Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy jó szex sosem árt!

Ez egy kora nyári napon történt velem. Van egy pasim, akivel 3 hónapja járunk és már 6-szor feküdtünk le egymással. Most az egyik ilyet írom le.
A Nap szépen ragyogott, de olyan jó meleg nem volt. A szüleim elutaztak egy hétre, a tesóm pedig egy naponta jött egy órára haza. Én 16 éves vagyok, a barátom 17. 4 óra fele lehetett, mikor úgy döntöttem zuhanyozni megyek, mert melegem volt. Mikor elindulok a fürdő felé a barátom jön be az ajtón, mert van neki is saját kulcsa. Meztelenül lát engem, és ez tetszik neki, ezért elmosolyodik. Közeledik hozzám, leveszi a pulcsiját, a cipőjét, a pólóját és végül a nadrágját is. Csak boxer van rajta és megkérdezi:
- Fürödni indulsz? Ha igen megyek én is.
S erre én így feleltem:
- Igen. Benne vagyok.
A zuhany alá álltunk, eltelt fél óra, de mi csak csókolóztunk, mikor észrevettem barátom merev faszát, s arra gondoltam itt a nagy alkalom. Elzártam a vizet, kiléptünk a zuhany alól, s felkapott, majd ledobott az ágyra, s fölém hajolt. Csókolóztunk. Mikor elkezdte nyalni a testemet lefelé, de megakadt a melleimnél.(Nem mondom, nem panaszkodhatok, hogy kicsi a mellem.) Elkezdett a kemény bimbóimmal játszani, majd szívta, harapdálta őket. Lejjebb ment, és elért a puncimhoz, ami egy kicsit nedves volt. A nyelvét tövig nyomta, s jó mélyen kezdett nyalni. Én egy kicsit nyögdécseltem, valahogy így:
- Ahh... még... nyalj...
De ő nem hallgatott rám, s merev faszával a csiklómat kezdte simogatni. Eszembe jutott, hogy nekem is kell csinálni valamit, nem csak nyögdécselni, ezért letepertem az ágyra, s kemény férfiasságát markolásztam, hogy még keményebb legyen. Először csak a hegyét nyalogadtam, aztán az egészet,majd tövig bekaptam, s ő is nyögött. Most ő jött. A csiklómat nyalta, s először 2 ujjal, majd 3 ujjhal nyúlt be, s húzogatta, ekkor már jó nagyokat nyögtem. Kezébe vettem a faszát, s még megnyalatta velem, aztán behatolt, tövig nyomta 23 cm-es faszát, s ekkor sikítottam föl, s együtt élveztünk, de megszólaltam:
- Mindjárt elérek a csúcsra!
De akkor kivette, megfordított, a hátamat nyalta és hátulról is belém nyomta, de nem akár hogy! Közben jobb kezével a mellem simogatta, markolászta, a bal kezével 2 ujjával ujjazott, s így értünk el a csúcsra... még utána 1 szopással megtisztítottam a farkát a maradék gecitől, s elaludtunk...
Hasonló történetek
15291
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
29872
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
További hozzászólások »
HarcI@Kakas ·
Ez a sztorika nagyon életszerű!

Mivel heten szavaztak meg neked 1-1-1, et, s ezt a teljesítményt ha jól emlékszem eddig még csak én értem el egy másik nicken beküldött novellámmal, én is megszavazom ezt neked, hogy lásd, magam elé engedlek a dicsőségbe vezető lajtorján . :sleeping:
sex(y)csaj ·
köszi :innocent: amúgy a nevem sex(y)csaj

Whym ·
Van művész aki megosztja a közönséget, és van (ez a kevesebb) aki a legkülönbözőbb nézetűeket is eggyé kovácsolja.

:flushed:

HarcI@Kakas ·
Tizennégyszer 3 egyes!

Ez igeeeeen!

Akárki is vagy - név látom nincs - utállak!

Túltettél rajtam, szerintem mindenkin!

A tied a mellesleg Arany málna díja!

Bár a 2002-2003 éveadban naponta 5 ilyen jelent meg, az volt a művészet aranykora!

A fórumozok is igazi vérbeli tahók voltak akkoriban, nem ilyen nyámnyila üvegházi köcsögök! :sleeping:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: