Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy forró hét Aniéknál 2.

Szóval, miután lefürödtünk, Anival bementünk a szobájába. Már folytattuk volna, amit a füriben elkezdtünk, de benyitott a bátyja.

- Heló hugi,Évi!

- Szia Gabi!

- Nem unatkoztok lányok?

- Nem. - mondta Ani nem túl barátságosan.

- Miért kérded? - kérdeztem gyanakodva.

- Csak tudok egy játékot, ami nekünk való. De ha titeket nem érdekel…

Azzal indult volna kifelé.

- Várj!- kiáltottuk kórusban. - Mi lenne az?

És elmondta. A játék nagyjából ugyanaz,mint az üvegezés,csak kicsit más. Itt ha rád mutat az üveg választhatsz:vagy önként ledobsz egy ruhát

Vagy kérdeznek valamit, de ha nem tudod a választ, két ruhadarabot dobsz le

- És mi van azzal, akinek elfogyott a ruhája? - kérdeztem.

Gabi sejtelmesen mosolygott és azt mondta:

- Attól bármit kérhetünk teljesítenie kell.

Belementünk. Gabi pörgetett először és természetesen engem pörgetett ki. Nem jöttem zavarba,vállaltam a kérdést.(elfelejtettem megemlíteni, hogy ha tudom a választ, akkor a kérdező vetkőzik).

Nagyjából 10 perce játszottunk, mikor Gabin egy alsógatya és egy póló, Anin egy tanga,rajtam pedig egy tanga és egy melltartó volt. Megint engem pörgettek, de a kérdésre tudtam a választ így Gabinak vetkőznie kellett. De nem a pólóját vette le, hanem a gatyáját!Ott meredezett előttünk hatalmas(nem túlzok tényleg az volt!), álló farka. Eddig is már nedves voltam hála Aninak, de mostmár szinte csatakos volt a bugyim és láttam, hogy Anié is. Egyikünknek se kellett több Ani leszedte a bugyiját,és én is meztelenre vetkőztem. Odamentem Anihoz és elkezdtünk csókolózni. Gabi nem tűnt meglepettnek. Az is kiderült hogy miért. Nagyon egyszerű,csak meghallotta a sikoltásainkat a füriben. Azt mondja ettől nagyon beindult. Odajött hozzánk, és miközben csókolóztunk, el kezdte masszírozni a melleinket. Nagyon jól csinálta!

A nedvem már Ani szőnyegére csepegett. Nagyon be voltam indulva! Gabi szólt, hogy hagyjuk abba a csókolózást, most ő jön. Abba is hagytuk. Odafordultam hozzá, letérdeltem és bekaptam hatalmas,lüktető falloszát. Gabi nagyot sóhajtott. Nagyszerű érzés volt, ahogy az a fasz lüktetett a számban! Ráadásul Ani befeküdt a lábaim közé és elkezdte dörzsölni és nyalogatni a punim. Oltári jó volt!

Éreztem hogy mindjárt elmegyek és Gabi is így lehetett ezzel, mert egyre jobban lihegett. Alig fél perc múlva ordított egy nagyot és telelőtte a számat a gecijével. De nem csak a számat még a melleimre is jutott belőle! Ettől az érzéstől nekem is orgazmusom lett. De még mekkora! De még nem volt vége. Kicsit még szopogattam Gabit,s pár perc múlva újra felállt neki. Ő is dörzsölgette egy kicsit a punink,amitől ismét „megfelelő hangulatba” kerültünk.

Gabi megkérdezte, szűz vagyok- e még. Megmondtam, hogy nem. Lefektetett hassal az ágyra és óvatosan hátulról belémhatolt. Leírhatatlan érzés volt! Ahogy az a hatalmas farok, majd szétfeszítette a punimat, én majd elaléltam a gyönyörtől. Gabi egyre tempósabban baszott, miközben Ani befeküdt elém, és a számhoz nyomta a puniját. Azonnal elkezdtem lefetyelni édes nedvét. Gabi már őrült iramban baszott, Ani pedig egyre jobban nyögött a nyelvemtől. Először kéjes sikoltásokkal Ani után Gábor ment el. Forró gecijét mind a punimba ürítette.

Aztán (pár perc lihegés után) Anival helyet cseréltünk,és Gabi most őt baszta és Ani nyalt engem. Mostmár olyan jól csinálta,hogy pár perc után el is mentem. Ők még nem mentek el, ezért odamentem hozzájuk,és elkezdtem dörzsölni Ani csiklóját, miközben másik kezemmel a sajátomat dörzsöltem. Aninak és Gabinak egyszerre sikerült elmennie. Megint én jöttem. De Gabi ezúttal a popsimat célozta meg. Először puncinedveimből és nyálából egy keveset belecsöpögtetett, majd három ujjával kicsit kijjebb tágította.

Mikor úgy érezte hogy jó tág,e gy mozdulattal belémnyomta a farkát. Csillagokat láttam a fájdalomtól, de piszkosul élveztem! Gabi ismét begyorsított. Tövig belémnyomta a farkát,éreztem ahogy a golyói csapkodták a popsim. Pont előttem láttam, amint Ani az egyik fiókból elővesz egy hatalmas műfaszt és azzal simogatja magát. Ismét elöntööt a forróság és még az eddigieknél is nagyobbat élveztem, Gabival együtt. Úgy éreztem már egy csepp erő sincs bennem, de Ani odajött Gabihoz és felkészítette a farkát még egy menetre. Gabi ismét a popsimhoz illesztette a farkát. Ezúttal könnyen bement,hiszen spermájától nagyon csúszós volt a lyukam. Ani óvatosan kinyalogatta a lyukamból a bátyja spermáját majd egy hirtelen mozdulattal belémdugta a műfaszt. Ezt egy hatalmas sikítással nyugtáztam. Gabi a popsimat baszta, miközben Ani a műfasszal dugott és a melleimet markolászta. Felordítottam.

- AAAAAHHHHH!! ELMEGYEK!!! BAZD KI, MINDJÁRT ELMEGYEK!!!

Ettől mind a ketten még jobban begyorsítottak. Egész testem forróság öntötte el. Mindenem görcsbe rándult és egy hatalmasat élveztem. Mostmár tényleg minden erőm elszállt, de ilyen jó még sose volt a szex! Csak ennyit tudtam mondani:”Köszönöm”.

Úgy éreztem, nagyon jó hét elé nézek. És még közel nincs vége…



Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kicsi tüzes leányka ·
Én úgy tudom a férfiaknak nincs többszörös orgazmusok főleg nem 5!!! És ez elég furi, h a hugát kezdte el dugni...No nem baj....gyakorlás teszi a mestert :blush:

maliar ·
Hahaha :blush:

Megnéztél pár harcore pornófilmet (amit töb napon keresztül vesznek fel), nem érteted miről is szól, megpróbáltál a történetbe gyurni minden lehetséges variációt..
részemről 2,4,6
sztori baromság, fogalmazás közepes, szex az jó de a sztori tönkreteszi.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: