Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dolmányos pajtás

A természetnek hála, ismételten gazdagabb lettem egy élménnyel. Megosztom veletek kedves palacktagok, így talán hozzájárulhatok egy pozitív, derűs hangulathoz.
Íme:
A cég ahol dolgozom (Budán) egy többszintes épület, külön dohányzó terasszal. Pár napja itt füstölögtünk ketten, bánkódva az elmúlt meleg időszakon, siránkozva a közelgő ködös, hideg jövőn.
A mellettünk lévő háztetűn (amelyre egy szinttel fentebbről jó a rálátás) egy dolmányos varjú ücsörgött izgatottan. Helyesebben a háztetőn lévő antenna tetején múlatta az időt.
Fél perc sem telt el, s megkezdődött a mutatvány.
Varjú koma lereppent az antenna alá, felkapott egy diót (amit már előzőleg halomba hordott a háztetőre), majd hopp fel az antennára dióval a csőrében. Lassú tipegés jobbra, balra, mókás egyensúlyozás, csőr kitát, dió antenna tövébe le, bánatos kár-kározás. Újabb reppenés le, dió csőrbe, antennára fel, tipegés, dió potty, mérgelődő kár-kár.
Pontosan 6x ismétlődő kísérlet után a 7-re: ..... dió potty, "ujjongó" kár-kározás, zuhanó repülésbe le, dió befalás őrületes sebességgel, elégedett varjú ábrázat, tipegés a csatorna szélére, a csatornába csőr törölgetés, (ahogy a tyúkok is szokták a baromfiudvarban), majd három tisztelet kör után, usgyi a legközelebbi diófa felé.
Eme tüneményt szerencsére a természetvédő kollégával néztük végig (neki is újdonság volt, tudomása szerint varjak ezt nem igen produkálják).
Elmeséltük a dolgot a többi természetvédős kollégának, ?k sem tudtak róla, így "nyilvántartásba vették", s hasonló történettel ajándékoztak meg. Miszerint:
Angliában eleinte (valamelyik madárfaj) az autóútra hordta a magvakat, ott a kocsik összetörték, ?k meg összeszedték. Igen ám, de nagyon roncsolódtak a magok, szerteszét szóródtak, sok volt az óvatlan madár aki áldozattá vált, így stratégiát váltottak. Nevezetesen: a gyalogos átkelőre (zebrára) helyezik a magot, a gyalogos rálép, mag összetörik, lámpa pirosra vált, leleményesék pedig gyorsan összekapkodják mielőtt az autók indulnának.
Eddig különösebben nem varázsolt el a varjú mint olyan, de ezek után másképp tekintek e madárra.
Hasonló történetek
3702
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
2664
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyémánt ·
Palacktagok, ez tetszett, ahogy a történet is.

BURGONYA ·
A VARJÚNAK TÖBB AGYA VAN EGY BURGONYÁNÁL AZ BIZTOS IS!


BAGLYOS SZTORID NINCS? IMÁDOM A BAGLYOKAT!! AZ A LEGHÚZOSABB SZÁRNYAS CUCC AZ EMU UTÁN! :angry:
Agnetta ·
Sajna baglyokkal nem szolgálhatok, de igyekszem helyette mást "küldeni".
Üdv. Szép hétvégét!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: