Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Édes November

November közepe volt. Az idő napról napra hűvösebb lett, ahogy az ősz végéből a tél elejébe értünk. Aznap nyűgösen ébredtem az ágyamban. Egyedül voltam, leszámítva egy ponyvaregényt, amit előző este olvastam csokoládét majszolgatva.

Felkeltem és a nappaliba mentem, ahol a macskám már várta a reggelit. Felvettem és megpusziltam, majd enni adtam neki és magamra vettem egy köntöst. Az ajtóban várt pár levél, számla és szórólap.
’Megint egy unalmas nap, igaz cicus?’ - mondtam. Készítettem egy kávét és betettem egy CD-t a lejátszóba. Elindultam felfelé a lépcsőn, közben fokozatosan megszabadultam a ruháimtól. Mire felértem már csak fekete bugyiban és topban voltam. Zuhanyozni mentem. Azaz csak mentem volna...a zuhany ugyanis elromlott. Sóhajtottam és kimentem a hálóba. Szerelőt hívtam, aki úgy egy órán belül átjött és megjavította a zuhanyt. De mire kész lett, elment a kedvem a zuhanyzástól.

Miután elment, betettem egy filmet és cicusommal az ölemben nézni kezdtem. De megéheztem, így rendeltem egy pizzát. A pizza kis késéssel érkezett. Mikor ajtót nyitottam, egy mogyoró barna szemű srác állt előttem. Teljesen elvesztem azokban a szemekben. Nyugtatólag hatott rám és beleszerettem. Nagyon helyes srác volt és imádnivaló volt rajta minden. Aztán megszólalt. A hangja fura bizsergést indított bennem.
’Ne haragudj, lerobbantam és nagy volt a forgalom is...’ - mondta.
’Semmi baj… mennyivel tartozom?’ - kérdeztem, miközben a tárcámért nyúltam.
’Egy telefonszámmal..’ - válaszolta egy mosoly kíséretében. Felnevettem és fizetni akartam, de eltolta a kezem.
’Késtem, szóval ingyen van’. A keze meleg volt és puha, biztonságot sugárzott. A szívem zakatolni kezdett. Zavarba jöttem, amit ő is észrevett.
’Akkor most megyek, jó étvágyat. Szia’ - törte meg a csendet.
’Ezt itt hagytad..’ - nyújtottam egy cetlit.
’Mi ez?’ - nézte meg, amit a kezébe nyomtam, majd elmosolyodott.
’Ha jól emlékszem ennyivel tartozom..’ - mondtam lágy hangon.
’Szia’ - mosolyodott el. Miután elment, az ajtónak dőltem egy darabig.
’Nem vagyok normális..’ - gondoltam. Cicusom nyávogott egyet. ’Nem muszáj egyetérteni’ -nevettem.

A nap további részét filmnézéssel és némi munkával töltöttem, bár szabadnapom volt éppen. Egy magazinnál dolgoztam, mint lelki tanácsadó. Este 7 körül megcsörrent a telefonom. Felvettem és kíváncsian szóltam bele, mert ismeretlen szám volt. ’Igen, tessék?’
’Hello’ -szólt bele egy nyugodt férfi hangja. Ő volt az. Rögtön tudtam, ahogy meghallottam a lélegzetvételét köszönés előtt.
’Hello’ - mondtam.
’Arra gondoltam, hogy ha már megadtad a számodat, felhívlak és megkérdezem ráérsz-e úgy egy óra múlva?’
’Hát persze!’ - akartam mondani, de... ’Igen, azt hiszem ráérek..’ - mosolyodtam el.
’Akkor egy óra múlva?’ -kérdezte kicsit feldobottan.
’Rendben, de ne késs el..’ -mondtam nevetve.
’Nem fogok’ –v álaszolt mosolyogva. ’Szia’
’Szia’ - mondtam én is, majd miután letettük sóhajtottam. Eszembe jutott a volt szerelmem. Nagyon hiányzott még mindig, bár ő már régen túllépett. Nekem viszont nem nagyon akart menni. Egy sóhaj kíséretében készülődni kezdtem. Pontosan egy óra múlva csengettek és ajtót nyitottam. Egy szál rózsával állt az ajtóban. A szemei édesen ragyogtak és arcán egy aranyos mosoly jelent meg, mikor meglátott.

’Szia’ - köszönt egy puszi kíséretében. ’Ezt neked hoztam’ - nyújtotta át a rózsaszálat.
’Köszönöm’ - nyögtem ki végre.
’Indulhatunk?’ - kérdezte. Bólintottam, majd bevittem a rózsát és elindultunk. Egy hangulatos gyorsétterembe vitt. Minden jól alakult. Sokat beszélgettünk és nevettünk. Úgy 10 óra körül indultunk vissza hozzám.
’Nagyon jól éreztem magam’ - mondtam jókedvű fáradtsággal.
’Én is’ - mosolyodott el. Az ajtóhoz érve kirázott a hideg.
’Nem jössz be egy kakaóra? Állítolag nagyon finomat csinálok.’ És habár úgy hangzott hogy szobára akarom terelni a dolgokat, nem így volt =P
’Bemenjek?’ - kérdezte kicsit furcsa hangon. A hangja egyszerre izgatott és okozott borzongást.. Szinte észre sem vettem, hogy egyre gyorsabban veszem a levegőt. A szám kiszáradt kicsit és zavarban voltam, mégis kívántam őt.
’Ne haragudj..’ - mondtam végül az ajtó felé fordulva. ’Jó éjt és..’ a mondatot nem tudtam befejezni, mert megfordított és lágyan megcsókolt. Végig futott a hátamon a hideg, mégis szinte forrt tőle a vérem. Mikor elengedett a szemeiben kutattam a választ a bennem viharzó kérdésekre ’vajon miért tette és miért hagytam?’.

’Ne haragudj, nem kellett volna...’ – mondta, miközben kicsit zavarbajött. Megköszörülte a torkát és búcsúzni akart, de megcsókoltam. Vadabb és szenvedélyesebb csók volt, mint az előző. Nem tudtam miért de biztos voltam benne, hogy ő az, aki nekem kell. A csókokból egyre több és több lett, de csak miután betántorogtunk az ajtón. Mikor becsukta mögöttünk az ajtót, az ölébe emelt és csókolóztunk tovább. A kanapéra fektetett és lassan vetkőztetni kezdett. A kezei most hidegek voltak, ahogy a bőrömhöz ért. Éreztem, ahogy az egész testem libabőrbe burkolózik. A keze simogatásból érzéki útra indult. A derekamon tartotta egy ideig, majd lejjebb indult, hogy felfedezze, amit a ruhám rejt.

Levette a nadrágom és csókolgatni kezdte a testem. A számból az államra, majd a nyakamra vándorolt és egyre lejjebb csókolt. A libabőr kezdett eltűnni, ahogy egyre forróbb hangulatba kerültem. Lehunyt szemmel élveztem a kényeztetést, amit a testemnek nyújtott. A keze már a lábaim közt tevékenykedett lassan és izgatóan. Ajkai már a hasamat csókolták és nem álltak meg a combomig. A combom belső részét csókolta és nyalogatta, majd felfelé indult. Levette a bugyimat és így folytatta tovább. Érzékien, lágyan csinálta, míg fel nem húztam a száját a számhoz. Megcsókoltuk egymást, közben levettük a nadrágját és az alsóját is. A sarkára ült, engem pedig az ölébe ültetett és óvatosan hatolt belém. Nem siettünk sehová.

Lassan csináltunk mindent, aztán a nyakamat csókolgatva kicsit gyorsított a tempón. Fantasztikus volt vele. Még most is érzem, ahogy aznap éjjel életem egyik legnagyszerűbb és legerotikusabb élményében részesített. A hátamra fektetett, és úgy folytattuk tovább. A testünk már izzadni kezdett és a hátán a kezem nyoma látszott. Tíz perc múlva abbamaradt a görcsös ragaszkodás… a testem elgyengülten feküdt a karjaiban és a kielégültségtől fáradtan éreztem tovább, ahogy bennem mozog. Egy kis idő után úgy döntöttem megérdemel egy viszonzást. Kimásztam alóla és a kanapé elé guggoltam. Leült a kanapéra és hagyta, hogy viszonozzam az orgazmust. Simogatni kezdtem a kezemmel és nyaldostam, csókoltam közben. Pár percig feszültek az izmai, míg igyekeztem megadni neki az élményt, amit ő adott meg nekem. Élvezte minden egyes mozdulatom. Egy-két perc múlva szinte lihegve ült előttem, miután befejeztük.

A mosdóba akartam menni, de megfogta a kezem és az ölébe ültetett. Pár percig csókolóztunk, miközben bennem volt. Nem kezdtük előről, csak ültünk ott és csókolóztunk.
’Nem szoktam az első randin ágyba bújni, de ez most nagyon jól esett...’ - mondtam, miután kicsit lenyugodott a testem.
’Most sem az ágyban kötöttél ki’ - mondta édes mosollyal, majd megcsókolt.

Kicsit később együtt zuhanyoztunk le, persze nem csak zuhanyzásból állt a dolog. Nálam aludt aznap éjjel és nem volt hajlandó ennyiben hagyni a történteket.. Közel fél éve jártunk, mikor megkérte a kezem és pár hónapra rá már férj és feleség címen szeretkeztünk egy hotelszobában a nászéjszakánkon..
Hozzászólások
További hozzászólások »
kjumika82 ·
Kedves és hihető történet, aranyosan romantikus. :) Én is a részletezést hiányolom egy kicsit, de amúgy tetszett. Szerintem van tehetséged az íráshoz, hajrá!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: