Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ébredések

Kinyitom a szemem, a napfény a szemembe vág. A szekrényajtó tükrében látom a körvonalaimat. Te jó ég, hol is vagyok? A szoba ismeretlen, ruha sincs rajtam, és ki ez a pasi, aki itt szuszog mellettem? Próbálom felidézni a nevét, de nem nagyon megy. Gábor? Péter? Nem! Megvan, Dávid. A vezetéknevével meg sem próbálkozom, valószínűleg meg sem kérdeztem.
Hogy kerültem én ide? Hány óra is lehet? Elvileg gólyatáborban vagyok, de ez nem is a koli. Eszembe jut, kocsmatúra után még elkezdtünk tequilázni, és ő is akkor csapódott hozzánk. Táncoltunk is, már amennyire a hatalmas tömeg, és az nagy mennyiségű alkohol engedte.
Pedig anyukámnak megígértem, hogy jó kislánya leszek, igaz, ő még „ártatlannak” hisz, pedig ha tudná…

Fel akartunk menni a koliba, de kedves szobatársaim már elfoglalták a szobát, így kimentünk az albérletébe. Igen, akkor most itt vagyok. Sárga fal, motorokról, kocsikról képek a falon, számítógép, hi-fi, kókadozó növények, szétdobált ruhák. Egy igazi fiús szoba.
Dávid felé fordulok, és látom ébredezik. Hú, mi mindent csináltunk mi az éjjel…Fáj a fejem, pedig nem aludhattam többet két-három óránál, még nem lehetek másnapos, bár lehet, hogy csak a negyednap jött ki, vagy hogy életemben nem ittam ennyit. Fejfájás ide, félig ébredező, édesdeden szuszogó pasi oda, hirtelen megint István jut eszembe. Tegnap két hónapja, hogy azt mondta nem szeret. Akkor egy világ omlott össze bennem, bár lehet, hogy kettő is, de most, hogy már megint egy ismeretlen hímnemű lény fekszik mellettem, rádöbbenek, még mindig őt szeretem. Megpróbáltam elfelejteni, ehhez néhány pasit is igénybevettem, de mindegyiket csak kihasználtam, bár egyikük sem ellenkezett túlságosan.

Dávid kinyitotta a szemét, jó reggelt kíván, megcsókol, hasamon felejtett kezét ásító szája elé emeli. István egy mosolya többet jelentett az egész éjszakánál. Megkérdezi mosolyogva, sietek-e. Órámra nézve tudatosul bennem, már rég lekéstem a pálinkás jó reggeltet, és a reggeli tornát is, most biztos valami programon vannak leendő kollégáim. Telefonálok, ne keressenek, megvagyok, még élek, később megyek. Kérdezem, hogy mit csinálnak. Sportdélelőtt. Jó, majd pótolom a mozgást. Dávid javasol. Együtt is mozoghatnánk. Huncut mosoly a szemében. A pasik a szép mosolygós szemükkel vesznek le a lábamról. Isvánnak is ezzel sikerült, csak Dáviddal ellentétben neki négy hónapra. Azaz többre is, csak ő nem engedi mostanában, hogy az általam annyira imádott kék szemében gyönyörködhessem.
Meztelenül fekszem az ágyon, kitakarózva. Szájába veszi a mellbimbómat. Oké, nyugtázva, az efféle érzékeim jól működnek, reagálok is, bár lábra állni nem hiszem, hogy tudnék.
Hagyom, hagy csináljon velem, amit akar.

Reggel sokadnaposan még úgysem csináltam ilyet. Megunom, és föléemelkedek. Megcsókolom, majd elkezdek lefelé haladni. Tudja jól mit is fogok csinálni. Bár csak pár órája ismerem-már ha mondhatom, hogy ismerem-, de ezen a téren tudom mit szeret. Ő is rájött a gyengéimre. A hasánál kicsit elidőzök, majd mohón bekepom egyre növekvő férfiasságát. Tetszik neki, de folytatni nem tudom, szédülök. Hanyatt fekszem, és felajánlom, hogy helyezkedjen el fölöttem. Nem is kell kétszer mondani, tetszik neki. Huszonnégy éves, de még nem próbálta. Én sem, de az életkorom is kevesebb. Tizenkilenc sem vagyok, és magam előtt pirulok, ha arra gondolok, miket próbáltam ki. Tavaly ilyenkor még szűz voltam. Most meg úgy viselkedem, mint egy ribanc. Ez nem is én vagyok, a helyzet hozza ki belőlem. Testi szükséglet. A fiúkra elismerően néznek, egy lányt lekurváznak, ha egyéjszakás kalandba bonyolódik.

Megint elkalandoztam, közben a torkomig nyomja a farkát, ez már annyira nem is tetszik, főleg, hogy alkohol hatása alatt megtöbbszöröződik az az idő, amíg egy pasi elmegy. Egyébkénmt is fáj a fejem, a normál szex lehet hogy csillapítaná kicsit. Egyébként is, kérem a jussom. Egy kis misszionárius póz jobb lenne. Nem is kell annyit mozognom, és a fejemet is békénhagyja. Belemenne, de elhasználtuk az összes gumit. Milyen pasi az, aki nem tart otthon dugigumit? Vigyorog, 100%-ra veszem, hogy kitalált valamit. Hozzám intézett kérdése hamar jön: Próbáltad már az anális szexet? Nem, és eddig a gondolat is undorító volt, de most nem kell sokáig győzködnie, kipróbáljuk, mint az éjjel folyamán sok mindent. Állítja, hogy ő sem próbálta, ahhoz képest elég rutinosan felső fiókból testápoló elő, lábam nagyobb terpeszbe rakja, állítólag így jobb. Figyelmeztetem, ha szólok, akkor le kell állnia.

Kicsit félek, az a lyuk nem is arra való, de kételyeim úgy oszlanak el, ahogy a testápoló a fenekemen. Tetszik neki, hogy látja a farkát bennem mozogni. Hátrafordulok, nekem meg a fenekem tetszik, igen szép formás. A testemmel elégedett vagyok, már csak a belsőn kellene javítani. Na így nem fog menni, ha mindig más ágyában ébredek. Az én ágyamban nem ébred rajtam kívül senki. Nem viszek magamhoz pasikat, így én szabom meg, hogy meddig vagyunk együtt. Az meg akit szeretek, azt felvinném, de ő nem hajlandó, így én uralom a teljes franciaágyat.

Tetszik ez a fajta szex, bár István konzervatív annyira, hogy erre nem tudnám rávenni. Ő 21, de a szüzességét én vettem el. Még csak nem is tudtam róla. Akkor valószínű romantikusabbra veszem a dolgot. Így pedig a kocsijuk hátsó ülésén támadott le félig részegen, én meg belementem, pedig előtte ő nem akarta, hiába ajánlottam fel az ágyamat is. Igen, így belegondolva, ő volt az egyetlen, akinek felkínáltam az ágyam. Nem fogadta el. Nem értettem az okát. 21 éves, nagyon jóképű fiú, és nem fogadta el a közeledésemet. Két hónappal a szakításunk után egy közös részeg barátunktól kellett megtudnom az okot. Szép. Ennyit a bizalomról, és hasonló szerintem csak kitalált dolgokról. Ha csak egy csókot is kaphatnék tőle, vagy egy simogatást.

Simogatás. Valaki simogatja a melleimet és a hátamon fekszik, valami melegséget is érzek magamban. Ja, igen, el is felejtem, engem közben hátulról dugnak. Nem mintha nem érezném, de István egyetlen csókja nagyobb hatással volt rám. Nem nekem való, hogy úgy fekszek le idegen pasikkal, hogy nincs bennem sok szeszesital. Éjjel részegen élveztem, és valami tompa orgazmusközeli állapotba is kerültem, de így csak gondolkodom. Hiányzik István. Nem segített a szex, fáj a fejem.
Este új pasit kell nézni, hátha ő segít. Becsukom a szemem, hallom Dávid szuszogását. Én is elalszom pár órára. Istvánnal álmodom. A hajam simogatja, és azt ismételgeti, hogy szeret, csak engem, és nem akar elveszíteni.
Valami szuszog. Azaz valaki.

Kinyitom a szemem, a napfény a szemembe vág. Te jó ég, hol is vagyok? A szoba ismeretlen, ruha sincs rajtam, és ki ez a pasi, aki itt szuszog mellettem? Próbálom felidézni a nevét, de nem nagyon megy. Gábor? Péter? Nem! Megvan, Norbi. A vezetéknevével meg sem próbálkozom, valószínű meg sem kérdeztem…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hypnotic ·
LoL :D:D:D 1: babám te egy kis örömlány vagy. 2: milyen hülye gondolkodik sex közben? Te a pasidtól megkérdezed reggeli sexnél, hogy mit csinálj neki reggelire? Eszem f*szom megáll :D Veled se bújnék ágyba csibém az tuti :) Sztem nem orgazmus lenne a vége, hanem kiröhögnélek, mer' olyan szinten belefeledkeznél valamibe, hogy azt se vennéd észre hogy épp rudat mászol a száddal és abbahagytad :P
pandi ·
he..azert azt se felejtsd el,hogy ez egy irodalmi iras,amiben nem csak az tortenhet meg,ami valo ban megtortent,hanem akar mas is.miert ne gondolkodhatna ugy hogy szex kozben ujraeli azt,amit atelt?ami tortent vele?tulkeppen a go ndolatain keresztul ismerjuk meg a csajt.es honnan tudod,h. sex utan nem kerdi megh. ker e reggelit vagy nem?van aki megkerdi,van aki annelkul is hoz,de van aki nem csinal senmmit. :yum:

anesz ·
no comment.....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: