Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy hosszú nap örömei

Újabban nagyon sokat dolgozom. A cégnél rengeteg a munka, és a főnököm is rám szállt. Folytonosan, ha bármi gondja van engem kér meg, így sokszor adódik, hogy még plusz órázom is. Ha esetleg meg haza találok, akkor rögtön beesek az ágyba, és alszom. Barátom, már sokszor kérlelt, hagyjam ott a munkámat, de nekem meg ezek ellenére nagyon tetszik, így mindig valami ürüggyel kitérek a téma elöl. Egyik nap, csodával határos módon előbb végeztem a munkával. Persze nem csoda volt csak nem volt áram, és így minden munka megszűnt létezni, így kénytelen volt a főnők mindenkit elengedni haza. Gondoltam magamban, legalább kipihenhettem magam egy kicsit, és még a barátomat is meglephetem egy vacsival. Előbb haza akartam ugrani, hogy lepakoljak. Mikor beléptem az ajtón, majdnem pofára estem. A barátom ott állt a gáztűzhely előtt és főzött valamit, aminek isteni illata volt.
Hát igencsak meglepődtem, és meg is kérdeztem tőle, hogy mit keress ő itthon ilyenkor?
Mire elmondta, hogy a főnőknek jó napja volt, mivel a barátnője ebédnél igent mondott a leánykérésre, így mindenkit haza engedett.
Mikor én is elmondtam, mivolt mondta hogy lassan kész a kaja.

Időközben kiderült, hogy a finom illatú kajából milánói lesz. Nem volt ellenemre, eléggé szeretem. Barátom a szósz ízesítésével volt elfoglalva, így nem láthatta, hogy a háta mögött én, hogy csorgatom utána a nyálam. Néztem a feszes popsiját, és irtó szenvedélyes dolgok jutottak az eszembe. Olyan dolgok, amit egy jó kislány csak sötétben csinál. De időközben elkészült a vacsi, így miután elfogyasztottuk a nagyon jól sikerült kaját, barátom felajánlotta, elmosogat, mivel biztos fáradt vagyok. Nem ellenkeztem, mivel tényleg az voltam. Ő neki állt a mosogatásnak, én meg egy kis idő után a háta mögé lopóztam, majd a karjaimat a dereka köré fontam, és a simogattam a pólón keresztül. Elkezdett kuncogni, és mondta várjak egy kicsit, mindjárt befejezi. De én türelmetlen voltam, és rögtön akartam őt.

Így a kezemet elkezdtem lassan a combján végig futatni, majd vissza egészen fel a mellkasáig. Meggyorsult légzéséből arra következtettem, hogy élvezi, amit csinálok. Majd a mellkasáról elkezdtem lejjebb csúsztatni a kezem, egészen a már meredező hímtagjáig. Először csak az újamat húztam végig rajta, mire az ajkát egy apró nyögés hagyta el. Lehúztam a sliccét és betettem a kezemet, és izgattam. Simogattam fel-le, közben a fülét csókolgattam apró kéjes nyögésekkel társítva. Már egyáltalán nem koncentrált a mosogatásra, hanem inkább a fejét hátravetve a kezeivel pedig a seggemet markolászta.
A fülébe suttogtam, hogy már nagyon szeretném a számban érezni, és izgatni.
Erre ő megfordult mélyen a szemembe nézett, és egy hosszú csók után a számba lehelte, hogy kíván engem. Egy gyors mozdulattal levettem a felsőjét és már haladtam is lefele, apró csókokkal borítva be a teste minden részét. Majd elértem a férfiasságához.

Először csak alsóján keresztül dörgöltem oda az arcom, de később mikor levettem, apró puszikra váltottam fel. Majd a makkját a nyelvem hegyével óvatosan elkezdtem körözni. Nyögései tudtomra adták, hogy igencsak élvezi, amit csinálok, és tudtam többet akar. Ezért milliméterről-milliméterre beljebb csúsztattam. Éreztem a testén a vágyat, a borzongást, azt hogy nem bírja sokáig. Szerettem, ha szenved, de most megkönyörültem rajta, és begyorsultam. Ő a hajamat markolászta, ezzel is mutatva a ritmust, amit ő diktált, és jelezve azt, hogy még mélyebbre csúsztassam.
Már a torkomon volt, és remegő hangon megszólalt:
- Ne hagyd abba, ez nagyon jó, mindjárt jön.

Nem is kellett sokat várni, a számba élvezett. Majd elkezdtem felfele haladni, és a végén bele csókoltam a szájába, jó hosszan. Éreztem, ahogy a teste megnyugszik alattam, és újra kezd magához térni. Majd rám nézett és mosolygott azzal a sokat mondott mosolyával, ahogy szokta. Közel hajoltam hozzá, és bele suttogtam a szájába:
- Mindent meg akarok kapni, amit a mosolyod ígér!
Erre ő egy kézmozdulattal lesöpörte, az asztalon lévő dolgokat, és rá ültetett. A nadrágomat lerángatta a bugyimmal együtt.
Majd a számba suttogta:
- Hogy akkor meg is kapom.

Majd egy kézmozdulattal betolta az ujját a már kitágult hüvelyembe, és ki be kezdte mozgatni. Olyan jóleső érzés volt, hogy szerintem még az utca végén is hallották, ahogy sikoltoztam. Nem telt bele rövid idő, és eszméletlen orgazmusban lett részem. Erre ő gyorsan leguggolt és elkezdte a nyelvével izgatni a csiklómat. Szívta és harapdálta, nem is tellett bele sok idő, újra elélveztem. Tudtam, hogy ez a szándéka, hogy 2x-szer elmenjek egymás után. Majd a karjaiba olvadva, pihentem és hallgattam az ő szívverését. Újra vad csókolózásba fogtunk, és lassan körkörös mozdulatokkal belém hatolt. Eszméletlen jó érzés volt, ahogy a kemény fallosza belém csúszik. Felvettük a jól diktált iramot, és egyre mélyebbre csúszott bennem. Alig láttam valamit, minden elhomályosult előttem, és csak arra koncentráltam, hogy minél nagyobb legyen az elviselhetetlen kéj. A hátát és a vállát markolásztam az ujjaimat a bőrébe nyomtam, és a fülébe lihegtem. Majd jött a mindent elsöprő melegség, és az összes ondóját belém eresztette. Végig nyúltunk az asztalon, és pihentünk egymás karjaiban, majd az álom is lassan elnyomott minket.
Hozzászólások
További hozzászólások »
anitablake ·
Sz@r lehet asztalon aludni...

MaTa ·
tulajonképpen egész jó... Nem is nagyon sablonos, de van 1-2 baki-például ez az asztalon elalvás, meg kicsit hirtelen van vége.. De azért nem rossz :smiley:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: