Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy hétköznapinak induló nap

Ősz volt. A fák levetették smaragdzöld koronáikat, és durva kérgüket mutatták a világ felé, jósolva a tél közeledtét. Egész jó idő volt, egy vékonyabb kabátban és egy pólóban járkáltak az emberek, mint hangyák a szürke hétköznapokban. Mindenki sietett valahova az utcákon. Egy ilyen napon találkozott Zsófi és Dávid, akik már régóta ismerték egymást és nagyon jó barátok voltak. Ezen a napon ők nem siettek sehova. Megbeszélték, hol találkoznak, mikor és azt is, hogy mit fognak csinálni. Kész volt a délutáni terv. Úgy tervezték, hogy felmennek Dávidhoz, bevackolják magukat a franciaágyba, ami épp szemben van a tv-vel és chipshegyek társaságában megnéznek egy filmet.

Mikor találkoztak, nagyon örültek egymásnak. Szokásos két baráti puszival köszöntek Egész útón csak meséltek egymásnak a velük történtekről, mindaddig, míg meg nem érkeztek. Kiválasztották a filmet, besötétítettek, előkészítették a terepet és indult a házi mozi. Kettőjük közt ott pihent egy chips-es zacskó, de nem volt kedvük rágcsálni. Mindketten szerették egymást, de csak barátilag. Mindketten tetszettek egymásnak, de nem mertek kezdeményezni, mert nem akarták elrontani a barátságukat. Nagyon közeli volt a kapcsolatuk, mindig mindent megbeszéltek egymással: csalódásokat, örömöket, szerelmi ügyeiket, kudarcokat, mindent, ami fontos két fiatal életében. Mindketten iskolába jártak. Zsófi most készült az érettségire, míg Dávid már másodéves főiskolás volt. Egy szóval, megértették egymást.

Valahogy aznap Zsófinak bújós kedve volt, ezért csak úgy, szó nélkül letette a chipseszacskót a földre, odabújt Dávidhoz és a mellkasára tette a fejét. Dávid kicsit meglepődött, de automatikusan átkarolta a lányt. Jól esett neki, h ölelhetett valakit, főleg, h az a valaki Zsófi. A fiú elkezdett játszadozni a lány félhosszú hajával. Sodorgatta a tincseket, elsimogatta őket a lány arcából. Zsófi érezte Dávid szívverését, ami egy kicsit, mintha felgyorsult volna, de csak alig észrevehetően. Zsófi megérezte Dávid férfias illatát, ami nagy hatással volt rá. A film nézése közben néha kicsit elmerengett és Dávidra gondolt. Szerette volna megcsókolni, de nem merte megtenni. Néha játszott a gondolattal, de soha nem érezte erősnek ezt a vágyat. Most valahogy sokkal erősebbnek érezte ezt, mint az eddigieket, ezért odahajolt Dávidhoz és megcsókolta. Puhák voltak Zsófi ajkai. Dávid ismét meglepődött, de nagyon tetszett neki. Ő is már régóta fantáziált Zsófiról. Ahogy összeért a szájuk, átfutott rajtuk egy kis melegáramlat. Zsófi hirtelen tudatába került, hogy mit csinált, és elkapta a fejét. Dávid szemébe nézett és nem tudta, most mi lesz. Dávid úgy érezte, neki egy csók nem elég.

Lassan közelebb került a lányhoz, adott neki egy puszit az arcára, majd a nyakára. Lassú, gyengéd puszikat lehelt a lány puha bőrére. Zsófi érezte, hogy végigfut rajta a meleg. Nagyon tetszett neki ez az érzés. A férfi lágyan puszilta tovább a lány nyakát majd megcsókolta. Hosszú, heves csókolózásba kezdtek, közben kezeik is felfedezőútra tévedtek. Zsófin egy farmernadrág volt, egy topp és egy vékony kardigán. Dávid szintén farmert viselt és egy pólót. A vágy tüzében égtek és várták a folytatást. Kezeik egymáson siklottak vágyakozva új helyek felfedezése után. Ajkaik elváltak egymástól, és a férfi ajkai tovább haladtak Zsófi ajkairól hamvas bőrére. A lány minden érintésnél, minden csóknál megborzongott kicsit és érezte, hogy egyre nő benne a vágy, fokozódik az izgalom. Forrósodott körülöttük a levegő. Dávid lehajtotta Zsófi bal válláról a kardigánt, mozdulatát csókok követték, majd leejtette a lány vállairól. A Zsófi a férfi hajába túrt kicsit, ezzel is éreztetve, hogy mennyire élvezi minden érintését.

Újra egymás szemébe néztek, majd forró csókolózásba kezdtek. A lány egyik kezével szorosan magához húzta Dávidot, a másik pedig levándorolt a formás fenekére. Simogatta, néha kicsit megmarkolta. Mikor a férfi érezte a lány simogatását, abbahagyta a csókolózást és újra a lány nyakát kezdte el csókolgatni, de most már picit harapdálta is. Felsiklott a füléig és érzékien harapdálta, játszott a nyelvével vele. Erre a lány markolászása sűrűbb lett. Élvezett minden egyes harapdálást. Érezte, nem bír magával. Lecsúsztatta mindkét kezét a férfi mellkasán, egészen a póló végéig. A kezei bekóboroltak a póló alá és felfelé haladva újra végigsimította a férfi kidolgozott felső testét. Végtelenül izgatta a test tapintása. Újra lesiklottak kezei, majd levette róla a pólót. Szeme elé tárult a kissé szőrös férfi mellkas. Vágyat érzett, h csókolgassa ezt a testet. Megcsókolta a férfit, majd elindult lefelé. Először a nyakát, a fülcimpáját, a vállát csókolta. Érezte ajkain a férfi testének melegét. Haladt tovább… kicsit elidőzött a mellkason, a bimbókkal játszott a nyelve. A férfi eközben nagy sóhajtásokat hallattatott, és néha apróbb, pici nyögéseket, mikor kéjes pontra ért Zsófi nyelve.

A lány haladt tovább, apró csókokat lehelve a forró testre. A köldökét körbepuszilta, nyalogatta kicsit, majd a nadrág vonalánál elidőzött. Végighúzta nyelvét a farmer vonalán, majd az egyik ujját. A férfi felsóhajtott. Zsófi érezte Dávid izgalmát, néha, mintha véletlennek tűnne, hozzáért és megsimogatta. Ezek után újra felfelé tartott ajkaival érintve a férfi bőrét, de nagyobb léptekkel. Zsófi ahogy felért, Dávid megcsókolta, szorosan átkarolta, majd az ágyon fölé magasodott. Csak ült a lány mellett, nézte, ahogy lihegett, nézte formás testét, melyet átjár a kéj. Kezét tekintete irányában végighúzta, egészen a nyakától a nadrág vonaláig. Lassan siklott a keze, minden egyes domborulatot érzett. Zsófinak gyönyörű mellei voltak. Nem nagyok, de mégis formásak és kemények. Ez nagyon tetszett Dávidnak.

Keze amint elérte a topp alját, elkezdte felhajtani, közben csókokkal kísérte a lány lapos hasán fölfelé haladva a toppot, végül levette róla. Nem volt alatta melltartó, így rögtön elé tárult Zsófi fedetlen kebleinek látványa. Mohón vetette rájuk magát, megmarkolta mind a kettőt, kicsit egymáshoz húzta őket és elkezdte csókolni. Csókolta, kicsit szívogatta a formás melleket, majd csak az egyikre koncentrált. Nyelvével felfedezte a lány mellének minden egyes négyzetcentiméterét. Zsófi nagyokat sóhajtott, aprókat nyögött. Dávid tudta, h ez nem csak neki okoz örömet. A férfi két ajka közé szorította a lány ágaskodó mellbimbóját, majd nyelvével kezdte izgatni. Mérhetetlen forróság öntötte el a lányt az ágyékában. Dávid átvándorolt a lány másik mellére. Közöttük is végighúzta nyelvét, majd a másik mellbimbót vette célba, és azt izgatta.

Közben kezei sem voltak tétlenek. Az egyikkel markolta a lánynak azt a mellét, amit épp kényeztetett, a másikkal pedig a hasát simogatta. Körözött ujjaival a köldöke körül, simogatta hasa aljánál a nadrág mentén, ami különösen nagy hatással volt a lányra. Kicsit kényeztette még a formás női melleket, majd haladt keze irányában tovább, lefelé csókjaival. Csókolgatta Zsófi hasa alját, közben kigombolta a nadrágját és levette róla kósza csókok kíséretében. Dávid kínozta még kicsit a lányt, lábai közé helyezkedett és elkezdte csókolgatni formás combjait. Nyelvét végighúzta a lány combjának belső vonalán. Zsófi már nagyon ki volt éhezve, alig várta, h hozzáérjen a férfi ott, a legérzékenyebb pontján. Dávid végighúzta ujját a bugyi vonalán, közben a lány arcát nézte. Zsófi becsukta kicsit a szemét az élvezettől, majd kinyitotta és sóvárogva nézett a férfi szemébe. Dávid elkezdte nyalogatni a bugyi vonalát. Érezte Zsófi nektárjának illatát, ami teljesen feltüzelte. Ízlelni akarta. Félre húzta a bugyit, majd mohón belenyalt Zsófi puncijába. A lány felszisszent, és kicsit széjjelebb tette lábait.

Dávid levette róla a bugyit, majd visszahelyezkedett. Szétnyitotta a nagyajkakat majd belenyalt a nedves punciba. Zsófi erre várt, ezt akarta… Dávid folytatta, majd újra széttárta a nagyajkakat, és a csiklót kereste. Mikor rábukkant a megdagadt csiklóra, nyelve hegyével kezdte izgatni azt. A lány erre halkan nyögött. Istenien érezte magát. A férfi nyelve néha picit megállt, majd rögtön folytatta az izgatást. Először csak éppen hozzáérve, majd egyre sűrűbben, gyorsabban… a lány teste megborzongott, összerezzent néha, egyre hangosabban és kéjesebben nyögdécselt… majd hirtelen összerándult teljesen, megfeszültek izmai és átfutott rajta egy leírhatatlan érzés, melyet egy nagy sikolya kísért. Elélvezett. Hangosan vette a levegőt, és még halkan nyögdicsélt kicsit. A férfi elégedetten figyelte végig a lány orgazmusának jeleit. Abbahagyta az érzékeny pont izgatását. Inkább áttért újra a combokra és azokat kényeztette. Zsófiban újra felgyújtódott a vágy tüze, kívánta Dávidot. Dávid újra visszatért a puncihoz és elkezdte mohón nyalni. A lukat is nyalogatta kicsit, majd hirtelen beléhatolt nyelvével.

A lány ismét összerezzent, jól esett neki. A férfi újra megkereste a csiklót és elkezdte kicsit szopogatni, mire elégedett nyögéseket kapott válaszul. Egy ujjával végigsimította a puncit, majd beléhatolt lassú, de határozott mozdulattal. Zsófi felnyögött. Dávid kihúzta ujját, majd újra beléhatolt. Ezt a mozdulatot ismételgette, majd gyorsított a tempón. Közben néha megnyalta a csiklót. Zsófit elöntötte újra a forróság, újra megfeszült néha a teste. Érezte, hogy hamarosan újra eléri a csúcsot. Dávid most 2 ujját tette be, majd húzta ki. Ezt a mozdulatot elismételte egyszer-kétszer, és Zsófi újra elélvezett. Dávid még utoljára belenyalt a kielégült punciba majd a lány mellé feküdt, aki kicsit még kábultan feküdt az ágyon. Simogatta az arcát, végigsimította egyik ujjával ajkait. Erre a lány kinyújtotta nyelvét és elkezdte erotikusan nyalogatni, szopogatni a simogató ujjat. Dávid kezét elvette a lány szájától, majd a mellére helyezte, ajkaival pedig csókolta a lány ajkait. Nyelveik vad kergetőzésbe kezdtek egymással. Dávidon még a nadrág is rajta volt. Iszonyúan feszítette, férfiassága szabadságra vágyott. Zsófi keze lesiklott, kigombolta a nadrágot, majd lesegítette Dávidról.

Miközben segített neki, érezte a férfi keménységét. Ajkai elszakadtak a férfiétól és elindultak lefelé nagy léptekkel, majd az alsónadrág vonalánál megálltak. Zsófi végigsimította az ágaskodó férfiasságot nacin keresztül, majd levette róla. Ekkor szembesült a felajzott férfitaggal. Megmarkolta, megnyalta ajkait, majd azokkal elkezdte simogatni a makkot. Dávid elégedetten felsóhajtott. Zsófi folytatta a simogatást, majd ajkait nyelvére váltotta át. Nyalogatta, köröket rajzolt a lüktető makkra, aztán bekapta a makkot és szívogatta kicsit. A lány felmagasodott kicsit és mellbimbójához érintette a makkot. Dávid érezte kemény makkján a kemény bimbót. Zsófi visszahajolt és kezét mozgatva a férfitagon elkezdett nyelvével a golyókkal játszani. Ezután újra szájjal kényeztette Dávidot. Odahajolt s bekapta a férfiasságát, majd elkezdte ütemesen szopogatni azt. Fel-le mozgott a feje, közben egyik keze követte feje mozgását, a másik pedig a golyókkal játszott. Kezét Zsófi fejére tette és úgy segített neki az ütem felvételében. Dávid férfiassága lüktetett, érezte, hogy hamarosan, ha ez így megy tovább elélvez, de nem akart, ezért rászólt Zsófira, hogy fejezze.

Zsófi tudta miről van szó. Egy kacér mosollyal az arcán felmagasodott és csókokkal haladt felfelé újra a férfi ajkaiig. Újra heves csókolózásba kezdtek. Dávid benyúlt az éjjeliszekrény fiókjába és elővett egy óvszert. Zsófi szemébe nézett. Nézte a gyönyörű zöld szemeket. Kicsit félt, hogy Zsófi nem akarja azt, amit ő igen, ezért az óvszer felhúzása előtt a fülébe súgva megkérdezte, hogy biztosan akarja-e. Zsófi válasz helyett megcsókolta Dávidot olyan szenvedéllyel, mint eddig még soha. Ebből Dávid biztosan tudta, hogy akarja. A lány fölé hajolt, a lány felhúzta lábait, odahelyezte férfiasságát a gyönyört nyújtó hely kapujához, majd óvatosan, lassan tövig a lányba hatolt. Zsófi, ahogy érzete Danit magában megborzongott. Fantasztikus érzés volt számára.

Ahogy beléhatolt Dávid, becsukta szemeit és felnyögött. Dávidnak is fantasztikus érzést nyújtott, hogy Zsófiban lehet férfiassága. Érezte forróságát, nedvességét, lüktetését. A férfi kicsit a lányra hajolt és elkezdte ritmusosan, egyelőre lassan mozgatni hímtagját. Mindketten nyögtek minden egyes behatoláskor. Dávid elkezdett egy idő után gyorsítani, majd minden erejét beleadva folytatta, míg a lány el nem élvezett. Dávidnak már nem hiányzott sok a beteljesülésig. Szerette volna minél tovább elhúzni a dolgot, hogy Zsófinak minél több örömet tudjon okozni. Zsófi megfeszült az orgazmustól, majd ellazult. Dávid ekkor megcsókolta, a szemébe nézett és rá mosolygott. A lány visszamosolygott és egy hálás csókot lehelt a férfi ajkaira. Dávid egész végig a lányban volt, de nem mozgatta csípőjét. Elkezdtek csókolózni, kicsit gyengédebben. Dávid csípője elkezdett újra mozogni, de csak lassan. Most viszont nem várt sokat a gyorsítással. Hirtelen elkapta a hév, és tudta, nemsoká elélvez. Megcsókolta a lányt, majd négykézlábra állította és úgy hatolt belé, mostmár nem lassan, hanem egyből gyorsan. Zsófi mellei ringtak a lökésektől, a lány hangosan nyögött, lihegett. Dávid fogta Zsófi csípőjét és nézte Zsófi formás fenekét. Megfeszült a teste. Zsófi érezte magában a lüktető férfiasságot. Dávid az elélvezés közvetlen határára került, mikor Zsófi elkezdte magának a csiklóját izgatni. Mindketten nyögtek, lihegtek, és mindketten majdnem egyszerre érték el a gyönyört. Egy kis ideig még a férfi a lányban tartotta ellőtt fegyverét, majd kivette, megtisztogatta magát és odafeküdt Zsófi mellé.

A filmnek már régen vége volt. Zsófi Dávid mellkasára tette fejét és hallgatta a szívdobogást. Mindketten elégedettek voltak, és boldogok. Soha nem gondolták volna, h ez megtörténik egyszer köztük. Mindketten örültek, hogy megtörtént és soha nem bánták meg. Kis pihenés után elmentek együtt zuhanyzóba felfrissíteni magukat, ahol újabb fantasztikus élményekkel gazdagodtak…
Hozzászólások
További hozzászólások »
domesztosz ·
köszi a kritikákat! igen, tudtam, hogy észre veszitek a névhibát...utólag vettem csak észre. :hushed: ez az első történetem. örülök, hogy többségben vannak azok, akiknek tetszik, de a negatív kritikát is tűröm és szívesen fogadom a véleményeket, tanácsokat. ígérem a szóísmétlésekre is jobban oda ogok figyelni, meg persze a nevekre... :grinning:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: