Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy forró éjszaka hármasban...

Egy kisebb társasággal nyaraltunk a tengerparton. Hatan voltunk, három pár. Vége lett a vakációnak és hazafelé tartottunk. Egy hatszemélyes kisteherautóval utaztunk. Két sorban hárman-hárman ülhettünk, a kocsi hátulja meg üres volt a „rakománynak”. A rakomány ebben az esetben a barátom és én voltunk, mert az egyik srác kicsit sokat volt a napon és ő a hátsó üléssoron feküdt és aludt. Mi meg ketten a csomagokon helyezkedtünk el.

Késő este volt már, mindenki szundikált a kocsiban, sofőrünk pedig a vezetésre figyelt. Zolival, a barátommal egymás mellett feküdtünk és simogattuk egymást. Amikor már kezdtünk belemelegedni, megállt a kocsi és nyílt az ajtaja. Egy lány szállt be hozzánk. Stoppos volt. Ő is hátul kapott helyet a csomagokon. Kicsit duzzogtam, hogy pont most kell idekeverednie, de a lány köszönt, elfordult és nem foglalkozott velünk. Pár perc után újra simogatni kezdtük egymást, és egyre szenvedélyesebben csókolóztunk. Senki nem hallott minket, mert szólt a rádió elől, és a letekert ablakok miatt hangos volt a „menetzaj”.

Zoli levette rólam a tangámat, de a ruhám még maradt. Simogatta a combomat egyre közeledve a puncim felé. Égtem a vágytól, hogy végre megérintsen, és egyre vadabbul csókoltuk egymást. Aztán Zoli kicsit megállt és felnézett. Látta, hogy a lány megbabonázva bámul minket. Én is megfordultam, és láttam a szemében a bizonytalanságot, de ugyanakkor a vágyat is. Kihívóan és pimaszul ránéztem és visszafordultam Zolihoz. Közben úgy helyezkedtem, hogy a fenekem kivillanjon a ruha alól, és úgy irányítottam Zolit, hogy a popsimat simogassa és markolássza. Imádom, amikor ezt csinálja. Én lehúztam a páromról a pólóját és elkezdtem csókolni a mellkasát.

Közben láttam, hogy Zoli le nem veszi a lányról a szemét. Izgatni kezdett a dolog és újra megfordultam. A lány keze is a lába között volt és simogatta magát. A fejét hátrahajtotta, és úgy élvezte a saját ujjait. Magam is meglepődtem, de felizgatott a látvány. Elfordultam Zolitól és megsimogattam a lány térdét. Felnézett, de már nem volt bizonytalan. A válla felé indult a kezem, hogy lehúzzam a ruhája pántját, és többet láthassak belőle. Aztán a saját ruhámhoz nyúltam és két gombot kigomboltam, majd kihívóan és biztatóan a lányra néztem, majd újra a gombokra. Megértette, mit akarok és folytatta, amit elkezdtem. Kigombolta a ruhámat és Zolival együtt levették rólam. A barátom ámulva nézett minket, de látszott rajta, hogy tetszik neki a dolog. Ránéztem és a dudorodó shortra. Levette és már mindnyájan meztelenek voltunk.

Én voltam középen. Felültem és Zoli fejét magamhoz húztam, hogy újra csókolózzunk. Közben a hímvesszőjét simogattam, és a heréit masszíroztam. Aztán egy finom kéz érintette a mellemet. Megborzongtam és a lány felé fordítottam a fejem. Vágyakozva nézett rám. Beletúrtam sűrű barna hajába és a bimbómra irányítottam a száját. Mennyei érzés volt, ahogy a bimbóimmal bánt. Finoman, lágyan kezdte nyalogatni, aztán gyengéden szopogatni kezdte. Néztem a lányt és már a látványtól is orgazmusom volt. Zoli közben a másik mellemet vette kezelésbe. Elmondhatatlan érzés volt, élveztem és éreztem, hogy a kéjnedvem szinte folyik belőlem. Szinte fájt eltolni őket, de nemcsak én akartam élvezni ezt. A lányt gyengéden a hátára fektettem, és mellé helyezkedtem négykézláb. Zolim a hátam mögé térdelt és belém tette duzzadó férfiasságát, és gyengéden lökdösni kezdett. Mintha simogatott volna belülről, annyira finom volt minden mozdulata. Közben simogatta a pospsimat és a hátamat. Én a lány fölé hajoltam és csókolózni kezdtünk.

A puncimban éreztem, hogy Zolit ez nagyon izgatja, gyorsabban és erősebben kezdett bennem mozogni. Aztán kezdtem lejjebb haladni a lányon, és most én kényeztettem a melleit. Még soha nem volt nővel dolgom, és meg kell vallanom, egyre jobban éreztem. Kértem a lányt, húzódjon hátrébb és emelje meg a csípőjét. Engedelmes volt és végre elém tárult gyönyörű, borotvált és forró puncija. Először csak néztem, mintha nem tudnék betelni vele, aztán megnyálaztam az ujjamat és simogatni kezdetem a szeméremajkait. Barátom közben ütemesen lökdösött, de éreztem, hogy már nem bírja sokáig. Pucsítottam és érezte, hogy én is akarom… Gyorsított még a tempón és hangosan nyögve élveztünk el… De nekem még nem volt elég… visszahajoltam a lány puncijára és nyalni kezdtem. Először csak a szeméremajkait aztán a csiklóját nyaltam. Finom volt és forró… Még sosem éreztem ilyet és nagyon élveztem.

Zoli kielégülten nézett bennünket… Néha felnéztem a lány arcára és láttam, hogy mennyire élvezi a nyelvemet… megfogta a fejemet, belemarkolt a hajamba és irányított, mit és hogyan csináljak neki, hogy jó legyen… Kiszolgáltatottnak éreztem magam, de ez is felizgatott… A lány egyre hevesebben zihált és egyre jobban összehúzódtak az izmai… egyszer csak rándult egyet és kiáltott egyet amikor elélvezett… Elhúzódtam tőle és a hátamra feküdtem… Behunytam a szemem és gondolatban újra átéltem az előző perceket. De sok időm nem volt gondolkodni, mert egy forró leheletet éreztem a puncimnál. A lány volt az, aki fölém hajolt és nyalni kezdett. Beleremegtem nyelve simogatásába. A kezével a melleimet simogatta és a mellbimbóimat dörzsölgette.

Mámorító volt…. Zoliban is újra felébredt a vágy, mert a szemem sarkából láttam, hogy közelebb húzódik hozzánk. Hozzám jött, megcsókolt és a mellemre helyezkedett úgy, hogy szopni tudjam a farkát. Imádom a barátom hímvesszőjét. Isteni érzés, ahogy a számban lüktet és lesz egyre keményebb, nagyobb és vastagabb. És a tudat, hogy mindezt én okozom neki. Ő is imádja, ha szopom… Van, hogy a mellemre élvez, de van, hogy a számba… mindkettőt imádom… És most, hogy nyalnak is közben… hmmm egyszerűen leírhatatlan volt. Már nem számoltam az orgazmusaimat, egyik a másikat követte. A lány eltávolodott tőlünk, hagyta, hogy befejezzük, amit elkezdtünk. A párom hanyatt feküdt és pedig a lábai közé kuporodtam és folytattam a szopást. Éreztem, hogy egyre kevésbé bírja már az én drága párom. Nemcsak a nyelvemmel kényeztettem a farkát, hanem a kezemmel is besegítettem… ütemesen vertem aztán újra szoptam… aztán hirtelen megfeszült a teste és a számba élvezett… nyeltem a számomra legédesebb nedűt…
Kimerülve feküdtünk mindhárman egy ideig. Aztán magunkra vettük a ruháinkat és aludni tértünk, mint a többiek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Erin ·
Nekem nagyon tetszett! :smile:

kukacka69 ·
Szerintem joh....grat :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: