Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy érzéki este

Megismerkedtem egy sráccal, aki nagyon kedves volt velem. Amikor csak tehette velem töltötte az ideje nagy részét. A szülinapomkor elvitt egy meghitt, romantikus étterembe ahol kellemesen megvacsoráztunk és egy zamatos ízű bor mellett beszélgettünk. Kifelé jövet megfogtuk egymás kezét és kis pajkosan rám mosolygott, ami sejtetni engedte számomra, hogy még koránt sincs vége a meglepetéseknek. Beültünk az autójába és elvitt magához. A bejárati ajtó előtt elővett egy sálat mellyel bekötötte a szemem és megkért, hogy ne leskelődjek és itt várjak, míg vissza nem jön.  Nagyon izgultam vajon miről lehet szó… Túl sokáig nem is kellett várakoznom. Gyengéden megfogta a kezem és felvezetett a lépcsőkőn.  Mivel már jártam itt ezért tudtam, hogy a hálószoba felé tartunk. A levegőben valamilyen édeskés illatot éreztem… Mielőtt beértünk a hálóba gyengéden magához húzott és megcsókolt. Izgató volt és teljesen a hatalmába kerített. Lassan levette a sálat mi a szememet takarta. Gyönyörű volt... színes gyertyák mutatták az utat az ágyig melyet rózsaszirmok borítottak. Már sejtettem mi vár rám és vártam. Gyengéden magához húzott és lágy csókot lehelt az ajkamra. A testem minden porcikája beleremegett. Lassan vetkőztetni kezdett.  Először a felsőmet vette le. Gyengéden simogatta a derekam apró csókokkal borította a nyakam. Már nagyon kívántam,de nem adta át nekem az irányítást. Lassan kigombolta a farmeromat és a lábaimat végigsimogatva levette. Nem volt rajtam más csak fehérnemű és annyira kívántam. Lassan elkezdtem kigombolni az ingét. Vágytam minden porcikájára simogattam a testét csókoltam és lassan a nadrág is lekerült róla. Óvatosan lefektetett az ágyra és fölém hajolt. A fülembe súgta, hogy szeretlek.  Majd nyelvével kényeztette a nyakam, közben kikapcsolta a melltartómat és folytatta a bimbóm ingerlésével. A keze gyengéden simogatta a combom belső felét egyre feljebb és feljebb. Kívántam, hogy érintsen meg, de nem tette, húzta még az időt. Lassan levette a bugyimat éreztem a leheletét a bőrömön olyan közel hajolt. Újra felém hajolt és úgy csókolt mintha ez lenne az utolsó. A keze a mellemet simogatta az ajka lassan haladt a lefelé majd egyre lejjebb és lejjebb, mígnem elérte a puncimat. Nyelvének érintése villámcsapásként hatott rám. Lágy mozdulatokkal kényeztette a csiklómat, míg vonaglani nem kezdtem, már alig bírtam magammal. De nem hagyta abba. Mikor éreztem, hogy az egyik ujja belém hatol oly fenséges volt. A puncim már nagyon nedves volt minden porcikám őt akarta. Ekkor abbahagyta a kényeztetést és levette az alsó nadrágját nem hagyva, hogy én is kényeztessem, azt mondta,hogy ez most az én napom. Elővillant álló férfiassága melynek látványa még jobban felkorbácsolta vágyaimat. Közelített felém és már vártam, hogy belém hatoljon. De ő csak a puncimhoz dörzsölte ezzel is izgatva a csiklómat.
Majd végre eljött a várva várt pillanat, belém hatolt! Halk sóhaj hagyta egy ajkainkat a kéjes érzések miatt. Lágy ringatózásba kezdtünk és egyre jobban éreztem, hogy itt a vég. Annyira kívántam már hogy nem bírtam magammal, a lassú tempót gyors váltotta fel és végül eljött a várva várt beteljesülés. Sikolyoktól zengett a háló. Utána ölelkezve feküdtünk egymás mellett és a fülembe súgta, hogy sok boldog születésnapot kedvesem.

Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Jött és ment. Semmi lett!

gabizgatunk ·
Több év elteltével vissza olvasva igen siralmas,de nem tudom hogy kell törölni

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: