Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy Balatoni forró nyaralás

Egy nagyon meleg nyári napon történt, kb. egy éve. A legjobb barátommal (Petivel) megbeszéltük, hogy amikor ő szabadságra megy elmegyünk a Balaton egy-két hétre. Hát eljött a várva várt nap. Amikor oda érkeztünk, teljesen elvoltam ájulva a háztól, ház? Palota. Este felé már nagyon unatkoztunk, gondoltam el mehetnénk valahova bulizni, mert hallottam hogy elég jók erre felé a diszkók. Peti megint ki recsintette magát, mint mindig, persze. Mondtam neki hogy ez így nem ér a pasik őt fogják nézni és nem engem! Ő meg csak röhögött rajtam. Na mondom szép. Én egy mini szoknyába, csizmába és hozzá illő topban mentem el. Az a diszkó eszméletlen jó volt, tele volt jobbnál-jobb pasikkal, Peti hangját hallottam, meg láttam, az egyik asztalnál integetett hogy menjek oda. Leültem mellé, mondta hogy hoz egy italt,mondtam neki hogy ilyen melegben nem is lenne rossz. Már egy ideje vártam rá, közben szemezgettem pár pasival,és akkor egy ismerős hang, - Anita, nem mondod hogy, te, itt vagy?

Először fogalmam sem volt róla hogy ki lehet az, aztán hátra néztem:
- Uram isten! Ez a Ricsi!
(Amikor még kamaszok voltunk, szerelmes voltam belé, de ő egy másik lánnyal jött össze, ezért csak barátok voltunk) Ugyan olyan jó képű, csábos pillantású, szóval tökély!
Felálltam és adtam neki puszit, mondtam neki, hogy üljön le. Na persze Peti mostanra már vissza ért az itallal. Be mutattam őket egymásnak. Ricsi ki hívott a teraszra beszélgetni, ki mentem persze mert elég rég nem találkoztunk. Kb. hajnali fél 6 fele jártunk, de nem tünt fel hogy ilyen gyorsan telt az idő(hülyéskedtünk, fel idéztük a régi emlékeket). Mondta, hogy haza kísér, én bele egyeztem. Az elbúcsúzásnál kicsit habozott de megcsókolt. Kicsit meglepődtem, de nagyon örültem neki! Mondta, hogy holnap dél fele eljön értem és elvisz ebédelni.

Amikor bementem Peti (szokásához híven) el kezdett kérdezősködni. Mindent elmondtam neki, utána lefeküdtünk aludni. Másnap délután fél 1-kor keltem fel. Úristen! Ricsivel ma megyek ebédelni! Le futottam hogy el megyek zuhanyozni, de nagy meg lepetésemre ott ült a kanapén, és Petivel,beszélgetett. Rám nézett és elkezdett mosolyogni, mondtam neki, hogy ne haragudjon, és gyorsan fogat mostam, lezuhanyoztam. Kimentem és Peti sehol, Ricsi ott ült és tv-zet. Hálóingben voltam, mondtam neki hogy úgy nézze a tv-t, hogy ne szívja be. Erre fel állt, oda jött hozzám, és megcsókolt.

Az a finom szája, és olyan finoman forgatta a számban a nyelvét. Bele súgta a fülembe, hogy nagyon szexin nézek így ki. Felnéztem rá, meg fogtam a kezét és felhúztam a szobámba. Nem sokat habozott, egyből lesmárolt, lassan, de magabiztosan elkezdte a melleimet simogatni, rátért a mellbimbómra kör-körösen, egy ujjal majd két ujjal, meg csipkedte egy kicsit én bele remegtem. Nagyon jól csinálta,tetszett, nagyon is. Lehúztam a nadrágját, már csak boxerben volt, le feküdtem az ágyra, ő rám feküdt, s közben csókolóztunk. Meg fordítottam és én voltam felül, éreztem, hogy el kezdett keményedni lent, ezért el kezdtem rajta mozogni (boxeren keresztül, de hálóing még volt rajtam) meg fogta a melleimet és megint el kezdett velük játszadozni, gyorsan és lassan, megint gyorsan és megint lassan. Ezután megfogott és alulra rakott, lassan levette rólam az hálóinget, el kezdte a nyakamat csókolgatni, majd a melleimre tért rá megint,kicsit elidőzött ott a nyelvével, majd tovább ment, le a csiklómig. El kezdett nyalni, s közben ujjazott, először egy ujjal majd kettővel, érzetem, hogy ha tovább ilyen jól csinálja, nem fogom kibírni sokáig, és ezt ő is érezte, egyre gyorsabban, fürgébben csinálta, a másik kezével a mellembe markolt, s közbe a harmadik ujját is felnyomta, így folytatta tovább.

Nem bírtam tovább és felnyögtem. Utána tudtam, hogy ezt viszonoznom kell, helyt cseréltünk és a csókolózás közben, elkezdtem simogatni a férfiasságát, nyelvemmel egyre lejjebb és lejjebb mentem. Elértem a péniszéhez, húzogattam rajta egy kicsit a bőrt, majd bekaptam, nyelvemet egyre szorgosabban mozgattam. Majd a heréit kaptam be, hol az egyiket, hol a másikat. Egyre gyorsabban nyögött, s közbe a hajamba túrt. Már eléggé lüktetett neki, ezért elkezdtem neki kiverni a melleimre.
Amikor elment egy nagyot nyögött, és magával húzott az ágyra. Kicsit úgy feküdtünk egymás mellett és láttam, hogy a farka már kezd lankadni, közelebb mentem hozzá és megint vadul elkezdtünk csókolózni, de hirtelen megcsörrent a telefon.

Azt hittem, hogy nem hallok a fülemnek, megálltam és kihúztam a nyelvemet szájából, mondtam neki, hogy ne haragudjon, de fontos lehet. Felvettem, és ki volt az? Peti... jaj, mondom neki, mit szeretnél? Erre ő, hogy tud este egy tök jó bulit, ugye elmegyünk?
Miközben én telefonon beszéltem Petivel, Ricsi oda állt mögém, éreztem a nagy férfiasságát, s kezével elkezdte izgatni a csiklóm, és felnyomta egyik ujját. Alig bírtam beszélni, így gyorsan le ráztam Petit, hogy itthon megbeszéljük. Leraktam a telefont s egyből elkapott, ráfektetett az ágyra, rám feküdt és ennyit mondott:
- Nagyon kívánlak!
Majd felállt, elő vette gatyájából az óvszert, mondtam neki, hogy azt adja oda nekem. Felhúztam neki, és mikor teljesen felment, megfogta a derekamat és feljebb tolt az ágyon. Széttettem a lábam, és rám hajolt, de nem dugta még be. Várt egy kicsit, majd mélyen bele nézett a szemembe, száját megnyalta, majd hátra nyúlt az egyik kezével és besegítette a péniszét a vaginámba, de végig a szemembe nézett. Benyomta nekem, s felnyögtem egyet. Elkezdte mozgatni bennem, majd tövig nyomta, majd ki-be, ki-be s egyre gyorsabban. Közbe lábaimat a vállára tette és úgy folytatta. A kezeivel a melleimen játszadozott. Majd kihúzta belőlem lüktető farkát, s én négykézlábra álltam, aztán hátulról belém hatolt.

Elkezdett egy kicsit keményíteni, gyorsabban mozgatta, és állandóan tövig nyomta, de tudta, hogy élvezem. Azt a kéjt, amit éreztem, hogy minél tovább dugjon így, ő is nagyon jól tudta. Éreztem, hogy mindjárt elmegyek, és ő is így érzett, gyorsítani kezdett, egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott mögöttem. Majd felnyögtünk egyszerre, és elmentünk. Összeestem az ágyra majd ő mellém, érezte hogy remegek, meg fogott és magára ültetett, elkezdtem rajta lovagolni, ő a derekamat fogta közbe, majd meg álltam és ő mozgott alattam, de nem bírtam, elmentem így. Ő még nem, de tovább dugott,amíg el nem ment ő is. Majd rá feküdtem, s közben a pénisze a hüvelyembe volt.

Éreztem, ahogy a lüktető farka belém nyomta spermáját. Mellé feküdtem, s mind ketten remegtünk az élvezettől, de nem volt elég, meg fogott előre hajoltatott, és ismét hátulról kezdett dugni. De most sokkal erősebben, (ezt az érzést nem lehet leírni, eszméletlen jó
volt!) és vadul. Nem bírtuk így se sokáig, hamar elmentünk. Utána egymás mellé feküdtünk, s elaludtunk. Nem sokáig aludhattunk, mert Peti keltett fel hogy bömböltette a zenét.
Aznap elmentünk bulizni, s este megint nagyokat élveztünk.
Ez nem dugás volt. Szeretkeztünk.

A nyaralás végén együtt jöttünk haza, mivel ugyanabba a városba lakott, mint én. Sokáig együtt voltunk, mint egy pár. Egyáltalán nem bántam meg, hogy azon a délelőttön egymásnak estünk!
Hozzászólások
További hozzászólások »
MaTa ·
Hogy előtt mindig vessző!!!!! el ment... vissza ért... sürgősen nézd át a helyesírási kéziszótárat!
Mellesleg az egész egy rakás szar. :rage: :angry:

mornel ·
szia !

szerintem nem olyan rossz mint amit eddig kaptál...
egy biztos tényleg nagyon fiatal lehetsz még
szerintem max 20

egy jó tanács a kritikusokra ne haragudj, hanem tanulj a hozzászólásaikból.
tudom, hogy némelyik nagyon bántó tud lenni de azokkal ne foglalkozz. nem vagyunk egyformák

és ez így jó

írjál még nyugodtan
szia


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: