Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy igaz történet

Éppen beengedlek a kapun. Zuhog az eső. Nincs egy lélek az utcákon, mindenki hazament. A szüleim elmentek Szombathelyre, a testvérem Budapesten van Zolóval. Hú, te aztán bőrig áztál! Behívlak, gyorsan elkezdelek vetkőztetni. Te vágyakozó szemekkel rám nézel. Én pedig, egy egyszerű, még nem kifejezéssel nem csinálok semmit.

- Gyere, adok neked száraz ruhát!

Leveszed a cipődet, utána követsz engem föl a lépcsőn. Fölérünk a második emeletre, kinyitom apum szekrényét, adok neked egy pólót, de erre még úgy sem lesz szükséged. Fölajánlom, mi lenne, ha fürödnénk egyet kettesben, jó kis meleg vízben. Elfogadod, én pedig megnyitom a csapot. Utána átölellek, adok egy puszit az álladra, az arcodra, aztán pedig a szádra. Aztán az ajkam többet akar, elkezdelek vadul csókolni, a kezem pedig elindul felfedezőútra a testeden. A hátadat elkezdem simogatni, utána a mellkasodat, a mellkas szőrödet. Közben kész lett a víz =). Megkérlek, hogy fordulj el, míg beszállok a vízbe, utána te is beszállsz mögém, és átkarolsz.

Nem csinálunk semmi rosszat még. Csak fekszünk a meleg vízben, kiélvezzük együttlétünknek minden pillanatát. Hirtelen ötlettől vezérelve kiszállok a vízből, fogom a törölközőm, magamra tekerem, és megyek a szobám felé. Igen, otthagytalak. Te is kiszállsz, és pucéron, csurom vizesen, elindulsz a szobám felé. Beérsz, és akkor foglak, és nekinyomlak a falhoz, elkezdelek vadul csókolni. Te fölkapsz, és az ágyra fektetsz. Rajtam fekszel, de nekem más terveim vannak veled, és a hátadra fordítalak. Elkezdem csókolgatni a nyakad, aztán haladok lefelé, lefelé, míg el nem érek valamit. Na mit? Remélem eltaláltad, mire gondoltam. Elkezdem puszilgatni, simogatni az egyik kezemmel. Utána elindítom a nyelvemet rajta, lentről fölfelé végignyalom. Utána a nyelvem munkája nem áll meg, elkezdek körözni a makkodon a nyelvemmel. Aztán hirtelen bekapom.

Rászívok, és sóhajtasz egyet. Megnyugodva könyvelem el, hogy élvezed, amit veled csinálok. Elkezdem beengedni a számba, egyre mélyebben, és visszafelé végig szívom. Ezt eljátszom veled párszor. Eszembe jutott valami. Abbahagyom, amit veled csinálok, elkezdek fölfele mászni, és megállok a mellbimbóidnál:P Kicsit kényeztetem őket. Hú de megkeményedtek. Pedig nem is alkalmaztam hidegfúvós dolgot. Utána átrakom a lábaimat a derekad mellé. Igen, mondani sem kell, a helyzettől teljesen benedvesedtem. Oda rakom a farkadat a bejáratomhoz. Még csak kínozlak… Utána magamba engedlek. Óvszer nélkül. Te csak nézel rám, mint aki meg van szeppenve. Odahajolok, és csak annyit súgok, szeretlek. Elkezdek föl-le mozogni rajtad. Hmm , de jó érzés... Pózcsere. A hagyományos, misszionáriusban folytatjuk. A nyakamat csókolod, és közben mozogsz bennem. Nekem nem kell már sok, ösztönzőleg, kicsit megkarmolom a hátad. Hú istenem…

Nem kell fél perc se, és elkezdek nyögni, a végén meg már sikítani. És bekövetkezett. Elmentem. De te sem maradsz ki a jóból, vennéd ki, de én megakadályozom, a lábammal magamra löklek, és belém élvezel. Így fekszünk egy kicsit, utána kimegyek a mosdóba. Mire visszamegyek, látom, hogy fekszel az ágyon, és álmosan nézel rám. Hát jó, lefekszek az ágyra, és elkezdek helyezkedni, a fejem a karodon, a kezeimmel átölellek, és a füledbe súgom, hogy: SZERETLEK!
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

kajada ·
Egyszerű mint egy faék.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: