, csak kis növésű bokrok cserjék díszítették. A másik fele viszont egy egyszerűbb labirintus képét mutatta, helyenként kisebb beugrók paddal. Elfáradtunk, így leültünk egy ilyen beugróban lévő padra. Nem járt erre senki. Nóri huncutul rám mosolygott, és kigombolta a felső inggombomat. Kicsit megnyalta az egyik ujját, és módszeresen elkezdte simogatni a mellbimbómat. A mellbimbó simogatás számomra a legizgatóbb dolog, főleg ha nyilvános helyen történik.

Nem sokáig tudtam visszafogni magam, én is elkezdtem simogatni Nórit. Megsimogattam a combját, óvatosan a melleit, de közben azért figyelnünk kellett, mert a bokrok túloldaláról néha hangok hallatszódtak. Nóri megfogta a kezem, hogy hagyjam abba a simogatást, és kérte, hogy forduljak el, mert kitalált valamit. Mikor visszafordultam a pad mögé állt és azt mondta, hogy akkor ő most beköti a cipőfűzőjét. Nem nagyon értettem, hogy ez miért olyan fontos. Huncutul mosolygott és kért hogy jöjjek közelebb. Leguggolt bekötni a cipőfűzőjét és ekkor jött a meglepetés: a nadrágja a lehajolástól lejjebb csúszott és a fél popsija a szemem elé tárult. Ijedten gyorsan körülnéztem, nem lát-e minket valaki, de szerencsére ketten voltunk. Nóri addig ügyeskedett, míg a nadrágjában le tudta tolni a bugyiját és így amikor lehajolt majdnem az egész popsiját láthattam. Ez után a kis epizód után visszaültünk a padra. Kigombolt még egy gombot az ingemen és egy kicsit felbátorodva nyalogatni kezdte a mellbimbómat. Én először a popsiját simogattam immár a nadrágon belül, majd a melleit vettem kezelésbe. Levette a melltartóját, és én is kigomboltam az blúzának felső néhány gombját, így elég jól hozzáfértem a melleihez.

Kilazítottam az övemet, így Nóri keze befért a nadrágomba. Megmarkolta péniszem és lassan ütemes mozdulatokkal verni kezdte. Én kívülről megsimogattam a punciját, szerencsére vékony nadrág volt rajta így elég jól érezte amit csinálok. Ő is kilazította az övét, és kért hogy bentről folytassam, amit elkezdtem. Kicsit megnyaltam az ujjaim végét, és benyúltam a nadrágjába. A puncija úszott a nedvben. Körbe masszíroztam a punciját. Megsimogattam lassan a csiklóját. Sokáig időztem itt a kezemmel, Nórit nagyon izgatta ez a szituáció. Kivettem a kezem, és egy kicsit arrébb ültem. Nóri kérdőn nézett rám, hogy miért távolodtam el.
- Most egy kicsit te jössz - mondtam neki. Nem kellett sokat kérlelni: megnyalta a kezét, és már el is tűnt a nadrágjában. Kívülről izgatóan látszott, ahogy a keze matat a nadrágjában. Teljesen hátradőlt a padon, és úgy simogatta magát. Nagyon izgató látvány volt Nóri a kastélyparkban, ahogy maszturbált. Sajnos egyre közeledő hangok zavarták meg ezt a kis idillt. Kénytelenek voltunk abbahagyni ezt a kis előjátékot. Visszamentünk a szállodánkba a lehető legrövidebb úton. Egy gyors fürdés után fel sem öltöztünk, egyből az ágyban kötöttünk ki. Mondtam Nórinak, hogy dugásról most szó sem lehet, mert nem bírnám ki. Én ültem az ágyban, ő lefeküdt elém háton. Kérte, hogy simogassam meg a csiklóját, mint a parkban. Simogattam a csiklóját, majd lassan egy ujjamat feldugtam a puncijába.

Nagyon tág volt a puncija, általában két ujjal szoktam ujjazni, de most majdnem teljesen elmerült benne négy ujjam is. Ilyen még nem fordult elő! Nóri megfogta a farkamat, miközben én folyamatosan ujjaztam. Néha megnyaltam a mellbimbóit vagy piciket haraptam a melleibe. Nóri nagyon hamar hatalmasat élvezett. Teljesen magánkívül vonaglott előttem az ágyon. Nagyon izgató látvány volt. Amint elélvezett rögtön az én farkamat vette kezelésbe. A hátamra feküdtem. Kértem, hogy jöjjön fölém, és úgy szopjon. Nagyon izgatott a popsijának a látványa. Megmarkoltam két kézzel a fenekét, és már teli is spricceltem a száját. Kimerülten dőltünk végig az ágyon. Egymásra néztünk és tudtuk, hogy még holnap is visszamegyünk a parkba.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: