Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ébredés

Kicsit még zsong a fejem, nem egészen értem, hogy hol vagyok. A számban még nem oszlott el az imént átélt képek negédes íze, a testem furcsán reagál minden apró mozdulatra.
Nem értem. Nem is nagyon akarom érteni, el szeretnék olvadni ebben a gyönyörű vattaszerű ködben. Jólesően meleg érzés hullámzik a mellkasomban, és kezdek ráeszmélni, hogy az ágyamon fekszem. Rajtam hanyagul tekereg a takaróm, valószínűleg nem fáztam az éjszaka. Nem nagyon akaródzik kinyitnom a szemeimet, inkább fektemben nyújtózkodom egy nagyot, majd ennek végeztével egy sóhaj kíséretében a hátamra fordulok.

Kezdek emlékezni. Még csak halványan dereng bennem egy furcsa álom történtének pár apró részlete, de kezd kitisztulni és értelmet nyerni minden. Fantasztikus élményben volt részem.
Szeretkeztem. Testileg-lelkileg eggyé váltam valakivel ezen az éjszakán, s még akkor is hihetetlenül magával ragadott az élmény, ha csak a képzeletem kósza szüleményeként élhettem át. Sajnos még mindig túlságosan jólesik céltalanul és mozdulatlanul feküdni, úgyhogy nem is igen válik világosabbá a kép, mindenesetre a földerengett részletek is széles mosolyra húzzák az amúgy nem igazán "reggel-barát" ajkaimat.
Fedetlen hasamon érzem, ahogy egy bágyadt, délelőtti fénysugár beólálkodott a függöny nyílásán, és most megpróbál észrevétlenül egy kis plusz melegséget kölcsönözni amúgy sem fagyos testemnek. Megpróbálom kinyitni óvatosan egyelőre még csak az egyik szememet, de csupán hunyorognom sikerül, ezzel magam elé csalva egy szivárvány-tengert, pajkosan ide-oda villódzó hullámokkal és cseppekkel, akik mintha jókedvükben nem tudnának nyugton maradni, és szükségük lenne az állandó mozgásra a létezéshez. Egy ideig elgyönyörködöm ebben, majd lehunyom a szemem és ismét nyújtózkodom.

Ekkor tör rám elemi erővel az érzés, elsodor és megtép, fölemel és földhöz vág, megforgat és elszédít. Oldalra fordulok és most már emlékeim teljes birtokában kinyitom a szemeimet.
Előttem fekszel. Hosszú, sötét hajad selyemként omlik arcodra, a szemeid még csukva vannak, úgy látszik szokásodtól eltérően utánam fogsz ébredni. Nem tehetek mást, fekszem csöndesen és nézlek. Magával ragad és nem engedi el a tekintetemet a látvány, amelyet igyekszem minél tovább magamba szívni, hisz legszívesebben az örökkévalóságig szemlélnélek így. Egyik karod még a takaró alatt, a másikat behajlítva arcod alá rejtetted. Hajszálaid meg-meglebbennek, mutatva, hogy milyen lágyan és egyenletesen lélegzel, még valahol az álom-ébrenlét határ túlsó oldalán. Meztelen válladon is végigsiklik a tekintetem, amellyel egy újabb beszabadult napsugár épp íncselkedni kezd. Addig-addig gyönyörködöm ebben a számomra oly csodálatos látványban, hogy nem tudok ellenállni, és egy kicsit elmozdítom rajtad a takarót, fölfedve pihegő mellkasodat.

Nagyon jól tudod, hogy mennyire lenyűgöz a kebleid látványa, érzése, ezért egy ideig hagyod, hadd szemléljem őket nyugodtan, és csak ezután nyitod föl még kissé álmos pilláidat, és nézel rám azzal a két mennyeien gesztenyebarna szemeddel egy kis mosoly kíséretében.
Nem szólalsz meg, mégis beszélgetünk. Látom rajtad, hogy benned is újra lejátszódnak az előző este átélt mozdulatok, sóhajok, érintések. Csak nézzük egymást és mosolygunk, mint ahogy két pajkos gyerek, ha az anyjuk egyedül hagyja őket két kanállal és egy számukra hatalmas csupor frissen főzött baracklekvárral.
Nem tudom, hogy meddig fekszünk így, de láthatóan te is elmerülsz a minket körülölelő nyugalomban és egyetértésben. Egy idő után úgy érzem, hogy nem bírom ki tovább az érintésed nélkül, ezért lehámozom rólad a takaród, gyengéden befurakszom ölelő karjaid közé, szemem a szemedbe mélyed, és eláraszt a boldogság. Ebben a percben semmi, de semmi nem létezik, csak te, én, és ez a gyönyörű érzés.

Szerelmes vagyok beléd! Szeretlek a hajszálaidtól a lábad ujjáig, szeretlek, amikor örülsz, szeretlek, amikor bosszús vagy, szeretlek szeretni és tudom, hogy te is ugyanígy érzel, ugyanolyan fontos vagyok én neked, mint amilyen fontos vagy te nekem.
Ezzel a tudattal csókollak meg, és azt kívánom, hogy minden éjszakám ilyen ébredéssel legyen fölékesítve...
Hasonló történetek
29418
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
15293
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
KicCica ·
Ez gyönyörű volt! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Hírtelen eszembe jutottak azon a pillanatok, amikor én alszom a barátommal. Köszi! Jó érzés! :blush:

Fapocok ·
Köszönöm a dícsérő szavakat, majd talán összehozok még majd másokat is, bár nem feltétlenül ilyen kategóriában...

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: