Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy átlagos este a párkapcsolatban :)

Mivel láttam egy történetnél, hogy valaki hiányolt, egy olyan történetet, ahol nem minden tökéletes, igy gondoltam megpróbálkozom, hogy írjak, egy teljesen átlagos élményről, amit mindenki átélt már biztos...


Ma is, mint mostanában oly sokszor, szinte egyszerre értünk haza a munkából a párommal, ő elment fűrdeni, addig én összedobtam valami vacsit kettönknek. Mikor végzett a fűrdéssel, mondtam neki, hogy elmegyek zuhanyozni én is, addig ő nyugodtan egyen. Gyorsan megfürödtem, aztán kimentem..még nem végzett a vacsorájával, leültem én is enni mellé. Ettünk, közben megbeszéltük a nap eseményeit, kinek milyen volt a munka, mi lesz a mai film amit megnézünk a TV-ben, tehát teljesen átlagos dolgokról beszélgettünk. Miután megvacsoráztunk, leültünk a kanapéra, hogy megnézzük az épp kiválasztott filmet.

Már a filmnek a felénél járhattunk, mikor észrevettem, hogy a párom elszenderedett a kanapén. Tudtam, hogy fel kell keltsem, mert itt nem tudja kipihenni magát, de ugyanakkor olyan édesen aludt, hogy eleinte csak néztem ahogy veszi a levegőt, és hogy milyen békés az arca ilyenkor. Aztán rászántam magamat, hogy felébresszem, de nem tudtam, hogy kéne hozzá álljak úgy, hogy ne verjem ki teljesen az álmot a szeméből, és hogy vissza tudjon aludni, ha elmegy az ágyig.

Aztán jött egy ötlet.. Elkezdtem puszilgatni, az arcát-elmosolyodott-, aztán apró puszikat adtam a szájára, majd belesúgtam a fülébe
- Drágám.. Menj, feküdj le, mert itt nem fogod tudni kipihenni magad..
- Jó egy pillanat kincsem, csak bújj ide hozzám egy kicsit, és megyek is.. Jó?
- Jól van..
Odabújtam hozzá, simogatta a fejemet, én meg az ő hátát, de éreztem, hogy megint egyre mélyebb levegőket vesz, ezért megint szóltam..
- Menjünk, én is lefekszem veled.. Jó?
- Rendben..
Felkeltünk a kanapéról elmentünk s lefeküdtünk az ágyba.
A hátán feküdt, odabújtam hozzá, a mellére tettem a fejem, s próbáltam elaludni. Simogattam a hasát, hallgattam, ahogy veszi a levegőt.
Majd felém fordult. Megcsókolt. Ez a csók mindent elárult. Már nem volt fáradt. Hevesen csókolt, vadul és szenvedélyesen. Pont úgy, ahogy én azt szeretem. Simogatott, megfogta a nyakam miközben csókolóztunk.. Aztán a hátamra fektetett, csókolóztunk tovább, de közben a keze elindult lefelé, feljebb húzta a pólóm, s elkezdte simogatni a mellemet, majd a hasamat, -ami azért bevallom, hogy nekem van, mivel nem vagyok bomba nő, sőt, én egy molett lány vagyok.. - Majd benyúlt a combom közé, elkezdte simogatni a csiklómat, s akkor már tudtam, hogy nincs megállás.. a hátára döntöttem, levettem a pólóját, és elkezdtem apró csókokat lehelni a szájára, majd a nyakára, a fülére, aztán haladtam egyre lejjebb, a mellét csókoltam, majd a hasát, mikor elértem a boxerjához, végigcsókoltam a boxerja korcánál a hasát.. majd mikor visszafelé mentem, levettem róla a boxert.
Elkezdtem csókolgatni a hasa alját.. beleremegett, mint mindig.
Majd mikor a férfiasságához értem az ajkaimmal felnyögött. Ettől mindig megnyugodtam kicsit valamiért. Elkezdtem csókolgatni a makkját, majd végigcsókoltam az egész férfiasságát. Felnéztem..

Szemében láttam a tüzet, és láttam, hogy tényleg kíván, engem akar. Elkezdtem bevenni a számba a már teljesen kemény férfiasságát, amit szinte teljesen be tudtam venni a számban, mivel nem volt gigantikus méretekkel megáldva a párom, de én így szerettem őt.. Elkezdtem mozgatni a fejemet, először lassabban, majd egyre gyorsabban.. közben a nyelvemmel masszíroztam, néha megszívtam, vagy óvatosan végighúztam rajta a fogamat. Közben a kezemmel is segítettem az élvezete növelésében.. Egyszer csak két kezet éreztem a vállamnál, ahogy húz fel. Felnéztem, láttam, ahogy a párom kérően néz rám, hogy végre egymáséi lehessünk.

Felemeltem a fejem, felkúsztam a szájához, megcsókoltam. Majd a hátamra fordított, fölém hajolt, s lassan belémcsúszott.. Mikor teljes méretével bennem volt, egy kicsit megállt.. élvezte a pillanatot, majd elkezdett mozogni.. először lassan mozgott, majd kicsit gyorsabban. Mikor éreztem, hogy nemsokára a gyönyörök csúcsára jut, megállítottam, megfordultam, kitoltam a popsimat, ő már tudta mit szeretnék. Mögém térdelt, s most hátulról csúszott belém, de már nem lassan, hanem erőteljesen, s kicsit vadul.. majd együtt mozogtunk, s bár én még távol jártam az élvezetem csúcsától, de tudtam, hogy ő már nagyon szeretné kiélvezni a szeretkezésünk azt a pillanatát, ezért mikor lassított, s picit meg szeretett volna állni, én mozogtam tovább..
Aztán pár másodperc múlva, éreztem, ahogy elönt a számomra oly kedves meleg nedv, és éreztem a hálás csókokat a hátamon..

Lefeküdt az ágyra, én kimentem lezuhanyoztam ismét, majd bebújtam mellé az ágyba. Még nem aludt, nem is értettem miért nem. Majd megszólalt.
- Köszönöm, de te nem is mentél el.. Akkor miért akartad, hogy én elélvezzek, nem volt jó kicsim?
- Jaj te butus, jó volt, nagyon is, de ma csak neked sikerült elmenj, ezzel nincs semmi probléma sem, máskor is volt már ilyen, ez most így volt jó.. nekem is..
Majd megcsókolt. Éreztem ezen a csókon, hogy nagyon hálás, na ezért érte meg nekem ez az este is, mint az összes többi amit együtt töltöttünk eddig.

Majd lefeküdtünk, összebújtunk, s elaludtunk.

Másnap reggel mikor felébredtünk, minden ment a maga megszokott módján, annyi különbséggel, hogy arra keltem, hogy fő a kávé odakint, pedig a párom mindig elvárta eddig, hogy én főzzem le neki. Kikecmeregtem az ágyból, és még félálomba mentem a kávéillat irányába.. Hallottam, hogy a párom zuhanyozik.. addig megcsináltam magamnak a kávét.. Majd éreztem, ahogy mögöttem ál, megfogta a derekam, megpuszilt..
- Jó reggelt kicsim, szeretlek nagyon, ugye tudod? Ja igen a kávét be szerettem volna vinni neked az ágyba, de már mindegy, mert elkéstem.. Köszönöm a tegnap estét, nagyon jó volt.
- Szia, nincs mit köszönnöd, én köszönöm a kávét, jó volt úgy ébredni, hogy már le volt főzve és csak tejet meg cukrot kellet tegyek bele.
Majd felöltöztünk, s elindultunk a munkába mind a ketten, de tudtuk, hogy este megint együtt leszünk, és ez többet jelentett mindennél...
Hozzászólások
További hozzászólások »
üveggyöngy ·
Hétköznapi nővel nagyon is egyetértek, hihető történet. S valljuk be nem minden szerelmeskedésünk okoz katarzist, s az ilyennek szerintem a megfogalmazás meg is felelt. Kár lett volna felturbóztatni a nincs mit:) No, majd legközelebb - minden tekintetben...

Jucy20 ·
Sziasztok! Ez az első Próbálkozásom volt, történetet, soha nem írtam eddig még, én általában verseket írok.S tudom, hogy nem lett tökéletes az íásom, sőt nem is akartam, hogy az legyen. Igaziból én csak leírtam azt az estét ami az eszembe jutott, vagyis kb ez a történet előtt 2-3 nappal történt.. De azért köszi a hozászólásokat, de sztem nem fogok több történetet írni, nincs nekem ehez elég türelmem azt hiszem :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: