Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy este a Főnökökkel

Az egész sztori azzal a leltárral kezdődött.
A lány, aki még nem is olyan régen dolgozott új munkahelyén, épp a nagy változtatások idején érkezett. A főnökség egy új számítógépes rendszert szeretet volna bevezetni a boltban, ahol a lány dolgozott, így egy csütörtöki napon a két főnök meg is érkezett leltározni. A munka jobban elhúzódott, mint azt tervezték, jócskán a hivatalos nyitva tartás utánra csúszott a pakolás.
A két vezető éppen ezért meginvitálta a szomszédos étterembe a két dolgozót, hogy vacsorázzanak együtt, átbeszélni a jövőt is egyben.

A hangulatos, inkább bárhoz hasonló étteremben csak egy hangulatvilágítással bevilágított sarokasztalnál volt hely. Ültetéskor úgy alakult, hogy a lány a sarokpad belső részére került, mellé a pesti főnök, hívjuk Z-nek, míg a másik oldalán G ült, vele szemben pedig Péter kolléga kapott helyet. Az est jól indult, laza csevegés mellett egy-két pohár ital is lecsúszott.

A lány először azt hitte, csupán képzelődik, hiszen az asztal alatt érezte, hogy mintha Z óvatosan a lábai felé mozdult volna a kezeivel.
Először csak egy érintés, majd egy gyors simítás, de amikor egy poénnál nyíltan a lány combjaira rakta Z a kezét, tudta, itt óvatos közeledésről van szó.

A történet hűségéhez hozzátartozik, hogy a lány aznap, nem tudván a leltár okozta kényelmetlenségekről, egy miniszoknyában, és kedvenc fekete tűsarkújában jött reggel dolgozni. A látvány magáért beszélt, a bolt környékén nem volt olyan férfi, aki ne akarta volna szemeivel levetkőztetni, és azon nyomban magáévá tenni a lányt, beleértve a biztonságőröket is.
Persze nem volt véletlen a kihívó ruha, a lány tudta, hogy G imádja ezt a szerkóját, a számtalan alkalommal, mikor titkos kapcsolatukban szeretkezni jártak a lány lakására, G mindig azt kérte, hogy így öltözzön, kihívóan, szexisen, egy kicsit kurvásan. Ettől volt olyan merevedése, mely majd átszakította G nadrágját.

Az eset pikantériáját fokozta, hogy erről Z mit sem tudott, ezért is próbálkozott ezen a laza estén a lány combjánál. Persze ha egy kicsit arrébb nyúlt volna, meglepődéssel vehette volna tudomásul, hogy G keze is arra felé jár, nem volt véletlen, hgy a lány már terpeszben ült, hiszen G belső combjának felső részénél tartott már.
A lány nem is tiltakozott G közeledése ellen, mitöbb, tűsarkas cipős lábát a férfi combjaira emelte az asztal alatt, így aztán különösen furcsa volt, mikor Z kezét is megérezte.
Talán egy pillanatra zavarba jött, de jól leplezte ezt, hiszen G-vel korábban már beszéltek hasonlóról, hogy az egyébként sem unalmas szexuális kalandjukat egyszer feldobhatnák egy harmadikkal a lány örömére, hiszen szívesen kipróbálta volna már, milyen, mikor két férfi kényezteti, egyszerre két fasszal játszhat, ketten töltik meg pináját, fenekét, száját váltakozva.

Mindenesetre kért még egy italt, melyhez Z is örömmel csatlakozott. G keze eközben már a lány tangájánál matatott mely a lány arcára kihozták azokat az apró titkos vonalakat, melyet csak azok ismerhetnek, akik keveredtek már szexuális játékba a lánnyal.

Ekkor csörrent a telefon, Pétert hívta barátnője a késői órán, aki egy rövid búcsúzás után el is távozott az asztaltól.
Ott maradt a lány, két, a lábán matató pasival, akikkel már tudta, ma este őrületes élményeket fog átélni és ekkor történt meg az elkerülhetetlen: miközben Z megpróbálta kihasználni az italok megérkezése körüli felfordulást, Z és G keze a lány pinájánál összeütközött.

A másodperc tört része alatt dermedt csend támadt, melyet a lány kacaja szakított fel, és a két fiú is rádöbbent: ugyanazzal a céllal gondolnak a lányra, és a lány felszabadult kacagásából kiderült, ő ezt pontosan tudja, és nincs is ellenére.
Az események egy pillanat alatt felgyorsultak, nagy koccintások és nevetések közepette G és a lány beavatta Z-t korábbi történetükbe, az őrült nagy baszásokról, kocsiban való fasz-szopásokról, anális közösülésekről szólt a mese. Z egyre nagyobb érdeklődéssel fordult feléjük, és igazán akkor kezdett számára is érdekes lenni, mikor a lány és G elmesélte, hogy igazándiból terveznének egy hármas gabalyodást is. Z gyorsan reagált is a helyzetre: fizessünk, és folytassuk a lány lakásán az iszogatást.
G kérdő pillantást vetett a lányra, vajon felkészült-e a várható élményre, nem akarta egy pillanatig sem, hogy erőszaknak érezze a kialakuló helyzetet, szerette volna, ha teljes testtel át tudja magát adni a közelgő élménynek; de a lány arcán csak izgalmat, érdekes mód a szexuális élménykor előbújó vonalakat látta, tudta rögtön, a lány már a két fasz megdolgozásán gondolkodik, elméjét már pinájának vérbősége és nedvessége korlátozza. G hívta a pincért, fizetett és elindultak.

A lány G autójában bátorítólag egy kicsit markolászta Z-t, a nadrágjába nyúlva a terepet is felmérte; amit G a tükörből figyelt.

Az autóval azonban gyorsan a házhoz értek, ahol a két fiú maga elé engedve a lányt már igen oldottan szemlélte a miniszoknyában és tangában felfelé tipegőt, akinek a fellibbenő szoknyája alól kivillant kerek feneke is. Hol az egyik, hol a másik fiú markolt bele a formás félgömbökbe, melyet a lány szűzies hátrapillantásokkal jutalmazott. Élvezte a helyzetet, tudta, hogy hamarosan minden porcikája megtelik fasszal, és ennek tudata vastagon megindította pinájának nedvesedését.

A félhomályos folyosón hirtelen csak annyit érzett, hogy G mögé lépett, ismervén a lány erős szex iránti vonzalmát, testével nekiszorította az ajtónak, míg a lány a kulcsba kapaszkodott, G felhúzta a lány jobb lábát, és egy erős mozdulattal a fenekének megszorításával a tanga vonala mellett két ujjával megérintette a lány pináját; áramütésszerű érzés szalad át a testén; a lány az aléltságból éledve végre felnyitotta az ajtót, s beléptek.

G ismerve a járást a lány szobája felé vette az irányt, hisz szeretett eldőlni a kicsinyke ágyon, melyen már sok élményt szereztek egymásnak.

Le is dobta magát az ágyra, otthon érezvén elnyújtózkodott a matracon, míg Z csak óvatosan, ismerkedvén a helyzettel az ágy szélére ült. A lány közben italt töltött a konyhában, majd a fürdőszobából hallatszott motozása.
Mindenki kíváncsian várta a folytatást, hogy is kezdhetnek neki, melyet a lány egy ügyes csellel hidalt át, a füriben ledobálva magáról ruháját, egy tangában, harisnyatartós fekete harisnyában és egy sejtelmesen áttetsző melltartóban lépett az ajtóba. A fiúk elhűlten álltak a gyönyörű látvány előtt.

A lány illegette egy kissé magát, mintha táncolna, háttal fordult, előrehajolt, és miközben hátratekintett kéjes nézésével kezét végighúzta fenekének két félgömbje közt, majd visszafordulva egyik lábát a székre rakva, egyik kezével punciját, másikkal melleit simogatta.
A fiúk már nem bírtak magukkal, pólóikat ledobálva készültek az eseményre, de a lány vette át a kezdeményezést, hirtelen mozdulattal a fiúkhoz lépett, és négykézláb helyezkedve G-t az ágyra lökte, és farmerén keresztül kezdte dörzsölni annak már erősen feszülő farkát, miközben fenekét kinyomva azt Z felé kínálta.

Oldódott a gomb, húzódott a cipzár, és a lány, mint egy harci ereklyét, már kezében is tarotta G farkát. Ismerte formáját, ízét, méreteit, ez az a fasz, mely már bejárta testének minden szegletét, az első anális behatolásra még most is emlékszik. Sok babaolaj folyt el, mire a vastag hímtag befért a kislányos fenekébe, és már fel is adta volna a próbát, ha nem kívánta volna annyira az anális együttlétet.
Most kezében G faszával azonban ismeretlen, de igen kellemes érzése támadt, hiszen miközben G két kézzel a fejét simogatta, és hajába kapaszkodva próbálta a lányt a farkának bekapására kapacitálni, újabb két kezet érez meg fenekén. Z a tanga körül matatott, simogatta a lány kivillanó szeméremdombját

G ekkor félrecsúszva a lány alól megpróbált megszabadulni nadrágjától, amit a lány kihasznált, és Z felé fordult, beletúrt a hajába, és elcsattan az első óvatos csók. Kezeik eközben folyamatosan térképezték a másik testét, és ezúttal G került közel a lány imádott fenekéhez. Szerette ezeket a gömbölyded feszes félgömböket, imádta csókolni, nyalni, finoman harapdálni őket. Imádta, mikor kikukucskál közülük a lány borotvált pinája, mely ezúttal igencsak elázva várta már a látogatókat, persze a lány a Z-vel folytatott csókja után a kocsiban már tapintásilag tapasztalt hímtag felé nyúlt, s miközben csókolgatta Z testét, fejével egyre inkább közelített annak ágaskodó fasza felé.
G eközben nem késlekedett, úgy helyezkedett, hogy a lány feneke közé nyalhasson, belekóstolhasson az ismert pina izébe, illatába. Szokása szerint két ujjal segít az élményszerzésben, mely ezúttal a szokottnál is könnyebben csúszik be a lány puncijába. Kihasználva ezt, néhány lökéssel jelezte, hogy a múltkori élmény itt közeleg, s miközben csókokkal lepte el a lány csiklóját, még egy ujját becsempészte a táguló és igen nedves pinába.

G már tapasztalt s tudja, mi kell a lánynak,hamar a csúcsra repíti három ujjának mozgatásával a pinában. A lány sem rest, bő nyállal kényezteti Z farkát, aki teljesen meg van elégedve a helyzettel, s hamar orgazmust él át ő is. Mindezek után fordul a helyzet s G kerül a lány kezei közé egy kis kényeztetés céljából.
Nála se sokáig kell húzni a dolgot, hamar elélvez, s régi vágya teljesül, mert a lány szájába élvezhet.
Mindeközben Z kapta azt a megtisztelő pózt, hogy ő kényeztetheti a lányt hátulról, félénken indult a feladatnak, mert nem ismeri még a pinát s nem tudta, hogy mi esik neki jól, ezért csak próbálkozott, először csak egy ujjal majd rájött, hogy ez kevés lesz s kipótolta másik két hasznos ujjával. Az orgazmusig viszi a lányt, így már nincs panaszkodásra ok, mindenki kielégült legalább egyszer.

Egy aprócska szusszanás s nevetgélés egymás mellett, egy kis cirógatással, s folytatódott a baszás tovább.

Z került alulra, s kényeztetheti a ciciket, simogathat, felfedezheti a testet két csók közt. G eközben keze ügyébe kaparintja a babaolajat s munkához, lát, nem rest s nem is sajnálja, a cél minél tágabb popsi, hogy ne legyen kellemetlen a behatolás.

Z behatol a pinába de, G még vár egy keveset h meglegyen az első orgazmus, s ne fájjon a lánynak a méretes fasz behatolása a popsiba, megint csak hamar eléri a lány a csúcsot s ekkor jött el G ideje, most már együtt basszák a lányt.
Először csak lassan s gyengéden hogy minél tovább feszítsék az izgalmakat.
Telik az idő meg a baszás, s mint ha forgatókönyv szerint lett volna megírva mind a hárman egyszerre értek a csúcsra, amit nem kis hanggal nyilvánítottak ki.

Összeomlás s lihegés közepette próbálják össze szedni magukat. Talán egy kis cirógatás is belefér még mielőtt a főnökök, elindulnának haza. S kiegyeznek, abban hogy ezt meg kell még ismételni!
Hozzászólások
További hozzászólások »
redcherry ·
hát hogy őszinte legyek ez ritka szar volt

Greenapple ·
Hát...a vége kicsit gyorsan lett befejezve, a pina, fasz stb kihagyható lett volna, de amúgy egynek nem rossz..

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: