Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy egyetemista fiú kalandjai 1. - Timi

2007-ben kezdtem az egyetemet Debrecenben, és mivel nem vagyok az a nagyszájú, bulizós fajta nem volt még túl sok barátnőm ráadásul a szexig egyikkel se jutottam el. Év elején megfogadtam, hogy változtatni fogok ezen, évvégére elvesztem a szüzességem. Ennek megfelelően eljárogattam az egyetemi bulikra, de csak nem akart összejönni a dolog. Szép lassan eltelt az első, majd a második félév és nem sikerült egy csajjal sem összejönni. Megkezdődött a nyári vizsgaidőszak, így kénytelen voltam beletörődni, hogy nem sikerült teljesíteni a fogadalmam.

Ekkor azonban váratlan dolog történt. Egy internetes játékban, amivel régóta játszottam, megismertem egy lányt, legyen a neve most Timi. Elkértem az msn címét és ott beszélgettünk minden nap. Kiderült, hogy korombeli és elég jól néz ki, viszont van barátja. Egy-két hét beszélgetés után azonban már teljesen rámhangolódott, szakított a barátjával és megkérdezte, hogy találkozhatnánk-e. Természetesen én is alig vártam már, de nem akartam a vizsgaidőszakban randizgatni, próbáltam kihúzni a végéig, sikertelenül. Az utolsó előtti hétre megbeszéltünk egy találkát, ami szánalmas kezdés után végül csak jól végződött ugyanis jó néhány csók elcsattant.

Másnap megint találkoztunk, és a Nagyerdőben egy padon, kellemes környezetben beszélgettünk. Kis idő elteltével egyre hevesebben csókoltuk egymást és a keze elindult a már kemény hímvesszőm felé. Érzékien simogatta, közben a csókok között „szidtuk” az arra járókat. Mikor már nem bírtuk tovább, udvariasságból kérdeztem, nem pedig mondtam, hogy keressünk-e valami nyugisabb helyet, amire természetesen igen volt a válasz. Felsétáltunk az albérletbe, majd a szobámba beérve rögtön folytattuk a csókcsatát, közben szépen, lassan elkezdtük vetkőztetni egymást.

Miután megszabadultunk a pólótól és az ingtől, az ágyrafektettem és ott folytattuk a dolgot. Kezemmel formás melleibe markoltam, kibújtattam a melltartójából és számmal elindultam feléjük. Útközben végigcsókoltam a nyakát, kulcscsontját majd a mellét egészen a domborulat csúcsáig. Nyelvemmel hosszasan játszottam a kis bimbójával, nyalogattam körkörösen, meg-megszívtam óvatosan, aztán továbbindultam lefelé, csókokkal borítva a hasát is. Nagyon szép, selymes bőre volt. Lemásztam az ágy végéhez, és a lábai között térdelve lehúztam a nadrágját. Fehér tanga volt rajta, azt még nem vettem le, hanem elkezdtem csókolgatni a belsőcombját egyre beljebb haladva a régen várt kincs felé.

Először a tangán keresztül puszilgattam, majd levettem azt is és végre elémtárult egy gyönyörű, csupaszra borotvált, rózsaszín punci. Addigra már teljesen benedvesedet és én lágyan csókolgatni kezdtem, nem akartam elsietni, nem szerettem volna, hogy lássa mennyire ki vagyok már éhezve. Ujjaimmal széthúztam és végignyaltam párszor, majd a bejáratot kezdtem el kényeztetni. Timi egyre szaporábban vette a levegőt, látszott rajta, hogy nagyon élvezi, amit csinálok. Nagyon finom íze volt és miután néhányszor körbefutattam a nyelvem a nyílás szélén, mélyebben is belenyaltam. Nyelvemmel kezdtem el dugni, majd körkörösen mozgattam benne, végigsimítva ezzel hüvelyének belső falát. Jó néhány perc játszadozás után kihúztam belőle, és a csiklóját kezdtem izgatni, míg egyik ujjam becsúsztattam a nedvtől tocsogó barlangba.

Ekkor már zihálva kapkodott levegő után és kezével beletúrt a hajamba. Csodálatos érzés volt mindkettőnk számára. Ujjam egyre sebesebben járt ki-be az édes kis puncijában. Többször kérte, hogy hagyjam abba és másszak fel rá, de még nem engedtem a csábításnak, meg is lett az eredménye. Pár perccel később teste megfeszült, ebből sejtettem, hogy elélvezett. Ekkor megfogott, felhúzott és most ő döntött hanyatt. Kiszabadította akkor már mereven álló férfiasságom, lágy puszit lehelt rá, majd kezelésbe vette. Körkörösen mozgatta makkom körül a nyelve hegyét, majd a tövétől kezdve végignyalta és bekapta. Olyan érzékien csinálta, hogy attól féltem rögtön elélvezek. Szerencsémre azonban időben abbahagyta, fölémtérdelt, nyílásához igazította a vesszőm és finoman rácsúszott.

Mennyei érzés volt. Rámhajolt és vadul csókolóztunk, miközben energiát nem kímélve mozgott rajtam. Felnyomtam, hogy ülve folytassa, hagy gyönyörködjek addig is gyönyörű, meztelen idomaiban. Azonban nem bírta sokáig szusszal, így helyet cseréltünk és most én diktáltam a tempót. A gyönyörtől a hátamat karmolta, ami még jobban felizgatott. Mikor én is kezdtem fáradni, pihenés gyanánt lassítottam és köröztem néhányat a csípőmmel majd megint begyorsítottam.

Nem kellett sok idő, éreztem, hogy combjai vadul remegni kezdenek, ő magához szorított és újabb orgazmust élhetett át. Mikor engedett a szorításból leálltam és néhány csókot adtunk egymásnak. Az én táram azonban még mindig nem akart kiürülni, ezért megkértem h álljon négykézláb. Mielőtt így is betettem volna, kicsit még izgattam a puncijának bejáratát a makkommal. Bár már én is híján voltam az energiának, összeszedtem magam és az addigi tempóban ismét dugni kezdtem.

Az elején még azért izgultam, hogy nehogy korán menjek el, most azonban attól tartottam, nem is fogok. De alig telt el néhány perc és éreztem, eljött az én időm is. Mélyen benyomtam lüktető falloszom és örökítő testnedvemmel megtöltöttem a vagináját. Miután minden csepp távozott belőlem, hátulról átkaroltam, és egy puszit adtam a vállára, majd egymás mellé feküdve vártuk, hogy testünkbe újra élet kerüljön.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lara baba ·
Nem azt mondom h annyira jó lenne, de ennél sokkal sokkal rosszabb írások vannak itt magasabb pontszámmal... lehetett volna lényegesen gázabb, szerintem csak egy kis biztatás és gyakorlás kell az írónak!

Petur ·
Ha egy szűz fiúnak ilyen az első élménye, hát ilyen. Viszont ez a történet biztosan nem azt írja le. Olyan, mintha összeollózta volna máshol olvasott, pornófilmekben látott elemekből. Elkeserít, hogy pozitív véleménynek számít: van itt ennél sokkal rosszabb írás is.
Én próbálok jobbat keresni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: