Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Édes kéjelgések (2. rész - A kórházban)

Tomit jó 20 percig szoptam még, míg a számba élvezett. Hirtelen jött az anyag, de azért serényen nyeltem. Aztán sajnos mennie kellett. Csókkal köszöntünk el, és két hétig csak msn-en beszélgettünk.

Nem akartam elkötelezni magam, ezért Tomi is belement abba, hogy haverok vagyunk, akik néha szexelnek. Még csak egyszer történt meg, de én szerettem volna, ha jó sokszor elkövetjük ezt a "bűnt".

Tomi húga, Lejla autóbalesetet szenvedett egyik hétvégén. Tomi egész nap a kórházban volt testvérével. Lejlával elég jó viszonyban voltunk, úgy döntöttem, meglátogatom.

Beértem Lejla kórtermébe, Tomi keserű arckifejezése fogadott. Láttam rajta, hogy arra az estére gondol, amikor kielégítettük egymást.

- Sziasztok. Lejla, gondoltam, hozok neked narancslevet és banánt - Tomi a banán láttán elvörösödött.
- Szia Vivi, köszönöm szépen. Ülj csak le.
Pár percig tudtunk csak Lejlával beszélgetni, Tomi meg sem szólalt addig, amíg be nem jött az ügyeletes nővér, és ki küldött minket a teremből.

- Tomi, ugye nem bántad meg azt az estét? - kérdeztem Tomitól, mikor kiértünk a teremből.
- Mit bántam volna meg? Nem történt semmi... Még nem is közösültünk... - mosolygott nagyon szerényen.
- Hát... az igaz... - mondtam, majd elindultam a kávégép felé, de visszafordultam: - És nem is akarsz?
- Vivi... Ez nem így megy.
- De annyira élveztük azt az estét....
A folyosó végéhez mentünk, a női vécébe. Nem volt ott senki szerencsére. Az egyik fülkébe bementünk, és magunkra zártam az ajtót.

Elkezdtem kigombolni a blúzom, és levettem a szoknyámat. A melltartóm és a bugyim volt csak rajtam.
Tomit is igyekeztem levetkőztetni, a fekete boxerében állt előttem. Rámosolyogtam, és megcsókoltam. Akkor jutott eszembe, hogy Tomi még szűz. Legalábbis azt mondta.
- Kész vagy? - kérdeztem tőle, közben levettem a bugyimat is.
- Kész. Nagyon is - mondta határozottan és megcsókolta a nyakamat. A melltartóm alá nyúlt, kiemelte a melleimet, és szopogatta, nyalogatta. Nyögdécselve élveztem a nyelve mozgását a cicimen.

Lehajtotta a vécé támláját, letolta a boxerét, és leült a vécére. Eléguggoltam, és a kezeim közé kaptam a farkát. Húzogattam rajta a bőrt, az előnedveit nyalogattam, nyaltam szorgosan, a herékkel is játszadoztam.
Háttal álltam neki, megfogta a derekam, közelebb húzott magához, és a nemi szervemhez igazította a péniszét.

Nem volt szűk puncim, elég fasz "járt már ott". Gyengéden és lassan tövig nyomult belém Tomi pénisze. Mikor pedig húzta kifelé, annyit mondtam:

- Ahhhh.
Hamarosan gyorsítottunk a tempón, és elég ügyesen csúszkált ki-be a fallosz. Tomi farka mereven állt, mikor Tomi elé guggoltam, és szopogatni kezdtem megint, mint a nyalókát.
- Most elölről szeretnélek megbaszni, Vivi - lihegte a srác.
Úgy is lett. Csak Tomi fölállt, és mondta, hogy fogjam meg a bokámat. Tomi megfogta a derekam, és a lyukamban éreztem a péniszét. Jól megbaszott, kezdő létére...

Belém élvezett. Én előbb mentem el, mint ő, mert erős lökései nagyon ingerelték a puncim. Tomi körülbelül egy perccel később élvezett, és a végén nekem is volt egy sokkal hosszabb orgazmusom.

Tomi nagyon elfáradt, izzadságcseppek folytak le az arcán. Kimerítő kis szex volt, gondoltam. Gyorsan fölöltöztem, Tomi is kapkodta magára a cuccait. Egy hosszas csókkal jutalmaztam őt az előbbi gyönyörökért. Ő pedig visszacsókolt, és megmarkolta a fenekem.

Sebesen mentünk vissza Lejla kórtermébe. Lejla meglepődve nézett ránk, végigmért minket és megkérdezte:

- Ti jártok?
- Mi? Dehogyis - mondtam nevetve Lejlának.
- Mit csináltatok?
- Hát, vártunk... - Lejla a melleimet bámulta. Én is a melleimre pillantottam, és láttam, hogy az egyik alig van eltakarva. Kirohantam és visszagyömöszöltem a melltartómba.


(Szerző: Bocsi, a tömör fogalmazásért... Igyekszem olyan jókat írni, mint amiket a "profik" írnak, mert már lassan két éve olvasgatom az erotikus fogalmazások, remélve, hogy rám is ragad valami. Puszi az erogén zónáitokra.)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sztrájk ·
Írtam ;)

No, most épp emberi hangulatomban vagyok, le is írom kedvesen és szépen, hogy mégis mit gondolok az írásról.

Hát. Azt, hogy még húsz percig orális szexben részesítetted igazán mehetett volna az előző rész végére. Onnan hiányzott, itt felesleges.

Második bekezdés: nem szeretkeztetek. Pettingeltetek. A tulajdonképpeni szex a nemiszervek egymásbavezetésével történik, a szeretkezés pedig egy "Szia, hiányoztál" típusú mondattal kezdődik és akkor ér véget, mikor úgy elzsibbadtál a pasinalvástól, hogy sírva kelsz fel.

Miért pont Lejla? Különben nem Leila az írásmódja? Szerencsétlen csajnak Tamás a bátyja, a szülei csak nem adnak a két gyereknek két ennyire eltérő névadásszisztémáról árulkodó nevet. Ez olyan, mintha a hugomat Seherezádénak keresztelnék, engem meg Mariskának.

Miért vörösödik el a banán láttán? Ha az előző részben lett volna banános kaland akkor érteném.

Hát ha a szoknya és a blúz lekerül akkor sejthető, hogy nincs rajtad még mondjuk egy síanorák. Azt viszont leírhattad volna, ha már úgyis megemlítetted, hogy milyen. És ha már itt tartunk, ez tökéletes alkalom lett volna, hogy körülírd a testeteket. Ez erotikus történetbe nem kell, pornóban nem árt.

Az előző részben még szűz voltál.

Hogyan nyaltad a szerszámát, ha háttal voltál neki? Hiányzik, hogy megfordultál. Tudod, a hülye olvasó nem érti meg.

Én meg azt mondom: Oh. Meg ezt: a sóhajt nem mondjuk.

Miért van az ilyen történeteknek mindig creamy pie-al vége? Nincs óvszer? Le akartok babázni?

Tulajdonképp a Közmacsónak már megint igaza van: írhatnál finomabban és nőiesebben. Például mit érzel? Orgazmus, orgazmus, jól van, de addig el kell jutni és valamit mindig érzel - nem csak fizikailag hanem emocionálisan is. A szóhasználatod nekem kissé vulgáris: "megbaszott", stb. Egy nő esetleg dühében kiköpi ezt az igét E/2 felszólító módban, de le semmiképp nem írja.

Nincs olyan, hogy profi. Mutass valakit, megmondom mik a hibái és megmutatom hogyan kezdte. Még magamat is képes vagyok a puszta földig lekritizálni.

Lehet kövezni.

Marersz ·
Kalózkapitány: Elég szemét dolog szerintem ez így megírni, főleg, hogy te is hibásan írtad meg a kommentet. ("H az igekötő elöl áll egybe kell írni!"). Ha már a piszkálásról van szó. Nekem tetszett, pedig nem tartom magam egy ócska parasztnak. Ennek ellenére Sztrájk kritikáival is egyetértek, egyértelműen vannak benne hibák...Ettől függetlenül nem kéne a sárga földig lehordani a másikat, hogy ilyen szar meg olyan szar. Szerintem ez undorító dolog. Dolgozott azzal, hogy ezt megírta és a minimum az, hogy nem írsz neki olyat, hogy "És milyen utolsó kis ribanc vagy". Ez a véleményem, szóval ennyi. Tetszett és sok sikert az esetleges további művekhez :blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: