Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Donna Perinyon szolgálatában 3.

Leonard elegáns helyre vitt vacsorázni, revüműsor, csillogó berendezés, és gazdagság. Az olasz gazdagok világába csöppentem, ahol nagy szemekkel néztem az elit életet.
-    A nagyanyám magyar volt. - jelentette ki Leo, aki úriemberként viselkedett velem, semmi tolakodás, vagy szoknya alá nyúlás. Alám tolta a széket, kinyitotta előttem az ajtókat, szóval sosem tapasztalt férfi udvariasság. Homárt és egyéb nyalánkságokat ettünk, semmi eredeti olasz étel nem szerepelt az étlapon, egy francia szakács vitte a konyhát.
-    Nagyon kellemes volt veled - mondtam búcsúzóul, ő pedig kezet csókolt. Képzeletbeli pillangók repdestek a gyomromban, Leonard egy újabb fényt jelentett nekem, az új, nagyszerű világosságok között.
Este alig tudtam aludni, rágondolva szorítottam magamhoz a párnát, és vele is álmodtam.
Halk kopogtatásra ébredtem, az egyik szobalány volt.
-    Mi a baj Lujza? - dörgöltem az álmot ki a szememből.
-    Donna Perinyon küldött ajándékot a számodra.
-    Igen? - néztem furán a lányra. Semmit nem láttam a kezében.
-    Igen - mosolygott Lujza, majd egy mozdulat, és a fekete, térdig érő, elöl fehér köténnyel díszített ruhácskája a szőnyegemen landolt.
Lujza pompás, magas, nagymellű alakja meztelen volt alatta, nagy melle ringtak, amikor az ágyamhoz lépett. Sima vénuszdombja, keskeny dereka, egy istennőhöz tette hasonlatossá.
-    Átadhatom akkor az ajándékot? - búgta.
-    Azt hiszem - rebegtem.
A lány az oldalam mellé feküdt, simogatni kezdett a hasamnál, már ekkor a bőrömet lángolónak éreztem. Ujjai boszorkányos ügyességgel siklottak jobbra-balra, körbe és alá, pontosan jól tudva, melyek azok a női pontok, amiket ingerelve, a vágy elkap.
- Kinyílt a szád, annyira szép – mormolta - és a fehér fogaid erősek, a nyelved is biztosan finom – mondta - és ekkor vágytam a csókjára, amit meg is kaptam.
Remegő halmaz lettem, Lujza rendkívül érzéki és buja nő volt. A nyakamra égett a puszija, a combjaim merevek lettek a vágytól, amikor alsótestem kezdte simogatni, és meghódítani. Puha, de erős volt, leigázott.
Pezsgőszínű kombinémat áthúzta a fejemen, végigcsókolt lefelé, a vállam, a mellkasom, a mellem, a hasam, és a köldököm pontjainál. A lábam közé feküdve, ott is ugyanúgy bánt velem, rendkívül finom és lassú nyalogatás, simogatás, és ujjazás. Szédültem, a mellkasom le, fel süllyedt. Ilyen finoman még soha senki nem bánt velem, Lujzi imádta a női testeket, és ezt ki is tudta mutatni.
-    Ugye finom velem? - kérdezte felnézve a lábaim közül, miközben ujja a csiklóm nyomva dörzsölte.
-    Isteni vagy, mint egy mézes finomság.
Közben én sem bírtam ki, felhúztam magamhoz, így kezével ingerelt tovább, én pedig a melleit gyűrögettem, majd be is szívtam őket a számba, a mellbimbók erősen ágaskodtak a szájmunkámtól.
Ekkor Lujzi kinyitotta a fehér, faragott szélű, éjjeli szekrényem alján lévő fiókot, amit én mind odáig fel sem fedeztem! A hosszú, rugalmas kék guminak egyik végét ő kapta be, a másikat én, egymással szemben szoptuk, miközben egymás lába közét izzítottuk, az első orgazmusunkig. A nyögésünk belengte a szobámat, átjárt mindent a finom női nedvek illata. A lepedőm alattunk, két foltban lucskos lett kifolyt nedveinktől.
Ezután Lujzi hideg zöld tea koktélt hozott nekünk, jégkockákkal, és egy újságot, amiben csodás női testeket nézegettünk. Az eper is ízlett, amit a koktél mellé csipegettünk, utána neki álltunk használatba venni a kétvégű gumipéniszt.
Kissé magunkba vezettük, feltérdeltünk, majd ráereszkedve lovagoltunk rajta. Csókok simogatás, és mozgás, dinamikus erejű orgazmusba mozogtunk magunkat. A gumi jól megtelített, közben Leonardra gondoltam, a csiklómra tettem az ujjaim, Lujzi csókolt és mozogtam fel és alá.
Kinyúlva terültem el, homlokom izzadt a lány távozása után. Kezembe vettem a gumit, néztem rajta a nedveinket. – Leonard - mormoltam, miközben megszoptam mindkét végét tisztára, fényesre. Elképzeltem az olasz férfi hímtagját, ahogy szeretkezésünk alatt Lujzával, Istenem, kezdtem belebolondulni!
Másnap felfedeztem, hogy anyám egyre csinosabban öltözik, többet beszél, sminkeli magát újra és olyan…más. Csak figyeltem a pírt az arcán, a csillogó szemeit, Margit néni pedig bizalmasan megsúgta nekem: anyám összejött a kertésszel! Nagyon örültem, már ezért is megérte Margitnál tölteni a nyarat.
-    No babám, döntöttél-e?
Margit néni fehér kosztümöt viselt, hozzá illő kalappal, a városba készült, a nőegylet ülésére.
-    Igen! - jelentettem ki magabiztosan. - Szeretnék Donna Perinyonnak dolgozni!
Margit arcon csókolt, majd lehúzta ujjáról az egyik gyémánttal díszített gyűrűjét a sok közül. Az enyémre húzta és mondta: Mától a védelmem alatt állsz, nekem dolgozol, az én lányom vagy, testestül, lelkestül! Ma megkezded a munkát a Szívek Vermében, egyelőre felszolgálsz.
Repestem az örömtől, éreztem az életem, fordulóponthoz érkezett.
Anyám a kúria parkjában vacsorázott a jó fej kertésszel, míg a másik oldalon gyülekeztek az autók. Izgultam nagyon, Lujza áthozta a munkaruháimat késő délután, fekete babaydollban, mandzsettában, nyuszi füles hajpánttal, szépen kisminkelve léptem a Szívek Vermének öltözői folyosójára. Fekete lakkcipőm legalább hét centis, de meglepően kényelmes, puha betéttel, így a nagy tálcát a koktélokkal, az öltönyös férfiak, és kevesebb nők körében kényelmesen hordoztam körbe. Persze vékony álarcot is viseltem, ami inkább csak a szemem körül takarta az arcomat, igazi macskanőnek néztem ki a hosszú, necc harisnyás lábaimmal. A körmeimet Lujzi csinálta délután, vérvörös lakk a műkörmökre. Szemembe csepp került, amitől még inkább csillogott a kristályok között a tekintetem. A műsor remek volt, ha a színpadra néztem, a levegő is megremegett bennem, a lányok számtalan variációban, egy néger férfival szeretkeztek, ötös csoportban.
A vendégek megnéztek maguknak, néha ráfogtak a fenekemre, vagy a mellemhez nyúltak, de ez a munkámhoz tartozott, igazi kellemetlenség nem ért, kulturált kupi volt a Szívek verme.
Donna Perinyon aztán az egyik tálcaváltásnál félrehúzott, kivette a tálcát a kezemből, majd lágyan megcsókolt.
-    Máris akadt kuncsaftod, egy kellemes házaspár vár. Felmész majd az öltöző feletti emeletre, és bekopogsz a négyes ajtón. Jól viselkedj, visszatérő, finom vendégeim Lucanóék. De előbb menj a tusolóba, vár Karina, beöntést kapsz, elfelejtettem délután ez miatt szólni. Ha véletlenül anális játékra kerül a sor, ne legyél feszélyezve.
-    És Melinda? –szólt utánam — Ezt vezesd be napi programodba, a fenékszex igazi élvezet.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
muhahaha ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!

Donperinyon ·
Majd gondolkozok rajta.-:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: