Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy élvezetes délután

Tizenöt éves lány vagyok, a nevem nem lényeg. Már régóta beakartam hálózni egy Robi nevezetű szexi fiút. Ő 4 évvel idősebb tőlem.
Egy délután egyedül voltam otthon, a szüleim külföldre utaztak. Váratlanul beállított hozzám Robi, hogy hozott nekem egy cd-t, amin a kedvenc énekesem számai voltak. Mivel épp akkor ugrottam ki a fürdőkádból, a csengetés hallatán, csak magamra kaptam a fürdőköpenyt, és úgy nyitottam ajtót. A köpeny meg már egy kicsit kicsi volt rám, így nagyon rövid volt alul.
- Szia! Bejöhetek, hoztam neked zenét? - kérdezte, és láttam, hogy majd kiesnek a szemei, úgy nézte a naptól barnított feszes combjaimat.
- Szia! Fáradj be, örülök, hogy hoztál nekem zenét, mert véletlenül kitöröltem a számítógépből, és most nincs benne semmi zene, a cd-k, amikre ráírtam őket a barátnőmnél vannak.

Rögtön bementünk a szobámba, és ahogy belépett utánam, megfogta a fenekem, és hozzám simult hátulról, éreztem, hogy merevedik a farka, és a fülembe súgta:
- Olyan szexis vagy ebben a köpenyben, kivánlak édes! - és végignyalta a nyakam, majd kioldotta a köpeny fűzőjét. Éreztem, hogy a puncim már tocsog a nedvességtől. Viccből megkérdeztem:
- Nem a zene miatt jöttél? -de már alig bírtam beszélni, annyira felizgatott.
- Nem, az csak kifogás volt, téged akartalak... - és itt már nem folytatta a beszédet.

Megfordultam szembe vele, és vadul kezdtünk csókolózni. Egyszer csak megemelt, ledöntött az ágyamra és rámfeküdt. Férfias illata olyan izgató volt. Levette rólam a köpenyt, és elkezdte végigcsókolni és nyalni a testem, a nyakamtól kiindulva. A melleimet gyúrta, és szívogatta, ettől már majd megőrültem, majd haladt lejjebb. Amikor leért a pinámhoz, és meglátta, hogy milyen nedves, felnézett rám és elmosolyodott. Először csak apró csókokkal kényeztetett, majd egyre hevesebben kezdett nyalni, és benyomta két ujját a hüvelyembe. Vadul ujjazott, és nyalt, én meg csak ziháltam az ágyon elég hangosan, és a haját túrtam, meg egyre jobban nyomtam az arcát a pinámba. Amikor látta, hogy mindjárt elélvezek még hevesebben csinálta, és hangos sikolyok közepette akkorát élveztem, hogy nem tudtam egy pár percig megmozdulni és csak remegtem az ágyon.

Mikor észhez tértem, már Robi teljesen meztelenül térdelt előttem, álló faszával, ami elég nagy volt és kőkemény. Láttam, hogy mit akar, és megmarkoltam a szerszámot és elkezdtem ütemesen verni, majd a számba vettem a makkját és nyalogatni kezdtem, és egyre mélyebbre engedtem a számba, már a torkomig lecsúsztattam. A szopástól én is újra beindultam, amit ő is hamar észrevett, és megállított. Hanyatt fektetett az ágyon, és belémhatolt. Ebben a pillanatban azt hittem, hogy rögtön elélvezek, de nem akartam. Ő viszont tövig belémvágta a farkát, és elkezdett egyre gyorsabban mozogni bennem.
Kb. 10 perc után megint elélveztem, és láttam, hogy neki sincs már sok hátra, és egy mozdulattal kirántotta belőlem a farkát, és a hasamra élvezett egy jó nagy adagot, én pedig lenyalogattam a farkáról a maradék spermát, ami nagyon tetszett neki.

Egy pár percig feküdtünk még egymás mellett, amikor megcsókolt, és azt mondta, hogy most mennie kell, és kimondta, amire már vágytam, hogy SZERETLEK, majd elment. Azóta is együtt járunk, csak elég sok lány féltékeny rám, amiért ilyen pasival vagyok együtt, és nem szeretnének jobban mást, mint lecsapni Robit a kezemről, de eddig még minden próbálkozásuk sikertelen.
Hozzászólások
További hozzászólások »
J.James ·
Ne bántsátok, olyan romantikus és okos lány, és még le is nyalogatta. :blush: Azt hiszem beleszerettem! :heart_eyes:

Grayraven ·
Hmm, átlagos. Attól még, hogy valaki fiatal, meg lázadó, meg minden, még rendelkezhetne kultúrált nyelvezettel. Így olyan hiteltelen egy oldalról az egész. Na mindegy.

Biztos van, akinek ez, meg így kell, és én nem fogom azt mondani, hogy ejnye, mert ha élvezi, akkor csinálja, maximum sajnálom, de az az én bajom. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: