Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dugulás elhárítás

András nehéz szerszámos ládáját könnyedén lóbálva ruganyos léptekkel caplatott fel a negyedik emeletre, a fülhallgatójából kiszűrődő, új, egynyári sláger dallamait fütyörészve. Nem bosszantotta, hogy a lift elromlott, jó kedvét a hatalmas felhőszakadást kísérő özönvíz és az ide vezető úton emiatt feltorlódott óriási forgalom sem tudta kikezdeni. Péntek délután volt, és ez volt az utolsó címe mára, erre a hétre. Utána pedig várta az esti kupadöntő a frissen beszerzett 50 colos képernyőn, egy jó pohár jéghideg sör kíséretében. Hát hogyan lehetne ez a nap még tökéletesebb?

Kopogott. Az ajtó felpattant és egy igencsak lengén öltözött bombázó vadmacska dorombolta kétségbeesve:
- Végre, azt hittem sosem ér ide! Jöjjön be, gyorsan!
De András meg sem moccant. Tágra nyitott szájjal, leesett állal egyszerűen földbe gyökeredzett az ajtó előtt. A nő vele egykorú lehetett, már nem kislány, tán épp ezért csípője vonala finoman domborult a fekete francia fazonú finom bugyiban. Hosszú combjain látszott az edzőtermi odafigyelés, lapos hasa fölött méretes halmokat fogott össze a csipkés melltartó. Csinos arcát leheletfinom smink tette még kívánatosabbá. Ápolt, vállig érő hullámos vöröses szőke hajkoronáján fekete hajpánt fogta ráncba a rakoncátlan hajtincseket. A nő koráról csak pár kedves szarkaláb árulkodott huncutul zölden villódzó szemei sarkában.
- Egy méltó nap méltó befejezése! – füttyentett magában a szerelő. Nem mintha bármire is komolyan számított volna – olyan csak a filmekben van, a háromikszesekben, - de már a látvány önmagában is ajándék volt ezen a tökéletes napon.

- Na, jöjjön már, vészhelyzet van. - noszogatta a kuncsaft. - Mindenem elázott a dugulás miatt nincs egy göncöm, amit felvehetnék – mutatott körbe a mosókonyha padlóján elázott ruhák halmazára.
- Azt vettem észre - dörmögte az orra alatt András, tetőtől talpig alaposan végigmérve alkalmi munkaadóját. De azért nekilátott a munkának. A nő közben szemérmetlenül stírölte a finomam kigyúrt izmú, jóképű, fekete hajú szerelőt. András érezte a perzselő pillantást a tarkóján. Oldalra sandított, merészen szemezve a nővel. Az huncutul állta a tekintetét. A szerelő megtörölte izzadt homlokát.
– Hozhatok valamit inni hős megmentőmnek? - flörtölgetett egyre nyíltabban a nő.
- Bizony, jól esne valamit, ami lehűtene ebben a forróságban – próbálta tekintetét elszakítani a kebelcsodákról András.
A nő ringó csípővel távozott a konyha felé, biztosan tudván, hogy a férfi le sem veszi a szemét a fenekéről. Kezében egy pohár hűsen gyöngyöző vízzel tért vissza. András elvette a poharat, közben ujjai – nem véletlenül - finoman hozzáértek a nőéhez. Egy kis „biokémiai lakmuszpróba” – és szemmel láthatóan mindkettejüknél működött a re-akció. Tapintani lehetett a szexuális túlfűtöttséget a lakásban.

András visszatért a munkájához, hamar végzett, nem volt komoly probléma, sőt mintha éppenséggel szándékos lett volna a hiba. Vagy műszaki analfabétizmus. Nők! Nekilátott a szerszámai elpakolásának.
- Látom, alaposan fel van szerszámozva mindenféle dugulás elhárításához – folytatta a flörtöt egyre komolyabban a háziasszony.
- Pedig még nem is látott mindent! - replikázta András, igazából csak úgy férfias dacból, komolyabb hátsó szándék nélkül.
- Hát akkor elő vele! – a nő nem kertelt tovább. Kecses kezeit derekára tette, csábítóan ringatva csípőjét, egyértelművé téve szándékát. András most már rájött, hogy a nő nem viccel, nem mintha ellenére lett volna az ajánlat – már ha nem az egész munkadíjat így szándékozik kiegyenlíteni a megrendelő. Ezért kicsit komolyabbra váltott:
- Csak nem ez lenne a fizetség?
- Ne izguljon, ez csak a borravaló – mosolygott a nő csábosan.
- Csábító ajánlat, de mi a helyzet a ház urával.
- Lehet, hogy most ő is épp szerel, valahol máshol – válaszolta, az utolsó szót gunyorosan csücsörítve.
- Pedig, ha jól látom, itthon is akad épp elég szerelni való - lépett közelebb a nőhöz oly határozottan, hogy izmos mellkasa épp a nő melléhez érjen. Amint behatoltak egymás intim zónájába, mindkettőjüknek lélegzete szaporább lett, hevesebben kezdett verni a szívük.
- Ennek már fele sem tréfa – gondolta András, egyre növekvő izgalommal és merevedéssel várva a nyilvánvalóan orbitálisnak ígérkező kefélést.

Átkarolta a puhán gömbölyded derekat, és a nő nyakárra lehelt, lehelet finoman. A nő teste beleborzongott. Miközben ajkaival a fül mögötti nyilvánvalóan érzékeny területe cirógatta, két karjával szorosan átölelve a nőt, kezei a melltartó kapcsát keresték. Az intim ruhadarab lágyan omlott le a földre feltárva a domború halmokat. András szája azonnal rávetette magát a mellbimbókra.
– Bárcsak két szám lenne, hogy egyszerre szopogassam őket – villant át az agyán.
– Bárcsak két szája lenne, hogy egyszerre szopogassa őket – hussant át ugyan ebben a pillanatban a nő agyán.
András felpillantott a mellek közül, megpillantva az érzékien vastag ajkakat, amiket eddig elhanyagolt. Pedig imád csókolódzni, a nyelvek játékát, a nedves ajkak puha érintését. Ennél már csak azt szerette jobban, ha a vastag, nedves, puha ajkak férfiassága körül játszanak. Kissé erőszakosan tolta le a nőt a földre, aki egyáltalán nem kelletlenül hámozta ki a férfi hímtagját a munkásnadrágból. András betuszkolta a farkát a nő szélesre tátott szájába, két kezével megragadta a fejét és elkezdte keményen baszni a szájat. Csak időnkét engedte lélegzetvételhez a hevesen ziláló nőt. Maradék ruhadarabjaiktól teljesen megszabadulva a férfi rádobta a nőt az ágyra, tolakodó nyelvével szétterpesztett lábai közé furakodott és rávetette magát a duzzadt puncira. Szívta a nagyajkakat lankadatlan, míg a másik már-már elélvezett. Aztán hevesen lefetyelni kezdte a csiklót, mint mikor egy kutya issza a vizet. A nő már teljesen kivolt.

Ekkor a szerelő hosszú nyelvét összehengerelve elkezdte hevesen dugni a lyukat. Mikor abbahagyta, a nő magatehetetlenül, szétvetett végtagokkal, lucskosan, totálisan kapitulálva várta a végső támadást. Bármit meg lehetett volna vele tenni. András nem is tétlenkedett, azonnal megkezdte a „dugulás elhárítást”, szerszámát a nedvedző húsos nyílásba tömve. Mint a gőzhenger mozgott be-ki a hatalmas a dorong a lucskos résben. A nő a lábait angolspárga szerűen szétterpesztette, hogy az izmos férfi fart két kézzel megragadva tövig nyomhassa magába a farkat. A makk már a méhszájat feszegette, mintha egyenesen a célpontba akarná juttatni az apró fehér deszantosokat. De a nő ezt nem engedte meg, most még nem. Pedig a szerelő már közel volt a kiürítéshez. A nő izmos lábaival átkulcsolva átfordította a nehéz férfitestet, továbbra is a pénisz körül vonagolva. A hátára került férfira most ráomlottak a hatalmas mellek, kényelemesen habzsolhatta őket, furakodhatott közéjük, miközben farka körül szorult a punci. A nő hevesen rázta testének minden porcikáját, rendezett haja most szanaszét terült a férfi arcán, mellkasán, lüktető lágyéka fel s alá járt az oszlopszerűen meredő péniszen. És amikor a teste harsány sikoltás közepette ívbe feszült, a férfi sem tartogatta magját, dugattyúszerű löketekben szabadult meg terhétől, kéjes nyögések közepette.

Elcsendesült az ágy, akár a hadszíntér a befejezett csata után, csak a túlélők lélegzetvétele és a szívverésének ritmusa hallatszott. A nő még nem engedte ölének szorításából a másik lassan ernyedő férfiasságát, ágyékban összefonódva pihengettek. Majd egy lágy cuppanással levált a férfiról, kósza csókot nyomott szájára, és mint egy jóllakott óvodás, oldalára fordulva bevágta a szunyát. Mielőtt elaludt volna, odaszól a hátán fekvő férfinak:
- Szívem, ez fantasztikus volt. - motyogta már félálomban, félig öntudatlanul.
András elégedett vigyorral az arcán válaszolt:
- Azt meghiszem, de ma te sem voltál semmi. Megismételhetnénk, mondjuk a jövő héten, ha anyád megint bevállalja a gyerekeket estére. De lehetne egy kicsit kevésbé macerásat játszani? Mondjuk, rendelnél pizzát, én meg lennék a pizza futár. Az után kevesebbet kell takarítani, és a vacsi is meg lenne oldva egy csapásra.
De asszonykája már nem hallotta, az álmok világában járt, kisimult arcán átszellemült mosolya nem hagyott kétséget álmai természetéről. András felkelt, felkapott egy lenge boxert, hogy izzad feneke ne tapadjon a bőrkanapéhoz, kiment a konyhába, kivett egy sört a hűtőből, majd átment a nappaliba. Az 50 colos vadiúj tévén épp ebben a pillanatban adták meg a kezdő rúgást.
Hasonló történetek
20873
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
22483
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
További hozzászólások »
pamaci ·
Tetszett!

Azért a kisördög...
Elképzeltem, mi lett volna, ha a nagy átélés miatt kiengedett víz az alsó szomszédnál jelentkezik :) aki mérgesen felmegy... vagy hív egy \"igazi\" szerelőt... :smile:
Találtam azért benne egy-két elírást...
Csak a rend kedvéért: a nő nem zilál, hanem zihál... már ha a lihegést akarod érzékeltetni. Hajra szokták mondani, hogy \"zilált\".
A többi nem jut eszembe, tehát nem rontott a mű élvezhetőségén.
Azt hiszem, a mi lakásunkban is hamarosan elromlik valami... szerelőládám van, ruha meg nem kell sok :smile:

Mégegyszer: Tetszett!

Dye ·
Nekem nagyon tetszett... Nagyon kevés történetet találok itt, ami megragadja a tekintetemet. Általában Pavlové az, ami a legjobb...

A végén a csattanó hatalmas. Édesanyám kintről csak egy hatalmas B... meg-ot hallott... Persze vigyorgással társítva.
Köszönöm a történetet. Nagyon jó

szepy ·
fasza kis történet...tényleg jó a csattanó...
írj még bátran..

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: