Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy érdekes nyaralás Pesten

Kezdjük ott, hogy egy jóra való lány vagyok, nem vagyok és soha nem is voltam kapható egy-egy gyors menetre. Csak pár barátom volt és csak eggyel feküdtem le.
Szóval nyáron, az egyik barátnőmhöz, Noémihez (röviden Noihoz) felutaztam Pestre. Egy hónapot töltöttem nála és úgy látta, hogy az a legjobb, ha első éjszaka elmegyünk valahova bulizni. Felhívta pár ismijét és megbeszélte velük, hogy nyolckor a Blaha Lujza téren találkozunk. Elindultunk és mondta, hogy többnyire csajok, de lesz pár fiú is. Ugye nyolcra volt megbeszélve a találka és én olyan fél kilenc körül megkérdeztem, hogy várunk-e még valakit (mert azt vettem ki a többiek párbeszédéből, hogy igen). És igazam volt. Állítólag még egy srácot. Már félórája késett, szóval nekem már nem jön be.
A többiek nagyban beszélgettek, mire valaki megszólal a hátunk mögött és egyből mindenki odafordul.
- Bárcsak eszembe jutna valami hatásos belépőszöveg.
Ahogy megláttam gyakorlatilag elállt a lélegzetem (és nem vagyok olyan, hogy minden pasi látványára elalélok!).
- Végre. Azt hittük már sose érsz ide! - Köszöntötték a többiek.
- A főszereplő mindig utolsóként ér ide.
- Na szóval... ha már mind itt vagyunk, hadd mutassak be valakit. - Kezdte a barátnőm és éreztem, hogy ennek én fogom megszívni a végét. - Skacok, ő itt már egy ezer éves barátnőm, szóval szépen viselkedni vele‼ - Kicsit előrébb lökött, utalva arra, hogy én jövök.
- Szi-sziasztok. Szandra vagyok. Pécsről jöttem és csak Noi miatt vagyok itt. És nem kell szépen viselkedni velem. Vagyis~ Fojtotta belém a szót barátnőm.
- Jól van, jól van, értjük. Szerintem indulhatunk is. Előre! - Szapora léptekkel elindult és mindenki követte őt, én meg ott álltam és égett a képem, hogy hogyan mondhattam ekkora hülyeséget. Mikor azonban felemeltem a fejem, tudatosult bennem, hogy csak majdnem mindenki követte lüke barátnőmet. Ott állt Ő.
- Szóval nem kell veled szépen viselkedni. - Igazából nem tudtam megállapítani, hogy ez kérdés volt-e vagy kijelentés.
- Nem, nem! Vagyis de, csak~
- Jó, jó, ne túráztasd magad. - Elém lépett és a kezét nyújtotta. - Viktor vagyok.
Én meg ott álltam ma este immáron második alakalom után, hogy hülyét csináltam magamból és úgy éreztem, hogy mindjárt felgyulladok. Megfogtam a kezét és ezzel egy időben szemébe is néztem, de nem tudtam állni a tekintetét. Gyönyörű aranybarna szeme volt és ami még első pillantásra feltűnt, a csoda szép fényes fekete haja. Az idilli pillanatot barátnőm kiabálása zavarja meg.
- Héj mit csináltok? Gyertek már! Viktor, nem megmondtam, hogy ne próbálkozz nála?
- Én ilyenre nem emlékszek.
Barátnőm maga mögött hagyja a társaságot és visszajön kettőnkhöz.
- Figyelj Viktor! Ne próbálkozz nála és ne akard lefektetni! Így van bőven olyan lány, akivel minden este eltudsz szórakozni, nem? Különben is, elakarom érni a következő villamost, szóval jó lenne, ha- Viktor bele folytja a szót.
- Azt? - Tök nyugodtan mutat az épp beálló villamosra.
- Igen, azt! Futás! - Noi megfogja a kezem és elkezd húzni maga után. A villamost elértük, de csak éppen hogy.

A szórakozó helyen voltunk már. Mivel nem az én ismerős köröm volt jelen, ezért nem voltam otthon a témájukba és sokszor el is bambultam. Néha figyeltem Viktort. Ő sem szólt nagyon a témához, csak néha-néha beleivott a sörébe. Egyszer azonban összetalálkozott a tekintetünk, de azonnal elfordítottam a fejem. Viktor felállt és odajött hozzám.
- Gyere. Sétáljunk egyet.
Barom egyből felordít. - VIKTOR!
- Tudom ,tudom. Semmi próbálkozás. - Megfogta a kezem felhúzott a székről és kivitt a tetőtérbe. Kisétáltunk a peremig és utána (legalábbis nekem) kínos csönd állt be. Már percek óta törtem az agyam, hogy mit mondjak, Viktor meg csak iszogatta a sörét.
- Te~ Kezdtem volna bele tök idegesen.
- Hova valósi vagy?
- Mi? - Néztem tök értetlenül. Mármint 5 perc gondolkodás után végre valamit kiakarok nyögni, erre belém folytja a szót.
- Honnan jöttél?
- Nyíregyháza.
- Az nincs közel.
- Nincs.
Pár percig beszélgettünk, mikor már csak arra kapom fel a fejem, hogy a szex a téma. Ami igazából az én hibám, mert én vezettem ide a szálakat. Úgy értem, én mondtam, hogy biztos jobbnál jobb lányokkal lefekszik nap mint nap. És erre ő:
- Te mikor feküdtél le utoljára?
- Három hónapja.
- Értem.
Ekkor mindkettőnk telefonja egyszerre csörren meg. Mindketten SMS-t kaptunk Noitól, hogy "Nem tudja mit csinálunk, de indulunk". Nem csoda, tizenegy óra is elmúlt.
Elválásnál, már mikor a többiekkel voltunk, talán kicsit tovább néztem Viktort a kelleténél.

Barátnőm úgy intézte, hogy minden nap találkozzak Viktorral. Mint utólag kiderült, az első nap után, már olyan SMS-ekkel bombázta, hogy tökre bejön nekem.
Egy héttel később már tök jó (baráti) viszony alakult ki Viktor és köztem. Vagyis, néha többet akartam tőle, de nem lehetett. A haza utazásom előtti este, Noi magához szervezett egy késő esti, kora éjszakai "bulit". Kilenckor már mindenki ott volt, Viktort is beleértve. Barátnőm elgondolása szerint, ilyenkor pókerezni kell, tehát azt csináltuk. Egyesek vetkőzőst akartak, de leszavazták. 40 perc játék után egy kis szó csata kezdődött Viktor és közöttem.
- Nem is tudod az összes szabályt - mondta Viktor.
- De tudom. És jobb vagyok nálad.
- Na persze.
- Fogadjunk!
- Miért nem nyomtok egy az egy ellent? Valamibe fogadtok és ha nyertek akkor az adott dolgot megcsinálja vesztes. - Mondta Noi.
Belementünk. Ha ő nyer, adnom kell egy csókot neki. Ha én nyerek, akkor megveszi nekem azt a cuki kis rucit amit kinéztem már magamnak.
Ugye egy kör volt megbeszélve, de Viktor mindig felajánlotta, hogy visszavághatok és így eltelt öt kör.
- Ááááááá, feladom. Te nyertél. De hogy veszthettem mind az öt körben? - Kérdeztem, mert ez azért tényleg lehetetlen. Jó vagyok ebben.
- Először is, elfogadtad az általam fölajánlott paklit.  Másodszor, hagytál engem keverni és osztani. - Válaszolta Viktor tárgyilagosan. Én csak egy nagyot sóhajtottam, mert tényleg igaza volt. De jöjjön a csók. Viktor mellé átültem (kicsit zavaró volt, hogy mindenki más is ott volt és figyelt). Kicsit felemelkedtem és megcsókoltam. Még előtte elhatároztam magam, hogy egy rövid csók, de nem tudtam leállni. Hosszú perceken keresztül csináltuk és már inkább vad smárolásba fajult, mikor Noi köhintett egyet.
- Khm, elég lesz skacok.
Gyorsan abbahagytam és kerestem valami ürügyet, hogy ott hagyjam pár percre a társaságot.
- Hozok be frissítőt.
Kint a konyhába a pultra támaszkodtam és megpróbáltam egyenletesen venni a levegőt. Kicsit bizseregtem ott lent és próbáltam lenyugodni. Ha nem nyugszom le nagyon felfogok izgulni. Egyszer csak az ajtó nyílik ki és Viktor lép be rajta.
- Jöttem segíte~ Nem is hagytam, hogy befejezze a mondatot én egyből a mellkasának nyomtam melleimet és megcsókoltam. Vad csókolózásba kezdtünk és elég gyors ütemben kerültek le rólunk a ruhadarabok. Viktor ledobta a felsőmet, szó szerint letépte a melltartómat. A melleimet kezdte fogdosni és a bimbóimmal is játszott. Én is levettem az ő felsőjét, de én már nagyon kívántam őt, szóval kigomboltam a nadrágját is és lehúztam a boxerjét. Letérdeltem elé és szopni kezdtem éledező farkát. Elég gyors tempóba szoptam és közben golyóit markolásztam. Isteni finom volt. Egy idő után kicsit lelassítottam és abba is hagytam a szopást, csak nyalogattam férfiasságát. Elkezdtem a golyóit is szopni, de hogy a kezemmel is csináljak valamit elkezdtem verni is neki. Pár perc után felhúzott és lerángatta rólam a nadrágot. Bugyimat is letépte rólam, ami mellesleg már tök nedves volt. Megfogott, felültetett a konyha pultra és belém tette. Halk nyögdécseléssel jeleztem, hogy élvezem. Több percen keresztül így csináltuk, majd kihúzta belőlem és a számhoz emelte. Újból elkezdtem szopni. Azt hittem el akar élvezni, de pár másodperc után kivette a számból. Levett a konyhapultról, ő leült a konyha asztalra és magára ültetett. Kicsit hangosabban is felnyögtem. Lábaimat fogta, tehát ő diktálta a tempót, ami csodálatos volt. Pár percig így is csináltuk, majd mikor a finaléhoz értünk, nem várt dolog történt.
Az konyhaajtó nyílt és belépett Noi. Ezzel egyidőben Viktor és én is elélveztünk. Noi álla leesett és nem jutott szóhoz. Mi kettőnknek, meg mindenfele spriccelt és folyt az élvezete. Miután mindketten elélveztünk, Viktor kivette belőlem péniszét. Én éreztem ahogy a sperma folyik ki a puncimból.
- Te-te azt mondtam, hogy mióta szakítottál a barátoddal nem szedsz fogamzásgátlót.
- I-ig-igen. Így-van - válaszoltam lihegve, az asztalon fekve.
- Elment a maradék eszed is? - Ekkor kitört. Rám ordított.
- Lehet.
Az ordításra a többiek is odajöttek és láttak minket. Viktor nem különösebben zavartatta magát, nekem meg még nem volt erőm, hogy felkeljek az asztalról.
- Totál betegek vagytok! - jelentette ki Noi és elviharzott. Akkor láttam utoljára és az a furcsa, hogy valahogy nem éreztem bűntudatot. Az ott összegyűlt társaság egy része előkapta a telefonját és csinált pár képet rólam. Amikor volt már erőm hozzá, akkor takartam magam, de nem tudtam az elejétől fogva. Pár perc után Viktor kizavarta őket.
- Ezt csinálhattad volna korábban is. - Mondtam neki.
- Miért? Tök jól nézel ki, ahogy folyik ki belőled a spermám.
- És tök jó érzés is. - Mosolyogtam rá.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Salambard ·
Tetszett ! :)

Jancho ·
Tetszik:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: