Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Édes Petra

Telefoncsörgés zavarta meg a csendet. Pár pillanat múlva fel is vette Alex a telefont. Egy lágy, hang szólt bele félénken
- Szia Alex, mond, csak rá érsz ma este?
- Természetesen – válaszolta Alex, egy kis mosollyal.
- Miről lenne szó?
- Tudod a suliba, kell készítenünk egy fogalmazást, és ki kell nyomtatni, ám a fogalmazást nem tudtam még legépelni, el tudnád nekem készíteni?
- Természetesen – Felelte Alex, - mikor jössz?
Egy kis gondolkodás után a lány, remegő hangon kérdezte
- Fél nyolc megfelel neked? Nem akarok zavarni olyan későn, de előtte még óráim vannak.
- Rendben van – Mondta Alex, - legyen fél nyolc, majd csöngess és kimegyek eléd.
- Rendben van, köszönöm, szia!
- Hello!

És a beszélgetésnek ezzel véget is ért. A nap gyorsan eltelt. Hideg téli nap volt, hamar besötétedett. Estére még a hó is elkezdett esni. Megszólalt a csengő és a Alex leszaladt a lépcsőn, hogy kinyissa az ajtót a vendégnek. Nagyon örült, hogy végre van egy lány, aki meglátogatja, még ha csak muszájból is. Ráadásul az a lány, aki nem kedveli, sőt ezt meg is mondta neki egyenesen a szemébe, hogy számára, ő csak egy másodrendű pasi. Mikor leért a földszintre, csak felkapta a kulcsot és a papucsot, aztán kiment a nagy hóesésbe. A lány egy vastag bunda kabátot viselt, és egy aranyos sállal teljesen be volt tekerve a feje, épp csak a szeme látszott ki.

- Szó, ami szó, nincs valami meleg és biztos már rég úton lehetett, - gondolta Alex.
- Gyere, menj be és öltözz le nyugodtan, én addig bezárom az ajtót.
- Rendben köszönöm – kuncogta a lány.
Mindketten felmentek Alex szobájába. A lány egyből le is huppant a fotelba
– De jó meleg van itt nálatok, és olyan jó végre ülni, órák óta sétálok a hóban, a busz elakadt és gyalog kellett hazajönnöm, ezért is késtem kicsit. Remélem nem baj – nézett a lány, kérdően a fiúra és így folytatta
– Ha zavarok, elmehetek, majd elkészítem otthon valahogy.
– Nem- nem – horkantott fel Alex – Maradj csak nyugodtan, úgysincs mára már semmi dolgom. Kérsz esetleg valamit inni? – Kérdezte Alex, várva valami reakciót, de a lány csak kutakodott a táskájában. Elővett egy lapot és Alex felé nyújtotta.
– Ezt kellene legépelni. Remélem nem túl sok, próbáltam tömören fogalmazni.
– Rendben, fél óra és készen is van, de kérsz addig valamit inni, esetleg valami ennivalót?
– Nem- nem köszönöm, talán egy kis innivalót, ha lehet. Jah, és megnézhetem az e-mail-jeimet, amíg visszajössz?
– Persze, nyugodtan.
Aztán Alex gyorsan leszaladt a konyhába, hogy valami innivalót töltsön. Mikor Alex felért a lány még az e-maileket olvasgatta. Megkérdezte Alexet, hogy válaszolhatna-e az e-mailekre, ha nem gond.
- Van egy laptopom, ha gondolod, arról is internetezhetsz.
- Oh, az nagyon jó lenne.
- Rendben, egy pillanat és összerakom.

Alex gyorsan beüzemelte a másik gépet és odaadta a lánynak. Majd leült és nekiállt a gépelésnek. Alex néha hátra tekintett, hogy minden rendben van e. A lány csak mosolygott és nagyokat sóhajtozott. Nem tudta elképzelni, hogy min mosolyoghat. Hosszas pötyögés után végre készen lett a feladattal és gyorsan nyomtatásra elküldte. Odafordult Petrához és megkérdezte:
- Hány példányban szeretnéd kinyomtatni?
- Már kész is van. Legyen 2 példányban, egyet a tanárnak adok, egy pedig nálam marad.
- Rendben van, kívánságod parancs. – Majd megfordult, hogy teljesítse a kérést.
- Úgy – felelte Petra. Szóval csak kívánok, és te teljesíted?
Alex vére hirtelen megfagyott. Vajon mire célozhatott.
- Hát persze – felelte kis habozás után. Amit csak kívánsz.
- Te is szoktál írni történeteket? – Mosolyodott el Petra.
- Történeteket?
Kerekedett ki Alex szeme és hirtelen átvillant az agyán az a tény, hogy azt a laptopot egy éve nem használta és el is felejtette, hogy rajta vannak, azok az erotikus történetek, melyeket ő írt még annak idején. Természetesen nem ám eldugva, hiszen akkor még miért is gondolt volna ilyesmire, az asztalra kitéve szép nagy betűkkel. És a címekre már, nem is mert visszagondolni.
- Igen, történeteket, erotikus történeteket.
- Hát ő, - remegett a fiú hangja. – Régebben igen írtam ilyeneket – de mire kimondta már teljesen elvörösödött, és úgy érezte, itt a világ vége.
- Én is szoktam ilyeneket írni. És a te írásaid nagyon izgatóak, édesek, és fantáziadúsak.

Alex hirtelen nem tudott levegőt venni sem. Nem tudta, hogy most örüljön, vagy süllyedjen el szégyenében. Örült is, hiszen egy ilyen csinos lány azt mondta, hogy izgatóak a történetei. Sosem gondolta volna, hogy valaki megtudja egyszer, hogy ki az, aki azokat írta.
- Megmutassam az én történeteimet? – kérdezte Petra.
- Hát, ha szeretnéd – felelte Alex egyre elhalkuló hangon.
Azzal a lendülettel a lány felállt a fotelből és a laptopot az asztalra tette. Alex ölébe ült és gyorsan felment az Internetre, hogy megmutassa az ő szerzeményeit. Alex érezte, hogy valami odalent megmozdult. Ahogy Petra formás finom puha feneke Alex ölébe fészkelte magát a fiú kezdett kővé dermedni, de mintha ez egy bizonyos helyen sokkal jobban érvényesült volna. Pár percig Petra olvasgatott részleteket azokból az irományokból, melyeket ő alkotott, ám egy kis szünetben ránézett Alexra és elmosolyodott.
- Nahát, csak nem felébresztettem a szörnyeteget – és azzal a fenekét úgy mozgatta, hogy Alex lüktető farkát kicsit masszírozza.
- Hát… ha, ha úgy vesszük igen – Remegett a hangja a fiúnak, és átvillant az agyán, hogy mekkora butaságot mondott. Most biztos totál leégett a csaj előtt.
- Mond csak, van itthon csokiöntet? Vagy esetleg tejszínhab? – kérdezte mosolygósan Petra.
- Igen van, felelte Alex, hozzak fel?
- Hát persze – és a lány felállt Alex öléből, hogy a fiú le tudjon menni.

Alex lába remegett az izgalomtól, végig kapaszkodott a lépcsőkorlátba, mert majdnem leszédült. Gyorsan visszasietett a kis vendégéhez az extra kellékekkel. Mikor felért és lepakolta az asztalra a finomságokat megkérdezte most már kicsit felszabadultabban és játékosabban.
- Van még valami, amit szeretnél?
- Nem tudom. – Felelte a lány. – Neked van még valami ötleted, mi kellhet még?
- Hát – Gondolkodott a fiú. Vagyis úgy tett, mert az agya már rég e körül forgott és régen készen állt egy csomó ötlettel. – Kellhet az óvszer, és van síkosító is, van gyertyám is, ami nem égeti a bőrt, hát így hirtelen ennyi.
- Értem, hát ezek jól hangzanak, nekem van egy kendőm. – Mosolyodott el a lány kis huncutul. - Azt hiszem más nem is kell.
Ekkor észrevette, hogy Alexnak van videokamerája. És felhúzott szemöldökkel megkérdezte.
- Mond csak, működik az a kamera?
- Hát persze, miért ne működne?
- Vegyük fel a mi kis játékunkat, kérlek.

Alex el sem hitte, hogy ez vele történik meg, csak rábólintott és beüzemelte a kamerát. A lány felé irányított. Petra, pedig táncolni kezdett, erotikusan, közbe nevetett, szenvedélyesen nézett bele a kamerába, és vetkőzni kezdett. Egyik ruha után a másikból bújt ki. Szépen lassan, közbe a teste erotikusan táncolt. Levette a melltartóját is, és a formás kis melleit masszírozta. Már csak egy rózsaszín fodros tanga volt rajta. Nem vette le, hanem a kezét belecsúsztatta, behunyta a szemét és sóhajtott egy párat, közbe a kezével a punciját izgatta. Majd kivette a kezét és lenyalta róla a nedvet. Alex lába remegni kezdett a gyönyörtől.

Forgott vele a világ. Petra felkapta a csokiszirupot és a melleire nyomott egy kicsit, majd ott szétkente teljesen, izgatva a mellbimbóit. A csoki végigfojt a hasáig, és azt is szétkente a testén, még a szeméremdobját is, nem is törődve vele, hogy a tangálya is csokis lett. Majd Alexra mutatott és elvette tőle a kamerát, letette az asztalra, de úgy, hogy tovább filmezze őket. A lány elkezdte vetkőztetni Alexet és ő nem is volt ellene. Hamar ledobált magáról minden ruhát.

Petra újra felkapta a csokiöntetet és Alex alsónadrágjába dugta, és jól telenyomta csokival. Majd így szólt: - Ah, én a csokis rudat szeretem a legjobban! Majd letolta Alex nadrágját és elé térdelt. A farka teljesen csokis volt és makkjára is ráfojt, végig a combján, a lány pedig szorgosan lenyalogatta. Kezdte a combjánál, majd a makkra rátért, a szájába vette a golyókat és szopogatta, közben a kezével Alex farkát kényeztette. Végül ajkaival körbefogta a merev dákót és a szájába csúsztatta. A nyelvével pedig körbe- körbe nyalogatta és izgatta. Fel lejárt Alex farkán és egyre csak nyögött. A másik kezével a bugyijában volt és a punciját izgatta. A rózsaszín bugyin jól látszott, hogy teljesen átnedvesedett és nagyon fel van izgatva a lány. Alex alig bírta már szusszal.
- Látom, lassan elélvezel, hova szeretnél élvezni?
- Hirtelen Alex nem tudott mit felelni, de csakhamar kitalálta. – Az arcodra.
- Igen. Én is szeretném.

És végignyalta Alex farkát, szopogatta, és újra a szájába vette, amíg csak tudta. Érezte, hogy a fiú lassan el fog élvezni, így már csak a kezével dolgozott rajta és a farka hegyét nyalogatta a nyelve hegyével. Majd hirtelen lüktetni kezdett a farka, és egy nagy nyögés közepette hatalmas sperma lövedéket juttatott Petra arcára. Aki élvezte, ahogy a sperma beteríti. Az arcán szétkente a friss és meleg spermát Alex farkával, majd felállt és kivette a bugyijából a teljesen elázott kezét, majd Alex szájába dugta, aki az élvezet kábulatában volt még, ám amikor megérezte a punci ízét vadul nyalogatni kezdte Petra kezét.
- Látom, imádod a punci lét.
- Ahogy te a farkamat.
- Hát, ha egyszer szeretek szopni, miért tagadnám? – mosolyodott el Petra.

A fiú ekkor átkarolta a lányt és megcsókolta. A nyelvük vadul táncoltak egymás körül. Pár perc után a lány a kamerába nézett, majd Alexra.
- Meg akarom nézni, ahogy szoptalak.
Alex kicsit elpirosodott, de belement. Gyorsan a számítógépre kötötte a kamerát és bekapcsolta a filmet. Petra ott ült az ölében, ő teljesen meztelen volt és Petrán se volt más csak a rózsaszín bugyi. Miközben Petra élvezettel nézte, ahogy Alex farkán dolgozik, a fiú a melleiről nyalogatta a csokit. Körbe a mellbimbóit egyiket a másik után, aztán Petra nyakát és vállát, míg véget nem ért a film. Ekkor Petra megkérdezte.
- Ez a kamera tud úgy felvenni, hogy közbe nézhessem a monitoron, ahogy szeretkezünk?
- Persze, semmi akadálya.

Pár kattintás után a lány a képernyőn mosolygott vissza. Arrébb küldte Alexet kicsit, hogy magát nézhesse a kamerában, majd fotelba ült és levette a tangát. A rózsaszín puncija teljesen el volt ázva. Erre a látványra Alex farka újra keményre dagadt. Petra masszírozni és izgatni kezdte a csiklóját. Alex még sosem látott ilyet közelről, egy lány izgatja saját magát. Nem tudott tovább várni, odalépett a lány elé és térdre ereszkedett. Petra amennyire csak tudta széttárta a lábit és előre tolta csípőjét, szinte utasítva Alexet, hogy folytassa a kényeztetést. Alex nem is habozott, a punci illata teljesen elkábította. Odahajolt és az ajkaival játszani kezdett, végigsimogatta vele, puszikat adott rá. Majd két ujját bedugta lassan a lány forró és nedves puncijába.

Mikor teljesen bedugta a nyelve hegyével izgatni, kezdte és közben az ujjait vadul mozgatta, fel le és körbe- körbe. A lány rendkívül élvezte, fel-felsikongatott és mélyeket sóhajtott. A csípője fel-lejárt, de a fiú nem eresztette, teljesen rátapadt a lány puncijára és vadul nyalta. Csakhamar Petra minden porcikája megfeszült és az élvezettől önfeledten hosszan és lágyan csak egy sóhajtással egybehangzó nyögést adott ki. Alexet teljesen eláztatta a punciból kiömlő gyönyör. A lány még pár percig nem tért magához, Alex csókolgatta és simogatta a lányt, a lábait, a mellét a nyakát. Mindketten teljesen el voltak kábulva. Mikor Petra egy kicsit magához tért, lihegve oda suttogta a fiúnak.
- Ha tudtam volna, hogy ilyen jól tudsz nyalni.

Erőt vett a lány magán és a kamerát az ágy felé fordította. A fiút lefektette az ágyra és elővette a sálat amibe úgy betekerte magát. Majd odakötötte Alexet az ágyhoz, finoman nem szorította meg, csak játékosan. Játszani kezdett a már régen merev farokkal. Nyalogatta és izgatta, majd áttette a lábát a fiún és a puncijába csúsztatta Alex farkát. Lassan csúszott bele, Alex azt hitte most azonnal el fog élvezni. Ahogy abba a forró punciba belehatolt teljesen átjárta a testét az izgatottság, megfeszült és csak mozgatta a csípőjét, hogy izgassa a lány csiklóját. A lány pedig csak táncolt rajta.
- Ez az igen, aaahh, ez így jó
A lány kezdett elfáradni, Alex pedig kiszabadította a kezét és a lány mögé került.
- Hátulról szeretnéd édes? – kérdezte a lány
- Hát persze…

Petra lehasalt és a fenekét kinyomta, Alex, a lába közé vette a lányt és bedugta az elázott farkát. Így már kicsit szűkebb volt a lány puncija, de a lány nagyon élvezte,
- Ohh igen, ez így nagyon jó. Rajta dugj meg, ez az, csináld.
Alexről fojt a víz és a csípője egyre csak ringott, ahogy a lányt hátulról izgatta. Érezte újra el fog élvezni, nem bírja már sokáig. Petra is közel volt már hozzá és csak mondogatta
- Ez az csináld, mindjárt elélvezek, mindjárt elélvezek, tarts velem.
Még pár lökést adott neki Alex, de nem bírta tovább, megfeszült a teste, és a farkát ameddig csak tudta Petra puncijába tolta és teleélvezte a lány nedves és forró szentélyét. Petra érezte, ahogy a meleg sperma kitölti a punciját és ezt már ő sem bírta, így ő is egy nagy nyögés közepette elélvezett, Alex farkából teljesen kipréselve az utolsó cseppet is.
Kimerülten feküdtek egymás mellett. Petra még szuszogva kérdezte Alexet.
- Akkor ki nyomtatod nekem két példányban a fogalmazást?
- Hát persze – felelte
- És… - mosolyodott el a lány – adsz egy másolatot a mi kis filmünkről?

Alexnek akkor villant át az agyán, hogy az egész fel lett véve. – Hát persze – felelte ismét a fiú, többre nagyon nem is volt képes. Pár óra múlva felöltöztek mindketten, Alex odaadta a fogalmazást Petrának és a filmet egy cd-n. Mikor leértek a kapuban még Petra visszafordult.
- Köszönöm ezt az emlékezetes estét – és egy csókot adott Alex ajkaira.
- És ezek után kibékülünk? Vagy maradunk a régiben?
- Ha hamarabb tudom, hogy ilyen jó vagy a szexben, már rég kibékültünk volna – majd egy mosollyal az arcán megfordult és elindult hazafelé.

Hamar eltűnt a hóesésben. Alex, pedig bement és elment aludni. Legalább is, ha tudott volna. Még mindig a szájában érezte Petra csodás ízét.
Hozzászólások
További hozzászólások »
pajkos legény ·
Gratulálok! Igazán kiváló történet. Tetszett. Egy szinten van nálam Pavlov történeteivel. Köszönöm az izgalmas perceket.
Ugye lesz folytatás? Tudod, a lány elvitte a kazettát, stb. Várom, de szerintem többen is várjuk, mi történhet még!
(Csak egy dologra érdemes figyelni: a helyesírás. Azért az arcáról fojt a víz komoly hiba, mert ugye az FOLYIK. :grinning: )

janka. ·
ha már megkukkantottad írásom, hát ugy döntöttem visszalesek.. ^^

tetszett.
mondjuk Alexből kicsit tényleg sok van..
de kiküszöbölhető.. ;]

és ha már itt vagyok, szólok, ho van ám egy másiiik történetem is.. ;]

üdvösséges neked ^^

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: