Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy igaz történet Gabiról és rólam, aki inkább volt Xéna, mint e

Főiskolába egy másik városba vettek, fel. Úgy beszéltük meg a szüleimmel, hogy nem is jelentkezem kollégiumba, hanem a szomszédunk oda adja az egyébként már kiadott lakásának az egyik szobáját, amit azért tartott meg, hogy a személyes dolgait tárolja, vagy ha odautazik, legyen hol aludnia. A lakás két szobás volt, és csak annyit tudtam, hogy a másik szobát két másodéves csaj bérli. Vonattal érkeztem, félelmekkel teli várakozással, mert ez volt az első igazi önnálló vállalkozás az életemben.

Amikor megérkeztem akkor láttam először, amely egy tipikus első emeleti lakótelepi lakás volt. Hatalmas csomagjaimat leraktam, elkezdtem berendezkedni, megnéztem a várost, ismerkedtem a környékkel. A lakótársaim, pár nappal később érkeztek, tartottam tőle, hogy nem fognak örülni az új helyzetnek, hogy egy fiúval kell megosztaniuk a lakást, amit eddig egyedül uraltak, bár nekem azt mondták, hogy tudnak rólam. Zörgést hallottam a zárban, kimentem a folyósóra, együtt érkeztek mindketten.
- Gabi vagyok, gondolom te meg Zoli. A Barátnőm Éva. - mutatkoztak be. Gabi az első pillanatban megdöbbentett. Rendkívül rámenős belevaló vidáman természetes csajnak tűnt, olyan magas volt, mint én. Az első pillanatban feltűnt, már a mozgásán látszott, hogy rendkívül kisportolt alkat, mondhatjuk, hogy túlságosan is. Mint később kiderült, napi szinten aerobic edzéseket tart. Éva egy szép, de átlagos lány volt, akit Gabi szerintem egyszerűen elnyomott, nem hagyott érvényesülni. Az első hétből, nem sok volt hátra, hamar elment anélkül, hogy különösebben beszéltünk volna egymással. Vasárnap korán érkeztem othonról vissza a lakásba, élvezni akartam a függetlenséggel járó szabadságomat, meglepődve tapasztaltam, hogy Gabi már ott volt.

Délután dumálgattunk, megmutatta a várost, egyre inkább úgy éreztem, meg kell kapnom a csajt, az összhang talán meg is volt, de este annak tudatában feküdtem le, hogy nem értem el nála semmit. Ezután rögtön arra gondoltam, hogyan lehetne folytatni holnap. Ekkor kopogtak, annyira váratlanul ért, hogy mondhatjuk megijedtem, és állítom nagyon hülyén hangzott a számból a gyere. Gabi bejött és cicásan azt mondta, hogy az Éva nincs itt, nem szeret egyedül aludni, velem aludhat e. Persze, mondtam, szintén elég szánalmasan a döbbenettől. Gabi bebújt a takaróm alá és kifejtette, hogy megbízik bennem, ne értsem félre ő csak aludni jött.

Biztos voltam benne, hogy szeretkezni fogunk, de tévedtem. Finoman megpusziltam a fülét, megpusziltam, erotikus témákat hoztam fel, de finoman mindig leszerelt, mivel nem akartam feladni a végén határozottan mondta, ha nem bírok magammal, visszamegy. Ezt nagyon gonosznak tartottam a részéről és nem értettem. Szinte semmit nem aludtam, miközben békésen szuszogott melletem, erotikus gondolatok jártak folyamatosan a fejemben, az arcát néztem a közvilágítás fényénél. Merevedésem reggelig tartott, úgy ébredtem fel, hogy felállt a farkam. Nem zavart, hogy meglátta, egy ilyen éjszaka után az is örömet okozott, ha rám nézett, vagy hozzámért. Egy pillanatra meglepődött, te talán nem is a tényen, hanem, hogy hagytam, hogy észrevegye. Semleges dolgokról beszéltünk, de már, mint barátnőmként néztem rá.

Az egész napom arról szólt, hogy akárhányszor rá gondoltam merevedésem lett, szinte egész nap rá gondoltam, attól féltem valaki észreveszi. Nem tudtam gondolkodni, ez lehet az, amikor a farka vezeti az embert. Amikor délután megérkeztem már otthon volt, és mondta, hogy Éva ma nem lesz, pedig biztos voltam benne, hogy járt ott ma. Szinte azonnal elkezdtem a Gabi becserkészését, nagyon kedves volt, sokszor kihívó, de nem hagyta magát még megcsókolni sem. Már azt gondoltam, hogy szektás, vagy szüzességi fogadalmat tett.
Este megkérdezte, aludhat-e megint velem, persze, mondtam és már dühöt is éreztem magamban, arra a gondolatra, hogy ma sem lesz semmi.

Már ott tartottam, hogyha mellém fekszik és rámnéz attól magömlésem lesz. Már csak bosszantásból vetettem oda, hogy általában meztelenül alszom, nem fogja e zavarni, ha ma is így teszek, pedig egyébkent igazából laza alsónadrágban szoktam. Nyugodtan aludjak meztelenül, felelte. Egyszerűen nem értettem. Amíg Gabi zuhanyozott úgy feküdtem a takaró alá, hogy amikor mellém fekszik meglásson hozzámérjen. Vidáman jött be nem zavartatta magát szorosan mellémfeküdt, megint elérkezettnek láttam az időt a közeledésre, visszautasított, de közben csak mosolygott, mintha élvezné a szenvedésem.

Soha nem közeledtem nőhöz erőszakosan, mindig csak kedvesen, de most szinte erőszakosan hárítottam el védekezését, melyre válaszul elég keményen ellökött, de a reakciójából ítélve nem láttam a szemében igazi felháborodottságot, sőt, mintha biztatott volna is. Újra próbálkoztam, nem reagált olyan keményen, mint elsőre, olyan játékos birkózás kezdett kialakulni közöttünk. Mivel Gabi nagyon kemény kisportolt lány volt, nem éreztem igazán erőfölényben magam. Már reménykedni kezdtem, hogy talán ebből lesz valami, amikor egy lehetőséget kihasználva tökön térdelt. Meglepődve leálltam és számonkérőn néztem rá. Nem jött zavarba.
- Így jár, aki erőszakoskodik, nem olyan könnyű engem megkapni. - mondta élcelődve.

Leálltunk, lefeküdtem mellé, egy kicsit talán megsértődve el akartam aludni, de pár perc múlva a vágyak felülkerekedtek. Ismét közeledtem hozzá, birkózni kezdtünk egyre durvábban, már ott tartottam, hogy megerőszakolom, amikor elkapta a golyóimat és megszorította őket. Megfogtam a kezét, és ki akartam szabadítani a heréimet, de nem volt esélyem, egyre jobban fájt tehetetlenül vonaglottam a kezében. Miután elengedett felháborodottan számon akartam kérni tettét, de megelőzve engem, azt mondta mindenfajta düh nélkül, hogy így, jár, aki meg akarja erőszakolni, legközelebb vigyázzak jobban a tökeimre.

Hiába voltam dühös, a vágy perceken belül megint felébredt bennem, de már némi félelemmel együtt. Lefogtam a kezeit, ráfeküdtem és megcsókoltam, amit viszonzott. Nagyon hevesek voltunk, nagyon élveztem, de kiszabadította az egyik kezét és éreztem, hogy a golyóimat keresi, arrébb ugrottam, amit kihasználva ismét meg akart térdelni, de csak a combomat találta. Már nem törődtem vele, megint ráfeküdtem, hagyta magát lefogni, hevesen szeretkezni kezdtünk, nagyon élveztem. Már szinte a csúcson voltam, amikor éreztem, hogy megint elkapta a golyóimat és szorítja őket. Nem éreztem fájdalmat, csak tompa nyomást, melynek hatására szinte azonnal elélveztem. Nem engedett el azonnal, úgy emlékszem üvöltöttem az egyre élesedő fájdalomtól. Később Gabi kiment zuhanyozni. Kettős érzés maradt bennem, egyrészről végtelen boldogság, hogy megkaptam, másrészről döbbenettel vegyes értetlenség, hogy miért bántja a heréim, amelyek tapintásra, még reggel is érzékenyek voltak.

Egész nap boldog voltam, délután taliztam Gabival, jártuk a várost jól elvoltunk. Miután hazaértünk és elrendeztük a dolgainkat, közeledni kezdtem hozzá, megint kiprovokálta a birkózást, most nem ment a herékre, de különben elég durva volt. Hagyott egy kicsit, hogy fölényt szerezzek, majd durván szabadult és keveredett fölém. Az egészet olyan fiús birkózásnak éreztem, a lelkem mélyén úgy gondoltam, ezt nem szabadna. Most is bevallom, rendesen élveztem. Úgy combon térdelt, hogy levegő után kapkodtam, és utána mutatta, nézzem, hogyan púposodik fel az izom. Én nem ütöttem meg és általában is sokkal finomabb voltam vele, mint ő velem, amit rendesen ki is használt.

A birkózás fergeteges szeretkezésbe torkollt. Majd lihegve feküdtünk egymás mellett. Arra kért, had simogassa meg a heréimet, mert a tapasztaltak alapján egyébként nem engedtem a kezét a tökeim közelébe. Amikor simogatta és dicsérgette a szépségüket már szinte természetellenesnek tűnt számomra, azt hittem vége a herezúzó időszaknak.
Tévedtem. Másnap a buszon leszálláshoz készülődtünk, lenn állt a lépcsőn, én mögötte. Óvatlan pillanatban észrevétlenül hátranyúlt és belém markolt. Az utasok értetlenül nézték, miért rándulok össze látszólag ok nélkül, Gabi később jót nevetett a dolgon.

Ez így ment a következő hetekben, hétköznapi értelemben vett szeretkezés helyett meg kellett harcolnom érte. A kapcsolatunk megromlásának kezdetét akkora teszem, amikor egyszer nagyon korán értem haza, nem gondoltam, hogy bárki otthon lesz, ledobtam a cuccom és bementem a szobába, ahol Gabi és Éva buzizott. Az én ágyamban. Mindhárman lefagytunk.
- Takarodj, felöltözünk - mondta. Én tovább álltam a szobámban döbbenten. Meztelenül, szó nélkül kimentek. Magamban sejtettem, hogy Gabi nem normális, de erre nem számítottam. Egész héten nem beszéltünk egymással. A következő vasárnap is nagyon megbántottan érkeztem vissza, azt gondoltam soha nem tudom feldolgozni a történteket. Bejött Gabi az este a szobába. Csak annyit mondtam dühösen: - Ennek vége.
- Éva is szeretne veled beszélni. - mondta. Leültek velem szemben, nagyon kedvesen magyarázkodtak, látták hogy megenyhülök. Gabi mondta a végén, hogy Évának nagyon tetszem, ha rá haragszom legyek együtt Évával, majd kiment.

Évával smárolni kezdtünk, egyszerűen örültem, hogy valakivel normálisan szeretkezhetek, nem érdekelt, hogy mit gondolhat Gabi. Normálisan szeretkeztünk, nem is gondoltam, hogy ez ennyire hiányzott már.
Nem akartam elhinni, azt gondoltam, hogy ez nem lehet valóságos, arra eszméltem szeretkezés közben, hogy valaki megszorítja a golyóim. Nem Éva volt, Gabi valahogy észrevétlenül visszajött. Odáig jutottam az elmúlt hetekben, hogyha valaki a here szót kiejtette volna a száján, nem álltam volna jót magamért. Ezer emberből egyet nem rúgtak annyiszor tökön, mint engem az elmúlt években. Mit vétettem? Gabi csak szorította a heréim én üvöltöttem, Éva nekiment Gabinak, azt hiszem a szemét akarta kikaparni mire szerencsére elengedett. Gabi Évát bevágta a szoba sarkába, ahol guggolva zokogott. Miközben Évát vigasztaltam, kiabáltam Gabinak, hogy takarodjon a lakásból. Ki is ment a szobából.

Én Évát vigasztaltam, hallottuk, hogy közben Gabi összepakol. Egy óra múlva bejött, majd mondta, hogy ne haragudjunk rá, sajnálja, stb. Kimentem, láttam, hogy nagyon sok cucca van segítettem levinni. Hívott taxit. Ketten voltunk a lépcsőházban. Megjött a taxi, bepakoltunk. Már elindultam vissza, amikor utánam szólt, hogy el akar búcsúzni, elém állt, azt hittem búcsúpuszit kapok, de nem hazudtolta meg magát, utoljára váratlanul belémtérdelt, majd elment a taxival, többet nem láttam.

Miközben ott feküdtem az egyre terjedő alhasi fájdalomtól a lépcsőház kövén, egy valamit biztosra vettem, bárki, aki a jövőben a heréimre pályázik, megölöm. Objektíven megfogalmazott történeteim, remélem, nem rontják az oldal színvonalát. Éva azóta is a barátnőm, de nem beszélünk erről az időszakról.
Hozzászólások
További hozzászólások »
MaTa ·
pff ez már tényleg beteg csaj lehetett... én már korábban kidobtam volna.

jégkirálynő ·
Szerintem Gabi rejtett mazohizmusa nyilvánult meg a kevéske szeretkezésetek alatt. Vannak nők, akik élvezetüket lelik a másik bántalmazásában szex előtt, után vagy alatt. De ahogy az írásodból kivettem , ez a nő lelkileg is nagyon sérült, és talán ezzel leplezte.
Másik lehetőség, ami persze fennáll, : hogy tényleg nem normális :P :blush:

Azóta megvizsgáltattad Magad? Az ilyen sok "herebántalmazásnak" később szövődménye is lehet!! Főleg hogy írtad az alhasi fájdalmat..
MIndenesetr a sztori élethű volt.
Menj el orvoshoz..

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: