Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy forró hét Aninál 1.

Hello! Én egy 16 éves lány vagyok és egy kb.2 hónappal ezelőtt történt esetet szeretnék elmesélni.

Az egész akkor kezdődött, amikor apukám anya szülinapjára egy Római utazást vett. Engem sajnos nem vittek el, de annyira nem bántam, mivel a barátnőméknél (Aniéknál) aludhattam.

Anyáéknak még csak másnap indult a gépük, de nagyon korán kellett menniük, úgyhogy én már aznap este átmentem. Anival vacsiztunk, aztán felmentünk fürdeni. Magunkra zártuk az ajtót. Kitaláltuk, hogy együtt fürdünk. Nagyon jól elvoltunk. Végre alkalmam nyílhatott megfigyelni már-már tökéletes testét. Szép nagy mellei voltak (szerintem korához képest picit túl nagyok). Súlyfelesleg egyáltalán nem volt rajta, mivel anyukájával rendszeresen lejárt fitneszelni. Puniján egy szál szőr sem volt. Azért én sem panaszkodhattam, nekem is szép nagy mellem volt (habár kisebb, mint az övé) súlyfeleslegem is nagyon kicsi volt, de mindenki azt mondta, hogy ennyi éppen jól áll. Én pinusomon a szőrt csak egy kis csíkban hagytam meg.

Szóval nagyon szép teste volt és úgy éreztem, hogy muszáj megfognom azokat a melleket. Aninak nem tűnt fel hogy bámulom. Megkérdeztem, hogy bekenjem-e a hátát. Igent mondott. Kinyomtam egy kis tusfürdőt a kezembe, és elkezdtem masszírozni vele a hátát. Egyre óvatosabban haladtam előre. Mostmár a melleit masszíroztam. Csodálatos érzés volt a kezembe fogni! Ani hirtelen megfordult és úgy bámult rám, mint egy őrültre, de ez engem már nem érdekelt. A puncim már tüzelt. Nem bírtam tovább!

Közelebb csúsztam hozzá és lesmároltam, közben a melleit masszíroztam. Egy kicsit még ellen akart állni, de aztán egy hangos sóhajjal feladta. Rögtön tudtam, hogy tetszik neki, amit csinálok. Még semmit sem láttál! - gondoltam. A kádjukban volt egy kis ülőke, felültettem oda… Letérdeltem elé és a számba vettem kis, égnek meredő bimbóit. Szívogattam, harapdáltam, egyre erősebben közben másik mellét gyúrtam. Ani halkan, egyre sűrűbben nyögdécselt. De még nem akartam hagyni, hogy elélvezzen. Abbahagytam mellei gyúrását és elkezdtem gyengéden simogatni a combját. Már ezt csináltam vagy egy perce, mikor Ani már nem bírta tovább. Megfogta a fejem és két lihegés között, azt mondta:

-NEM BÍROM TOVÁBB! !NYALJ BELÉM, KÉRLEK!!!

Eleget tettem a kérésének. Előbb nagyajkait nyalogattam, miközben gyengéden simogattam a csiklóját .Aztán abbahagytam a simogatását és inkább bekaptam a csiklóját. Óvatosan szívogattam. Ani egyre gyorsabban szedte a levegőt.Úgy döntöttem még jobban felizgatom,ezért bedugtam neki két ujjamat. Ani közben sikongatott és a melleivel gyurmázott. Barlangja annyira csúszós volt, hogy már három ujjamat aztán már az egész kézfejemet feldugtam neki. Ezt már nem bírta ki. Hatalmas sikítással elélvezett (hál istennek nem volt itthon más csak a bátyja, aki szinte mindig a szobájába bezárkózva zenét hallgat). Ani élvezését látva én is elkezdtem magam kielégíteni. (Ani közben figyelt) Nem tartott túl sokáig. Én is már jó nedves voltam. Alig két percig ujjaztam magam már el is mentem.

Mindketten kiterülve,lihegve feküdtünk az ágyban.

- Köszönöm - mondta Ani.

- Nincs mit.

- Úgy szeretném ezt visszaadni neked!

- Ne aggódj lesz még rá alkalom!



A hét még nagyon hosszú, és bizony még lesz alkalom bőven…

Folyt.köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
football star ·
hát ez eléggé gáz.. egy egész kézfej.. nehezen fér bele a nemiszervbe.. már nem azért.. és könnyen mozgott.. benne.. sokat kellene ezen még gyakorolni... jah és egyetértek az elgőttem szólókhoz

kajada ·
Nem lehetett nehéz megírni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: