Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

E&M 1. Szombat hajnal...

Egy szeptember reggel Milán arra ébredt, hogy borzalmas izomláz van a combjában az előző esti ágyjelenet miatt. Remegő lábakkal állt fel, hogy kimenjen a dolgát végezni. Amennyire csak tudott, csendben kiosont a wc-re, majd a konyhába. Néma hisztivel fogadta, hogy nem maradt kávé, így kénytelen lesz főzni. A konyhában üldögélve, várva, hogy elkészüljön a nap indításához elengedhetetlen forró fekete, lassan hömpölyögtek a gondolatok a fejében. Emesével három napja voltak együtt, bár már lassan egy éve ismerték egymást. Ez volt az első együtt töltött éjszakájuk, ami egész tűrhetőre sikerült és mivel előre megbeszélték, hogy az egész hétvégét egymás karjaiban és lábai közt töltik, jó előre bevásároltak, hogy hétvégén mással ne kelljen foglalkozniuk. Fülének annyira kedves sistergéssel lefőtt a kávé, öntött magának egy csészével, majd rágyújtott. A szobából mocorgás és ásítás hangjai szűrődtek ki. Elnyomta a cigarettáját mikor végzett, töltött még egy csésze kávét, elővett egy tálcát majd a szobába vitte. Emese már ébredezett mikor beért. Letette a tálcát a kis asztalra és az ablakhoz lépett, hogy felhúzza a redőnyöket.
- Neee! -mondta a lány elnyúló hangon. -Megvakulok.
- Csak egy kicsit húzom fel, hogy ne essek hasra a sötétben. -mosolyodott el Milán. -Ott a kávéd, ki fog hűlni.
- Nem baj. Mióta vagy fent?
- Épp csak kávét főztem meg elszívtam egy cigit.
- Kár! -mondta Emese. -Szerettelek volna én ébreszteni! -majd nyújtózott egy nagyot.
Milán leült az ágy szélére a lány mellé és megsimogatta az arcát.
- Így lemaradtál róla, hogy furulyaszóra ébredj. -a lány felült az ágyban, a takaró lecsúszott róla, így láthatóvá váltak fedetlen mellei.
- Lesz még rá alkalom. -mondta Milán és újra megcsodálta barátnője nem túl nagy, de annál formásabb kebleit.
- Jó, de én most akartam. Á! Mindegy. -azzal nyomott egy puszit a fiú szájára, majd feltérdelt és az ölébe hajolt. Nem volt nehéz feladat a boxer alsóból elővarázsolnia a még lógó szerszámot, úgy ahogy volt a szájába vette.
- Mmm... -szemeit lehunyva, elégedettséggel nyugtázta a hús ízét és, hogy az lassan kitölti a száját. Mikor már teljesen harcra kész állapotban volt a fiú, hangos cuppanással vette ki a szájából. -Állj fel!
Milán az ágy mellé állt, a lány pedig kiült az ágy szélére, lehúzta az alsóneműt a fúról majd a kezeit annak fenekére téve ismét magához húzta, hogy folytassa műveletet. Lassan, szorosan csúsztatta a szájába a már ágaskodó farkat, egészen, annak tövéig, hogy a vége már a torkáig ért.
-Uhh! Te egy állat vagy. -mondta kedvesen a lánynak.
Emese szemei mosolyogtak, de egy pillanatra sem eresztette a már birtokba vett hímtagot. Körözött a nyelvével, majd irgalmatlan erővel szopni kezdte, nagyon gyorsan, előre hátra mozgatva a fejét, miközben erősen markolta a kemény férfi hátsót. Az egész nem tartott egy percig. A fiú lábai megremegtek mikor halk nyögésekkel a lány szájába élvezett. Emese kicsit engedett a pórázon, mikor érezte, hogy érkezik a várva várt nedű, de nem engedte ki a szájból Milán farkát. Épp csak a makkot tartotta bent, hogy száját megtölthesse a forró sperma. Egy pár pillanatig ízlelgette azt, majd kéjes dorombolás közepette lassan nyelni kezdte. Milán rettenetesen remegett miután elélvezett, ,már-már kellemetlen volt, hogy a lány még mindig erősen szívja, de nem tudott szabadulni. A vékony női kezek és az a forró, éhes száj csapdába ejtette Az utolsó cseppig kifacsarta, csak akkor vette ki a szájából Milán farkát, mikor az újra lankadni kezdett.
- Azt a kurva! -lihegte a srác.
Emese ülve maradt, átölelte a fiú combjait majd apró csókokat nyomott a fenekére, combjaira, belefúrta az arcát a bozontos szőrzetébe, gyengéden markába fogta a lógó golyókat, azokra is nyomott egy-egy puszit majd nyelvével még egyszer körbenyalta a fú makkját, amire még nem húzódott vissza a bőr.
Felnézett a fiúra aki csípőre tett kézzel fújtatott fölötte és rámosolygott.
- Eredetileg erre kellett volna ébredned! -mondta.
- Azért így sem volt rossz. -simogatta meg a lány tarkóját, majd egy szál pöcsben kicsattogott a konyhába, bevitte a cigit és a hamutartót. Mindketten rágyújtottak. A lány csak mosolygott, majd a kávéját kezdte szürcsölni.
Emesére nézett és ő is elmosolyodott.
- Ennyire ki voltál éhezve? -kérdezte a lánytól.
- Egy év koplalás után? Viccelsz? Tengernyi faszról álmodok hónapok óta. Most itt van egy, csak nekem. Elhiheted, hogy sokat nem fog lógni a hétvégén.
- Ahogy megbeszéltük. -válaszolta Milán. -Megtennél a kedvemért valamit?
Emese a fiú arcába fújta a füstöt, közelebb húzódott és keményen rámarkolt annak férfiasságára. -Amit csak akarsz, feltéve, hogy hétfőig annyiszor és olyan keményen megbaszol, hogy járni is alig tudjak!
- Abban nem lesz hiba, ne aggódj! Mindenki látni fogja, hogy egész hétvégén dugtak.
- Akkor mondd, mit szeretnél?
- Leborotválnád a puncidat a kedvemért?
- Persze! -mondta a lány, majd elnyomta a cigarettáját. Felállt, csak egy szál bugyi volt rajta, a félhomályban is látszott, hogy kikandikál néhány vöröses szőrszál alóla.
- Nem tetszik a bundám? -tette fel a kérdést nevetve.
- De! De jobban szeretem, ha csupasz vagy csak egy pici szőr van rajta.
- Akkor megyek zuhanyozni. Gyere velem és segíthetsz is! -azzal a fürdőszoba felé vette az irányt.
Az előszobában Milán utolérte. Emese hátrafordult, újra a fiúra mosolygott, majd a fürdő ajtajában szembefordult vele, ismét elkapta annak lógó farkát és annál fogva húzta be a fürdőszobába.
- Az enyém vagy, érted? -lábujjhegyre állva, fogait vicsorítva sziszegte a fiú arcába, közben minden eddiginél erősebben szorította annak golyóit. Nyelvét a fiú szájába dugta, hogy elfojtsa annak ordítását...
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Ha első írásod, jó lesz ez, grat! :innocent: :heart:

ffranco ·
Köszi mindenkinek! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: