Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Édes hármas álmom

Szóval nem előre tervezett taliról szól a történet, csak egy régi expasival (Gáborral) volt megbeszélve, hogy átjön, és lelkizünk egyet. Átjött valamire  kocintottunk és én nagyon becsipptem, egymásnak estünk hosszú csókolozzások közepedte, jól felhúztuk egymást, már a beszélgetésbe belevettük a vágyainkat a régi tervet az édes hármast:-)

Én elmeséltem, hogy arra vágyom, hogy addig kényeztessen amíg nem könyörgöm, hogy hagyd abba.

Megbeszéltük, hogy ezt lehet édes hármasban jó lenne, majd hosszú csók csata után, levetkőztünk, megmasszirozott hosszan, élvezetesen. A masszázs közben szépen lassan, a fenekemet kezdte el masszirozni:-) Sikosítoval hosszan körkörös mozdulatokkal simogatott. Egyre jobban felhúzott, éreztem nagyon vágyom arra, hogy kielégítsen  nagyon-nagyon.


Megkérdeztem felhívjuk-e Gézát otthon van-e, van-e kedve inni velünk:-)

Persze, hogy ne mondjon nemet aljas tervet forraltam, elmondtam neki, ha igent mond, még az is lehet a fenekemet megkapja (ami hatamas vágya), de csak ha felhúznak örült módon:-)

Persze azonnal igent mondott:-) Hisz pasiból van:-)

Irtam Gézának, aki azonnal átjött, beengedtem, ittunk még egy kicsit, majd elmentem lezuhanyozni.


Hogy a pasik mit csináltak közben nem tudom, én a zuhany alatt rájöttem mennyire be vagyok gerjedve.

Visszajöttem köntösben, nagyon zavarban voltunk mind annyian, husz mindenkinek az első ilyen alkalma ez, de a pezsgő segitett:-)

Gábor felállt, megcsókolt, és kikötötte a köntösöm, megkérdezte tényleg ezt akarom, mondtam igen, megkért vegyem elő a játékokat, mindent elővettem, Géza meglepődött, ezt az oldalamat nem ismerte.Volt itt minen, anál játékok és vibrátir, sikosító, szemkötő, stb. De merevedett is nagyon.
Meggyújtottunk egy pár gyertyát és a rádión valami zenét kerestünk, Gábor megcsókolt, és a szememre rakta a szemtakarót, hogy ne tudjam mi lesz, elkezdte állva hátulról csókolni a nyakam és és simogatni a mellem, nem tudom mi történt de egyszer csak még egy kezet éreztem magamon, Géza volt, elkezdett símgatni Ő is,Gábor közben levette a szexi hálóingem és a köntös kötöjével a tarkómon összekötötte a csúklom. Tudta ez mlg jobban izgat, innen azt tehetnek velem amit akarnak.


Mondtát feküdjek le hanyatt, talán Gáborral hosszasan csókloztam míg Géza nyalni kezdett, Gábir közben a mellemmet csavargatt, hamar elmentem, Gézának mondtam érezni akarom, felvett egz óvszert és elkezdett dugni, de nagyon bevolt indulva, így hamar elment, közben Gábort szoptam, de csak kicsit, amig Géza leült mellénk pihizni.

Gábor megkért térdeljek fel, elkezdett hátulról a vibrátorral dugni, nem tudom hányszor mentem el, de mikor látta, hogy nem vagyok már teljesen magamnál. Folyamatossan remegttem, egyik orgazmusból a másikba estem, ehhez persze Géza mell simogatása is hozzá tett, vele eközben szenvedélyesen csókoloztam, amikor éppen nem nyöszörögtem az orgazmusok közben.

Akkor Gábor a kis vibrivel a fenekemet kezdte pihi képpen simogatni, közben Géza a fejemhez jött, így elkezdtem szopni.

Gábor kényeztetése közben, ahogy Géza számba élvezett, éreztem valamit  Gábor a fenekembe dug nem tudom mi volt talán az ujja, nagyon furcsa volt, de nem fájt azt éreztem könnyem csúszik, de feszít, kértem mást ne, ennyi elég.

Mondta oké, majd lassan mozgatni kezdte az ujját és közben a vibrátorral ismét a pinámat dugni kezdte, mikor kezdem elmenni a fenekemben lévő ujját is mozgatta majd kihúzta, megkérte Gézát folytassa a dugásom, aki újra harcra készen állt.

Azt éreztem Gábor feláll, majd visszatért, megáll bennem Géza és Gábor ujját éreztem újra bennem, majd valami mást, elkezdte ki be húzogatni, amikor bent volt, Gábir újra mozogni kezdett.


Egyre gyorsabban dugott, úgyhogy benne volt a fenekemben valami.
Gézával egyszerre ékveztünk el, majd Gábor folytatta a fenekem kényeztetését és valami vastagabb került a fenekembe.Hosszan kényeztetett vele, majd megkérdezte megdughat-e, persze igent mondtam, de vératlanul ért mikor a fekenemnék éreztem a farkát, és megijedtem.

Megklrtem hagyja abba, ő ekeget is tett ennek a kérésemnek, levette a szemkötött, belenézett a szemembe, és azt mondta,csak amit te akarsz.....


Folyt. köv
Hozzászólások
További hozzászólások »
ördög1919 ·
szinte minden mondatban van hiba, így nem lehet élvezni bár ezt a szöveget amúgy se lehet!

laci1952 ·
Nem muszáj folytatnod.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: