Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy 3-as igaz története 2

Tehát ott tartottam, hogy első hármas összejövetelünk Gabival és Emivel javában zajlik... Tényleg még most is - így néhány hét elteltével - visszagondolva, hihetetlen volt, ahogy Gabi attól élvezett el, hogy érezte az ütemes mozgást, amint Emiben ügyködöm. Beszéltünk erről utólag és hihetetlenül izgatónak találta. Persze a fejemben akkor folyamatosan ott lüktetett a gondolat, hogy ne tegyek semmi olyat, ami Gabit egy picit is bántja. Figyeltem minden apró mozdulását, jelzését keresve az első negatív jelet. Szerencsére Gabi nem volt féltékeny és érezte, hogy ez hármunk között egy tényleg egyenrangú játszadozás, ahol a cél az, hogy mindenki élvezze az együtt töltött időt.

Egy érdekes pasiból vagyok, mert szexuálisan engem az izgat fel, ha látom a partnerem őszinte élvezetét. Hihetetlen módon feltüzel, az orgazmus felé vezető út hangi jegyei. Élvezem, ahogy a finom lélegzetvétel lassan gyorsul. Ahogy a halk lélegzetvételt lassan a hangszálak rezgése is erősíti.
Szinte most is magam előtt látom Gabi gyönyörhöz vezető útjának minden egyes pillanatát. Hallom, ahogy gyors ütemben veszi a levegőt, és hangja öntudatlanul szakad ki édes ajkai közül. Imádom a csúcs előtt pontot, ahogy a test egyértelműen jelzi, hogy a beteljesülés mindjárt elkövetkezik. A mellek megfeszülnek, az édes bimbók szinte kő keményre duzzadnak és az ég felé merednek. Ahogy a gyönyörbarlangból, mint a mészkőbarlangokban eső után a nedvesség szivárog, és síkossá tesz mindent, amivel kapcsolatba kerülnek. Megőrülök a látványtól, ahogy az élvezet első hullámainak hatására az a számomra gyönyörű test ívben megfeszül, és szinte minden izom görcsberándul, majd elernyed.

Mondanom sem kell, hogy ezek után nekem sem kellett sok. A fejemben vadul tomboltak a látottak és a halottak. A rudazatomban minden ideg szinte hihetetlen érzékenységet mutatott, és éreztem Emi hüvelyének szinte minden barázdáját. Nem akartam, és nem is tudtam volna én sem lemaradni, és élvezni akartam. Amint megéreztem, hogy a csúcs előtt vagyok, férfiasságom kivettem az eddig igen védelmezően köré burkolózó kehelyből, és Gabi szemébe nézve élveztem el. Soha nem élveztem addig még ekkorát. A tiltott gyümölcs ízének hatására szinte végeláthatatlan hullámokban (ami a pasiknál nagy szó) tört rám az édes érzés. Magom soha nem látott mennyiségben és sebességben hagyta el férfiasságom.

Az első ejakulációtól némileg én is meglepődtem, hisz Emi egész hátát a válláig beterítette. Talán még Gabira is jutott, aki Emi alatt feküdt vállai fölött a szemembe nézve. Aztán jöttek a további spriccek. Szinte eláztattam Emi hátát, aki kéjesen kezével hátranyúlva kente szét legféltettebb kincsem a hátán. Persze ebből Gabi sem akart kimaradni és segített elegyengetni a nedvességet. El sem tudom mondani mennyire izgató volt a látvány.

Kellemes fáradsággal a testünkben feküdtünk egymás mellé, mint a jól lakott gyerekek. Éreztük, hogy ennek még lesz folytatása, és tudtuk, hogy egy nagyon élvezetes dolog ízére kaptunk rá...
Hasonló történetek
18035
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
29454
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sztrájk ·
Tehát legszívesebben ott tartanék, hogy már öt perce püföllek egy króm-vanádium, legalább tizenkilences csavarkulccsal azért a kínért amit ezekkel a történetekkel okozol. Néhány perc (olyan rövid, maximum harmadfél, hozzászólásírással együtt!) elteltével.

Az addig rendben van, hogy a magyarban nincs kötött szórend, de ilyen kuszán összezagyvált mondatokat is ritkán látok.

Érdekes pasiból vagy? Édesegek. Te vagy a jobb lába? A bal heréje vagy a szőr az orrából?

Ne haragudj, ebben semmi különös nincs. Nem találkoztam még olyan férfival akinek ne tetszett volna a női orgazmus, pláne, ha ő okozta.

Na. A feltüzel ige nem kompatibilis a hangjai alannyal mindkettőnek ezen formájában. Figyelj: labdáznaK a gyerekeK, vagy labdázik a gyerek. Érted?

Hangi jegyei. Édesegek, ezt a görcsös kifejezést honnan szedted?

Szóismétlés.

Csúcs előtt pont. Mert az bizony van. Ottan állik egy tábla, aszongya az írás rajta: "ne menny tovább vándor, itten vége vanik a hegynek és csak lefele visz tovább út!".

Elkövetkezik. Holnapra eső várható.

A mellek megfeszülnek? Avasson be valaki! A mell nem zsírszövet?

Gyönyörbarlang. Ómájgád. Két szóval odébb megint barlang, ómájfákingád.

Már említettem, úgy-e, hogy ha valami többesszám akkor nem csinál, hanem csinálnak.

Ahham, a meztelencsiga is ilyen, az is mindent összenyákol amerre csak jár.

Hát már nekem se kell sok, ne félj.

RUDAZAT! Hű. Miért, hány darab rúdból áll?

Recés a hüvelye, hmm?

Élvezni, élveztem, élveztem, élveztem. Mert olyan nyelvet beszélünk amiben nincsenek szinonimák.

Pasiknál nagy szó? Cseréld le a partnered, majd rájössz!

Egen, expresszvonattal jöttek az ivarsejtek azért voltak gyorsak és mivel akciós volt a last-minute jegy jó sokan is érkeztek.

"Hű basszus, köpött a kígyóm, mi ez, mi lesz most?!" Hát én is meglepődtem volna.

Na azon már nem, hogy másfél hektolitert sikerült produkálnod.

Már csak azt nem értem, hogy mindezt miért nem lehetett egyszerre beküldeni.
Szivacs ·
Miért bántod a nagyon gyengeelméjűt is? Nincsen neki elég bajuk?
Sztrájk ·
NekiK van bajuK neki baja van.
Szivacs ·
jaaaj

pöttyös.panni ·
A fejemben vadul tomboltak a látottak és a halottak \" szerintem ez a legszebb mondat :DDD itt már nem birtam tovább és hangosan nevettem :DDD

mester01 ·
Nemrég én is beküldtem egy történetet. A történet egy megtörtént esemény.Napokig javítgattam, hogy minél kevesebb hiba legyen benne. Nem feltétlenül a nyelvtani hibákra gondolok. De basszus!A hozzászólásokat olvasva már előre félek, mi lesz a nyelvészprofesszorok véleménye.Azt azé\' majd vegyétek figyelembe, hogy nem vagyok író, csak tudjátok: \"Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek\" Majd ne fikázzatok azért nagyon!!! :frowning:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: