Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy éjszaka a Duna parton

A barátommal, Tamással már több mint egy hónapja együtt voltunk, és úgy gondoltuk az első szeretkezésünket szeretnénk emlékezetessé tenni. Kitaláltuk, hogy komppal átmegyünk a Duna másik oldalára.

Mikor átértünk sátrat állítottunk és magunkra húztuk a zipzárt. Elkezdtünk csókolózni, először csak lágyan és egyre vadabbul. Azután Tamás elkezdett simogatni az elején csak ruhában aztán szép óvatosan megszabadított a pólómtól, a nadrágomtól majd a bugyimtól is. Levette a saját ruháit és ezután nekiállt csókolgatni a számon, kezdte és szép óvatosan ment lefelé a nyakamon majd a mellemen, fojtatta ahol egy kicsit elidőzött, ami engem egyáltalán nem zavart. Egészen a hasamig végig csókolgatott, amitől én egészen felizgultam.

Lassan közeledett a puncimhoz, ami már annyira nedves volt, hogy csak az kellett, hogy finoman belenyaljon. Így is volt, annyira tudta, hogy mi kell nekem. Nyalogatás közben érezte, hogy mennyire élvezem, ezért abbahagyta és elkezdte vadul dörzsölni a csiklómat, olyan hangosan vettem a levegőt hogy már majdnem sikítottam ekkor becsúsztatta egy úját a nedvességtől tocsogó vaginámba, mire én még hangosabban vettem a levegőt, majd becsúsztatott még egy ujját azután még egyet, tehát ekkor már három ujja volt bennem, amit én rettentően élveztem. Lassan kivette ujjait belőlem és visszafeküdt mellém.

Ezután én kezdtem el kényeztetni, végig simogattam minden porcikáját és lassan elindultam teljesen merev pénisze felé, hogy a számba vegyem és játsszak vele. Először csak végig csókolgattam aztán nyalogatni, kezdtem majd mohon, bekaptam és elkezdtem szopogatni közben a kezemmel, simogattam és markolásztam a golyóit, ezután cseréltem lassan kivettem a számból a farkát és mielőtt a heréit kezdtem volna ízlelni még a farka hegyét, nyalogattam, köröztem rajta a nyelvemmel óvatosan, szívogattam. Láttam, tetszik Tamásnak, amit teszek és, hogy mennyire várja már, hogy a kemény köbci-herciét bele igazítsa az én nagyon nedves puncusomba!

Annyira felizgattam, hogy egy hirtelen mozdulattal lelökött magáról, vadul szétrakta a lábaim, bemászott közéjük és még kicsit meghúzogatta a kéjlőcsét a tocsogó pinámon és vadul felnyársalt. Ez nekem nagyon jól esett és hangosan sikítottam egyet! Látta hogy tetszett ezért vadul lökött még rajtam kettőt-hármat majd pózváltásra kért, amit én szívesen megtettem négykézlábra álltam és most hátulról hatolt belém, és hogy még jobban izgasson, benyálazta kéz ujját és elkezdte masszírozni vele a csiklómat, erre, annyira beindultam hogy gyorsan és erélyesen kezdtem mozogni a hancúr lécén, amit ő is nagyon élvezet és hangos szuszogással nyugtázta,hogy jó amit csinálok.

Amikor hallotta, hogy mindjárt elérem az orgazmust akkor lökött rajtam egy nagyon, amitől én rögtön a fellegek között éreztem magam. Ismét pózváltásra kért a hátamra fektetett a nyakába tette a lábaim és gyengéden tolta be tövig a faszát a pinámba és lassan húzogatta ki be aztán hirtelen felgyorsult és egy váratlan mozdulattal, kivette a kardját belőlem, és egy zsebkendőbe engedte ki a sermáját. Megtörölgette alaposan a lécét és visszabújt mellém, hogy elmondja, hogy mennyire jó vagyok! Ugyan ezt mondtam neki én is! Szépen felöltöztünk és elaludtunk!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Claucica ·
Köbci-herci, hancúrléc, kéjlőcs??? :flushed: :smile:

sonny grosso ·
Nem nagy eresztés és a köbci herci végleg odavág.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: