Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kellemes szombat este

Történetem átlagos napnak indult, persze megfűszerezte egy kis esti találka szívem egyetlen szerelmével. Igen későn ébredtem, pedig tudtam, hogy ma sok feladat vár rám. Gyors reggeli, és már ültem is a biciklire, hogy munkába induljak. Egyszerű munka, de még is fárasztó. Neki veselkedtem, és robotoltam, csak robotoltam. Már igen csak közeledett a délután, így véget vetettem fontos teendőimnek, és hazasiettem. Gyorsan rendbe szedtem magam, pár ruhát magamhoz vettem, némi folyadékkal, mert hát igen meleg estére kellett számítsak. Útnak indultam szerelmemhez. Sajnos sok utazás várt rám, mert hétvége lévén elment az utolsó buszom, mellyel pár félóra alatt odaérek, így megkerültem szép hazánkat, de addig is égett bennem a vágy, és a technikai csodáján keresztül élvezhettem kedvesem társaságát.
Már igen későre járt, mikor megérkeztem hozzá bő 3-3,5 óra utazás után. Forró csókkal várt, és a vágy rögtön hatalmába kerített, és tudtam, nagyon kellemes estét, és éjszakát fogunk eltölteni egymással.
Némi forró csók, és ölelés után frissítő fürdőt vettem, mely idő alatt kedvesem kellemes félhomályt varázsolt együttlétünk helyszínén, némi illatos gyertya, finom illatos ágynemű várt tisztálkodásom végére.

A fürdőből kilépve kellemes meglepetés ért, mert kedvesem egy lehelet vékony sötét színű ruhácskát húzott magára, mely minden kedvenc porcikáját elrejtett előlem. De cserfes, és huncut lelkem utat tört, mert ígéretet kapott tőlem, hogy kellemes frissítő, és üdítő masszázzsal kényeztetem. Így is lett, előkerült egy lepedő, egy nagy törölköző, és finom baba olaj. Óvatosan megcsókoltam puha és édes ajkaimmal, melytől megremeget. Remeget minden porcikája, pedig még nem tudta mi is fog rá várni. Finoman megszabadítottam ruhadarabjától, és hason az ágyra fektettem. Beolajoztam a tenyerem, h a hideg anyag ne hűtse le forrongó testét. Finoman, de mégis kicsit férfiasan masszírozni kezdtem olajos kezemmel a hátát, lapockáját, és erogénzónákkal teli érzékeny nyakát, melynek következtében testén keresztül futott a kéj érzése, és vágya egyre fokozódóbbá vált. Majd kecses karjai, alkarja, és szép gyermeki keze következet. Minden apró pontot végig nyomkodtam, hogy a felesleges feszültség is távozzon belől. Majd testének alsó, ám de egyre izgalmasabb részét vettem kezelésbe. Persze, volt még rajta egy apró, ám de el nem hanyagolható ruhadarab, melytől meg kellett váljon, hogy ne kenjem össze olajjal, fájt volna érte a szívem.

Persze a homályban nem sok látszott mézédes barackjából, de ezt a gondolatot el is hessegettem, más volt most fontos, hisz ez az előjáték része volt. Finoman ismét beolajoztam a tenyerem, hogy édes forrongó bőre ne ránduljon össze a hideg olajtól. Óvatosan, de annál érzékibben masszíroztam a fenekét, jól meggyúrva őket, hisz a feszültség bárhova elbújhat…
Majd bal combján folytattam a masszírozást, s a vádlik következtek, a lábfej, mely igen érzékeny pontja, így ide nagyobb erő kifejtése volt szükséges, hogy ne „izgató” inkább bizsergető érzést váltson ki belőle. Apró csókokat leheltem lábujjaira, melytől ismét megborzongott. Tudtam jót úton járok, de a bemelegítés még nem ért véget. Tovább gyúrtam a combot (combokat) de vigyázva, hogy szeméremdombjához ne érjek hozzá. Tudom érzéki játék, és éreztem, hogy ő már vágyik közvetettebb érintésemre, de nem, még nem volt itt az ideje. A bal lábat követte a jobb is, comb, vádli, és lábfej, hasonlóan az előző mozzanathoz. A hormonok már tomboltak bennünk, de még, még húzni akartam, és persze én irányítottam.

Fordult a helyzet, mert most hátára fektettem, és folytattam a masszírozást tovább. Újabb olaj a tenyerembe, melyet hasán óvatosan elkenve a csípőt és a comb felső felét masszíroztam át. Majd feljebb haladva újból a nyak mindkét oldalát, ekkor már szinte folyt kelyhéből a nedv, de még én irányítottam. A melleket kihagytam, h csökkentsem az ingerhatást, és a kényeztetésé legyen a főszerep. Megint a karok, majd a combok, lábak, és a végén a mellei. Igen azok az édes kis almák.. bimbói az égre meredtek, integettek nekem, hogy gyere itt vagyunk, érints minket is, vágyunk rád, és én érintettem őket, és gyúrtam, gyömöszöltem, mintha csak gyurmából lennének.

Testünk forrongott, és elérkezett az idő, hogy egymással foglalkozzunk. Megfordult az ágyon, feje alá puha párnát tett, én pedig mellé feküdtem, és érzéki csókolózásba kezdtünk. Finoman csókoltam puha édes ajkait, érzékeny nyakacskáját, melyre néha-néha kéjesen rá-rá haraptam, melytől teljesen tűzbe jött. Már nem tudta mi föld, mi ég, csak érezni akarta közelségem, ölelésem, érintésem. Kényeztetően simogattam édes kislányos testét, orcáját, buksiját, mellecskéit, melynek bimbóit mohón szopogattam, mint egy éhes csecsemő. Ujjaim egyre lejjebb haladtak, és leparkoltak édesen nedves barackjának peremén. Középső ujjammal kitapintottam érzékeny kis borsócskáját, de hogy ujjam ne legyen száraz, és durva, belemerítettem finoman illatózó vágynedvébe, ezzel is egyre fokozva benne a vágyat, és a kéjt. Simogatni kezdtem, szinte vonaglott a kéjtől, ujjaim nem tudták követni testének hullámzását, így óvatosan lábai közé férkőztem, és ajkaimmal, és nyelvemmel kezdtem kényeztetni édes barackját. Nyögött, vonaglott, és puncija csak ontotta magából továbbra is finom nedvét. Én mind egy cseppig fel akartam lefetyelni, de csak jött, és jött, és én pedig csak nyaltam, szívtam, de nem fogyott el. Már érezte, hogy más világon van, de még nem volt teljes gyönyöre.

Visszafeküdtem mellé, de most már Ő akart irányítani. Levett rólam érzékien minden más ruhadarabom, és kezébe vette kőkemény férfiasságom. Azt akarta, hogy most én is érezzem olyan jól magam, mint ő, mielőtt még jobban belemelegszünk játékunkba. Finoman csókolgatni kezdte a testem, lejjebb-lejjebb haladva, míg el nem ért közös gyönyörünk egy eszközéig, és nyelvével kéjesen játszadozni kezdett vele.. Majd finoman az ajkai közé vette, és kényeztetni kezdett, szopogatta, nyalogatta, szívogatta. Éreztem, hogy ez nem tréfa, egy kis bestiát sodort mellém az élet, de igen kiegészítettük egymás...

Tovább játszadozott, de éreztem, hogy ha továbbra is ilyen ügyesen játszik hangszeremen, akkor játékunk csúfos véget érhet. Elvettem tőle, mint kislánytól a nyalókát, arca szomorúságba fordult, de magamhoz húztam, finoman megcsókoltam, hogy tudja, játékunk még nem ért véget. Huncutul rám mászott, mint egy doromboló kiscica, férfiasságom szemérmére helyezte, és combját kicsit összezárta, hogy most már magának tudja. Combjai szétnyíltak, és néhány pillanat múlva magamon éreztem szűk, de annál nedvesebb hüvelyének szorítását. Lassan mozgatni kezdte a fenekét, hogy testrészeink ringatózó mozgásba kezdjenek. Előre-hátra mozgatta csípőjét, és a szorítás nem enyhült. A mennyekben jártam, ahogy ő is, néha annyira kicsúsztam, hogy csak makkom maradt a barlangban, majd vissza, és ki és be. Egy pillanat, és újabb szorítást éreztem, de ez más volt, mint előtte, remegés járta át a testét, kéjes sóhaj tört fel belőle, és rám borulva élvezett el.

De ez nem volt elég az én édes szeretőmnek. De nem ám, újabb támadást indított, némi pihenést követően, és újabb szoros és izgató élményben részesített. Nem telt el 10 perc sem, és teste ismét remegésben tört ki, újabb szorítást éreztem, kéjes sóhaj, és rám borulva ismét elélvezett. De teste fáradhatatlan volt, a kéj is mámorba taszította, és függővé tette, még akart, és még, megint kisebb pihenő, és megint jött a szorító helyzet. Nagyon élveztük a helyzetet, és egymást, talán nem is akartuk abbahagyni. Megint kevesebb, mint 10 perc, és megint szorítás, kéjes nyögés, és ismételt orgazmus. Már nem tudtam, mely világon vagyok, vagy talán álmodom? De nem ott feküdt rajtam, kértem harapjon meg, hogy valóság-e. Az volt, édes szeretőm ott volt velem valóságban. A napi munkában is igen elfáradtam, most meg egy édes vadmacska. Teljesen kész voltam. Rápillantottunk az órára, már fél három volt. Pánik hangulat uralkodott el kicsit rajtunk, hisz reggel utaztunk el, és mindjárt reggel. Kedves szeretőm, szerelmem, elszomorodott, hogy én még nem.., és miért, és valami gond van? Nem kincsem, csak a fáradtság teheti, de kicsi pihenés, és ismételten az övé lehetek.

Eloltottuk a gyertyákat, hogy álmunkat ne zavarja meg, egy baleset, összebújtunk, és én simogatni kezdtem, simogattam tovább, míg álomba nem szenderült. Majd követtem én is őt az álom birodalmába. Nem telt el sok idő, és idegesítő zajra ébredtünk, hát igen, fél öt volt, kelni kellene. De nem vetett ki minket az ágy. Így visszaaludtunk, de ez az átkozott idegesítő hang már megint, igen eltelt 10 perc, ez a fránya szundi, de még nem vet ki az ágy.
Újabb 10 perc, muszáj volt felébredni, kedvesem felém fordult, megcsókolt, és kérdőn a szemembe nézet.. Megint ott volt a tűz a szemében, csókolni kezdett, melyet viszonoztam.

Megint kéjesen megharaptam a nyakát, mert ezt nagyon szereti, teljesen tűzbe jön tőle. Rám ült, és szemérme közé szorította hímtagom, hogy barlangjának finom nedve előkészítsen a behatolásra, és megint éreztem hüvelye szorítását, és nedvességét. Csípőjét mozgatni kezdte, előre hátra, csak, hogy ép ki ne csússzon, és éreztem, nagyon-nagyon közel van a vég, és ő még akar, és mozog. Már csillagokat láttam, de akartam, hogy neki is jó legyen, egyre erősebben éreztem szorítását, és éreztem testének rezdülését, újabb kéjes sóhaj, igen elélvezett, de szorítása oly erős volt, hogy én is átléptem a gyönyör kapuját.

A kellemetlen balesetek elkerülése véget, az utolsó pillanatban kivettem belőle hímtagom, és heréim összes tartalmát feszes fenekére ürítette, mely forrón lassan folyt le testünkön. És megint egy újabb idegesítő hang zökkentett ki minket beteljesülésünk mámorából. Igen idő volt, indulnunk kellett. Rendbe szedtük magunkat, lefürödtünk, felöltöztünk, és siettünk a buszhoz, hogy utunkat megkezdjük ezen a kellemes vasárnap reggelen.
Hasonló történetek
15339
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
29919
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: